DI > Ekonomi

Thursday, 24 January, 08:27

DI - 21 apr 18 kl. 15:04

Sommarstugeköpare väljer bekvämlighet före charmBekvämlighet går före charm när det gäller köp av sommarstuga. Det visar SBAB:s kartläggning. ”Trenden går mot mer och mer moderniserade fritidshus där skillnaden mellan åretruntbostaden och fritidshuset gradvis suddas ut”, säger Claudia Wörmann, boendeekonom..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SBAB, Claudia Wörmann

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sommarstugeköpare, väljer, bekvämlighet, före, charm

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Söderberg & Partners: Här är dina alternativ om det barkar åt skogen

Skog är en tillgång som lockar allt fler investerare, både i direktägande och via de skogsbolag som handlas på börsen. Inte minst är skog en attraktiv investering på grund av de låga räntorna. Det konstaterar Söderberg & Partners i en strategirapport som släpps idag.

DI - 15 minuter sedan

Sobi slutför förvärv av USA-rättigheter från Astra Zeneca

Swedish Orphan Biovitrum, Sobi, avslutar affären som ger bolaget rättigheterna i USA till Synagis från Astra Zeneca. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 10 minuter sedan

Investor höjer utdelningen till 13 kronor per aktie

Investmentbolaget Investors styrelse föreslår att utdelningen höjs till 13 kronor per aktie. Det kan jämföras med 12 kronor per aktie i fjol. .

DI - 30 minuter sedan

Total scenförändring i Kinnevik – rabatten exploderar

Kinnevik är pressat. På bara några månader är scenförändringen total när substansrabatten exploderat från 6 till 21 procent. Investmentbolaget värderas nu som om hela den onoterade portföljen är värdelös..

DI - 15 minuter sedan

Oncopeptides tog in omkring 546 miljoner i emission – teckningskurs 115 kronor

På torsdagen stod det klart att teckningskursen i Oncopeptides riktade nyemission landade på 115 kronor per aktie. Totalt emitterade bolaget 4.750.

DI - 30 minuter sedan

15 procent av arbetsstyrkan får gå från Buzzfeed

Buzzfeed ska skära ner på sin arbetsstyrka med 15 procent, rapporterar Financial Times. Orsaken är ett allt hårdare klimat för nätpublicister, uppger bolaget i ett brev till anställda som tidningen kommit över..

DI - 45 minuter sedan

Franska finansministern: Renaults vd har avgått

Renaults styrelseordförande och vd Carlos Ghosn avgår. Det uppger Frankrikes finansminister Bruno Le Maire, enligt Bloomberg News..

DI - 1 timme sedan

Bonava föreslår en oförändrad utdelning på 5,2 kronor per aktie

Bostadsutvecklaren Bonava redovisade ett rörelseresultat på 899 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 vilket kan jämföras med 820 Mkr under samma period i fjol. Utdelningen föreslås uppgå till 5,2 kronor per aktie vilket var samma som i fjol. .

DI - 1 timme sedan

Smart Eye har BMW i orderboken

Det First North-listade eyetrackingbolaget Smart Eye har den tyska biltillverkaren BMW som kund. Bolaget har inte tidigare namngivit kunden till följd av ett sekretessavtal..

DI - 1 timme sedan

Stockholm missar guldruschen

Guldet funkar just nu fint för den som vill skydda sig mot börsoro. Sedan oktober har guldpriset stigit samtidigt som världens aktiebörser har backat. Men Stockholmsbörsens guldbolag har inte hängt med i rallyt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.