SVT > Kultur

Tuesday, 16 October, 05:20

SVT - 20 apr 18 kl. 19:19

Uppgift: Artisten Avicii är dödDen svenske artisten och producenten Avicii är död. Det uppger Dagens Nyheter..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Avicii, Dagens Nyheter

Dela artikeln

38536 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgift, Artisten, Aviciiär död
Expressen - 15 feb 12 kl. 07:52

Artisten Avicii: Jag vill tacka mina fans

Avicii, Tim Bergling, 22, tvingades i går ställa in en rad framträdanden och kunde inte heller medverka på Grammisgalan. Men den svenske världs-dj:n kan le ändå, han tog hem två priser - ett av dem det prestigefyllda för årets låt som röstats fram av besökarna på Expressen.se.

Länstidningen i Jämtland - 20 apr 18 kl. 19:26

Artisten Avicii har avlidit – blev 28 år gammal

Artisten och producenten Tim Bergling är död. Han var känd över hela världen under artistnamnet Avicii. Tim Bergling blev 28 år gammal.

Nya Wermlands Tidningen - 20 apr 18 kl. 19:37

Artisten Avicii är död

Artisten och producenten Tim Bergling är död, 28 år gammal. Han är känd under artistnamnet Avicii..

Expressen - 28 apr 16 kl. 08:21

Uppgift: Artisten Prince hade aids

Artisten Prince hade aids, skriver tidningen The Sun. Enligt brittiska tidningen ska stjärnan ha fått sjukdomsbeskedet bara sex månader före sin död. Artisten ska också ha varit beroende av tunga, smärstillande tabletter i över sex år..

UNT - 20 apr 18 kl. 19:23

Artisten Tim "Avicii" Bergling är död

Tim Bergling, mer känd som artisten Avicii, är död, bekräftar hans presskontakt Ebba Lindqvist för TT..

Expressen - 14 feb 12 kl. 14:52

Avicii ställer in sina konserter i Malmö

Den svenske, grammynominerade dj-artisten Avicii tvingas ställa in i Malmö. Det blir varken konserter på Slagthuset på torsdag eller i Malmö Arena fredag, kan Kvällsposten avslöja. Arrangören väntas gå ut med besked inom kort.

Sydsvenskan - 20 apr 18 kl. 19:24

Tim "Avicii" Bergling död

Tim Bergling, mer känd som artisten Avicii, är död, bekräftar hans presskontakt Ebba Lindqvist för TT. ”Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död. Han befann sig i Muscat, Oman och påträffades död und.

YA - 20 apr 18 kl. 19:24

Tim "Avicii" Bergling död

Tim Bergling, mer känd som artisten Avicii, är död, bekräftar hans presskontakt Ebba Lindqvist för TT. "Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död.(TT).

Barometern - 20 apr 18 kl. 19:24

Tim "Avicii" Bergling död

Tim Bergling, mer känd som artisten Avicii, är död, bekräftar hans presskontakt Ebba Lindqvist för TT. "Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död.(TT).

Kristianstadsbladet - 20 apr 18 kl. 19:24

Tim "Avicii" Bergling död

Tim Bergling, mer känd som artisten Avicii, är död, bekräftar hans presskontakt Ebba Lindqvist för TT. "Det är med stor sorg vi måste meddela att Tim Bergling, känd under artistnamnet Avicii, är död.(TT).

Fler nyheter från SVT

SVT - 9 timmar sedan

Ny dom: Telia tvingas blockera fildelningssajter

Telia tvingas blockera fyra fildelningssajter efter ett beslut i Patent- och marknadsdomstolen. – Jag ser det som ett angrepp på hela operatörskollektivet. Frågan berör oss alla, säger Jon Karlung, vd på internetleverantören Bahnhof.

SVT - 10 timmar sedan

Staffan Heimerson tillbaka på Aftonbladet

Förra hösten avslutade Aftonbladet samarbetet med Staffan Heimerson efter att kolumnisten starkt ifrågasatt metoo-rörelsen i en intervju med Resumé. Nu är Heimerson tillbaka på tidningen..

SVT - 10 timmar sedan

Ny bok om mediers förenklade Sverigebild

Sverige – ett land präglat av gängbrottslighet och mord eller en av de bästa platserna att leva på. Boken ”Sverigebilden – om journalistik och verklighet” handlar om hur vårt land beskrivs av både internationell och svensk media. Fram träder två helt olika bilder som används som slagträn i den politiska debatten..

SVT - 11 timmar sedan

Prassla, viska och sova – så beter du dig som kulturkonsument

På konserthuset i Malmö ledde prasslande med tuggummipapper till slagsmål. Något som troligen aldrig hade hänt på en biograf. Men vad finns det egentligen för etikettsregler på de olika kulturinstitutionerna?

SVT - 12 timmar sedan

SVT fälls i Granskningsnämnden för Zlatan-intervju

SVT:s Sportnytt fälls i Granskningsnämnden för otillbörligt gynnande. Det efter att ha sänt en intervju med Zlatan Ibrahimovic där reklam för ett av fotbollsstjärnans företag syns i bild..

SVT - 12 timmar sedan

Semantik i fokus under rättegången mot Frej Larsson

Rättegången mot artisten Frej Larsson fortsatte idag med fler semantiska diskussioner. Åklagarsidan fokuserar på ordformuleringar, medan försvaret menar att det inte går att bevisa att Frej Larsson är skyldig till hot mot tjänsteman. Domen är beräknad till måndag den 29 oktober..

SVT - 13 timmar sedan

Ljudboksföretagen ändrar sina avtal – betalar förlagen per lyssnad timme

Marknaden för bokströmningstjänster blomstrar samtidigt som ersättningen till förlagen har sjunkit kraftigt under de senaste åren. Nu ändrar både Bookbeat och Storytel sina ersättningsmodeller och betalar förlagen per lyssnad timme. – Det är en kortsiktig lösning, säger Kristoffer Lind, förläggare på Lind & Co..

SVT - 15 timmar sedan

Hovrätten prövar våldtäktsdomen mot Kulturprofilen

Våldtäktsdomen mor kulturprofilen har överklagats – och nu tar hovrätten upp fallet. Det sker efter överklaganden från både åklagare och advokat..

SVT - 18 timmar sedan

Gunnel Lindblom hedras på Stockholms filmfestival

Gunnel Lindblom får hedersutmärkelsen Stockholm Achievement Award på Stockholms filmfestival. Den 86-åriga skådespelerskan får priset för sin livsgärning inom svensk film..

SVT - 19 timmar sedan

Okänd Rembrandt-målning kan ha upptäckts i Sverige

Ett hittills okänt självporträtt av 1600-talskonstnären Rembrandt har upptäckts i Sverige. Det tror i alla fall konsthistorikern och konservatorn Anna Bronzoni Catellani. – Om jag kände mig övertygad från första början, om än med vissa tveksamheter som man ju bör ha när man jobbar med något sådant här, så känner jag mig helt övertygad idag, säger hon till Sveriges radio..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.