SVT > Inrikes

Wednesday, 22 August, 09:52

SVT - 21 apr 18 kl. 06:43

Långprognoserna – kan man lita på dem?Kan man planera semestern utifrån säsongsprognoserna? SVT Nyheter tog hjälp av meteorologen Nitzan Cohen för att reda ut om man kan lita på långa väderprognoser..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT Nyheter, Nitzan Cohen

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långprognosernakan man , litapå dem
Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 17 kl. 06:00

Vem kan man lita på?

Förtroende. Vem har rätt och vem har fel? Vilka nyheter är sanna?

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 11 kl. 12:31

Lita Ford gör en skilsmässoplatta

Gamla Runaways-gitarristen Lita Ford ligger i skilsmässa med maken Jim Gillette. Enligt Lita ska det vara en rätt smutsig historia. Av den anledningen har Lita döpt sitt nya album till "The healing".

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 16:08

Expert: "Inget talar för att man kan lita på Nordkorea"


Nordkorea har gjort upp med USA om att frysa sitt kärnvapenprogram i utbyte mot matleveranser. Men kan man lita på det? PYONGGANG.

Nyheter 24 - 23 sep 15 kl. 12:17

Polisen: Därför ska du inte lita på din GPS

Det är skönt att titta på GPS:en när man ger sig ut okända vägar – ibland kan manicken vara en vän som hjälper dig när du famlar i mörkret. Men precis som vissa vänner kan GPS:en vara oberäknelig och lura dig när du minst anar det. Därför varnar polisen dig för att lita helt på din GPS.

YLE - 30 nov 15 kl. 16:09

Marianne Lydén: Svårt att lita på politiker

Det blir svårt att lita på politiker som presenterar åsikter som fakta, det säger den rutinerade politiska reportern Marianne Lydén. Enligt henne borde regeringen ha ändrat sin strategi för länge sedan. Samtidigt som stormen Gorm blåser in över landet är också regeringen i blåsväder.

YLE - 21 nov 16 kl. 15:59

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen hoppas att man kan lita på inrikesministern

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen vid Mikaels församling i Åbo hoppas att man kan lita på inrikesminister Paula Risikkos ord om att kyrkan kan fortsätta som tidigare med kyrkoasylen. - Jag hoppas att inrikesministerns ord inte är bara ord utan också betyder handlingar, säger Lehikoinen. Att inrikesministeriet verkligen förstår att kyrkan har en egen roll i det hela.

BT - 31 jan 11 kl. 08:28

Lita aldrig på Wikipedia ? eller?

I mitten av januari firade Wikipedia tio år. Nätuppslagsverket där alla kan bidra har blivit en av nätets viktigaste sajter. Men fortfarande har Wikipedia rykte om sig att vara opålitligt.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 12 kl. 16:39

Lita Ford till Sverige i sommar

Den amerikanska hårdrockaren Lita Ford kommer till Sverige i sommar. Den tidigare The Runaways-gitarristen spelar den 24 juli i Göteborg, den 25 juli i Malmö och på festivalen Skogsröjet som hålls i Rejmyre 26-27 juli. Biljetterna släpps den 27 november.

Helsingborgs Dagblad - 30 dec 12 kl. 21:28

Man kan lita på Engelholmsrevyn

Engelholmsrevyn ska upp till bevis för 27:e gången. De två akterna består av vardera 13 nummer. Något tema genomsyrar inte nyårets upplaga.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 13 kl. 11:43

Grundaren: "Verken går inte att lita på"

Arkiv: Tomas Nyberg
Verken kan vara felaktigt ihopsvetsade. Det varnar grundaren till det företag som tillverkade det havererade vindkraftverket. ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Folks drömmar i fokus för Kalle och Brita

Bryta upp sitt stressiga liv, flytta ut i skogen eller kanske lära sig galoppera? Människor har olika drömmar och olika sätt att förändra sina liv. I ett nytt program på SVT utforskar Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari några av de sätt svenskar har förändrat sina liv..

SVT - 1 timme sedan

Fler barn med självmordstankar ringer Bris

Antalet barn som ringde Bris om tunga problem som självdestruktivitet eller självmordstankar ökade dramatiskt i sommar. Samtidigt fördubblades samtalen från barn som inte får stöd av samhället..

SVT - 10 timmar sedan

Svaren vi fick – och inte – i utfrågningen av Stefan Löfven (S)

Det var Stefan Löfvens (S) tur att svara på frågor i SVT:s partiledarutfrågning ikväll. Men i vilken fråga gav han ett klart besked och när var han inte lika tydlig? Vi frågade SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 11 timmar sedan

Skattenej och regeringsduck – så var partiledarutfrågningen av Stefan Löfven

Stefan Löfven duckade hårdnackat i regeringsfrågan och hävdade att det är omöjligt att sänka skatterna och samtidigt upprätthålla välfärden – trots att siffror från Ekonomistyrningsverket bevisar motsatsen. Här sammanfattar SVT Nyheter partiledarutfrågningen av S-ledaren i tre punkter..

SVT - 11 timmar sedan

Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) debatterar om integration

Integrationen är bland de viktigaste frågorna för väljare visar opinionsundersökningar. Partiledarna Annie Lööf (C) och Jimmie Åkesson (SD) möttes i tisdagens Aktuellt för att debattera hur nyanlända ska integreras i samhället..

SVT - 12 timmar sedan

Stefan Löfven försvarar regeringens försök att korta cancerköerna

Inför förra valet lovade Socialdemokraterna att alla cancerpatienter skulle få vård inom fyra veckor – men vallöftet är inte i närheten av att uppfyllas. Trots det försvarar statsminister Stefan Löfven sin politik. – Många av de här går i rätt riktning, säger han..

SVT - 14 timmar sedan

Trots S-löftet inför förra valet: Cancerköerna fortfarande extremt långa

Alla cancerpatienter ska få vård inom fyra veckor. Det löftet gav Socialdemokraterna inför förra valet. Men fyra år senare står det klart att det vallöftet inte är i närheten av att ha uppfyllts.

SVT - 15 timmar sedan

Ny överbelastningsattack mot Socialdemokraternas hemsida

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för ytterligare en överbelastningsattack. IP-adresserna spåras uteslutande till Ryssland och Nordkorea, uppger partiet enligt Dagens Nyheter..

SVT - 16 timmar sedan

Fd Jas-pilot om kraschen: ”Man kommer aldrig att komma undan fågelkollisioner”

Det är bara en fråga om flygtimmar innan ett flygplan kolliderar med fåglar. Det säger före detta stridspiloten Mikael Grev med 17 år inom Försvarsmakten och erfarenhet av fågelkollisioner. – Normalt sett är det inte ett problem.

SVT - 16 timmar sedan

Naturvårdsverket polisanmäler omfattande bedrägeriförsök med elcykelbidrag

Naturvårdsverket har polisanmält ett misstänkt storbedrägeri kring bidragen för elcyklar. Närmare hundra utbetalningar misstänks vara falska, och ett tiotal har stoppats. Dessutom har man anmält en enskild elcykelkund som använt ett förfalskat tandkrämskvitto..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.