UNT > Inrikes

Wednesday, 22 August, 09:52

UNT - 21 apr 18 kl. 01:26

Fängelse för misshandel av mamma



En man i Strängnäs kommun döms till fängelse i 14 månader för att ha misshandlat sin mamma vid sju tillfällen, rapporterar SVT Nyheter Sörmland..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Strängnäs, SVT Nyheter Sörmland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fängelseför , misshandelav , mamma
Helsingborgs Dagblad - 24 sep 04 kl. 13:21

Tio års fängelse för Ängelholmsmord

Den 32-årige man som stått åtalad för att ha dödat en 59-årig man bosatt på Åsbogatan i Ängelholm dömdes i går till tio års fängelse. Hans mamma frias helt..

Kristianstadsbladet - 01 jul 13 kl. 17:51

Fängelse för misshandel av sambo och barn

Mannen misshandlade både en av sina söner och sin sambo under en längre tid. Även sambons mamma utsattes för misshandel vid ett tillfälle. Nu har mannen dömts till tio månaders fängelse.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 13 kl. 11:50

Fängelse för barnmisshandel

En 30-årig man döms i Lunds tingsrätt till 2,5 års fängelse för att flera gånger ha misshandlat sin drygt fyra månader gamla dotter. Bland annat bröt han hennes lårben. Mamman döms till ett års fängelse för grov misshandel.

Skånskan - 12 apr 16 kl. 14:30

Unga utpressare får fängelse

Eslöv ”15 000 – annars har du sett din son för sista gången” meddelade Eslövsynglingarna via telefon till en av de tre hotade unga männens mamma.
Utpressningen var kulmen på en flera timmar lång och hotfull promenad genom Eslöv.
Nu döms de båda ynglingarna till fängelse för bland annat människorov, olaga frihetsberövande, olaga tvång, rån och utpressning.

BT - 06 nov 14 kl. 06:42

Mamma och söner döms för misshandel

En mamma och hennes fyra söner döms till fängelse för att ha misshandlat två kvinnor svårt i Falkenberg i september, skriver Hallands Nyheter. Två av männen var beväpnade med basebollträn. Hårdast straff, ett år och åtta månader, får den av sönerna som tidigare haft en relation med en av de misshandlade kvinnorna.

UT - 04 sep 13 kl. 19:53

Fängelse för jakt med gasoltub

Mannen dömdes av tingsrätten för att ha hotat och misshandlat sin familj på en campingplats. Bland annat ska han ha jagat sin son och hotat spränga honom med en gasoltub. Nu dömer även hovrätten mannen till fängelse.

BT - 28 mar 14 kl. 13:54

Malaysisk mamma överklagar inte

Det blev fängelsestraff för det malaysiska diplomatpar som suttit häktade i Sverige sedan i december, misstänkta för omfattande misshandel av sina fyra barn. Mamman döms till fängelse i ett år och två månader för grov fridskränkning och pappan döms till fängelse i tio månader. Mamman döms för grov fridskränkning mot dottern och den äldste sonen samt för misshandel av de båda yngre sönerna.

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 15:02

Ett års fängelse för bedrägerier

En 23-årig kvinna från länet har dömts till fängelse för bedrägerier vid 30 olika tillfällen och misshandel vid två tillfällen. Genom att lägga upp annonser på Blocket där man sade sig sälja telefoner lyckades kvinnan och hennes mamma som lånade ut sitt konto att låta pengarna hamna på, lura många privatpersoner. Några telefoner fanns aldrig.

Barometern - 11 dec 13 kl. 07:46

Mamma dömd för misshandel

75 timmars samhällstjänst blev domen för en mamma som miss­handlat sitt barn. Dessutom ska kvinnan betala 13?000 ­kronor i skadestånd till sin dotter.

Norrtelje Tidning - 19 sep 17 kl. 10:53

Missbrukande man misshandlade sin mamma – döms till fängelse

En man med alkoholproblem har dömts till fyra månaders fängelse efter att ha utsatt sin mamma för misshandel vid flera tillfällen..

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 18 kl. 01:26

Fängelse för misshandel av mamma

En man i Strängnäs kommun döms till fängelse i 14 månader för att ha misshandlat sin mamma vid sju tillfällen, rapporterar SVT Nyheter Sörmland. Mannen, som är i 35-årsåldern, har bland annat bitit sin mor i pannan, slagit henne i ansiktet och knuffat h.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Dömda våldtäktsmän ofta födda utomlands

De senaste fem åren har 843 män dömts i Sverige för våldtäkt eller våldtäktsförsök..

UNT - 1 timme sedan

Olika tolkningar av ensamkommandes skolstart

Regeringens gymnasielag ska prövas av Migrationsöverdomstolen, men när skolstarten nu närmar sig gör kommuner på olika sätt i väntan på ett beslut, rapporterar Sveriges Radio Eko t..

UNT - 3 timmar sedan

Fler barn med självmordstankar ringer Bris

Antalet barn som ringde Bris om tunga problem som självdestruktivitet eller självmordstankar ökade dramatiskt i sommar..

UNT - 3 timmar sedan

S vill skärpa en rad straff

Socialdemokraterna föreslår en rad straffhöjningar i sitt kriminalpolitiska program inför valet..

UNT - 3 timmar sedan

Demokratiinstitut får allvarlig kritik

Demokratiinstitutet Ideas ledning pekas ut som auktoritär och lynnig i en extern granskning, skriver den Sidaägda tidningen Omvärlden..

UNT - 5 timmar sedan

Svenskt nej till migranter fast på fartyg

Sverige säger nej till att ta emot migranter som sedan flera dagar är fast på ett fartyg på Sicilien, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

UNT - 7 timmar sedan

Flera anlagda bilbränder i Uppsala

Polis och räddningstjänst fick larm om flera bilbränder i Uppsala under natten mot onsdag, rapporterar SVT Nyheter Uppsala..

UNT - 9 timmar sedan

Kraftigt skalv i Venezuela

Ett kraftigt jordskalv med magnituden 7 har drabbat Venezuelas norra kust, rapporterar USA:s geologiska institut USGS..

UNT - 11 timmar sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst..

UNT - 11 timmar sedan

Familj begravde sin katt – som kom tillbaka

Katten Edward försvann i tre månader..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.