DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 09:15

DI - 21 apr 18 kl. 08:51

En av tre granskar chefen på nätetDet är inte bara chefer som söker på internet efter information om framtida medarbetare. Granskningen sker i stor utsträckning också i motsatt riktning..
Läs mer på DI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En av tre, granskar, chefen, nätet
Expressen - 23 sep 14 kl. 14:44

Frölundas backkris – tre missar CHL-mötet

GÖTEBORG. Frölunda står med backkris inför CHL-mötet med Briancon. Oliver Bohm, Christian Bäckman och Mikael Wikstrand missar matchen mot fransmännen.

Dalarnas tidningar - 02 mar 17 kl. 22:11

Tre toppnamn till kyrkomötet – (S)å heter de

Socialdemokraterna i Dalarna har valt kandidater till kyrkomötet..

SR - 18 apr 14 kl. 17:28

Tennissiffror när Tre Kronor hittade nätet mot premiärmotståndet i VM

Sverige inleder VM-turneringen i Minsk mot Danmark 10 maj. På långfredagen satte sig Tre Kronor i respekt hos danskarna via 6-2-segern i Malmö..

YLE - 13 feb 16 kl. 14:16

Metsola vaktar kassen mot Tre Kronor – se rivalmötet här

I torsdags blev det stryk mot Sverige i Örebro. På lördagen jagar Finland revansch mot ärkerivalen. Förbundskaptenen Kari Jalonen gör en förändring i jämförelse med torsdagens landskamp mot Sverige.

Mobil - 30 maj 16 kl. 11:04

Tre testar reklamblockering nätet

Operatören Tre kommer att utföra ett test med reklamblockering i sitt nät..

Uppsalanyheter.se - 21 sep 15 kl. 04:38

Oavgjort i toppmötet mellan Riala och VP

Herrfyran: Det blev oavgjort 2-2 i toppmötet mellan Riala och VP, därmed är det fortfarande ovisst vilket av de två lagen som tar steget upp i division tre.Det blev oavgjort 2-2 i toppmötet mellan Riala och VP, därmed är det fortfarande ovisst vilket av de två lagen som tar steget upp i division tre.   Inför mötet mellan de två lagen var förutsättningarna att VP ledde serien med en poäng före tvåan Riala som dock hade en match mindre spelad.

Sydsvenskan - 16 dec 12 kl. 06:30

Nätet går före butikerna

E-handeln har stadigt ökat. Innan året är slut lär vi ha spenderat 31,3 miljarder kronor i olika e-handelsbutiker, enligt HUI Research som bland annat levererar en e-barometer varje kvartal om näthandelns utveckling. För tio år sedan var motsvarande siffra 4,9 miljarder.

Dalarnas tidningar - 15 maj 18 kl. 23:09

Äntligen slutspelskänslor – här är snackisarna från Tre Kronors möte med Ryssland

Tre Kronor vann mötet mot Ryssland med 3–1 och är därmed gruppsegrare i Köpenhamn. Här listar Hockeypuls Jennifer Engström snackisarna från mötet..

Länstidningen i Jämtland - 15 maj 18 kl. 23:09

Äntligen slutspelskänslor – här är snackisarna från Tre Kronors möte med Ryssland

Tre Kronor vann mötet mot Ryssland med 3–1 och är därmed gruppsegrare i Köpenhamn. Här listar Hockeypuls Jennifer Engström snackisarna från mötet..

Sydsvenskan - 03 feb 13 kl. 10:03

De äldre fångas inte av nätet

Att gå till banken kan betyda tre klick på nätet. Men också en 20 minuters bilresa och en hal promenad. Inga-Britt Solér, 82, i Malmö har tröttnat på den senare varianten.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Knowit tecknar avtal för kvarts miljard

It-konsultbolaget Knowit har tecknat ett ramavtal med Kammarkollegiet som är värt 250 miljoner kronor över 18 månader..

DI - 10 minuter sedan

Tung start för storbankerna

Samtliga storbanker öppnade onsdagen på minus. Nordea leder nedgången efter uppgifter om att banken brutit mot regler mot penningtvätt..

DI - 15 minuter sedan

Knowit har tecknat nytt ramavtal med Kammarkollegiet

Kammarkollegiet har tecknat nytt ramavtal inom Resurskonsulting med Knowit inom flera anbudsområden. Omsättningen uppskattas till 250 miljoner kronor för ramavtalsperioden. Ramavtalet gäller leveranser inom Region Södra, och innebär ett brett utbud av tjänster..

DI - 15 minuter sedan

PE Accounting blir DI Gasell för tredje året i rad och växer i rasande fart!

PE Accounting är för tredje året i rad Di Gaseller och har en stadig tillväxttakt om 50%. Framgångsfaktorn är att PE sedan starten 2011 kombinerat sitt egenutvecklade ekonomisystem med ekonomer för att erbjuda realtidsuppdaterade beslutsunderlag och automatisera allt från fakturor, utlägg och lön till uppföljning och bokföring..

DI - 15 minuter sedan

Multidocker genomför riktad emission på 15 Mkr

Materialhanteringsbolaget Multidocker, noterat på MTF Stockholm, har beslutat att genomföra en riktad nyemission som tillför bolaget 15 miljoner kronor före emissionskostnader, vilket ger en utspädning på 18 procent..

DI - 30 minuter sedan

Sven-Olof Johansson fortsätter öka i H&M

Finansmannen Sven-Olof Johansson har under det tredje kvartalet köpt ytterligare 50.000 aktier i H&M, en investering på nästan 7 miljoner kronor. Det framgår av ägardatatjänsten Holdings senaste uppdatering per den 30 september..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen går mot öppning uppåt

Stockholmsbörsen stod på onsdagsmorgonen inför en öppning uppåt sedan de amerikanska börserna stigit markant föregående dag och de asiatiska indexen avancerat på onsdagsmorgonen..

DI - 30 minuter sedan

Gruvjätten sänker kopparprognosen

BHP Billiton, världens största gruvbolag, ökade järnmalmsproduktionen med 8 procent under det första kvartalet i det brutna räkneskapsåret 2018/2019. Prognosen för kopparproduktionen sänks dock för helåret..

DI - 30 minuter sedan

Öresund har köpt aktier i Hövding och Swedencare

Mats Qvibergs investmentbolag Öresund har köpt aktier i husdjursbolaget Swedencare och hjälmbolaget Hövding.  Det framgår av färsk ägarstatistik från analystjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

Rekar: DNB sänker Swedbank och Handelsbanken, höjer SEB

I en bankgenomgång ger DNB Markets tummen upp för SEB men sänker Handelsbanken och Swedbank. Di har gått igenom morgonens rekommendationsförändringar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.