Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 10:45

Expressen - 20 apr 18 kl. 17:39

Olycka påverkar trafiken – oklart skadelägeBilister på Inre Ringvägen, mellan trafikplats Lindeborg och trafikplats Söderkulla, kan vänta sig störningar i trafiken.En singelolycka skedde strax efter klockan 17 på fredagen och Trafikverket varnar för att krocken kan ha stor påverkan på trafiken..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Inre Ringvägen, Lindeborg, Söderkulla, Trafikverket

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olycka, påverkar, trafiken, oklart, skadeläge
GöteborgsPosten - 20 jul 15 kl. 17:13

Olycka påverkar trafiken på E6

En krock med tre bilar inblandade på E6 i nordgående riktning gör att trafiken påverkas kraftigt från Lackarebäcksmotet till Kallebäcksmotet..

Expressen - 11 jul 17 kl. 06:54

Lastbil i olycka – påverkar trafiken

En lastbil ska vara inblandad i en singelolycka på riksväg 25, det skriver Barometern.Trafikverket har bedömt att olyckan har "stor påverkan" på trafiken. .

Kristianstadsbladet - 04 sep 17 kl. 17:00

Singelolycka påverkar trafiken på E22

En olycka påverkar just nu trafiken på E22 mellan Linderöd och Hörby..

Skånskan - 19 jun 18 kl. 17:06

Olycka på E6 – trafiken påverkas

Två personbilar kolliderade vid 16.50-tiden på E6 vid Södra Sallerup, Sunnanå, i södergående riktning.Polis och ambulans är på plats.

Dalarnas tidningar - 12 nov 17 kl. 16:34

Olycka på E16 – trafiken påverkas kraftigt

En singelolycka på E16 mellan Fänforsen och Nås påverkar trafiken kraftigt..

VBL - 28 dec 12 kl. 15:56

Olycka påverkar trafiken

Riksväg tre är avstängd i Ikalis på grund av en trafikolycka. Enligt preliminära uppgifter från polisen i Birkaland var en lastbil och två personbilar inblandade. Olyckan skedde ungefär kvart före fem på eftermiddagen..

NT - 05 jan 16 kl. 09:00

Olycka påverkar trafiken på E4

Strax efter klockan 8..

Blekinge Läns tidning - 29 nov 17 kl. 08:55

Olycka påverkar trafiken i båda riktningarna

YA - 30 nov 17 kl. 11:47

Bil i olycka – påverkar trafiken

En singelolycka inträffade på väg 11 mellan Sjöbo och Veberöd. Larmet om olyckan kom 11:19..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Tips till polisen: Mystiska män vid miljardärsfruns hus

Norsk polis har fått in intressanta tips om  Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 68, som försvann från tre månader sedan.Enligt tidningen VG ska en man vid flera tillfällen ha observerat två män med kamera och teleobjektiv i närheten av  bostaden där miljardärshustrun och hennes man bott i många år..

Expressen - 45 minuter sedan

Ali misstänkt mördad – polisen vill ha in tips

Den 12 september 2016 försvann göteborgaren Ali Reza.Två och ett halvt år senare har han fortfarande inte hittats.Nu har fallet tagits upp i TV4:s ”Brottsjournalen” samtidigt som polisen göra nya ansträngningar för att lösa fallet.

Expressen - 1 timme sedan

Sanningen om ministrarna i Löfvens nya regering

Ministrarna i Stefan Löfvens nya regering har varierande politisk erfarenhet. Anders Ygeman har framför allt ägnat sig åt politik medan flera ministrar också har annan yrkeserfarenhet i bagaget.Samtidigt har Hans Dahlgren har varit med i toppolitiken länge och var politisk rådgivare till Olof Palme och Ingvar Carlsson.

Expressen - 1 timme sedan

Buss med åtta passagerare har vält

En buss med åtta passagerare har vält i höjd med Skyttorp, skriver UNT. Enligt tidningen har olyckan skett på väg 290..

Expressen - 1 timme sedan

Farlig gräsklippare bland förra årets sämsta köp

En köksfläkt utan sug, en robotgräsklippare som både klipper fötter och gräs och en ekologisk pasta med höga halter bekämpningsmedel. Det är några av produkterna som kvalar in på listan över förra årets sämsta produkter från tidningen Råd & Rön..

Expressen - 1 timme sedan

Person påkörd av bil i Malmö – förd till sjukhus

En fotgängare har blivit påkörd av en bil.Olyckan skedde på Kantatgatan i Malmö.Den skadade är förd till sjukhus med ambulans..

Expressen - 2 timmar sedan

Inbrottstjuv körde på polisbil – en polisman skadad

Ett inbrottsförsök i Kristianstad slutade med att gärningsmannen körde på en polisbil.Mannen, som är född -99 kunde gripas. Han fick inte med sig något från butiken.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Våldsam brand på bondgård

En våldsam brand har brutit ut på en bondgård utanför Lidköping.– Det brann redan rejält när vi kom fram. Vi kom för sent, säger Anders Ydergren, brandinspektör vid räddningstjänsten Västra Skaraborg..

Expressen - 2 timmar sedan

Arkitekt fick inte betalt för ministerns veranda

Annika Strandhäll och hennes sambo anlitade en arkitekt för en ny glasveranda till villan på Värmdö. 18 månader senare hade arkitekten fortfarande inte fått betalt – och förra veckan lämnade byrån in en stämningsansökan, skriver DN. ”Jag förväntade mig en dialog före att jag nu får det här kravet.

Expressen - 2 timmar sedan

Damberg lovar flera skarpa lagstiftningar

Mikael Damberg lovar rivstart för att stoppa gängkriminaliteten i Sverige.Den nya inrikesministern säger att flera nya lagstiftningar ska presenteras under våren. – Det viktigaste är att ge polisen de resurser och de verktyg som krävs för att komma åt den organiserade brottsligheten, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.