SVT > Inrikes

Sunday, 20 January, 03:49

SVT - 21 apr 18 kl. 06:43

Långprognoserna – kan man lita på dem?Kan man planera semestern utifrån säsongsprognoserna? SVT Nyheter tog hjälp av meteorologen Nitzan Cohen för att reda ut om man kan lita på långa väderprognoser..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT Nyheter, Nitzan Cohen

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Långprognosernakan man , litapå dem
Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 17 kl. 06:00

Vem kan man lita på?

Förtroende. Vem har rätt och vem har fel? Vilka nyheter är sanna?

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 11 kl. 12:31

Lita Ford gör en skilsmässoplatta

Gamla Runaways-gitarristen Lita Ford ligger i skilsmässa med maken Jim Gillette. Enligt Lita ska det vara en rätt smutsig historia. Av den anledningen har Lita döpt sitt nya album till "The healing".

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 16:08

Expert: "Inget talar för att man kan lita på Nordkorea"


Nordkorea har gjort upp med USA om att frysa sitt kärnvapenprogram i utbyte mot matleveranser. Men kan man lita på det? PYONGGANG.

Nyheter 24 - 23 sep 15 kl. 12:17

Polisen: Därför ska du inte lita på din GPS

Det är skönt att titta på GPS:en när man ger sig ut okända vägar – ibland kan manicken vara en vän som hjälper dig när du famlar i mörkret. Men precis som vissa vänner kan GPS:en vara oberäknelig och lura dig när du minst anar det. Därför varnar polisen dig för att lita helt på din GPS.

YLE - 30 nov 15 kl. 16:09

Marianne Lydén: Svårt att lita på politiker

Det blir svårt att lita på politiker som presenterar åsikter som fakta, det säger den rutinerade politiska reportern Marianne Lydén. Enligt henne borde regeringen ha ändrat sin strategi för länge sedan. Samtidigt som stormen Gorm blåser in över landet är också regeringen i blåsväder.

YLE - 21 nov 16 kl. 15:59

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen hoppas att man kan lita på inrikesministern

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen vid Mikaels församling i Åbo hoppas att man kan lita på inrikesminister Paula Risikkos ord om att kyrkan kan fortsätta som tidigare med kyrkoasylen. - Jag hoppas att inrikesministerns ord inte är bara ord utan också betyder handlingar, säger Lehikoinen. Att inrikesministeriet verkligen förstår att kyrkan har en egen roll i det hela.

BT - 31 jan 11 kl. 08:28

Lita aldrig på Wikipedia ? eller?

I mitten av januari firade Wikipedia tio år. Nätuppslagsverket där alla kan bidra har blivit en av nätets viktigaste sajter. Men fortfarande har Wikipedia rykte om sig att vara opålitligt.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 12 kl. 16:39

Lita Ford till Sverige i sommar

Den amerikanska hårdrockaren Lita Ford kommer till Sverige i sommar. Den tidigare The Runaways-gitarristen spelar den 24 juli i Göteborg, den 25 juli i Malmö och på festivalen Skogsröjet som hålls i Rejmyre 26-27 juli. Biljetterna släpps den 27 november.

Helsingborgs Dagblad - 30 dec 12 kl. 21:28

Man kan lita på Engelholmsrevyn

Engelholmsrevyn ska upp till bevis för 27:e gången. De två akterna består av vardera 13 nummer. Något tema genomsyrar inte nyårets upplaga.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 13 kl. 11:43

Grundaren: "Verken går inte att lita på"

Arkiv: Tomas Nyberg
Verken kan vara felaktigt ihopsvetsade. Det varnar grundaren till det företag som tillverkade det havererade vindkraftverket. ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 timmar sedan

HSAN återkallar legitimationen för plastikkirurg som förstört patienters näsor

Hälso-och sjukvårdens ansvarsnämnd, HSAN, har återkallat läkarlegitimationen för den plastikkirurg som opererat sönder patienternas näsor..

SVT - 12 timmar sedan

Jonas Sjöstedt: Hotet är reellt

När Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt tidigare i veckan meddelade att hans parti släpper fram Stefan Löfven (S) som statsminister var han tydlig med att partiet kommer att försöka fälla regeringen om den går fram med att införa marknadshyror och inskränkningar i arbetsrätten. I Ekots lördagsintervju säger han nu att det hotet är ”100 procent reellt”..

SVT - 20 timmar sedan

Handbok ska stötta mot påverkanskampanjer

Svenska myndigheter måste kunna identifiera och bemöta påverkanskampanjer. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger nu ut en ny version av en handbok i ämnet och ska i vår utbilda personal vid ansvariga myndigheter..

SVT - Igår: 02:50

Löfvens löften som bryts med överenskommelsen

Det krävdes en hel del ge och ta från Socialdemokraterna och Stefan Löfven för att riksdagen återigen skulle tolerera honom som statsminister..

SVT - Igår: 22:30

Den kaosartade politiska hösten på två minuter

Från att vara helt låst har nu regeringsfrågan lösts, mer än fyra månader efter valet. Stefan Löfven (S) valdes till statsminister efter en kaotisk höst i svensk politik..

SVT - Igår: 18:28

”Vi har väldigt mycket att stå i”

Många har ramlat och skadat sig på hala, isiga gator runtom i landet i veckan. I Uppsala är trycket hårt på Akademiska sjukhuset, säger Karin Bernhoff, verksamhetschef för ortopedi och handkirurgi. – När snön och halkan kommer blir befolkningen lite överraskad..

SVT - Igår: 18:09

Regeringens utredare: Sverige bör inte skriva på FN:s kärnvapenförbud

Regeringens särskilda utredaren Lars-Erik Lundin säger att FN:s konvention om ett förbud mot kärnvapen är ”otydlig” och måste ”utvecklas”. – Vi måste kräva att den förändras. Min rekommendation är att Sverige inte skriver på, sade han..

SVT - Igår: 17:35

Biskopen tog det tuffa kristendomstestet – fick underkänt: ”Fullständigt absurt”

En av många som reagerat på pastor Michaels sammanställning av kristendomsfrågor är Skaraborgs biskop, Åke Bonnier. Under gårdagskvällen testade han sig själv och fick den hårda domen: Underkänt. – Frågorna är omöjliga att svara på, vissa utav dem.

SVT - Igår: 17:06

Stefan Löfven: Alternativet är en högerregering som är beroende av Sverigedemokraterna

Varför vill Stefan Löfven bli statsminister i en regering som ska genomföra politik som han i valrörelsen varnade för? Ikväll kommer han till Aktuellt för att svara på bland annat den frågan..

SVT - Igår: 16:49

Gula knappen – varför finns den?

Stefan Löfven blev statsminister trots att fler röstade nej än ja. Hur kan det bli så? Och varför finns det en gul knapp om det inte spelar någon roll hur många som trycker på den?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.