DI > Ekonomi

Wednesday, 23 May, 03:30

DI - 21 apr 18 kl. 17:47

Hon blev vd med ett krav: Taigas ägare fick inte sitta i ledningenVARBERG När Jonas Rydholm drabbades av utmattning tog hans hustru Ann Rydholm över vd-stolen på familjeföretaget. ”Mitt krav var att jag skulle ha fria händer”, säger Ann Rydholm. Samtidigt satt hon målet att Taiga skulle växa till 100 Mkr i omsättning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
VARBERG När Jonas Rydholm, Ann Rydholm, Taiga, Mkr

Dela artikeln

131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blev vd med ett krav, Taigas, ägarefick , inte sitta i ledningen
Computer Sweden - 27 mar 12 kl. 03:00

"Alla kan inte sitta i ledningen"

Elisabeth Stjernstoft, cio på Apoteket, sitter inte i ledningsgruppen utan rapporterar till cfo. Och det är hon nöjd med..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 11 kl. 17:25

Lindqvist lämnar LO-ledningen

LO:s vice ordförande Ulla Lindqvist följer Wanja Lundby-Wedins exempel och avgår på kongressen i maj nästa år. ? Eftersom jag bara har två år kvar till pensionen kan jag inte sitta en hel mandatperiod, säger Lindqvist till LO-tidningen.

Dagen - 31 mar 11 kl. 03:00

Libyen får inte bli ett nytt Rwanda

Vi som varit med om ett folkmord vet vad ett ingripande av världssamfundet betyder, eller skulle ha betytt. Jag står därför helt bakom ett ingripande i Libyen.

Det finns inget land som bättre än mitt vet vilket priset blir när världssamfundet avstår från att ingripa för att hindra en nation från att döda sitt eget folk.

Sydsvenskan - 14 apr 11 kl. 22:54

Sparpaket stoppade inte Bahamasresan

Pressfoto: The Atlantis
Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Sydsvenskan - 15 apr 11 kl. 06:30

Sparpaket stoppade inte konferens på Bahamas

Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Expressen - 05 dec 16 kl. 11:17

Därför vägrar HIF-ledningen bemöta kritiken från Henke

Henrik Larsson riktar kritik mot Helsingborgs IF och arrangemangsansvarige Frederik Ericsson eftersom han inte varit ”man nog och stått upp för att han gjort fel själv”.Klubbeledningen väljer att ducka för anklagelsen.– En förundersökning är inledd och det är kristallklart från polisens sida.

BT - 20 jun 13 kl. 00:45

Arnell: Fler vapen lär inte leda till förhandlingar

Syriernas öde vilar allt mindre i syriska händer. Det blir tydligare för varje dag som går. Numera talas det sällan eller aldrig om demokrati, frihet och mänsklig värdighet i samband med konflikten ?

Kristianstadsbladet - 28 mar 12 kl. 11:59

Glöm inte motståndet

Skribenten och Spanienkännaren Kjell A Johansson gläds över att det äntligen kommer en svensk biografi om diktator Franco. Boken följer på ett grundligt sätt Francos liv, men samhällsperspektivet, liksom kampen mot Franco, borde ha getts större utrymme.
Det är både överraskande och välkommet att det till slut, 2012, utkommer en biografi över Francisco Franco, skriven av en svensk, Roger Älmeberg: ?

SVT Debatt - 18 feb 14 kl. 13:00

Politiker ska inte tvinga företag att kvotera

JÄMSTÄLLDHET Kvotering är en dålig strategi för att få jämställdhet inom bolagsstyrelserna. Vi i CUF tycker man ska rekrytera rätt person, i stället för att utgå från förutfattade meningar om kön. I det pågående samtalet om jämställdhet i näringslivet passar många på att styra in till frågan om kvotering.

Nyheter 24 - 28 sep 11 kl. 09:38

Petzäll: "SD-ledningen har läckt"


Förre Sverigedemokraten William Petzäll uppmanade till rent spel efter avhoppet. Men nu säger han till Nyheter24 att SD-ledningen redan läckt hemliga uppgifter om honom. STOCKHOLM.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Tunga experterna: Så går bopriserna i år

Maj är traditionellt högsäsong för bostadsköpare, men i år är osäkerheten extra stor kring prisutvecklingen. Här är de senaste prognoserna från några av de tyngsta experterna..

DI - 5 timmar sedan

New York-börser: Stryk för varuhuskedjor

USA-börserna vände ned under de avslutande timmarnas handel på tisdagen. Ökad osäkerhet kring handelsavtal mellan USA och Kina samt geopolitisk oro bidrog till det negativa sentimentet..

DI - 5 timmar sedan

Tesla värvar från Snap

Elbilstillverkaren Tesla har anställt Snaps Stuart Bowers som ny teknikchef (VP och engineering).  Detta meddelar Reuters. .

DI - 5 timmar sedan

Klimatforskare från USA kan erbjudas jobb i Sverige

Amerikanska klimat- och miljöforskare erbjuds forskningsplatser i Sverige. Detta med anledning av USA:s kraftiga nedskärningar inom klimatområdet, som ytterst är ett beslut från president Donald Trump, rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Cyberhotet ökar – kostar svenska bolag miljarder varje år

Via ett enkelt mejl kan cyberkriminella ta kontrollen över ett företag. Cyberhotet ökar ständigt och kostar näringslivet miljardbelopp varje år. Med nya datalagringsdirektivet, GDPR, kan kostnaderna för den som slarvar med säkerheten bli ännu högre.

DI - 5 timmar sedan

Expertens sex tips för högre säkerhet på företaget

Ett ökat cyberhot kräver ett strukturerat arbete med informationssäkerhet. Här ger experten grundläggande tips för att höja säkerhetsnivån i företaget..

DI - 6 timmar sedan

Kinneviks nya ordförande: "Vi kommer göra allt i vår makt”

Kinnevik är berett att göra vad som än krävs för att EU-kommissionen ska godkänna fusionen mellan Tele 2 och Com Hem. Det uppger investmentbolagets nya ordförande Amelia Fawcett i en ­intervju med Di. Hon är också tydlig med att e-handelsjätten Zalando stannar i portföljen..

DI - 7 timmar sedan

Inifrån Silicon Valley: Uppstickarna som utmanar jättarnas monopol

Allt fler människor lockas av företag som nobbar Silicon Valley-jättarnas datainsamling. ”Vi kommer att bevittna skandaler som får Cambridge Analytica att se ut som en bagatell”, säger it-veteranen Brendan Eich till Di. .

DI - 8 timmar sedan

Så var partiledarduellen mellan Lööf och Åkesson

Klockan 19.00 på tisdagen drabbade SD:s Jimmie Åkesson och C:s Annie Lööf samman i en partiledarduell i Di TV och Expressen TV. Så här var den..

DI - 7 timmar sedan

Venezuela: USA:s sanktioner brott mot mänskligheten

Sanktionerna som USA har infört i samband med det venezolanska valet är "ett brott mot mänskligheten", enligt Venezuela..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.