DN > Nyheter

Saturday, 26 May, 04:27

DN - 20 apr 18 kl. 20:00

Viktors val: Samarbetsregeringens samtidsanpassade sammanbrottViktors val: Samarbetsregeringens samtidsanpassade sammanbrott S och MP har ingenting gemensamt längre. Men är det verkligen ett problem?.
Läs mer på DN
Läs mer om:
MP

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktors, val, Samarbetsregeringens, samtidsanpassade, sammanbrott
DN - 08 sep 17 kl. 20:00

Viktors val: Det skiljer S från alla andra

Med ett år kvar till valet byter Viktor Barth-Krons ”Nu tar vi helg” kostym och blir ”Viktors val”. Naturligtvis är det även fortsättningsvis Sveriges ledande samhällsmagasin – den här veckan om vad som egentligen skiljer Socialdemokraterna från alla andra partier. Enligt Socialdemokraterna..

DN - 15 sep 17 kl. 20:01

Viktors val: Så tänkte de om Hultqvist – egentligen

Att det blev kaos vet vi. Men varför? Viktors val bjuder på en unik inblick i partiledarnas hittills okända resonemang..

DN - 18 sep 17 kl. 20:00

Viktors val: Birgitta Ohlsson har historien på sin sida

Att förlora trots att man vinner är typiskt liberalt. Det kanske kan vara en tröst för Birgitta Ohlsson, när den evige Jan Björklund nu siktar vidare mot 40 nya år. Måndagens Viktors val tar en närmare titt på Liberalerna..

DN - 29 sep 17 kl. 20:00

Viktors val – från Centerstämman

Viktors val – från Centerstämman.

DN - 29 sep 17 kl. 20:00

Viktors val: Fem exempel på hur tydligt Centerpartiet är

Det går bra för Centerpartiet och stämningen är på topp på stämman i Malmö. Enligt många av företrädarna beror den senaste tidens framgångar på partiets tydlighet. I fredagens Viktors val reds det ut hur tydligt Centern faktiskt är..

DN - 02 okt 17 kl. 20:10

Viktors val: Det alternativa, politiska Nobelpriset 2017

Litteraturpriset till Jimmie Åkesson och fysikpriset till Schrödingers utbildningsminister. Bland annat. Viktors val bjuder, veckan till ära, på stor Nobelspecial..

DN - 18 okt 17 kl. 20:00

Viktors val: Det sämsta argumentet i biblioteksdebatten

Om du har satt eld på köket, försvara dig inte med att det faktiskt brinner i vardagsrummet också. Onsdagens Viktors val kommer med goda råd för deltagare i den eviga ”biblioteksdebatten”..

DN - 20 okt 17 kl. 20:00

Viktors val: Lenin, Hitler och det sluttande planets problem

Lenin var mot vinst i välfärden, och Hitler hade förmodligen föredragit tysta bibliotek. Men är det relevant? Fredagens Viktors val kastar sig utför det sluttande planet i debatten..

DN - 27 okt 17 kl. 20:03

Viktors val: 5 kandidater till Göteborgs nya konstjobb

Många har varit arga på Göteborgs nya konstverk, där en person ska få livstidsanställning för att vara på en tågstation och väcka frågor om dagens lönearbete. Betydligt färre har ställt den verkligt intressanta frågan: VEM ska få jobbet? Fredagens Viktors val tar sitt samhällsansvar och listar fem utmärkta kandidater..

DN - 30 okt 17 kl. 21:54

Viktors val: De politiska Halloweendräkterna 2017

En moderatpolitiker i Göteborg gjorde skandal när han kom som misstänkt mördare. För att andra ska slippa göra om misstaget tipsar måndagens Viktors val om andra, lagom läskiga Halloweendräkter – för nästan alla sorters politiska fester..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Lördag 26 maj

DN - 4 timmar sedan

Ryssland medger ”systematisk dopning”

Högt uppsatta ryska företrädare för idrottsrörelsen medger i ett brev förekomsten av ”systematisk dopning”. Bakom brevet står bland annat Rysslands idrottsminister, enligt AFP..

DN - 4 timmar sedan

Kristna högerns stöd för Trump ökar trots skandaler

Den kristna högerns stöd för Donald Trump har aldrig varit starkare. Trots vårens skandaler kring otrohetsaffärer och betalningar till Stephanie Clifford, känd som porrstjärnan Stormy Daniels, har kristna vita väljare nu mer förtroende än någonsin för Trump..

DN - 5 timmar sedan

Rökning på stränderna förbjudet i flera kommuner

Ciggen på stranden är ett minne blott i flera kommuner – och diskussioner förs om att förbjuda rökning på fler platser.  I täten mot att få bort strandrökningen går Blekinge. .

DN - 5 timmar sedan

FBI varnar för hackade routrar

USA:s federala polis FBI bekräftar nu att intrång gjorts i hundratusentals routrar av ryska hackare, som därmed kan komma över privat information och störa nätverkstrafiken..

DN - 6 timmar sedan

Efter broderns självmord: Esmat vill pröva statens ansvar

16-åriga Esmat vill pröva om staten kan hållas ansvarig för hans brors självmord. Tillsammans med juristen Anna Rogalska Hedlund är planen att ta ärendet till domstol.  – Jag bedömer att det finns relativt goda chanser att få gehör, säger Anna Rogalska Hedlund ..

DN - 6 timmar sedan

Migrationsverket: Ingen ny vägledning om nätverk

I samband med DN:s granskning konstaterade Migrationsverket att bedömningen av nätverk är ett problem i verksamheten och att man därför skulle ta fram bättre vägledning. Nu skrinläggs planerna.  – Jag kom fram till att det är ett ämne som inte lämpar sig att styra på detta sätt, säger rättschef Fredrik Beijer.

DN - 6 timmar sedan

Här är krispartierna

Vad de lovar, vilka väljare de vill vinna och hur de anser att Sverige ska regeras..

DN - 7 timmar sedan

McIlroy i storslag – Axén femma

Den nordirländske golfaren Rory McIlroy spelade andra rundan på sju under par i brittiska PGA-mästerskapet på Wentworth..

DN - 7 timmar sedan

Fed-chefen varnar för att ta oberoendet för givet

Förtroendet för regeringar och offentliga institutioner är i botten. Centralbanker kan inte längre ta sitt oberoende för givet. Den varningen kommer från Jerome Powell, chefen för amerikanska Federal Reserve.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.