Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 25 May, 05:12

Sydsvenskan - 21 apr 18 kl. 10:56

Fornlings stöd till "Gäddan" i superfajten: "Står hellre lite i skuggan"Sven Fornling tar ett steg tillbaka för vännen..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Gäddan, Fornling

Dela artikeln

127 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fornlings, stödtill , Gäddani , superfajten, Står, hellre, lite, i skuggan
Skånskan - 04 jun 16 kl. 22:41

”Gäddan” vann igen

malmö Adrian Granat tog sin trettonde raka vinst när han sänkte Saul Farah i första ronden.
Nu hoppas ”Gäddan” på en större fajt.– Nu är det dags för mig att få möta ett större namn, det har jag förtjänat, sa Adrian Granat efter den enkla vinsten.

Skånskan - 22 apr 18 kl. 02:15

”Gäddan” föll i prestigemötet

BOXNING Adrian ”Gäddan” Granat fick äta upp alla ord. Otto Wallin kom, sågs och tog hem EU-titeln i tungvikt inför hemmapubliken på Gärdehov i Sundsvall.
Segern i prestigemötet var odiskutabel.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 11:00

Revisorn som går på knock

Sport Malmö
Nio matcher som proffs, i mars väntar hans tionde. Däremellan hinner han med några ronder som revisor för att finansiera sin karriär som boxare.
Sven Fornling är Malmöboxaren som siktar mot toppen.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 15:30

Sven Fornling följer Krajnc och Granat

Proffsboxaren Sven Fornling byter stall. På fredagen skrev han på kontraktet med EC boxing promotion i Hamburg – vilket innebär att han går samma väg som tungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat, Fornlings tidigare klubbkompis i Malmöföreningen Winning BC.EC boxing promotion var också det stall som den tidigare världsmästaren Armand Krajnc boxades för.

Skånskan - 22 feb 18 kl. 15:48

Fornling har sin plan klar för VM-match

BOXNING En VM-match hägrar för Sven Fornling. Men Malmöboxaren tar det i sin takt. Först går han upp i ringen mot en lägre rankad boxare i Sundsvall den 21 april.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Domarmiss skapar diskussion om målkameror

I herrarnas Champions League-final finns det målkameror. Det borde kanske ha funnits i damernas också. – Det hade krossat våra hjärtan om vi hade förlorat på det, säger Lyons Lucy Bronze om målet som nog borde ha godkänts.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”Regeringen måste våga lyfta mens som en nyckelfråga.”

Mariann Eriksson och Monica Lorensson,.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pub-personal bakbands vid rån

Två anställda vid en pub i Enköping bakbands vid ett rån strax före klockan 01. En av dem blev slagen med en golfklubba. – Personalen ska i samband med stängning ha blivit rånad av två personer beväpnade med kniv och golfklubba, säger Daniel Winge, RLC-.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Kim beredd på möte "när som helst"

Även Nordkorea är berett att mötas och prata, "när som helst, på vilket sätt som helst", meddelas nu från Pyongyang, efter USA:s mångtydiga besked om det inställda toppmötet. I en kommuniké kallar Kim Jong-Uns regim det "väldigt tråkigt" att det tänkta.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Fischer: "Vi hade inte kraften nog"

När Pernille Harder bröt dödläget i förlängningen så såg kvällen i Kiev ut att bli grönfärgad. Efter Alexandra Popps röda kort blev finalkvällen i stället, precis som för både ett och två år sedan, Lyons. – Det känns väldigt jobbigt just nu, säger Wolfs.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Målskytten: "En dröm som går i uppfyllelse"

När Pernille Harder bröt dödläget i förlängningen så såg kvällen i Kiev ut att bli grönfärgad. Då svartnade det för Alexandra Popp. Rött kort – och finalkvällen blev i stället, precis som för både ett och två år sedan, Lyons.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Drömmål räddade poäng för LB07 i Stockholm

Mia Perssons fjärde mål på sex matcher..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Röda kortet fällde Wolfsburg i CL-finalen

När Pernille Harder bröt dödläget i förlängningen så såg kvällen i Kiev ut att bli grönfärgad. Då svartnade det för Alexandra Popp. Rött kort – och kvällen blev i stället, precis som för både ett och två år sedan, Lyons.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Lättare få jobb med svensk grundskola än utländskt universitet

Ny bok granskar högutbildade migranter i Sverige.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

"Försvarsministern som de borgerliga saknade."

Lokalpampen från Borlänge nära Nato..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.