SVT > Inrikes

Monday, 15 October, 10:39

Liknande nyheter

Taggar: Långprognosernakan man , litapå dem
Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 17 kl. 06:00

Vem kan man lita på?

Förtroende. Vem har rätt och vem har fel? Vilka nyheter är sanna?

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 11 kl. 12:31

Lita Ford gör en skilsmässoplatta

Gamla Runaways-gitarristen Lita Ford ligger i skilsmässa med maken Jim Gillette. Enligt Lita ska det vara en rätt smutsig historia. Av den anledningen har Lita döpt sitt nya album till "The healing".

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 16:08

Expert: "Inget talar för att man kan lita på Nordkorea"


Nordkorea har gjort upp med USA om att frysa sitt kärnvapenprogram i utbyte mot matleveranser. Men kan man lita på det? PYONGGANG.

Nyheter 24 - 23 sep 15 kl. 12:17

Polisen: Därför ska du inte lita på din GPS

Det är skönt att titta på GPS:en när man ger sig ut okända vägar – ibland kan manicken vara en vän som hjälper dig när du famlar i mörkret. Men precis som vissa vänner kan GPS:en vara oberäknelig och lura dig när du minst anar det. Därför varnar polisen dig för att lita helt på din GPS.

YLE - 30 nov 15 kl. 16:09

Marianne Lydén: Svårt att lita på politiker

Det blir svårt att lita på politiker som presenterar åsikter som fakta, det säger den rutinerade politiska reportern Marianne Lydén. Enligt henne borde regeringen ha ändrat sin strategi för länge sedan. Samtidigt som stormen Gorm blåser in över landet är också regeringen i blåsväder.

YLE - 21 nov 16 kl. 15:59

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen hoppas att man kan lita på inrikesministern

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen vid Mikaels församling i Åbo hoppas att man kan lita på inrikesminister Paula Risikkos ord om att kyrkan kan fortsätta som tidigare med kyrkoasylen. - Jag hoppas att inrikesministerns ord inte är bara ord utan också betyder handlingar, säger Lehikoinen. Att inrikesministeriet verkligen förstår att kyrkan har en egen roll i det hela.

BT - 31 jan 11 kl. 08:28

Lita aldrig på Wikipedia ? eller?

I mitten av januari firade Wikipedia tio år. Nätuppslagsverket där alla kan bidra har blivit en av nätets viktigaste sajter. Men fortfarande har Wikipedia rykte om sig att vara opålitligt.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 12 kl. 16:39

Lita Ford till Sverige i sommar

Den amerikanska hårdrockaren Lita Ford kommer till Sverige i sommar. Den tidigare The Runaways-gitarristen spelar den 24 juli i Göteborg, den 25 juli i Malmö och på festivalen Skogsröjet som hålls i Rejmyre 26-27 juli. Biljetterna släpps den 27 november.

Helsingborgs Dagblad - 30 dec 12 kl. 21:28

Man kan lita på Engelholmsrevyn

Engelholmsrevyn ska upp till bevis för 27:e gången. De två akterna består av vardera 13 nummer. Något tema genomsyrar inte nyårets upplaga.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 13 kl. 11:43

Grundaren: "Verken går inte att lita på"

Arkiv: Tomas Nyberg
Verken kan vara felaktigt ihopsvetsade. Det varnar grundaren till det företag som tillverkade det havererade vindkraftverket. ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Nya talmanssamtal i dag – Löfven troligen den som får ta över

Moderatledaren Ulf Kristersson har kastat in handduken för tillfället. Näst på tur att sondera vidare blir troligen S-ledaren Stefan Löfven. Under måndagen kommer talmannen åter att samtala med partiledarna för att bestämma vem som ska få ett nytt sonderingsuppdrag..

SVT - 3 timmar sedan

Talmannen träffar partiledarna – här är tiderna som gäller

Moderatledaren Ulf Kristersson har tillfälligt gett upp försöket att bilda regering. Vem som står näst på tur väntas avgöras under måndagen då talmannen Andreas Norlén åter har bjudit in till samtal..

SVT - 4 timmar sedan

Vd:n: ”Det är mer lönsamt att försöka se världen ur fler perspektiv”

Aldrig förr har Sverige haft så många kvinnliga börs-vd:ar. Men fortfarande är fler än 9 av 10 män. – Det är klart att jag också tjongat i det där glastaket, säger Ulrika Hallengren, vd på fastighetsbolaget Wihlborgs..

SVT - 4 timmar sedan

Ny rapport: Anna kan vara vanligaste vd-namnet 2026

Antalet kvinnliga vd:n i svenska börsbolag ökar rekordsnabbt just nu, visar stiftelsen Allbrights årliga rapport. Om utvecklingen fortsätter i samma takt kan Anna vara det vanligaste vd-namnet i svenska börsbolag redan 2026. – Det kan vara en metoo-effekt, säger Amanda Lundeteg, Allbrights vd..

SVT - 5 timmar sedan

Nu är influensan på väg till Sverige

Influensan håller på att avslutas på södra halvklotet och är nu på väg mot Europa. – Årets variant är även ett hot mot yngre personer, säger Folkhälsomyndighetens expert Mia Brytting som reder ut hur du bäst skyddar dig..

SVT - 13 timmar sedan

Stoppade biträden fortsätter i domstolar: ”Man undrar vad myndigheterna håller på med”

Trots att offentliga biträden stoppas av Migrationsverket kan de fortsätta företräda klienter i svenska domstolar. SVT:s granskning visar att detta skett i flera fall under 2018, och risken är stor att varken domstolen eller den asylsökande känner till stoppet..

SVT - 14 timmar sedan

Täta band till SD i starkt M-fäste

Sverigedemokraterna och Moderaterna hade stora framgångar i Skånes kommuner i valet. SVT:s Agenda har besökt Staffanstorp där M fick 42,7 procent av rösterna. Nu för partiet samtal med SD om ett möjligt gemensamt styre..

SVT - 19 timmar sedan

Så sparar unga till pension innan 40

Föreställ dig att inte behöva jobba en dag till under resten ditt liv. Den tanken lockar unga till rörelsen Fire som går ut på att bli ekonomiskt oberoende redan i 30-årsåldern genom att spara väldigt mycket på väldigt kort tid. I klippet träffar vi Sandra Bourbon, 33 år, som berättar hur det går till..

SVT - 19 timmar sedan

Forskaren ser fem risker med FIRE

FIRE-rörelsen går ut på att spara ihop tillräckligt mycket pengar för att inte behöva jobba och istället kunna leva på avkastningen. Paolo Sodini är professor i hushållsekonomi vid Swedish House of Finance och ser ett antal risker i kalkylen bakom rörelsen..

SVT - 19 timmar sedan

Ulf Kristersson gäst i SVT:s Agenda

I dag lämnade Ulf Kristersson (M) beskedet att han gått in i kaklet med sina försök att bilda regering. I kväll kommer han till SVT:s Agenda för att kommentera vad som ledde fram till hans besked och hur han ser på Alliansens framtid..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.