DI > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 08:00

DI - 20 apr 18 kl. 19:24

Christer Gardell: ”Jag har fullt förtroende för Börje”Trots röda siffror var Ericssons rapport för första kvartalet en positiv nyhet. Telekomjätten må ha levererat bättre än väntat, men än finns mycket att göra, anser storägaren Christer Gardell..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gardell, Börje, Ericssons, Christer Gardell

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, GardellJag har , fullt, förtroendeför , Börje
Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.
I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

BT - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

SvD - 01 mar 16 kl. 16:17

Har fullt förtroende för KI – trots skandalen

I januari sa Helene Hellmark Knutsson att hon hade fullt förtroende för KI:s ledning. Nu har flera i ledningen, bland dem rektor Anders Hamsten, avgått efter forskningsfuskskandalen kring kirurgen Paolo Macchiarini. – Det måste vara så att tills något annat händer uttalar vi förtroende för våra myndighetschefer, säger forskningsministern..

GöteborgsPosten - 01 mar 17 kl. 18:54

Valberedningens besked efter jättemissen: "Har fullt förtroende"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

GöteborgsPosten - 02 mar 17 kl. 09:38

"Vi har fortsatt fullt förtroende för Frank"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

Expressen - 14 jun 12 kl. 09:28

Förbundet: "Vi har fullt förtroende för Allbäck"

Kiev/Stockholm. Förbundsbasen Karl-Erik Nilsson har redan bett om ursäkt. Men förbundet vill inte kommentera spelaransvarige Marcus Allbäcks deltagande i bestraffningen av Johan Wiland.

Expressen - 21 jul 12 kl. 19:47

Stahre sitter säkert: "Har fullt förtroende"

IFK Göteborg går kräftgång under tränare Mikael Stahre. Men klubben har inga planer på att göra sig av med sin tränare. ?

Jönköpingsnytt - 09 aug 12 kl. 18:00

Fullt förtroende för Lööf ? trots dyra krognotor

Dåliga opinionssiffror och höga krognotor. Trots det har landstingsrådet Rune Backlund fullt förtroende för Centerpartiets partiledare Annie Lööf. ?

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 09:38

Ordföranden: "Har fullt förtroende"

Fem poäng av trettio möjliga. Sist i Superettan. Efter lördagens 4?

SR - 11 jul 13 kl. 15:05

Hammarström om straffen: "Överlät den med fullt förtroende"

Marie Hammarström var uttalad andraskytt i Sveriges EM-premiär mot Danmark i går. Trots det var det Kosovare Asllani som klev fram när Lotta Schelin valde att inte slå den andra - och missade. ?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Microsoft stoppade ryska hackerförsök

En grupp med kopplingar till ryska staten har skapat falska versioner av sex olika hemsidor, vissa med koppling till den amerikanska senaten, med målet att ta sig in i datorerna hos folk som lurats att besöka sidorna, uppger Microsoft som meddelar att man har upptäckt och tagit ner hemsidorna.  Det rapporterar flera medier. .

DI - 10 minuter sedan

Råvaror: Basmetallpriser drar uppåt

Basmetallpriser drar uppåt och även olja noteras något högre. Guld är tillbaka mot 1.200-nivån efter nya Fed-kritiska kommentarer från USA-presidenten Donald Trump..

DI - 5 minuter sedan

Catena Medias nya vd köper sina första aktier

Per Hellberg har den 17 augusti köpt 10 000 aktier i Catena Media där han är vd. Aktierna köptes till kursen 109,76 kronor per aktie, till ett totalt pris av 1 097 640 kronor..

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt trögt för norska biometribolaget Next

STOCKHOLM (Direkt) Det norska biometribolaget Next Biometrics redovisar ett rörelseresultat om -47 miljoner norska kronor (-41). .

DI - 15 minuter sedan

Teknikkonsulten redovisar stärkt resultat

Teknikkonsulten Projektengagemang redovisar ett resultat efter skatt på 13,1 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (9,7). Resultatet per aktie uppgick till 0:66 kronor (0:49)..

DI - 30 minuter sedan

USA erbjuder olja från sina strategiska reserver

Den amerikanska regeringen bjuder nu ut 11 miljoner fat olja från strategiska reservlager..

DI - 30 minuter sedan

Sommarhettan dålig för trädgårdsbranschen

Vårens och sommarens hetta kylde av svenskarnas intresse för att odla och fixa med trädgården; 2018 har hittills inte varit något bra år för trädgårdsbranschen, skriver Göteborgs-Posten..

DI - 45 minuter sedan

Iran avtäcker nytt eget stridsflygplan

Iran har presenterat ett nytt stridsflygplan, rapporterar den statliga iranska nyhetsbyrån Tasnim. Flygplanet, som avtäcktes i presidenten Hassan Rohanis närvaro, heter Kowsar och är enligt Tasnim helt Irantillverkat..

DI - 45 minuter sedan

Lyko sålde mer men tappade till förlust

Hårvårds- och skönhetsbolaget Lyko, som handlas på First North, redovisar rörelseintäkter på 216 miljoner kronor (178) för det andra kvartalet. Försäljningstillväxten var 21,2 procent (16,0)..

DI - 1 timme sedan

Ambea ökade vinsten kraftigt

Omsorgsbolaget Ambea redovisar ett resultat efter skatt på 75 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (20). Resultatet per aktie uppgick till 1:11 kronor (0:31)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.