UNT > Inrikes

Tuesday, 16 October, 06:21

UNT - 21 apr 18 kl. 01:26

Fängelse för misshandel av mammaEn man i Strängnäs kommun döms till fängelse i 14 månader för att ha misshandlat sin mamma vid sju tillfällen, rapporterar SVT Nyheter Sörmland..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Strängnäs, SVT Nyheter Sörmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelseför , misshandelav , mamma
Helsingborgs Dagblad - 24 sep 04 kl. 13:21

Tio års fängelse för Ängelholmsmord

Den 32-årige man som stått åtalad för att ha dödat en 59-årig man bosatt på Åsbogatan i Ängelholm dömdes i går till tio års fängelse. Hans mamma frias helt..

Kristianstadsbladet - 01 jul 13 kl. 17:51

Fängelse för misshandel av sambo och barn

Mannen misshandlade både en av sina söner och sin sambo under en längre tid. Även sambons mamma utsattes för misshandel vid ett tillfälle. Nu har mannen dömts till tio månaders fängelse.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 13 kl. 11:50

Fängelse för barnmisshandel

En 30-årig man döms i Lunds tingsrätt till 2,5 års fängelse för att flera gånger ha misshandlat sin drygt fyra månader gamla dotter. Bland annat bröt han hennes lårben. Mamman döms till ett års fängelse för grov misshandel.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Hotade kvinna: Döms till fängelse ännu en gång

En man i 30-årsåldern döms av Hässleholms tingsrätt till två månaders fängelse..

Skånskan - 12 apr 16 kl. 14:30

Unga utpressare får fängelse

Eslöv ”15 000 – annars har du sett din son för sista gången” meddelade Eslövsynglingarna via telefon till en av de tre hotade unga männens mamma.
Utpressningen var kulmen på en flera timmar lång och hotfull promenad genom Eslöv.
Nu döms de båda ynglingarna till fängelse för bland annat människorov, olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och utpressning.

BT - 06 nov 14 kl. 06:42

Mamma och söner döms för misshandel

En mamma och hennes fyra söner döms till fängelse för att ha misshandlat två kvinnor svårt i Falkenberg i september, skriver Hallands Nyheter. Två av männen var beväpnade med basebollträn. Hårdast straff, ett år och åtta månader, får den av sönerna som tidigare haft en relation med en av de misshandlade kvinnorna.

UT - 04 sep 13 kl. 19:53

Fängelse för jakt med gasoltub

Mannen dömdes av tingsrätten för att ha hotat och misshandlat sin familj på en campingplats. Bland annat ska han ha jagat sin son och hotat spränga honom med en gasoltub. Nu dömer även hovrätten mannen till fängelse.

BT - 28 mar 14 kl. 13:54

Malaysisk mamma överklagar inte

Det blev fängelsestraff för det malaysiska diplomatpar som suttit häktade i Sverige sedan i december, misstänkta för omfattande misshandel av sina fyra barn. Mamman döms till fängelse i ett år och två månader för grov fridskränkning och pappan döms till fängelse i tio månader. Mamman döms för grov fridskränkning mot dottern och den äldste sonen samt för misshandel av de båda yngre sönerna.

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 15:02

Ett års fängelse för bedrägerier

En 23-årig kvinna från länet har dömts till fängelse för bedrägerier vid 30 olika tillfällen och misshandel vid två tillfällen. Genom att lägga upp annonser på Blocket där man sade sig sälja telefoner lyckades kvinnan och hennes mamma som lånade ut sitt konto att låta pengarna hamna på, lura många privatpersoner. Några telefoner fanns aldrig.

Barometern - 11 dec 13 kl. 07:46

Mamma dömd för misshandel

75 timmars samhällstjänst blev domen för en mamma som miss­handlat sitt barn. Dessutom ska kvinnan betala 13?000 ­kronor i skadestånd till sin dotter.

Norrtelje Tidning - 19 sep 17 kl. 10:53

Missbrukande man misshandlade sin mamma – döms till fängelse

En man med alkoholproblem har dömts till fyra månaders fängelse efter att ha utsatt sin mamma för misshandel vid flera tillfällen..

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Barnkära gorillahannar får mer sex

Mer sex och parning..

UNT - 1 timme sedan

Fler skadades på byggen i somras

Antalet anmälda skador i samband med arbetsplatsolyckor inom byggbranschen ökade med omkring tio procent i somras, jämfört med motsvarande period förra året, rapporterar Ekot i Sveriges Radio..

UNT - 3 timmar sedan

Rädda Barnen kritiserar återvändarprocess

Barn och unga som återvänder till Afghanistan från Europa får inte tillräckligt stöd och löper stor risk att utsättas för våld i hemlandet, varnar organisationen Rädda Barnen i en ny rapport..

UNT - 4 timmar sedan

Bröstimplantat som sprack anmäls

En kvinnas elva år gamla bröstimplantat läckte silikon, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten..

UNT - 4 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i Malmö

Under natten till tisdagen fick polisen i Malmö ett larm om en misstänkt skottlossning i området Kronprinsen i centrala Malmö, skriver Sydsvenskan..

UNT - 7 timmar sedan

Våg av klockrån på Östermalm

Sedan slutet av juli har sex personer rånats på dyrbara märkesklockor på Östermalm i Stockholm..

UNT - 8 timmar sedan

Kritiska röster om EU:s nya fiskekvoter

EU:s medlemsländer har nu enats om fiskekvoterna för nästa år i Östersjön..

UNT - 8 timmar sedan

Djur fanns långt tidigare än man trott

Det fanns djurliv på jorden mer än 100 miljoner år tidigare än man tidigare trott..

UNT - 9 timmar sedan

Mindre antibiotika till djur

Bruket av antibiotika i djuruppfödningen har minskat med 20 procent i 25 länder sedan 2011, visar en rapport från Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) skriver Dagens Nyheter..

UNT - 9 timmar sedan

Fyra gripna för mordförsök i Filipstad

Fyra män har gripits, skäligen misstänkta för försök till mord, sedan en man hittats med allvarliga skador i Filipstad på måndagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.