DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 03:09

DI - 20 apr 18 kl. 19:24

Christer Gardell: ”Jag har fullt förtroende för Börje”Trots röda siffror var Ericssons rapport för första kvartalet en positiv nyhet. Telekomjätten må ha levererat bättre än väntat, men än finns mycket att göra, anser storägaren Christer Gardell..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gardell, Börje, Ericssons, Christer Gardell

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Christer, GardellJag har , fullt, förtroendeför , Börje
Dagens PS - 21 dec 18 kl. 08:07

Christer Gardell har klivit in i Nordea

Cevian Capital bekräftar att bolaget har en ägarandel på 2,3 procent av aktierna i Nordea. Det framgår av ett pressmeddelande. Cevital Capital Partners och Cevian Capital II Co-Investment Fund äger tillsammans 2,3 procent av aktierna i Nordea.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.
I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

BT - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

SvD - 01 mar 16 kl. 16:17

Har fullt förtroende för KI – trots skandalen

I januari sa Helene Hellmark Knutsson att hon hade fullt förtroende för KI:s ledning. Nu har flera i ledningen, bland dem rektor Anders Hamsten, avgått efter forskningsfuskskandalen kring kirurgen Paolo Macchiarini. – Det måste vara så att tills något annat händer uttalar vi förtroende för våra myndighetschefer, säger forskningsministern..

GöteborgsPosten - 01 mar 17 kl. 18:54

Valberedningens besked efter jättemissen: "Har fullt förtroende"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

GöteborgsPosten - 02 mar 17 kl. 09:38

"Vi har fortsatt fullt förtroende för Frank"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

Expressen - 14 jun 12 kl. 09:28

Förbundet: "Vi har fullt förtroende för Allbäck"

Kiev/Stockholm. Förbundsbasen Karl-Erik Nilsson har redan bett om ursäkt. Men förbundet vill inte kommentera spelaransvarige Marcus Allbäcks deltagande i bestraffningen av Johan Wiland.

Expressen - 21 jul 12 kl. 19:47

Stahre sitter säkert: "Har fullt förtroende"

IFK Göteborg går kräftgång under tränare Mikael Stahre. Men klubben har inga planer på att göra sig av med sin tränare. ?

Jönköpingsnytt - 09 aug 12 kl. 18:00

Fullt förtroende för Lööf ? trots dyra krognotor

Dåliga opinionssiffror och höga krognotor. Trots det har landstingsrådet Rune Backlund fullt förtroende för Centerpartiets partiledare Annie Lööf. ?

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 09:38

Ordföranden: "Har fullt förtroende"

Fem poäng av trettio möjliga. Sist i Superettan. Efter lördagens 4?

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Kina skär ned investeringarna i Europa – utom i Sverige

Reglerna för utländska direktinvesteringar i Europa skärps på flera håll och riskerar att leda till längre och kostsammare processer. Men den kinesiska aptiten på europeiska tillgångar inom bland annat telekom, it och fordonsindustrin förblir hög..

DI - 4 timmar sedan

Fyra män inför rätta för hästköttsskandal

Fyra män har ställts inför rätta i Paris för inblandning i hästköttsskandalen 2013. Det är två fransmän som var chefer i livsmedelsföretaget Spanghero samt två nederländska kötthandlare. De riskerar uppemot tio års fängelse..

DI - 5 timmar sedan

Life science-bolagen vänder sig till börsen

Det privata kapitalet minskar i betydelse för svenska life science-bolag som i allt högre grad söker nya finansieringskällor. "Främst handlar det om börsnoteringar", säger Sten Westerberg, branschanalytiker. .

DI - 5 timmar sedan

Professor: Risk för slarviga utredningar

Enligt regeringsöverenskommelsen mellan S, MP, C och L ska en lång rad utredningar tillsättas på olika politikområden. Risken är att utredningarna får för lite tid på sig med korta remisstider samt slarviga och svagt förankrade förslag som följd, skriver Carl Dahlström, statsvetarprofessor vid Göteborgs universitet, på  Dagens Nyheters debattsida..

DI - 5 timmar sedan

Nationellt system för kollektivtrafik införs

Ett nationellt biljettsystem för all kollektivtrafik införs i Sverige om tre år, enligt den nya regeringen. – Det här är något som vi i branschen jobbat på i 20 år, säger Helena Leufstadius, vd för branschorganisationen Svensk kollektivtrafik..

DI - 5 timmar sedan

Brist på matroser och motormän hotar svensk sjöfart

Svensk sjöfart växer men utvecklingen hotas av akut arbetskraftsbrist, både på manskaps- och befälssidan. Det varnar Transportföretagen för i en färsk rapport..

DI - 5 timmar sedan

Hård kritik mot May: ”Plan B är Plan A”

Den brittiska premiärministern mötte hård kritik efter att hon på måndagen presenterat sitt reviderade förslag till utträdesavtal med EU.  .

DI - 6 timmar sedan

Här landar kostnadssmockan – mycket blir dyrare

Januariöverenskommelsens privatekonomiska hörnstenar som sänkta inkomstskatter, utökat rutavdrag och en utbyggd föräldraförsäkring utlovades av Stefan Löfven i regeringsförklaringen. Mindre tydligt är hur delar av reformagendan ska betalas. Hushållen bör ställa in sig på ökade kostnader för energi, bil- och flygresor, viss konsumtion och kanske dyrare lån..

DI - 6 timmar sedan

Norsk fiskfond bäst presterande i Norden

Den norska aktiefonden Holberg Triton steg med 13 procent under fjolåret, vilket gör fonden till den starkast presterande i Norden. Fondens framgångsrecept är att bara investera i fiskindustrin, rapporterar Bloomberg..

DI - 6 timmar sedan

Nya superlån för entreprenörer: "Slipper riskera hus och hem"

Finansieringsproblem är en tung bromskloss för nyföretagandet. Nu lanseras en ny typ av ränteförmånliga mikrolån, där entreprenörerna slipper 80 procent av risken. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.