DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 16:03

DI - 20 apr 18 kl. 19:24

Christer Gardell: ”Jag har fullt förtroende för Börje”Trots röda siffror var Ericssons rapport för första kvartalet en positiv nyhet. Telekomjätten må ha levererat bättre än väntat, men än finns mycket att göra, anser storägaren Christer Gardell..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gardell, Börje, Ericssons, Christer Gardell

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, GardellJag har , fullt, förtroendeför , Börje
Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.
I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

BT - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

SvD - 01 mar 16 kl. 16:17

Har fullt förtroende för KI – trots skandalen

I januari sa Helene Hellmark Knutsson att hon hade fullt förtroende för KI:s ledning. Nu har flera i ledningen, bland dem rektor Anders Hamsten, avgått efter forskningsfuskskandalen kring kirurgen Paolo Macchiarini. – Det måste vara så att tills något annat händer uttalar vi förtroende för våra myndighetschefer, säger forskningsministern..

GöteborgsPosten - 01 mar 17 kl. 18:54

Valberedningens besked efter jättemissen: "Har fullt förtroende"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

GöteborgsPosten - 02 mar 17 kl. 09:38

"Vi har fortsatt fullt förtroende för Frank"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

Expressen - 14 jun 12 kl. 09:28

Förbundet: "Vi har fullt förtroende för Allbäck"

Kiev/Stockholm. Förbundsbasen Karl-Erik Nilsson har redan bett om ursäkt. Men förbundet vill inte kommentera spelaransvarige Marcus Allbäcks deltagande i bestraffningen av Johan Wiland.

Expressen - 21 jul 12 kl. 19:47

Stahre sitter säkert: "Har fullt förtroende"

IFK Göteborg går kräftgång under tränare Mikael Stahre. Men klubben har inga planer på att göra sig av med sin tränare. ?

Jönköpingsnytt - 09 aug 12 kl. 18:00

Fullt förtroende för Lööf ? trots dyra krognotor

Dåliga opinionssiffror och höga krognotor. Trots det har landstingsrådet Rune Backlund fullt förtroende för Centerpartiets partiledare Annie Lööf. ?

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 09:38

Ordföranden: "Har fullt förtroende"

Fem poäng av trettio möjliga. Sist i Superettan. Efter lördagens 4?

SR - 11 jul 13 kl. 15:05

Hammarström om straffen: "Överlät den med fullt förtroende"

Marie Hammarström var uttalad andraskytt i Sveriges EM-premiär mot Danmark i går. Trots det var det Kosovare Asllani som klev fram när Lotta Schelin valde att inte slå den andra - och missade. ?

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Analytiker: Sedanas studieproblem kan lösas snabbt

Sedana Medicals problem fas 3-studien i Tyskland med läkemedlet Isoconda kan komma att lösas snabbt. .

DI - 10 minuter sedan

Militärt svensk-danskt avtal om överflygning

Svenska Försvarsmakten har slutit ett avtal med sin danska motsvarighet som ska förenkla överflygningar över respektive lands territorier, enligt uppgifter till TT. Samarbetet befästs vid ett möte mellan Danmarks försvarsminister Claus Hjort Frederiksen och hans svenske kollega Peter Hultqvist (S) i Köpenhamn i dag..

DI - 15 minuter sedan

Råvaror: Koppar i topp när marknadens handelsoro minskar

Basmetallerna steg överlag i tisdagens handel samtidigt som råoljepriserna ökade, sedan handelskonflikten mellan USA och Kina stoppats åtminstone tillfälligt..

DI - 15 minuter sedan

Efter miljardnotan - hamnkonflikten fortsatt en "tickande bomb"

Konflikten i Göteborgs hamn kostade näringslivet minst 4,5 miljarder kronor under 2017, enligt en ny rapport.  Men skadorna bedöms bli långt större om striden blossar upp på nytt och nu växer näringslivets krav på att regeringen måste agera för att begränsa konflikträtten..

DI - 15 minuter sedan

Polis kritiseras för medverkan i M-film

Jo kritiserar en polischef som medverkat i en kampanjfilm för Moderaterna. Genom att polisen medverkade i filmen med en polisbil och polisuniform framgick det inte tillräckligt tydligt att han agerade som privatperson, anser JO..

DI - 15 minuter sedan

Videoburst utser ny vd

Videoburst Sthlm har utsett Richard Glimstedt till ny vd, med tillträde i dag, den 22 maj 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Två supertrender bakom SEB:s nya strategi

Förra veckan lanserade SEB ett grönt bolån: kunder med en energieffektiv bostad får numera upp till 10 punkters rabatt på sitt bolån. ”Det vi gör är att vi lägger till en variabel när vi bedömer priset på lån – energikvaliteten på kundens fastighet. Det är ett tydligt exempel på hur hållbarhet kan vara en del av våra affärsbeslut”, säger Johan Torgeby..

DI - 45 minuter sedan

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser" i utsatta områden

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att förbjuda det partiet kallar för "moralpoliser" att vara på vissa platser Enligt partiet handlar det om personer som försöker hindra kvinnor från att leva och klä sig som de vill, främst i utsatta områden..

DI - 45 minuter sedan

Ulf Petersson: Oviss framtid för börsens industripärla

På 20 år har Hexagon köpt över 130 bolag och på så sätt flyttat fram positionerna till att bli ett av världens ledande företag inom Internet of Things för industrin.     Nu är det möjligt att en av börsens storförvärvare självt kan bli uppköpt. .

DI - 45 minuter sedan

Eneroth i toppmöte om Nextjet

Regeringen undersöker möjligheterna att få undantag från EU:s upphandlingsregler för att få igång flygtrafiken snabbt efter Nextjets konkursansökan och en träff med den ansvariga EU-kommissionären är inbokad. ”Vi kräver att regeringen vänder på alla stenar”, säger Jessica Rosencrantz, vice ordförande (M) i riksdagens trafikutskott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.