DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 03:50

DI - 21 apr 18 kl. 17:34

Allt fler vill flyta i aluminiumDagsturerna regerar och allt fler vill cruisa fram i en aluminiumbåt. Expertens råd till förstagångsköpare är att tänka igenom hur du vill använda båten och att inte förköpa dig..
Läs mer på DI

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt flervill , flytai , aluminium
BT - 27 dec 13 kl. 07:33

"Vi kommer att få se stugor flyta iväg"

Vattnet ställer till det på en rad platser runt om i vårt område. Golfbanan i Kinna och sommarstugor kring Marsjön och Mellsjön i Varnum tillhör illa utsatta som BT såg under rekognocering under Annandagen. – Kolla här.

Nyhetsverket - 04 aug 12 kl. 12:44

Är Uran och Aluminium en farlig kombination?

Frågeställning till läsaren: Är Uran och Aluminium en farlig kombination? Från officiella källor: "Studier på djur har visat att stora mängder aluminium kan leda till effekter på fortplantningen och utvecklingen av centrala nervsystemet. Patienter med kraftigt nedsatt njurfunktion kan drabbas av demenssjukdom, skelettskador och blodbrist i samband med att dialysvatten med höga halter av aluminium används.

YLE - 11 sep 15 kl. 10:10

När Finland lät marken flyta

Finland devalverade marken två gånger inom loppet av av 14 månader. Kunde en betydande lågkonjunktur ha undivkits om man devalverat tidigare? Vad är devalvering?

Kristianstadsbladet - 27 jun 12 kl. 10:11

Allt fler döda sälar flyter i land

Foto: Jörgen Johansson
Sälbeståndet har exploderat i Blekinge, och djuren simmar gärna längre söderut för att leta efter mat. En och annan död säl kan därför flyta i land.
Vid 16-tiden på tisdagen fick Kristianstadsbladet in ett tips om en död säl som flutit i land vid Nyehusen.

Cornucopia - 09 mar 18 kl. 08:22

Handelskriget igång: USA inför tullar på stål och aluminium

USA:s president Donald Trump har skrivit under beslutet om att införa tullar på stål och aluminium. Enskilda länder kan få undantag om de är USA:s "verkliga vänner" och lägger sig i förhandlingar.
Innehåller fejkguldfärg aluminium för glansens skull?

Sydsvenskan - 26 jan 12 kl. 08:31

Fler cyklar kräver mer utrymme


Tänk dig att du kör bil på Amiralsgatan. Du är sent ute, trafiken flyter trögt, du inser att det blir svårt att hitta en ledig parkeringsplats. Du trampar på gasen, kör över några heldragna linjer, sladdar in på trottoaren och parkerar precis intill Konserthusets entré.

E24 - 10 apr 12 kl. 22:41

Alcoa: uppr prg 7% stÖrre efterfrÅgan pÅ aluminium 2012

Alcoa upprepar i sin kvartalsrapport sin prognos för det globala utbudsunderskottet på aluminium, och spår som tidigare att den globala efterfrågan på aluminium kommer att öka med 7 procent under 2012..

Nyhetsverket - 04 aug 12 kl. 11:46

Uran och Aluminium i Sveriges regnvatten

Den svenska "Föreningen Ren Luft" har utfört prover på regnvatten i södra Sverige och analysen var alarmerande. Anmärkningsvärda doser Uran och Aluminium har påträffats i regnvattnet. Nu måste detta tas upp till beslutsfattarposition i samhället och debatteras ute i folkhemmen omedelbart eftersom gränsvärdet är 0!

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Fem ton aluminium stals i Västerås

Tjuvar stal på lördagskvällen aluminium värt 1,8 miljoner kronor från ett mekanikföretag i västra Västerås.- Det rör sig om fem ton aluminium. De tog sig in genom att klippa upp staketet, säger Maria Rupla, inre befäl på Västeråspolisen, till Sveriges Nyheter.

Vimmerby Tidning - 26 mar 13 kl. 08:14

Tusen leveranser flytande aluminium

Ett tusen leveranser av flytande aluminium har i dagarna skett till Ljunghäll i Södra Vi, Stena Aluminium startade leveranserna 2008 och blev då pionjär i Norden..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Frida Wallnor: Advokatens erkännande är dåliga nyheter för Trump

Michael Cohen, president Donald Trumps personliga advokat och rådgivare under många år, har enligt uppgifter på tisdagen nått en uppgörelse med de federala myndigheterna i USA. Han erkänner sig skyldig till anklagelser om bank- och skattebedrägeri samt brott mot kampanjfinansieringsreglerna. Genom erkännandet accepterar Cohen att betala höga bötesbelopp samt en fängelsedom, enligt CNN..

DI - 5 timmar sedan

Oklart om cricketstjärnan kan rädda kärnvapenlandet

HONGKONG Pakistans nya premiärminister, den förre cricketstjärnan Imran Khan, står inför en massiv utmaning för att rädda landets sargade ekonomi. Landet kan nu tvingas till nödlån av IMF, vilket USA motsätter sig..

DI - 5 timmar sedan

USA-börser: Techbolaget hämtar igen raset

New York-börserna handlades upp något på tisdagen och S&P 500 nådde ny rekordnivå efter några timmars handel. Börserna föll dock tillbaka något mot slutet av handelsdagen. Viss optimism över handelsläget mellan USA och Kina kunde skönjas under en dag då flera rapporterande bolag var i fokus..

DI - 5 timmar sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst..

DI - 6 timmar sedan

Brittiska ministern vill att EU tar krafttag mot Putin

Storbritannien manar EU att öka pressen mot Ryssland, för att se till att Moskva följer internationella regler. Utrikesminister Jeremy Hunt säger att president Putin "har gjort världen till en farligare plats"..

DI - 6 timmar sedan

Nya USA-sanktioner mot Ryssland

USA har infört sanktioner mot ytterligare två ryska medborgare, ett ryskt bolag och ett slovakiskt företag. De anklagas för att ha hjälpt ett annat ryskt bolag att kringgå tidigare amerikanska sanktioner som infördes i juni efter anklagelser om cyberspionage..

DI - 6 timmar sedan

Magnus Dagel: Efter rusningen – nu är det dags för paus

Fastighetsbolagens halvårsrapporter var fortsatt starka med god vinsttillväxt. Men värderingarna har ökat markant efter sommarrallyt och det är inte uppenbart billigt längre. Sektorn behöver nu en paus för att växa in i sina värderingar.

DI - 6 timmar sedan

USA-börser på ny rekordnivå

USA-index S&P 500 steg till ett nytt all-time high efter ett par timmars handel på tisdagen. Wall Street är dessutom bara en hårsmån från att uppnå historiens längsta börsuppgång, rapporterar Financial Times..

DI - 7 timmar sedan

Uppgift: Brottsmisstänkte Trump-advokaten har nått en uppgörelse

Donald Trumps före detta advokat Michael Cohen har nått en uppgörelse med federala åklagare, rapporterar ABC News , med hänvisning till anonyma källor..

DI - 7 timmar sedan

Vinnaren i fjol vidgar sitt område

Förra årets Supergasell, Byggprojekt i Dalarna, har fylld orderstock till 2019 och expanderar regionalt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.