DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 11:41

Liknande nyheter

Taggar: Mölnlyckes, vändning, bryter, negativ, trendför , Investor

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Konsumenter prioriterar miljön framför mode

Stopp för slit och släng - många svenska konsumenter vill inte längre köpa kläder för att bara använda en kort tid. Intresset för miljön är större än för mode och kläder, enligt en färsk webbundersökning..

DI - 15 minuter sedan

Euron tappar på svagt ZEW-index

Ett svagare ZEW-index än förväntat gör att euron tappar i tisdagens förmiddagshandel medan ränteförändringarna är begränsade..

DI - 15 minuter sedan

Cementa överväger att avveckla produktionen i Degerhamn

För att kunna möta ökade miljökrav har Cementa inlett en process för en eventuell avveckling av klinker- och cementproduktionen i Degerhamn på Öland, skriver bolaget i ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

EMU:s handelsöverskott minskade i september

Euroområdets netto i handelsbalansen mot resten av världen visade ett överskott på 11,7 miljarder euro i augusti, att jämföra med ett netto på +15,3 miljarder euro i augusti 2017..

DI - 15 minuter sedan

EU-kommissionen undersöker Volvos utsläppsproblem

EU-kommissionen kommer att ta kontakt med de svenska myndigheterna för att få mer information med anledning av utsläppsproblem hos vissa av Volvos motorer, enligt Reuters..

DI - 15 minuter sedan

TomTom rasar på avslutat avtal med Volvo Cars

Fordonsnavigatorbolaget TomTom har kommit överens med Volvo Cars om att avsluta avtalet inom leveranser av navigation och andra tjänster. Det meddelade TomTom i samband med morgonens delårsrapport. bolaget rasar på Amsterdambörsen..

DI - 30 minuter sedan

Tyska förväntningar på ekonomin vänder nedåt igen

Efter att ha stigit två månader i rad till överraskande höga nivåer, sjunker återigen tyska investerares och analytikers förväntningar på ekonomin i oktober. Det visar ZEW-index..

DI - 30 minuter sedan

Ovzon tecknar avtal om första satelituppskjutning med Spacex

First North-listade Ovzon har tecknat avtal med Spacex om uppskjutning av bolagets första GEO-satelit. Uppskjutningen är plannerad till det fjärde kvartlaet 2020 som tidigast. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 45 minuter sedan

Audi bötar 8 miljarder kronor efter dieselskandalen

Fusket med avgasmätningar står den tyska biltillverkaren Audi, som ingår i Volkswagenkoncernen, dyrt. Bolaget måste böta 800 miljoner euro, drygt 8,2 miljarder kronor, efter dieselgate. Det uppger den tyska nyhetssajten Focus..

DI - 45 minuter sedan

myFC lanserar JAQ Hybrid i Japan tillsammans med Lightec Inc

myFC:s bränslecellsladdare JAQ Hybrid lanseras i Japan under teknikmässan CEATEC. Lightecs lansering sker med stöd av myFC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.