Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 22 January, 07:52

Liknande nyheter

Taggar: Fornlings, stödtill , Gäddani , superfajten, Står, hellre, lite, i skuggan
Skånskan - 04 jun 16 kl. 22:41

”Gäddan” vann igen

malmö Adrian Granat tog sin trettonde raka vinst när han sänkte Saul Farah i första ronden.
Nu hoppas ”Gäddan” på en större fajt.– Nu är det dags för mig att få möta ett större namn, det har jag förtjänat, sa Adrian Granat efter den enkla vinsten.

Skånskan - 22 apr 18 kl. 02:15

”Gäddan” föll i prestigemötet

BOXNING Adrian ”Gäddan” Granat fick äta upp alla ord. Otto Wallin kom, sågs och tog hem EU-titeln i tungvikt inför hemmapubliken på Gärdehov i Sundsvall.
Segern i prestigemötet var odiskutabel.

Skånskan - 15 dec 18 kl. 23:54

Fornling från Malmö är ny världsmästare

Malmösonen Sven Fornling är ny världsmästare i boxning. Sent på lördagskvällen vann han en dramatisk titelmatch över tolv ronder mot tysk-armeniern Karo Murat. Alla tre domarna hade Fornling som vinnare.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 11:00

Revisorn som går på knock

Sport Malmö
Nio matcher som proffs, i mars väntar hans tionde. Däremellan hinner han med några ronder som revisor för att finansiera sin karriär som boxare.
Sven Fornling är Malmöboxaren som siktar mot toppen.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 15:30

Sven Fornling följer Krajnc och Granat

Proffsboxaren Sven Fornling byter stall. På fredagen skrev han på kontraktet med EC boxing promotion i Hamburg – vilket innebär att han går samma väg som tungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat, Fornlings tidigare klubbkompis i Malmöföreningen Winning BC.EC boxing promotion var också det stall som den tidigare världsmästaren Armand Krajnc boxades för.

Skånskan - 22 feb 18 kl. 15:48

Fornling har sin plan klar för VM-match

BOXNING En VM-match hägrar för Sven Fornling. Men Malmöboxaren tar det i sin takt. Först går han upp i ringen mot en lägre rankad boxare i Sundsvall den 21 april.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Så lite pluggar Lundastudenterna – studievanor avslöjas i ny enkät

Nästan en tredjedel av "heltidsstudenterna" pluggar mindre än tio timmar i veckan..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tsitsipas seglar vidare i Australian Open

Greken Stefanos Tsitsipas fortsätter att briljera i Australian Open-tennisen. I kvartsfinalen slog han ut spanjoren Roberto Bautista Agut efter 7–5, 4–6, 6–4 och 7–6. Tsitsipas, rankad 14:e i världen, är på väg mot semifinal och kan redan räkna hem sin.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mittbacken tillbaka rekordsnabbt efter skada - "Det är häftigt"

Malin Levenstad är redo för comeback i FC Rosengård - igen..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Digitala vårdtjänster utreds av Ivo

Att söka vård hos nätläkare blev alltmer populärt bland svenskarna under 2018. Men utvecklingen kan innebära risker, ett faktum som har fått Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) att inleda en nationell tillsyn av både nätläkare och andra digitala vård.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stor tandläkarbrist när pensionsavgångar ökar

Stora pensionsavgångar sätter tandvården under rejäl press – att boka in sig på undersökning är bara att glömma på vissa håll. Ju längre bort från landets utbildningsorter desto allvarligare brist på tandvårdspersonal. – Vi har ont om tandläkare och de.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Explosion kan kräva 100 dödsoffer

Antalet döda i explosionen vid en läckande pipeline i Mexiko har stigit till 91, och Hidalgos guvernör Omar Fayad befarar att det slutgiltiga dödstalet sannolikt blir högre än 100. Bränslebristen i landet pekas ut som en av orsakerna till att människor.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Agalarov ställer in USA-turné

Den ryske popstjärnan Emin Agalarov ställer in en USA-turné i fyra städer, som var tänkt att inledas på lördag i New York, rapporterar CNN. Agalarov deltog i ett uppmärksammat möte 2016 i Trump Tower, tillsammans med sin pappa, miljardären Aras Agalarov.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Strejk stryper fransk elproduktion

En strejk i den franska energisektorn slår mot landets elproduktion. I kärnkraftverket Saint-Albans reaktor ett var produktionen bara omkring 20 procent av den normala kapaciteten på måndagskvällen. Strejken påbörjades klockan 20.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ungdomar återlämnade tiggda pengar

Tre pojkar som har samlat in pengar till en skolresa till Spanien har lämnat tillbaka de totalt omkring 300 kronor de fått. Orsaken är att skolresan var påhittad. Ungdomarna ringde på hos personer i Söderhamn och fick mindre summor pengar, men efter att.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Åtalas för misshandel av sin sambo

En man som misstänks för att ha misshandlat och kränkt sin sambo upprepade gånger åtalas för grov kvinnofridskränkning, skriver Sundsvalls Tidning. Enligt åtalet har han även hotat henne och hennes barn till livet. Övergreppen ska ha inletts sommaren 20.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.