DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 04:51

DI - 19 apr 18 kl. 17:30

ABB saknar fortfarande halv miljard efter bedrägeriDrygt en halv miljard kronor saknas fortfarande: inte mer än cirka 30 procent av de 100 miljoner dollar som ABB:s före detta ekonomichef i Sydkorea svindlade bolaget på har nämligen betalats ut från kraft- och automationskoncernens försäkringsbolag. Det meddelar en presstalesperson från bolagets huvudkontor i Zürich Nyhetsbyrån Direkt på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ABB, Sydkorea, Zürich Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABB, saknar, fortfarande, halv, miljardefter , bedrägeri
Dagensanalys.se - 12 dec 17 kl. 16:03

Seriöst så saknar fortfarande vart fjärde företag en mobilsida

Två av tre svenskar tycker att det är viktigt för företag att ha en mobilanpassad hemsida. Samtidigt saknar fortfarande vart fjärde företag en sådan. Det visar den nya rapporten Svenska företag på webben 2017 från Loopia.

Kristianstadsbladet - 08 maj 12 kl. 10:30

CSK saknar fortfarande vikarier

CSK saknar fortfarande 10-15 sjuksköterskor till sommarvikariaten. Man letar även via bemanningsföretag, de som regionen har ramavtal med.
?

LV - 07 nov 16 kl. 23:01

Så många saknar fortfarande ström

13 hushåll i Vimmerby kommun saknar fortfarande ström vid 22-tiden på måndagen. Enligt E.ONs avbrottskarta får några av dem vänta ända till klockan 18.

DI - 09 sep 14 kl. 16:49

ABB till offensiv i Kina

ABB saknar fortfarande närvaro i många tillväxtregioner i Kina - något som ska åtgärdas kommande tre år genom att bolaget går västerut och adderar över 100 nya städer..

Nyheter 24 - 24 apr 12 kl. 18:37

Ronaldo: "Jag saknar fortfarande Manchester United"


Stjärnan har öst in mål i det soliga Spanien. Trots det saknar han fortfarande Manchester United och regnet i de brittiska öarna. MADRID.

SR - 27 aug 15 kl. 17:18

Många lärare saknar fortfarande legitimation

Andelen behöriga lärare i skolan har ökat något sedan Skolverket det senaste halvåret gett ytterligare 25 000 lärare en legitimation, visar siffror i dag..

Nyheter 24 - 07 feb 12 kl. 18:57

Hemlöse "Janne" misshandlades - polisen saknar fortfarande spår


Efterfrågar fler tips från allmänheten. Förra året misshandlades en hemlös man på Hötorgets tunnelbanestation, till synes helt oprovocerat. Efter att fallet togs upp i TV3:s Efterlyst väcktes starka känslostormar bland tittare och klippet spreds som en löped på Internet.

Blekinge Läns tidning - 21 feb 18 kl. 13:38

Misstänkt förskingring - förening saknar en halv miljon

Idrottsföreningen saknar närmare en halv miljon kronor. Nu har man vänt sig till polisen..

Expressen - 16 dec 12 kl. 06:57

Tusentals saknar fortfarande el

Snöovädret har försvagats under natten. I takt med det har också vädervarningar och trafikproblem börjat klinga av. Men fortfarande saknar tusentals abonnenter el i Stockholms län.

HBL - 21 apr 13 kl. 10:16

Fennovoimas kärnkraftverk saknar fortfarande mark

Fennovoima har fortfarande inte ingått avtal om alla markanskaffningar för det nya kärnkraftverket i Pyhäjoki. Bolaget ansöker om rätt att inlösa mark- och vattenområden som kraftverket ska byggas på. Bolaget saknar fyra kontrakt.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Sju tips för att bygga drömföretaget

Våga dumpa kunder, sätt priserna på en hög nivå redan från start och håll järnfokus på visionen. Här är råden för att bygga det bolag som du drömmer om. .

DI - 6 timmar sedan

Svenskarna: Därför vågar vi inte bli företagare

Starta bolag står högt i kurs på svenskarnas drömlista. Ändå avstår majoriteten från att bli företagare. Anledningen?

DI - 6 timmar sedan

Texas Instruments vinst högre än väntat

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:58 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 6 timmar sedan

Professorn rasar mot bokraven: ”Det är absurt”

De allt tuffare kraven på bolåntagare gör mer skada än nytta. Amorteringskrav, bolånetak och bankernas kalkylskärpningar borde rullas tillbaka, anser John Hassler. Skrämmande bostadsrisker är här för att stanna, enligt ekonomiprofessorn.

DI - 6 timmar sedan

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntan

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..

DI - 6 timmar sedan

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollar

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 6 timmar sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..

DI - 6 timmar sedan

Först då vet vi vad Sandvik-vd:ns ord är värda

Bolaget växer vidare. Realtidsindikatorn skären signalerar fortsatt tillväxt och metallpriserna är tillräckligt höga för att gruvbolagen ska fortsätta investera, särskilt i länder som Sverige och tillväxtländer där valutorna försvagats mot dollarn. Även stålrörelsen gör framsteg.

DI - 6 timmar sedan

Sandviks vd har järnkoll på konjunkturen - "Vi har enorm striking power"

Sandviks vd Björn Rosengren med börsens bästa känselspröt hör ännu inte någon konjunkturnedgång. Och skulle den komma är bolaget väl förberett med beredskapsplaner och ”enorm striking power”.  Trots det och ett ännu ett starkt tillväxtkvartal spolade börsen ned verkstadsaktien på tisdagen..

DI - 7 timmar sedan

Doldismiljardär kliver in i riktad emission i Index Pharma

Läkemedelsbolaget Index Pharmaceuticals planerar enligt ett pressmeddelande på tisdagskvällen för en riktad nyemission på 6,2 miljoner aktier som kommer att tillföra bolaget 37,5 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.