DI > Ekonomi

Monday, 20 August, 08:45

DI - 21 apr 18 kl. 19:13

Varningen: Föreningarna hotas av skuldsmällVar sjunde svensk bostadsrättsförening är kraftigt belånad och var tredje köpare struntar i att kolla upp föreningens ekonomi. Det visar ny statistik..
Läs mer på DI

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningen, Föreningarna, hotasav , skuldsmäll
Dagen - 08 feb 12 kl. 16:36

Sydsudan hotas av matkris

Världens yngsta land, Sydsudan, riskerar att hamna i en långvarig hungerkris. Varningen kommer från FN-organen FAO och WFP.

Kampen för självständighet var lång, men frågan är om Sydsudan blivit det land som många drömt om?

HBL - 27 aug 13 kl. 13:24

Wahlroos: Europa hotas av misär

Europa är i kris och hotas av misär och elände om nödvändiga åtgärder inte vidtas. Den varningen kommer bankmannen Björn "Nalle" Wahlroos med, enligt Svenska Dagbladet. Nordeas ordförande Björn Wahlroos talade vid Finansanalytikernas lunchseminarium i Stockholm i går och beskrev ett Europa i total ekonomiskt kris.

VA - 16 feb 11 kl. 14:45

Sverige hotas inför EU-domstol

16 februari Sveriges lagstiftning om utländska filialer diskriminerar utländska tjänsteleverantörer till Sverige genom flera alltför långtgående krav. Dessa krav strider mot EU-fördragets regler om fri etableringsrätt, rätt att tillhandahålla tjänster och tjänstedirektivet. "Denna lagstiftning kan också avskräcka svenska operatörer från att anlita tjänsteleverantörer från andra medlemsländer och hindrar konsumenter från att få tillgång till ett större urval av tjänster", skrev kommissionen.

DN - 11 nov 14 kl. 17:37

Fackförbund: Nordiska modellen hotas av global konkurrens

Fusk kring arbetskraftsinvandring, ökande låglönekonkurrens och brist på kollektivavtal är allvarliga hot mot den nordiska modellen. Varningen kommer från de nordiska socialdemokraterna och LO-facken i en ny rapport. Statsminister Stefan Löfven och LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson träffar i dagarna sina nordiska motparter i jakt på en gemensam motstrategi..

DN - 26 apr 16 kl. 21:15

USA ser allvarligt på om Gotland hotas


USA skulle se mycket allvarligt på om Gotland hotades militärt vid en kris i Östersjöområdet. Den varningen utfärdar USA:s vice försvarsminister Robert Work efter ett möte med sina åtta nordisk-baltiska motsvarigheter i Stockholm på tisdagen..

DN - 26 apr 16 kl. 21:15

USA ser allvarligt på om Gotland hotas


USA skulle se mycket allvarligt på om Gotland hotades militärt vid en kris i Östersjöområdet. Den varningen utfärdar USA:s vice försvarsminister Robert Work efter ett möte med sina åtta nordisk-baltiska motsvarigheter i Stockholm på tisdagen..

Nyteknik - 20 jan 14 kl. 08:24

Varningen: Vattenkraften i Sverige hotas

Miljökraven på vattenkraften ska skärpas. Svensk Energi och Kungliga Ingenjörsvetenskaps-akademien, IVA, är kritiska och ser långtgående konsekvenser..

Nerikes Allehanda - 18 jun 15 kl. 18:33

Varningen: Örebrobad hotas av parasiter

Om du badar i Alnängsbadet i Örebro riskerar du bli angripen av mikroskopiska parasiter. Trots det kommer badet inte att stänga..

SvD - 28 sep 16 kl. 09:53

Varningen: Kulturarv hotas om museer slås samman

Unikt arkeologiskt material riskerar att gå förlorat om Etnografiska, Medelhavsmuseet och Östasiatiska slås samman, varnar museianställda och forskare. Donatorer kan komma att återkräva föremål som är knutna till lokalerna och nu växer kritiken mot Statens museer för världskultur..

BT - 15 dec 11 kl. 08:21

Stabilt men kritiskt vid Ätran - Kalvsjön hotar campingstugor

Klass 3-varningen för extremt höga flöden i Ätrans mellersta och nedre delar kvarstår även i dag. Läget är fortsatt kritiskt men stabilt. Varningen, som är på den högsta nivån, har gällt sedan i tisdags.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Följ måndagens börsöppning

Börsmorgon ger dig nyheter, analyser och aktietips varje vardagsmorgon klockan 08.45..

DI - 4 minuter sedan

ÅAC Microtex får uppföljningsorder på 3,5 miljoner kronor

Satellitbolaget ÅAC Microtec har kammat hem en uppföljningsorder från kanadensiska Kepler Communications för leverans av en satellitplattform till deras kommunikationslösning för Machine-to-Machine. .

DI - 2 minuter sedan

Smart Eye ökar förlusten

Eyetrackingbolaget Smart Eyes nettoomsättning uppgick till 11,0 miljoner kronor (12,1) för det andra kvartalet 2018, vilket motsvarar en minskning med 9 procent..

DI - 15 minuter sedan

Polisens varning: nu slår båtmotortjuvarna till

Båtsäsongen går mot sitt slut och nu ser tjuvarna sin chans. Nu varnar polisen och tipsar om hur du ska skydda din båt..

DI - 15 minuter sedan

Nibe köper verkstadsbolag

Nibe har tecknat avtal om att förvärva 51 procent av Emin Group, med verksamhet i Turkiet och Serbien och har köpoption på att förvärva ytterligare 29% år 2025..

DI - 15 minuter sedan

Pepsico köper Sodastream

Läskjätten Pepsico köper Sodastream, leverantör av kolsyremaskiner för bubbelvatten, för 3,2 miljarder dollar. .

DI - 30 minuter sedan

Afghanistan inväntar svar från talibanerna

Den afghanska regeringen inväntar respons från talibanerna på president Ashraf Ghanis erbjudande om vapenvila. Ännu har fundamentaliströrelsen inte svarat..

DI - 30 minuter sedan

Nitro Games ökar ebitda-förlusten

Det finländska spelbolaget Nitro Games, som är listat på First North, redovisar ett ebitda-resultat på minus 1,2 miljoner euro (minus 0,5) för det andra kvartalet. .

DI - 30 minuter sedan

Heroes of Warland @ Gamescom: Meet the Heroes

Nitro Games announced the new Heroes from its upcoming game Heroes of Warland..

DI - 30 minuter sedan

Hanzas rörelsemarginal går uppåt

Kontraktstillverkaren Hanza redovisar ett resultat efter skatt om 11 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (8). Resultat per aktie blev 0:38 kronor (0:33)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.