UNT > Inrikes

Wednesday, 23 May, 11:13

Liknande nyheter

Taggar: Fängelseför , misshandelav , mamma
Helsingborgs Dagblad - 24 sep 04 kl. 13:21

Tio års fängelse för Ängelholmsmord

Den 32-årige man som stått åtalad för att ha dödat en 59-årig man bosatt på Åsbogatan i Ängelholm dömdes i går till tio års fängelse. Hans mamma frias helt..

Kristianstadsbladet - 01 jul 13 kl. 17:51

Fängelse för misshandel av sambo och barn

Mannen misshandlade både en av sina söner och sin sambo under en längre tid. Även sambons mamma utsattes för misshandel vid ett tillfälle. Nu har mannen dömts till tio månaders fängelse.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 13 kl. 11:50

Fängelse för barnmisshandel

En 30-årig man döms i Lunds tingsrätt till 2,5 års fängelse för att flera gånger ha misshandlat sin drygt fyra månader gamla dotter. Bland annat bröt han hennes lårben. Mamman döms till ett års fängelse för grov misshandel.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 14:30

Unga utpressare får fängelse

Eslöv ”15 000 – annars har du sett din son för sista gången” meddelade Eslövsynglingarna via telefon till en av de tre hotade unga männens mamma.
Utpressningen var kulmen på en flera timmar lång och hotfull promenad genom Eslöv.
Nu döms de båda ynglingarna till fängelse för bland annat människorov, olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och utpressning.

BT - 06 nov 14 kl. 06:42

Mamma och söner döms för misshandel

En mamma och hennes fyra söner döms till fängelse för att ha misshandlat två kvinnor svårt i Falkenberg i september, skriver Hallands Nyheter. Två av männen var beväpnade med basebollträn. Hårdast straff, ett år och åtta månader, får den av sönerna som tidigare haft en relation med en av de misshandlade kvinnorna.

UT - 04 sep 13 kl. 19:53

Fängelse för jakt med gasoltub

Mannen dömdes av tingsrätten för att ha hotat och misshandlat sin familj på en campingplats. Bland annat ska han ha jagat sin son och hotat spränga honom med en gasoltub. Nu dömer även hovrätten mannen till fängelse.

BT - 28 mar 14 kl. 13:54

Malaysisk mamma överklagar inte

Det blev fängelsestraff för det malaysiska diplomatpar som suttit häktade i Sverige sedan i december, misstänkta för omfattande misshandel av sina fyra barn. Mamman döms till fängelse i ett år och två månader för grov fridskränkning och pappan döms till fängelse i tio månader. Mamman döms för grov fridskränkning mot dottern och den äldste sonen samt för misshandel av de båda yngre sönerna.

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 15:02

Ett års fängelse för bedrägerier

En 23-årig kvinna från länet har dömts till fängelse för bedrägerier vid 30 olika tillfällen och misshandel vid två tillfällen. Genom att lägga upp annonser på Blocket där man sade sig sälja telefoner lyckades kvinnan och hennes mamma som lånade ut sitt konto att låta pengarna hamna på, lura många privatpersoner. Några telefoner fanns aldrig.

Expressen - 6 timmar sedan

Biancas sexavslöjande om mamma Pernilla

Bianca Ingrosso har en öppen relation till sin mamma Pernilla Wahlgren. I sin podcast ”Har du sagt A får du säga B” berättar Bianca Ingrosso att hon inte har några problem att diskutera sex med mamman. – Jag kan vara så här, mamma snälla, kan du berätta för mig, hur är det?

Barometern - 11 dec 13 kl. 07:46

Mamma dömd för misshandel

75 timmars samhällstjänst blev domen för en mamma som miss­handlat sitt barn. Dessutom ska kvinnan betala 13?000 ­kronor i skadestånd till sin dotter.

Norrtelje Tidning - 19 sep 17 kl. 10:53

Missbrukande man misshandlade sin mamma – döms till fängelse

En man med alkoholproblem har dömts till fyra månaders fängelse efter att ha utsatt sin mamma för misshandel vid flera tillfällen..

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 minuter sedan

Forskare: Ge cancerpatienter hjälp att träna

Fysisk träning har goda effekter på måendet hos kvinnor med bröstcancer, både under och efter behandlingen..

UNT - 15 minuter sedan

Dåligt opinionsläge för S inför valet

Socialdemokraterna går in i valrörelsen med historiskt lågt opinionsstöd..

UNT - 15 minuter sedan

Sex års fängelse för grov våldtäkt mot barn

En man från Västsverige döms av Vänersborgs tingsrätt för bland annat grov våldtäkt mot barn till sex års fängelse och utvisning på livstid..

UNT - 45 minuter sedan

SMHI: Ser inget slut på värmen

Den som trivs bra i solen och värmen har inget att frukta de kommande dagarna, tvärtom: De höga temperaturerna kommer med stor säkerhet att hålla i sig och till och med hamna ännu lite högre..

UNT - 45 minuter sedan

Man anhållen efter mord i Göteborg

En man har anhållits i sin frånvaro, misstänkt för att ha varit inblandad i en dödsskjutning i Guldheden i Göteborg i söndags..

UNT - 1 timme sedan

Tonåringar anhållna för mordförberedelse

Tre 15-åriga pojkar har anhållits som misstänkta för förberedelse till mord..

UNT - 1 timme sedan

Pappa och barn till sjukhus efter brand

En pappa och tre barn i åldern tre till sju år har förts till sjukhus efter en lägenhetsbrand i Nybro..

UNT - 1 timme sedan

Något färre vårdades för missbruk

Antalet personer som vårdas för missbruk minskade något i fjol, men skillnaderna är stora när man jämför olika delar av landet, enligt Socialstyrelsen..

UNT - 2 timmar sedan

SD vill ge polisen utökade befogenheter

Sverigedemokraterna föreslår en riktad lönesatsning på motsvarande cirka 6 000 kronor mer i månaden för en vanlig polis..

UNT - 1 timme sedan

Fittjavåldtäkten: Överklagan dras tillbaka

Friande domar i ett mycket omskrivet ärende gällande en misstänkt gruppvåldtäkt i Fittja kommer inte att överklagas, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.