DN > Nyheter

Wednesday, 22 August, 03:49

DN - 20 apr 18 kl. 20:00

Viktors val: Samarbetsregeringens samtidsanpassade sammanbrottViktors val: Samarbetsregeringens samtidsanpassade sammanbrott S och MP har ingenting gemensamt längre. Men är det verkligen ett problem?.
Läs mer på DN
Läs mer om:
MP

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktors, val, Samarbetsregeringens, samtidsanpassade, sammanbrott
DN - 08 sep 17 kl. 20:00

Viktors val: Det skiljer S från alla andra

Med ett år kvar till valet byter Viktor Barth-Krons ”Nu tar vi helg” kostym och blir ”Viktors val”. Naturligtvis är det även fortsättningsvis Sveriges ledande samhällsmagasin – den här veckan om vad som egentligen skiljer Socialdemokraterna från alla andra partier. Enligt Socialdemokraterna..

DN - 15 sep 17 kl. 20:01

Viktors val: Så tänkte de om Hultqvist – egentligen

Att det blev kaos vet vi. Men varför? Viktors val bjuder på en unik inblick i partiledarnas hittills okända resonemang..

DN - 18 sep 17 kl. 20:00

Viktors val: Birgitta Ohlsson har historien på sin sida

Att förlora trots att man vinner är typiskt liberalt. Det kanske kan vara en tröst för Birgitta Ohlsson, när den evige Jan Björklund nu siktar vidare mot 40 nya år. Måndagens Viktors val tar en närmare titt på Liberalerna..

DN - 29 sep 17 kl. 20:00

Viktors val – från Centerstämman

Viktors val – från Centerstämman.

DN - 29 sep 17 kl. 20:00

Viktors val: Fem exempel på hur tydligt Centerpartiet är

Det går bra för Centerpartiet och stämningen är på topp på stämman i Malmö. Enligt många av företrädarna beror den senaste tidens framgångar på partiets tydlighet. I fredagens Viktors val reds det ut hur tydligt Centern faktiskt är..

DN - 02 okt 17 kl. 20:10

Viktors val: Det alternativa, politiska Nobelpriset 2017

Litteraturpriset till Jimmie Åkesson och fysikpriset till Schrödingers utbildningsminister. Bland annat. Viktors val bjuder, veckan till ära, på stor Nobelspecial..

DN - 18 okt 17 kl. 20:00

Viktors val: Det sämsta argumentet i biblioteksdebatten

Om du har satt eld på köket, försvara dig inte med att det faktiskt brinner i vardagsrummet också. Onsdagens Viktors val kommer med goda råd för deltagare i den eviga ”biblioteksdebatten”..

DN - 20 okt 17 kl. 20:00

Viktors val: Lenin, Hitler och det sluttande planets problem

Lenin var mot vinst i välfärden, och Hitler hade förmodligen föredragit tysta bibliotek. Men är det relevant? Fredagens Viktors val kastar sig utför det sluttande planet i debatten..

DN - 27 okt 17 kl. 20:03

Viktors val: 5 kandidater till Göteborgs nya konstjobb

Många har varit arga på Göteborgs nya konstverk, där en person ska få livstidsanställning för att vara på en tågstation och väcka frågor om dagens lönearbete. Betydligt färre har ställt den verkligt intressanta frågan: VEM ska få jobbet? Fredagens Viktors val tar sitt samhällsansvar och listar fem utmärkta kandidater..

DN - 30 okt 17 kl. 21:54

Viktors val: De politiska Halloweendräkterna 2017

En moderatpolitiker i Göteborg gjorde skandal när han kom som misstänkt mördare. För att andra ska slippa göra om misstaget tipsar måndagens Viktors val om andra, lagom läskiga Halloweendräkter – för nästan alla sorters politiska fester..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Så arbetar DN med faktakoll

Dagens nyheter är en del av faktakollssamarbetet Faktiskt. Faktiskt är ett samarbete mellan några av Sveriges ledande mediehus där vi samlar faktakollade påståenden inom samhällsdebatten och det offentliga samtalet i Sverige. Den här artikeln berättar hur vi arbetar med faktakoll, och innehåller en löpande rättelselogg över rättelser i våra granskningar..

DN - 2 timmar sedan

Martin Gelin: Cohens utpekande kan äventyra Trumps framtid

Donald Trumps tidigare jurist Michael Cohen pekar ut presidenten som personen som beordrat honom att begå federala brott under valkampanjen 2016. Det är första gången en person i åklagaren Robert Muellers undersökning direkt pekat ut Trump som skyldig till ett brott. På tisdagen dömdes dessutom Trumps tidigare kampanjchef Paul Manafort för grova finansbrott på åtta åtalspunkter..

DN - 3 timmar sedan

Åtta bilar sattes i brand i Uppsala

Åtta bilar stacks i brand vid två olika bränder i Uppsala sent på tisdagskvällen..

DN - 3 timmar sedan

Post Malone: Tack för era böner

Efter att ha flugit från New Jersey till New York för att tömma tanken på så mycket bränsle som möjligt lyckades flygplanet som världsartisten Post Malone befann sig i på tisdagskvällen, svensk tid, göra en lyckad nödlandning, rapporterar TMZ..

DN - 3 timmar sedan

Onsdag 22 augusti

DN - 4 timmar sedan

Drömstart för Graham Potter – kryssade mot Leeds

SWANSEA. Graham Potter har fått en drömstart i Swansea. Obesegrad efter fyra omgångar.

DN - 5 timmar sedan

Så kan kommunerna lösa bostadsbristen

Det måste bli billigare att bygga nya bostäder. Det konstaterar delegation bostad 2030, som fått uppdrag av Hyresgästföreningen att presentera förslag på hur bostadsbristen kan lösas. .

DN - 5 timmar sedan

Löfven vill göra om reseavdragen

Socialdemokraterna går till val på att göra om reseavdragen så att de baseras på avstånd i stället för som i dag på tidsvinst..

DN - 5 timmar sedan

Erik Helmerson: Löfven blev totalt svarslös om skatterna

Vid tvivel: Höj skatten. Det tycks vara den enda tanke Stefan Löfven och Socialdemokraterna orkar ha om den svenska ekonomin. I SVT:s utfrågning bestraffades lättjan skoningslöst..

DN - 5 timmar sedan

Rättstolk förespråkar sharialagar – anmäls till Kammarkollegiet

I en kampanjvideo från en islamistisk organisation som uppmanar muslimer att inte rösta, säger en man att alla andra lagar än Allahs är förbjudna. Mannen är rättstolk, auktoriserad att jobba i svenska domstolar. Nu har han anmälts till Kammarkollegiet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.