DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 23:56

Liknande nyheter

Taggar: Christer, GardellJag har , fullt, förtroendeför , Börje
Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.
I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

BT - 21 okt 14 kl. 12:46

Regeringen har fullt förtroende

Regeringen har fullt förtroende för försvaret i den pågående ubåtsjakten. - Det är viktigt att vi visar att vi värnar för nationella integritet, säger försvarsministern.I dag samlades riksdagens försvarsutskott och i mötet deltog även ÖB Sverker Göranson och försvarsminister Peter Hultqvist.

SvD - 01 mar 16 kl. 16:17

Har fullt förtroende för KI – trots skandalen

I januari sa Helene Hellmark Knutsson att hon hade fullt förtroende för KI:s ledning. Nu har flera i ledningen, bland dem rektor Anders Hamsten, avgått efter forskningsfuskskandalen kring kirurgen Paolo Macchiarini. – Det måste vara så att tills något annat händer uttalar vi förtroende för våra myndighetschefer, säger forskningsministern..

GöteborgsPosten - 01 mar 17 kl. 18:54

Valberedningens besked efter jättemissen: "Har fullt förtroende"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

GöteborgsPosten - 02 mar 17 kl. 09:38

"Vi har fortsatt fullt förtroende för Frank"

GP:s avslöjande om att IFK Göteborgs ordförande Frank Andersson skrev under felaktiga arbetsgivarintyg som ordförande i Gunnilse påverkar inte Blåvitts valberednings förtroende för honom. – Vi har fullt förtroende för Frank, säger ordföranden Joakim Brinkenberg..

Expressen - 14 jun 12 kl. 09:28

Förbundet: "Vi har fullt förtroende för Allbäck"

Kiev/Stockholm. Förbundsbasen Karl-Erik Nilsson har redan bett om ursäkt. Men förbundet vill inte kommentera spelaransvarige Marcus Allbäcks deltagande i bestraffningen av Johan Wiland.

Expressen - 21 jul 12 kl. 19:47

Stahre sitter säkert: "Har fullt förtroende"

IFK Göteborg går kräftgång under tränare Mikael Stahre. Men klubben har inga planer på att göra sig av med sin tränare. ?

Jönköpingsnytt - 09 aug 12 kl. 18:00

Fullt förtroende för Lööf ? trots dyra krognotor

Dåliga opinionssiffror och höga krognotor. Trots det har landstingsrådet Rune Backlund fullt förtroende för Centerpartiets partiledare Annie Lööf. ?

Dalarnas tidningar - 03 jun 13 kl. 09:38

Ordföranden: "Har fullt förtroende"

Fem poäng av trettio möjliga. Sist i Superettan. Efter lördagens 4?

SR - 11 jul 13 kl. 15:05

Hammarström om straffen: "Överlät den med fullt förtroende"

Marie Hammarström var uttalad andraskytt i Sveriges EM-premiär mot Danmark i går. Trots det var det Kosovare Asllani som klev fram när Lotta Schelin valde att inte slå den andra - och missade. ?

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 1 timme sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 1 timme sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 1 timme sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 2 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 2 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 2 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 2 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 3 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 3 timmar sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.