DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 07:36

DI - 21 apr 18 kl. 17:34

Allt fler vill flyta i aluminiumDagsturerna regerar och allt fler vill cruisa fram i en aluminiumbåt. Expertens råd till förstagångsköpare är att tänka igenom hur du vill använda båten och att inte förköpa dig..
Läs mer på DI

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt flervill , flytai , aluminium
BT - 27 dec 13 kl. 07:33

"Vi kommer att få se stugor flyta iväg"

Vattnet ställer till det på en rad platser runt om i vårt område. Golfbanan i Kinna och sommarstugor kring Marsjön och Mellsjön i Varnum tillhör illa utsatta som BT såg under rekognocering under Annandagen. – Kolla här.

Nyhetsverket - 04 aug 12 kl. 12:44

Är Uran och Aluminium en farlig kombination?

Frågeställning till läsaren: Är Uran och Aluminium en farlig kombination? Från officiella källor: "Studier på djur har visat att stora mängder aluminium kan leda till effekter på fortplantningen och utvecklingen av centrala nervsystemet. Patienter med kraftigt nedsatt njurfunktion kan drabbas av demenssjukdom, skelettskador och blodbrist i samband med att dialysvatten med höga halter av aluminium används.

YLE - 11 sep 15 kl. 10:10

När Finland lät marken flyta

Finland devalverade marken två gånger inom loppet av av 14 månader. Kunde en betydande lågkonjunktur ha undivkits om man devalverat tidigare? Vad är devalvering?

Sydöstran - 1 timme sedan

Fler p-böter delas ut i  Sölvesborg

Bilisterna i Sölvesborg fick 20 procent fler parkeringsböter i fjol än jämfört med samma period året innan..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Namninsamling för fler och större hundhägn i Ängelholm

Allt fler nyinflyttade på Adolfsfält har hund..

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

”Ha fler sammanlysningar – och nå ut om fred och hållbarhet”

Sammanlysning är en bra kyrkgrej. Senast gällde det kyrkoherde Kenneth Nordgrens avskedspredikan. Den aktuella söndagens gudstjänster i pastoratets församlingar sammanlystes till Tegskyrkan.

Kristianstadsbladet - 27 jun 12 kl. 10:11

Allt fler döda sälar flyter i land

Foto: Jörgen Johansson
Sälbeståndet har exploderat i Blekinge, och djuren simmar gärna längre söderut för att leta efter mat. En och annan död säl kan därför flyta i land.
Vid 16-tiden på tisdagen fick Kristianstadsbladet in ett tips om en död säl som flutit i land vid Nyehusen.

Cornucopia - 09 mar 18 kl. 08:22

Handelskriget igång: USA inför tullar på stål och aluminium

USA:s president Donald Trump har skrivit under beslutet om att införa tullar på stål och aluminium. Enskilda länder kan få undantag om de är USA:s "verkliga vänner" och lägger sig i förhandlingar.
Innehåller fejkguldfärg aluminium för glansens skull?

Sydsvenskan - 26 jan 12 kl. 08:31

Fler cyklar kräver mer utrymme


Tänk dig att du kör bil på Amiralsgatan. Du är sent ute, trafiken flyter trögt, du inser att det blir svårt att hitta en ledig parkeringsplats. Du trampar på gasen, kör över några heldragna linjer, sladdar in på trottoaren och parkerar precis intill Konserthusets entré.

E24 - 10 apr 12 kl. 22:41

Alcoa: uppr prg 7% stÖrre efterfrÅgan pÅ aluminium 2012

Alcoa upprepar i sin kvartalsrapport sin prognos för det globala utbudsunderskottet på aluminium, och spår som tidigare att den globala efterfrågan på aluminium kommer att öka med 7 procent under 2012..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Rekar: RBC sänker riktkursen för H&M till 120 kronor

RBC Capital Markets har sänkt sin riktkurs för H&M-aktien medan Citi Investment Research har höjt sin rekommendation för Swedish Match. Här är en sammanställning av tisdagens rekommendationsförändringar. .

DI - 15 minuter sedan

Lägre resultat än väntat från UBS

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 696 miljoner dollar. Väntat var ett resultat efter skatt på 729 miljoner dollar, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 30 minuter sedan

Ngex tar in 136 miljoner i riktad emission

Gruvprospekteringsbolaget Ngex har genomfört en riktad nyemission, en så kallad private placement, som tillför bolaget 20 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 136 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Pundet oförändrat efter Theresa Mays plan B för brexit

Dollarn handlas fortsatt nära högsta nivån på två veckor efter att oro för Kinas utveckling lett marknaden mot valutor som betraktas som säkra hamnar. .

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Oro för världsekonomin sänker börserna i Asien

Ledande index i Asien tappar mark på tisdagen, då pessimism rörande de globala tillväxtutsikterna sänkte riskviljan bland investerare..

DI - 1 timme sedan

Uppföljning: Vi håller fast vid säljrådet trots usel tajmning

Usel tajmning kan snabbt straffa sig med svidande förluster på börsen.  Vårt säljråd i verkstadsbolaget visade sig vara allt annat än vältajmat. .

DI - 1 timme sedan

Apotea tog nya kliv när grundaren blev Årets företagare

Apoteas grundare Pär Svärdson, som blev Årets företagare 2017, tycker att priset har varit en vitamininjektion – både för honom själv och för organisationen. ”När man tittar på vilka som har fått utmärkelsen före mig blir man extra stolt”, säger han..

DI - 1 timme sedan

USA kommer att begära Huaweis finanschef utlämnad

USA har informerat den kanadensiska regeringen att man kommer gå vidare med en formell begäran att Huaweis finanschef Meng Wanzhou utlämnas till USA..

DI - 2 timmar sedan

Asienbörser: Handeln öppnar nedåt

De större asiatiska börserna ligger på minus i den inledande handeln..

DI - 2 timmar sedan

Lägsta tillväxten på sex år för Sydkorea

Sydkoreas ekonomi tuffar på, och avslutningen på 2018 blev bättre än vad analytikerna förutspått..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.