SVT > Inrikes

Wednesday, 23 May, 11:10

Liknande nyheter

Taggar: Långprognosernakan man , litapå dem
Nya Wermlands Tidningen - 30 jan 17 kl. 06:00

Vem kan man lita på?

Förtroende. Vem har rätt och vem har fel? Vilka nyheter är sanna?

Helsingborgs Dagblad - 02 feb 11 kl. 12:31

Lita Ford gör en skilsmässoplatta

Gamla Runaways-gitarristen Lita Ford ligger i skilsmässa med maken Jim Gillette. Enligt Lita ska det vara en rätt smutsig historia. Av den anledningen har Lita döpt sitt nya album till "The healing".

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 16:08

Expert: "Inget talar för att man kan lita på Nordkorea"


Nordkorea har gjort upp med USA om att frysa sitt kärnvapenprogram i utbyte mot matleveranser. Men kan man lita på det? PYONGGANG.

Nyheter 24 - 23 sep 15 kl. 12:17

Polisen: Därför ska du inte lita på din GPS

Det är skönt att titta på GPS:en när man ger sig ut okända vägar – ibland kan manicken vara en vän som hjälper dig när du famlar i mörkret. Men precis som vissa vänner kan GPS:en vara oberäknelig och lura dig när du minst anar det. Därför varnar polisen dig för att lita helt på din GPS.

YLE - 30 nov 15 kl. 16:09

Marianne Lydén: Svårt att lita på politiker

Det blir svårt att lita på politiker som presenterar åsikter som fakta, det säger den rutinerade politiska reportern Marianne Lydén. Enligt henne borde regeringen ha ändrat sin strategi för länge sedan. Samtidigt som stormen Gorm blåser in över landet är också regeringen i blåsväder.

YLE - 21 nov 16 kl. 15:59

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen hoppas att man kan lita på inrikesministern

Kyrkoherde Jouni Lehikoinen vid Mikaels församling i Åbo hoppas att man kan lita på inrikesminister Paula Risikkos ord om att kyrkan kan fortsätta som tidigare med kyrkoasylen. - Jag hoppas att inrikesministerns ord inte är bara ord utan också betyder handlingar, säger Lehikoinen. Att inrikesministeriet verkligen förstår att kyrkan har en egen roll i det hela.

BT - 31 jan 11 kl. 08:28

Lita aldrig på Wikipedia ? eller?

I mitten av januari firade Wikipedia tio år. Nätuppslagsverket där alla kan bidra har blivit en av nätets viktigaste sajter. Men fortfarande har Wikipedia rykte om sig att vara opålitligt.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 12 kl. 16:39

Lita Ford till Sverige i sommar

Den amerikanska hårdrockaren Lita Ford kommer till Sverige i sommar. Den tidigare The Runaways-gitarristen spelar den 24 juli i Göteborg, den 25 juli i Malmö och på festivalen Skogsröjet som hålls i Rejmyre 26-27 juli. Biljetterna släpps den 27 november.

Helsingborgs Dagblad - 30 dec 12 kl. 21:28

Man kan lita på Engelholmsrevyn

Engelholmsrevyn ska upp till bevis för 27:e gången. De två akterna består av vardera 13 nummer. Något tema genomsyrar inte nyårets upplaga.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 13 kl. 11:43

Grundaren: "Verken går inte att lita på"

Arkiv: Tomas Nyberg
Verken kan vara felaktigt ihopsvetsade. Det varnar grundaren till det företag som tillverkade det havererade vindkraftverket. ?

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 minuter sedan

Nya teorin om Palmemordet: Det här talar för och emot

Reportagemagasinet Filter pekar ut en person som Olof Palmes sannolika mördare. SVT Nyheter reder ut vad vi vet om det nya spåret i Palme-mordet..

SVT - 10 minuter sedan

SD vill ge polisen utökade befogenheter

Sverigedemokraterna föreslår en riktad lönesatsning på motsvarande cirka 6 000 kronor mer i månaden för en vanlig polis. Det skriver partiets företrädare i en debattartikel i Svenska Dagbladet inför dagens presentation av SD:s program för polisens framtid. SVT Forum sänder från presskonferensen..

SVT - 2 timmar sedan

Yrkesfiskare: ”Alldeles för generell”

Tio av tretton fisksorter rödlistas av Världsnaturfondens (WWF) fiskguide. Anderas Jansson som är yrkesfiskare tycker att rödlistan på fiskar är alldeles för hård och att mängden fisk skiljer sig väldigt mycket beroende på var man väljer att fiska..

SVT - 2 timmar sedan

All torsk i Östersjön rödlistas

Trålad torsk från östra Östersjön går från gult till rött ljus. Det enligt Världsnaturfondens (WWF) fiskguide..

SVT - 2 timmar sedan

Hur mår Östersjön egentligen?

I decennier har det kommit rapporter om vårt bräckta vatten i öst; Östersjön. Linda Kumblad, forskare vid Stockholms universitets Östersjöcentrum, berättar hur innanhavet mår i dag bland miljögifter, algblomning och ett hotat djurliv..

SVT - 3 timmar sedan

Fikru Maru fängslad i Etiopien i fem år – intervju i SVT:s morgonstudion

Över 1 800 dagar, eller fem år. Så länge satt den svenske läkaren Fikru Maru fängslad i Etiopien innan han för drygt en vecka sen åter blev en fri man. Klockan 07.

SVT - 5 timmar sedan

Palmeåklagaren: Mannen som pekas ut i Filter ingår i utredningen

Åklagare Krister Petersson som leder utredningen om Palmemordet är fåordig om Filters nya uppgifter i fallet. I tidskriften pekas en specifik person ut som Olof Palmes sannolika mördare, men chefsåklagaren menar att han har en egen uppfattning om vem som mördade Sveriges dåvarande statminister..

SVT - 11 timmar sedan

Nya teorin: Han mördade Palme

En person som beskrivs som ”Palmefientlig” och som haft förmåga att använda skjutvapen. I senaste numret av reportagemagasinet Filter pekas en person ut som Olof Palmes sannolika mördare. – Personen har tidigare förekommit i utredningen men avfärdats, säger Mattias Göransson, chefredaktör på Filter.

SVT - 14 timmar sedan

Så har jätteråttor hjälpt 12 000 sjuka i tuberkulos att bli friska

Det är inte ovanligt att hundar används för att hitta till exempel knark, droger eller sprängmedel. Även råttor har visat sig ha bra luktsinne och används nu för att hitta spår av tuberkulos i hostprover hos en hjälporganisation i Tanzania..

SVT - 17 timmar sedan

”Jag fattar att GDPR är en lag men varför finns den?”

SVT Nyheter ger dig 20 års nutidshistoria på fyra minuter!.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.