Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 16 October, 06:21

Liknande nyheter

Taggar: Fornlings, stödtill , Gäddani , superfajten, Står, hellre, lite, i skuggan
Skånskan - 04 jun 16 kl. 22:41

”Gäddan” vann igen

malmö Adrian Granat tog sin trettonde raka vinst när han sänkte Saul Farah i första ronden.
Nu hoppas ”Gäddan” på en större fajt.– Nu är det dags för mig att få möta ett större namn, det har jag förtjänat, sa Adrian Granat efter den enkla vinsten.

Skånskan - 22 apr 18 kl. 02:15

”Gäddan” föll i prestigemötet

BOXNING Adrian ”Gäddan” Granat fick äta upp alla ord. Otto Wallin kom, sågs och tog hem EU-titeln i tungvikt inför hemmapubliken på Gärdehov i Sundsvall.
Segern i prestigemötet var odiskutabel.

Skånskan - 24 jan 16 kl. 11:00

Revisorn som går på knock

Sport Malmö
Nio matcher som proffs, i mars väntar hans tionde. Däremellan hinner han med några ronder som revisor för att finansiera sin karriär som boxare.
Sven Fornling är Malmöboxaren som siktar mot toppen.

Sydsvenskan - 26 feb 16 kl. 15:30

Sven Fornling följer Krajnc och Granat

Proffsboxaren Sven Fornling byter stall. På fredagen skrev han på kontraktet med EC boxing promotion i Hamburg – vilket innebär att han går samma väg som tungviktaren Adrian ”Gäddan” Granat, Fornlings tidigare klubbkompis i Malmöföreningen Winning BC.EC boxing promotion var också det stall som den tidigare världsmästaren Armand Krajnc boxades för.

Skånskan - 22 feb 18 kl. 15:48

Fornling har sin plan klar för VM-match

BOXNING En VM-match hägrar för Sven Fornling. Men Malmöboxaren tar det i sin takt. Först går han upp i ringen mot en lägre rankad boxare i Sundsvall den 21 april.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Norge får direktlinje till Kina

Det kinesiska flygbolaget Hainan Airlines börjar flyga mellan Oslo och Peking. Avtalet blev färdigt i samband mellan ett norskt statsbesök i Kina. Tre flyg i veckan kommer att gå från och med i vår.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Barnkära gorillahannar får mer sex

Mer sex och parning. Det får de gorillahannar som hjälper till med barnen. Och då inte bara med sina egna, utan även andras.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Asiens börser inledde uppåt

Börserna i Tokyo och Hongkong öppnade med stigande kurser tisdagshandeln. Hang Seng steg 0,5 procent i öppningsminuten, medan Nikkei 225 steg 0,2 procent. Den bredare Topix höll sig knappt över nollan.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

”Sverige måste ha bättre villkor än sina konkurrentländer”

Mats Persson, ekonomisk-politisk talesperson för Liberalerna..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bolt erbjuds proffsfotbollskontrakt i Malta

Friidrottsstjärnan Usain Bolt kan vara på väg mot europeisk proffsfotboll igen. Han har erbjudits ett tvåårskontrakt med maltesiska Valletta FC, uppger australiska Daily Telegraph. Den 32-årige före detta sprintern jagar en dröm om att bli professionell.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Australien överväger ambassadflytt

Australien överväger att flytta sin Israelambassad från Tel Aviv till Jerusalem. Landets premiärminister Scott Morrison meddelade vid en presskonferens beskedet, vilket bryter mot Australiens tidigare Mellanösternpolitik. – Vi står fast vid en tvåstatsl.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nord- och Sydkorea kopplar ihop sig

Nord- och Sydkorea är överens om att börja koppla ihop vägar och järnvägar som varit stängda sedan Koreakriget, ytterligare ett steg i de förbättrade relationerna mellan länderna. Överenskommelsen fattades under samtal i gränsbyn Panmunjom, som följde u.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Daniel Berlin hyllad av kollegorna som Sveriges bäste kock

Här är alla vinnarna på Svenska Gastronomipriset-galan..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

NCC vinstvarnar inför rapport

Byggjätten NCC har fattat beslut om omvärderingar som påverkar det preliminära resultatet negativt med nästan 1,6 miljarder kronor. Rörelseresultatet för tredje kvartalet beräknas därmed bli en förlust på 1,1 miljarder kronor. Vinstvarningen görs inför.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Kritiska röster om EU:s nya fiskekvoter

EU:s medlemsländer har nu enats om fiskekvoterna för nästa år i Östersjön. "Helt och hållet inom de vetenskapliga rekommendationerna", enligt landsbygdsministern. "Oroväckande", säger forskaren.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.