DI > Ekonomi

Sunday, 19 August, 08:08

DI - 21 apr 18 kl. 17:47

Hon blev vd med ett krav: Taigas ägare fick inte sitta i ledningenVARBERG När Jonas Rydholm drabbades av utmattning tog hans hustru Ann Rydholm över vd-stolen på familjeföretaget. ”Mitt krav var att jag skulle ha fria händer”, säger Ann Rydholm. Samtidigt satt hon målet att Taiga skulle växa till 100 Mkr i omsättning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
VARBERG När Jonas Rydholm, Ann Rydholm, Taiga, Mkr

Dela artikeln

131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blev vd med ett krav, Taigas, ägarefick , inte sitta i ledningen
Computer Sweden - 27 mar 12 kl. 03:00

"Alla kan inte sitta i ledningen"

Elisabeth Stjernstoft, cio på Apoteket, sitter inte i ledningsgruppen utan rapporterar till cfo. Och det är hon nöjd med..

Dagen - 31 mar 11 kl. 03:00

Libyen får inte bli ett nytt Rwanda

Vi som varit med om ett folkmord vet vad ett ingripande av världssamfundet betyder, eller skulle ha betytt. Jag står därför helt bakom ett ingripande i Libyen.

Det finns inget land som bättre än mitt vet vilket priset blir när världssamfundet avstår från att ingripa för att hindra en nation från att döda sitt eget folk.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 11 kl. 17:25

Lindqvist lämnar LO-ledningen

LO:s vice ordförande Ulla Lindqvist följer Wanja Lundby-Wedins exempel och avgår på kongressen i maj nästa år. ? Eftersom jag bara har två år kvar till pensionen kan jag inte sitta en hel mandatperiod, säger Lindqvist till LO-tidningen.

Sydsvenskan - 14 apr 11 kl. 22:54

Sparpaket stoppade inte Bahamasresan

Pressfoto: The Atlantis
Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Sydsvenskan - 15 apr 11 kl. 06:30

Sparpaket stoppade inte konferens på Bahamas

Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Expressen - 05 dec 16 kl. 11:17

Därför vägrar HIF-ledningen bemöta kritiken från Henke

Henrik Larsson riktar kritik mot Helsingborgs IF och arrangemangsansvarige Frederik Ericsson eftersom han inte varit ”man nog och stått upp för att han gjort fel själv”.Klubbeledningen väljer att ducka för anklagelsen.– En förundersökning är inledd och det är kristallklart från polisens sida.

BT - 20 jun 13 kl. 00:45

Arnell: Fler vapen lär inte leda till förhandlingar

Syriernas öde vilar allt mindre i syriska händer. Det blir tydligare för varje dag som går. Numera talas det sällan eller aldrig om demokrati, frihet och mänsklig värdighet i samband med konflikten ?

Kristianstadsbladet - 28 mar 12 kl. 11:59

Glöm inte motståndet

Skribenten och Spanienkännaren Kjell A Johansson gläds över att det äntligen kommer en svensk biografi om diktator Franco. Boken följer på ett grundligt sätt Francos liv, men samhällsperspektivet, liksom kampen mot Franco, borde ha getts större utrymme.
Det är både överraskande och välkommet att det till slut, 2012, utkommer en biografi över Francisco Franco, skriven av en svensk, Roger Älmeberg: ?

SVT Debatt - 18 feb 14 kl. 13:00

Politiker ska inte tvinga företag att kvotera

JÄMSTÄLLDHET Kvotering är en dålig strategi för att få jämställdhet inom bolagsstyrelserna. Vi i CUF tycker man ska rekrytera rätt person, i stället för att utgå från förutfattade meningar om kön. I det pågående samtalet om jämställdhet i näringslivet passar många på att styra in till frågan om kvotering.

Nyheter 24 - 28 sep 11 kl. 09:38

Petzäll: "SD-ledningen har läckt"


Förre Sverigedemokraten William Petzäll uppmanade till rent spel efter avhoppet. Men nu säger han till Nyheter24 att SD-ledningen redan läckt hemliga uppgifter om honom. STOCKHOLM.

Fler nyheter från DI

DI - 11 timmar sedan

Full rulle för specialisterna som förändrar liv

Vägen till framgång har varit krokig för Decon Wheel, som tillverkar rullstolstillbehör. Men som specialister på unika lösningar har bolaget nu hittat formen för att rulla fram med full fart..

DI - 11 timmar sedan

Företag frodas i Halland - men två utmaningar bromsar

Med sin rika natur och närhet till havet har Halland blivit ett paradis för småföretagare. Men brist på kompetens och boende är utmaningar som regionen tampas med..

DI - 12 timmar sedan

Iran och gasledningen på agendan när Putin möter Merkel

Rysslands president Vladimir Putin har anlänt till Tyskland, där han mottogs av förbundskanslern Angela Merkel i slottet Meseberg utanför Berlin. En rad känsliga frågor, som Ukraina, Syrien, Iran och den omstridda gasledningen Nord Stream 2, står på dagordningen..

DI - 12 timmar sedan

Hongkong sätter färg på fasaderna: "Fantastiskt"

På kort tid har Hongkong exploderat av spektakulär gatukonst, ofta i samarbete med fastighetsägare. Di har gått grafittivandring och träffat eldsjälarna bakom den omtvistade konstformen..

DI - 13 timmar sedan

Hon blev företagare på kuppen

Hästintresset lockade henne att bli veterinär – och företagare.  I dag driver Marjaana Alaviuhkola ett av Sveriges största oberoende djursjukhus. .

DI - 14 timmar sedan

Från utdömd rivningskåk till Sveriges vackraste villa

Huset dömdes ut som fuskbygge, övergavs och förföll.  Men snickarglädjen från 1897 fick sin revansch – tack vare hotellparet Ulla och Bertil Köhler. Efter en omsorgsfull renovering utsågs bostaden till Sveriges vackraste villa.

DI - 15 timmar sedan

MP:s mål: En miljon solelsanläggningar år 2040

Miljöpartiet vill se minst en miljon solcellsanläggningar till 2040. Partiet föreslår ytterligare två miljarder i solcellsstöd de kommande fyra åren..

DI - 15 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Slut på rean på kvinnors arbete

Vänsterpartiet går till val på att höja lönerna för kvinnor i offentlig sektor.  ”Det är slut på rean på kvinnors arbete”, säger vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt. Satsningen kostar staten 5 miljarder kronor..

DI - 15 timmar sedan

Entreprenören har miljonrull under brädan

UPPLANDS VÄSBY. Att skejta har gått från att vara en subkultur till något som allt fler testar, vilket har lett till att allt fler kommuner låter bygga skejtparker. Det har skapat en ny bransch i Sverige, med Nord Skateparks som pionjär..

DI - 16 timmar sedan

V föreslår fem miljarder till kvinnolöner

Vänsterpartiet vill införa ett nytt statsbidrag – jämställdhetsmiljarder – till kommunerna på fem miljarder kronor årligen. Pengarna ska användas till att höja lönerna i de kvinnodominerande yrkena i offentlig sektor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.