DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 01:18

DI - 21 apr 18 kl. 17:47

Hon blev vd med ett krav: Taigas ägare fick inte sitta i ledningenVARBERG När Jonas Rydholm drabbades av utmattning tog hans hustru Ann Rydholm över vd-stolen på familjeföretaget. ”Mitt krav var att jag skulle ha fria händer”, säger Ann Rydholm. Samtidigt satt hon målet att Taiga skulle växa till 100 Mkr i omsättning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
VARBERG När Jonas Rydholm, Ann Rydholm, Taiga, Mkr

Dela artikeln

131 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blev vd med ett krav, Taigas, ägarefick , inte sitta i ledningen
Computer Sweden - 27 mar 12 kl. 03:00

"Alla kan inte sitta i ledningen"

Elisabeth Stjernstoft, cio på Apoteket, sitter inte i ledningsgruppen utan rapporterar till cfo. Och det är hon nöjd med..

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 11 kl. 17:25

Lindqvist lämnar LO-ledningen

LO:s vice ordförande Ulla Lindqvist följer Wanja Lundby-Wedins exempel och avgår på kongressen i maj nästa år. ? Eftersom jag bara har två år kvar till pensionen kan jag inte sitta en hel mandatperiod, säger Lindqvist till LO-tidningen.

Dagen - 31 mar 11 kl. 03:00

Libyen får inte bli ett nytt Rwanda

Vi som varit med om ett folkmord vet vad ett ingripande av världssamfundet betyder, eller skulle ha betytt. Jag står därför helt bakom ett ingripande i Libyen.

Det finns inget land som bättre än mitt vet vilket priset blir när världssamfundet avstår från att ingripa för att hindra en nation från att döda sitt eget folk.

Sydsvenskan - 14 apr 11 kl. 22:54

Sparpaket stoppade inte Bahamasresan

Pressfoto: The Atlantis
Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Sydsvenskan - 15 apr 11 kl. 06:30

Sparpaket stoppade inte konferens på Bahamas

Skånemejerier klubbade nyligen igenom ett sparpaket på 80 miljoner kronor. Samtidigt åkte sex personer i ledningen till Florida och Bahamas tillsammans med Ica Maxi-handlare.
Skånemejeriers resultat för årets första månader ligger under budget.

Expressen - 05 dec 16 kl. 11:17

Därför vägrar HIF-ledningen bemöta kritiken från Henke

Henrik Larsson riktar kritik mot Helsingborgs IF och arrangemangsansvarige Frederik Ericsson eftersom han inte varit ”man nog och stått upp för att han gjort fel själv”.Klubbeledningen väljer att ducka för anklagelsen.– En förundersökning är inledd och det är kristallklart från polisens sida.

BT - 20 jun 13 kl. 00:45

Arnell: Fler vapen lär inte leda till förhandlingar

Syriernas öde vilar allt mindre i syriska händer. Det blir tydligare för varje dag som går. Numera talas det sällan eller aldrig om demokrati, frihet och mänsklig värdighet i samband med konflikten ?

Kristianstadsbladet - 28 mar 12 kl. 11:59

Glöm inte motståndet

Skribenten och Spanienkännaren Kjell A Johansson gläds över att det äntligen kommer en svensk biografi om diktator Franco. Boken följer på ett grundligt sätt Francos liv, men samhällsperspektivet, liksom kampen mot Franco, borde ha getts större utrymme.
Det är både överraskande och välkommet att det till slut, 2012, utkommer en biografi över Francisco Franco, skriven av en svensk, Roger Älmeberg: ?

SVT Debatt - 18 feb 14 kl. 13:00

Politiker ska inte tvinga företag att kvotera

JÄMSTÄLLDHET Kvotering är en dålig strategi för att få jämställdhet inom bolagsstyrelserna. Vi i CUF tycker man ska rekrytera rätt person, i stället för att utgå från förutfattade meningar om kön. I det pågående samtalet om jämställdhet i näringslivet passar många på att styra in till frågan om kvotering.

Nyheter 24 - 28 sep 11 kl. 09:38

Petzäll: "SD-ledningen har läckt"


Förre Sverigedemokraten William Petzäll uppmanade till rent spel efter avhoppet. Men nu säger han till Nyheter24 att SD-ledningen redan läckt hemliga uppgifter om honom. STOCKHOLM.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Ny forskning: Bättre att födas rik än smart

Vad är egentligen bäst, att födas med silversked i mun eller att födas med ett riktigt skarpt intellekt? Det har forskare från New York University och Johns Hopkins studerat..

DI - 2 timmar sedan

Swedbank i klinch med Försvarsmakten

Försvarsmakten vill inte acceptera Swedbanks krav på kundkännedom. Mer specifikt vill Försvarsmakten inte skicka in de id-kopior som banken begär och har därför bett Finansinspektionen reda ut vad som gäller..

DI - 3 timmar sedan

Många fritidshusköpare riskerar kostnadschock

Förälskelse i fritidhus och en plats att slappna av på under ledigheten blir kostsammare än många väntar sig, varnar fritidshusförmedlingen Novasol. Här är tipsen på hur du undviker en kostnadschock..

DI - 3 timmar sedan

Rejäla uppgångar i New York med Tesla i förarsätet

Tisdagen bjöd på en närmast hausseartad uppgång i New York, med tekniksektorn i ledningen. Tesla steg mer än 6 procent efter att uppgörelsen mellan Elon Musk med SEC godkänts av en amerikansk domstol..

DI - 3 timmar sedan

Fiberbolag skadade 48 fornlämningar

Fiberbolaget IP Only har anmälts av länsstyrelsen i Sörmland för att ha skadat 48 fornlämningar medan de grävt för att lägga fiberkablar, skriver  SVT Nyheter Sörmland..

DI - 3 timmar sedan

Trump: saudisk prins förnekar kännedom om Khashoggi

USA:s president uppger på Twitter att Saudiarabiens kronprins förnekar kännedom om vad som hände med den saudiske regimkritikern på konsulatet i Istanbul..

DI - 3 timmar sedan

Bublar förvärvar Vobling för knappt 50 miljoner kronor

Mobilspelsbolaget Bublar, som är listat på NGM Nordic MTF, har beslutat att förvärva det svenska AR/VR-bolaget Vobling för cirka 49,8 miljoner kronor..

DI - 3 timmar sedan

”Nordea borde ha fattat misstankar”

Finansmannen Bill Browders rapport går igenom detaljer i hur olika transaktioner i den penningtvätthärva han säger sig ha identifierat ska ha gått till. Di återger en del av materialet..

DI - 4 timmar sedan

Pr-fiasko för Swedbank – lägg korten på bordet nu

På en vecka tappade Swedbank 23 miljarder kronor i börsvärde och vd Birgitte Bonnesens första kris som vd var ett faktum. I bästa fall stannar efterverkningarna från Danske Banks baltiska penningtvättshärva vid ett pr-haveri för Swedbanks del. .

DI - 5 timmar sedan

Hermitage: Nordeas penningtvätt omfattar miljardbelopp på 365 konton

Di har tagit del av den rapport som Bill Browders hedgefond Hermitage har lämnat in till svenska myndigheter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.