DI > Ekonomi

Thursday, 24 May, 13:37

DI - 19 apr 18 kl. 17:30

ABB saknar fortfarande halv miljard efter bedrägeriDrygt en halv miljard kronor saknas fortfarande: inte mer än cirka 30 procent av de 100 miljoner dollar som ABB:s före detta ekonomichef i Sydkorea svindlade bolaget på har nämligen betalats ut från kraft- och automationskoncernens försäkringsbolag. Det meddelar en presstalesperson från bolagets huvudkontor i Zürich Nyhetsbyrån Direkt på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ABB, Sydkorea, Zürich Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABB, saknar, fortfarande, halv, miljardefter , bedrägeri
Dagensanalys.se - 12 dec 17 kl. 16:03

Seriöst så saknar fortfarande vart fjärde företag en mobilsida

Två av tre svenskar tycker att det är viktigt för företag att ha en mobilanpassad hemsida. Samtidigt saknar fortfarande vart fjärde företag en sådan. Det visar den nya rapporten Svenska företag på webben 2017 från Loopia.

Kristianstadsbladet - 08 maj 12 kl. 10:30

CSK saknar fortfarande vikarier

CSK saknar fortfarande 10-15 sjuksköterskor till sommarvikariaten. Man letar även via bemanningsföretag, de som regionen har ramavtal med.
?

LV - 07 nov 16 kl. 23:01

Så många saknar fortfarande ström

13 hushåll i Vimmerby kommun saknar fortfarande ström vid 22-tiden på måndagen. Enligt E.ONs avbrottskarta får några av dem vänta ända till klockan 18.

DI - 09 sep 14 kl. 16:49

ABB till offensiv i Kina

ABB saknar fortfarande närvaro i många tillväxtregioner i Kina - något som ska åtgärdas kommande tre år genom att bolaget går västerut och adderar över 100 nya städer..

Nyheter 24 - 24 apr 12 kl. 18:37

Ronaldo: "Jag saknar fortfarande Manchester United"


Stjärnan har öst in mål i det soliga Spanien. Trots det saknar han fortfarande Manchester United och regnet i de brittiska öarna. MADRID.

SR - 27 aug 15 kl. 17:18

Många lärare saknar fortfarande legitimation

Andelen behöriga lärare i skolan har ökat något sedan Skolverket det senaste halvåret gett ytterligare 25 000 lärare en legitimation, visar siffror i dag..

Nyheter 24 - 07 feb 12 kl. 18:57

Hemlöse "Janne" misshandlades - polisen saknar fortfarande spår


Efterfrågar fler tips från allmänheten. Förra året misshandlades en hemlös man på Hötorgets tunnelbanestation, till synes helt oprovocerat. Efter att fallet togs upp i TV3:s Efterlyst väcktes starka känslostormar bland tittare och klippet spreds som en löped på Internet.

Blekinge Läns tidning - 21 feb 18 kl. 13:38

Misstänkt förskingring - förening saknar en halv miljon

Idrottsföreningen saknar närmare en halv miljon kronor. Nu har man vänt sig till polisen..

Expressen - 16 dec 12 kl. 06:57

Tusentals saknar fortfarande el

Snöovädret har försvagats under natten. I takt med det har också vädervarningar och trafikproblem börjat klinga av. Men fortfarande saknar tusentals abonnenter el i Stockholms län.

HBL - 21 apr 13 kl. 10:16

Fennovoimas kärnkraftverk saknar fortfarande mark

Fennovoima har fortfarande inte ingått avtal om alla markanskaffningar för det nya kärnkraftverket i Pyhäjoki. Bolaget ansöker om rätt att inlösa mark- och vattenområden som kraftverket ska byggas på. Bolaget saknar fyra kontrakt.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Strömhopp i ryska oligarkens pressade aluminiumimperium

Den ryska aluminiumproducenten Rusal, som äger svenska Kubal i Sundsvall, drabbas av ett strömhopp på ledningsnivå då vd:n och sju chefer lämnar bolaget. Samtidigt flaggas det för att bolaget kan få svårt att betala sina räkningar i och med amerikanska sanktioner..

DI - 5 minuter sedan

Spritbolaget ska sälja flera varumärket

Sprittillverkaren Diageo har inlett processen med att sälja flera av sina amerikanska varumärken, inklusive Goldschläger och Myer’s Rum. Det rapporterar Sky News med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Paxman sålde 126 system första kvartalet

Paxman sålde och installerade 126 skalpkylningssystem globalt under det första kvartalet. Det genererade försäljningsintäkter om 7,7 miljoner kronor i det brittiska dotterbolaget och 3,2 miljoner kronor i det amerikanska dotterbolaget. .

DI - 15 minuter sedan

Fagerhult utser Bodil Sonesson till ny vd

Belysningsbolaget Fagerhult har utsett Bodil Sonesson till ny vd och koncernchef med tillträde senast den 24 november.

DI - 30 minuter sedan

Hamnarbetarförbundet: Lagändring skulle inte påverka situationen i hamnen

REPLIK. Det är snart elva månader sedan den sista konfliktåtgärden avslutades på APM Terminals i Göteborgs hamn. Då hade den danska containeroperatören stängt ner sin egen verksamhet i 371 timmar genom att utestänga Hamnarbetarförbundets medlemmar från arbetsplatsen.

DI - 30 minuter sedan

Bonesupport tecknar avtal i USA

Bonesupport har tecknat avtal i USA med Collagen Matrix. Det innebär att Bonesupport kommer att börja sälja och marknadsföra utvalda Collagen Matrix bengraftsubstitutprodukter under egna varumärken genom dess egna distributionsnätverk i USA under fjärde kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

Preem och RenFuel skapar världens första ligninanläggning för biodrivmedel

Preem och RenFuel undersöker, att i samarbete med Rottneros, uppföra världens första ligninanläggning för biodrivmedel vid massabruket i Vallvik, Söderhamn. Anläggningen beräknas producera en årlig volym om 25-30 000 ton lignin och vara färdigställd till 2021..

DI - 30 minuter sedan

EU: USA-tullar skulle strida mot WTO-regler

Om USA inför importtullar på motorfordon och fordonsdelar skulle det helt klart strida mot WTO:s regler..

DI - 30 minuter sedan

Strid om sugrör på McDonalds stämma

Debatten om plastanvändning går het runt om i världen. I dag ska frågan upp på snabbmatskedjan McDonalds årsstämma i USA sedan några ägare föreslagit att plastsugrören ska slopas..

DI - 45 minuter sedan

Spago Nanomedical redovisar positiva resultat av studie

Spago Nanomedical har slutfört studierna i det regulatoriska prekliniska programmet med Spagopix. Resultaten visar att produktkandidaten SN132D har en god säkerhetsmarginal till kliniskt relevanta doser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.