DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:54

DI - 19 apr 18 kl. 17:30

ABB saknar fortfarande halv miljard efter bedrägeriDrygt en halv miljard kronor saknas fortfarande: inte mer än cirka 30 procent av de 100 miljoner dollar som ABB:s före detta ekonomichef i Sydkorea svindlade bolaget på har nämligen betalats ut från kraft- och automationskoncernens försäkringsbolag. Det meddelar en presstalesperson från bolagets huvudkontor i Zürich Nyhetsbyrån Direkt på torsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
ABB, Sydkorea, Zürich Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ABB, saknar, fortfarande, halv, miljardefter , bedrägeri
Dagensanalys.se - 12 dec 17 kl. 16:03

Seriöst så saknar fortfarande vart fjärde företag en mobilsida

Två av tre svenskar tycker att det är viktigt för företag att ha en mobilanpassad hemsida. Samtidigt saknar fortfarande vart fjärde företag en sådan. Det visar den nya rapporten Svenska företag på webben 2017 från Loopia.

Kristianstadsbladet - 08 maj 12 kl. 10:30

CSK saknar fortfarande vikarier

CSK saknar fortfarande 10-15 sjuksköterskor till sommarvikariaten. Man letar även via bemanningsföretag, de som regionen har ramavtal med.
?

LV - 07 nov 16 kl. 23:01

Så många saknar fortfarande ström

13 hushåll i Vimmerby kommun saknar fortfarande ström vid 22-tiden på måndagen. Enligt E.ONs avbrottskarta får några av dem vänta ända till klockan 18.

DI - 09 sep 14 kl. 16:49

ABB till offensiv i Kina

ABB saknar fortfarande närvaro i många tillväxtregioner i Kina - något som ska åtgärdas kommande tre år genom att bolaget går västerut och adderar över 100 nya städer..

Nyheter 24 - 24 apr 12 kl. 18:37

Ronaldo: "Jag saknar fortfarande Manchester United"


Stjärnan har öst in mål i det soliga Spanien. Trots det saknar han fortfarande Manchester United och regnet i de brittiska öarna. MADRID.

SR - 27 aug 15 kl. 17:18

Många lärare saknar fortfarande legitimation

Andelen behöriga lärare i skolan har ökat något sedan Skolverket det senaste halvåret gett ytterligare 25 000 lärare en legitimation, visar siffror i dag..

Nyheter 24 - 07 feb 12 kl. 18:57

Hemlöse "Janne" misshandlades - polisen saknar fortfarande spår


Efterfrågar fler tips från allmänheten. Förra året misshandlades en hemlös man på Hötorgets tunnelbanestation, till synes helt oprovocerat. Efter att fallet togs upp i TV3:s Efterlyst väcktes starka känslostormar bland tittare och klippet spreds som en löped på Internet.

Blekinge Läns tidning - 21 feb 18 kl. 13:38

Misstänkt förskingring - förening saknar en halv miljon

Idrottsföreningen saknar närmare en halv miljon kronor. Nu har man vänt sig till polisen..

Expressen - 16 dec 12 kl. 06:57

Tusentals saknar fortfarande el

Snöovädret har försvagats under natten. I takt med det har också vädervarningar och trafikproblem börjat klinga av. Men fortfarande saknar tusentals abonnenter el i Stockholms län.

HBL - 21 apr 13 kl. 10:16

Fennovoimas kärnkraftverk saknar fortfarande mark

Fennovoima har fortfarande inte ingått avtal om alla markanskaffningar för det nya kärnkraftverket i Pyhäjoki. Bolaget ansöker om rätt att inlösa mark- och vattenområden som kraftverket ska byggas på. Bolaget saknar fyra kontrakt.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Godkännande för Promore Pharma

Promore Pharma har fått ett godkännande från läkemedelsverkets motsvarighet i Polen att starta fas 2b-studie (HEAL) med LL-37 för behandling av venösa bensår..

DI - 15 minuter sedan

Ny finanschef klar för Husqvarna

Glen Instone har utnämnts till ny finanschef för Husqvarna. Han har rekryterats internt och tillträder sin nya roll den 1 november 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Erik Penser Bank sätter köp på Bimobject

Erik Penser Bank har tagit upp bevakningen av Bimobject som är listat på First North och som är verksamt inom digitala lösningar för byggindustrin. Rekommendationen sätts till köp och riktkursen till 90 kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Förmögenheten i svenska fonder ökar

Den totala fondförmögenheten i svenskregistrerade investeringsfonder var vid utgången av det andra kvartalet 3.979 miljarder kronor. Det är en ökning med 174 miljarder kronor jämfört med föregående kvartal.

DI - 15 minuter sedan

Nya ägare av Sveriges största oberoende emissionsinstitut Aqurat Fondkommission

Aqurat Fondkommission AB har sedan augusti fått nya ägare. Köpare är Carl-Magnus Kindal med familj, Michael Lindström och Mattias Larsson och säljare är det på Spotlight Stock Market listade investeringsföretaget Transferator AB. I samband med ägarbytet har Carl-Magnus Kindal tillträtt som styrelsens ordförande och Michael Lindström som ordinarie ledamot..

DI - 15 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten snart slut

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport..

DI - 30 minuter sedan

Geely ökar vinsten kraftigt

Kinesiska Geely Automobile, som äger Volvo Cars, redovisar ett förbättrat nettoresultat med 54 procent under det första halvåret. Nettoresultatet ökade till 6,67 miljarder yuan, motsvarande 8,9 miljarder kronor, att jämföra med 4,34 miljarder yuan från samma period året innan..

DI - 45 minuter sedan

Rusta passerar fem miljarder i försäljning

Lågpriskedjan Rusta ökade omsättningen med 13 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades sista april. Därmed nådde Rusta en försäljning på 5,1 miljarder kronor, skriver branschsajten Market..

DI - 45 minuter sedan

Latour köper mer i Alimak

Alimaks huvudägare Latour har köpt 345.000 aktier i bygghissbolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregistrering..

DI - 45 minuter sedan

Arcoma vänder till plus

Arcoma hade en tillväxt i nettoomsättningen för det andra kvartalet om 15 procent till 30,9 miljoner kronor (26,8). Ebitda-rörelseresultatet blev 2,3 miljoner kronor (-0,7) i det gångna kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.