DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 10:49

DI - 21 apr 18 kl. 17:47

Hon blev vd med ett krav: Taigas ägare fick inte sitta i ledningenVARBERG När Jonas Rydholm drabbades av utmattning tog hans hustru Ann Rydholm över vd-stolen på familjeföretaget. ”Mitt krav var att jag skulle ha fria händer”, säger Ann Rydholm. Samtidigt satt hon målet att Taiga skulle växa till 100 Mkr i omsättning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
VARBERG När Jonas Rydholm, Ann Rydholm, Taiga, Mkr

Dela artikeln

131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blev vd med ett krav, Taigas, ägarefick , inte sitta i ledningen
Computer Sweden - 27 mar 12 kl. 03:00

"Alla kan inte sitta i ledningen"

Elisabeth Stjernstoft, cio på Apoteket, sitter inte i ledningsgruppen utan rapporterar till cfo. Och det är hon nöjd med..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 11 kl. 17:25

Lindqvist lämnar LO-ledningen

LO:s vice ordförande Ulla Lindqvist följer Wanja Lundby-Wedins exempel och avgår på kongressen i maj nästa år. ? Eftersom jag bara har två år kvar till pensionen kan jag inte sitta en hel mandatperiod, säger Lindqvist till LO-tidningen.

Dagen - 31 mar 11 kl. 03:00

Libyen får inte bli ett nytt Rwanda

Vi som varit med om ett folkmord vet vad ett ingripande av världssamfundet betyder, eller skulle ha betytt. Jag står därför helt bakom ett ingripande i Libyen.

Det finns inget land som bättre än mitt vet vilket priset blir när världssamfundet avstår från att ingripa för att hindra en nation från att döda sitt eget folk.

Sydsvenskan - 14 apr 11 kl. 22:54

Sparpaket stoppade inte Bahamasresan

Pressfoto: The Atlantis
Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Sydsvenskan - 15 apr 11 kl. 06:30

Sparpaket stoppade inte konferens på Bahamas

Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Expressen - 05 dec 16 kl. 11:17

Därför vägrar HIF-ledningen bemöta kritiken från Henke

Henrik Larsson riktar kritik mot Helsingborgs IF och arrangemangsansvarige Frederik Ericsson eftersom han inte varit ”man nog och stått upp för att han gjort fel själv”.Klubbeledningen väljer att ducka för anklagelsen.– En förundersökning är inledd och det är kristallklart från polisens sida.

BT - 20 jun 13 kl. 00:45

Arnell: Fler vapen lär inte leda till förhandlingar

Syriernas öde vilar allt mindre i syriska händer. Det blir tydligare för varje dag som går. Numera talas det sällan eller aldrig om demokrati, frihet och mänsklig värdighet i samband med konflikten ?

Kristianstadsbladet - 28 mar 12 kl. 11:59

Glöm inte motståndet

Skribenten och Spanienkännaren Kjell A Johansson gläds över att det äntligen kommer en svensk biografi om diktator Franco. Boken följer på ett grundligt sätt Francos liv, men samhällsperspektivet, liksom kampen mot Franco, borde ha getts större utrymme.
Det är både överraskande och välkommet att det till slut, 2012, utkommer en biografi över Francisco Franco, skriven av en svensk, Roger Älmeberg: ?

SVT Debatt - 18 feb 14 kl. 13:00

Politiker ska inte tvinga företag att kvotera

JÄMSTÄLLDHET Kvotering är en dålig strategi för att få jämställdhet inom bolagsstyrelserna. Vi i CUF tycker man ska rekrytera rätt person, i stället för att utgå från förutfattade meningar om kön. I det pågående samtalet om jämställdhet i näringslivet passar många på att styra in till frågan om kvotering.

Nyheter 24 - 28 sep 11 kl. 09:38

Petzäll: "SD-ledningen har läckt"


Förre Sverigedemokraten William Petzäll uppmanade till rent spel efter avhoppet. Men nu säger han till Nyheter24 att SD-ledningen redan läckt hemliga uppgifter om honom. STOCKHOLM.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Utebliven Millicomaffär tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen har inlett onsdagen mer negativt än vad förhandel indikerade. Den uteblivna affären mellan Millicom, där Kinnevik är storägare, väger tungt i den negativa vågskålen med stora nedgångar för de båda bolagen i Stenbeckssfären. .

DI - 15 minuter sedan

Högsta domstolen beviljar inte prövningstillstånd för HQ:s likvidator

HQ AB:s likvidator överklagade förra sommaren domen i Svea hovrätt som innebar ett förlikningsavtal mellan de inblandade parterna. Nu meddelar Högsta domstolen att man inte beviljar prövningstillstånd. .

DI - 30 minuter sedan

Handelsbanken spår sänkt utdelning från H&M

H&M har under många år delat ut för mycket pengar sett till sitt kassaflöde och inför nästa veckas bokslut tror Handelsbanken att en förändring är på gång och att klädbolaget sänker sitt utdelningsförslag till 6,50 kronor. Det kan jämföras med de 9,75 kronor per aktie H&M delat ut de senaste fyra åren..

DI - 30 minuter sedan

EU förbereder strafftullar mot USA

EU-kommissionen har förberett en lista med amerikanska importvaror värd 20 miljarder euro som kan beläggas med strafftullar om USA inför importtullar för europeiska bilar..

DI - 30 minuter sedan

Förvaltare: ”Bara ett bolag som är intressant för oss på Stockholmsbörsen”

I en avsvalnande konjunktur där cykliska exportberoende företag får det allt svårare att hålla tillväxten uppe finns det bara ett marknadsledande bolag på Stockholmsbörsen som är intressant, det säger Christian Granquist förvaltare för  fondbolaget Lancelot Asset Managements globala aktiefond Camelot. .

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Små ränterörelser i Europa

Europaräntorna visar begränsade rörelser, de europeiska börserna är blandade och euron är stabil mot dollarn i onsdagens förmiddagshandel efter att motgångar i handelssamtalen mellan USA och Kina lett till nedgångar på USA-börserna på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

Castellum på god väg bli första svenska aristokraten

Castellum är på väg att göra något som saknar motstycke i svensk börshistoria. Trogna aktieägare är bara att gratulera. För dig som står utanför är det däremot väl magstarkt att hoppa på nu..

DI - 45 minuter sedan

Advencia nära stororder – samtidigt sparkas vd:n

First North-bolaget Advencias vd Einar Lindquist får sparken. Styrelsen ser behov av en förändring av ledarskapet då bolaget behöver "utvecklas till nästa nivå". Samtidigt meddelar bolaget att de är nära att vinna en 30-miljonersorder..

DI - 30 minuter sedan

Cherry tecknar avtal för innehåll i Ladbrokes, Coral och Gala

Bettingbolaget Cherrys dotterbolag Yggdrasil har tecknat avtal med några av Storbritanniens största varumärken inom betting och spel. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Metro Bank vinstvarnar – aktien slaktas på Londonbörsen

Brittiska Metro Banks underliggande vinst före skatt uppgick till omkring 50 miljoner pund under 2018 enligt preliminära siffror. Analytikerna hade i snitt väntat sig en underliggande vinst på 59 miljoner pund enligt Financial Times. Aktien slaktas med omkring 27 procent under onsdagsmorgonen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.