DN > Nyheter

Wednesday, 19 December, 12:18

DN - 19 apr 18 kl. 16:49

Här är hela listan på forskare som skrivit under det nya uppropet mot Akademien”Svenska Akademien riskerar att göra sig irrelevant i den samtida offentligheten”, skriver hundratals forskare inom humanvetenskaperna i ett nytt upprop mot Akademien. Listan uppdateras efter hand..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Akademien

Dela artikeln

154 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är hela listan, forskaresom , skrivitunder , det nya uppropet mot Akademien

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Misstänkt bomb var attrapp

Den misstänkta bomben som gjorde att ett stort område i Göteborg spärrades på tisdagen av var en ofarlig attrapp, rapporterar lokala medier..

DN - 1 timme sedan

Varning för flygstopp vid Brexit – EU planerar nödåtgärder

Flygstopp och inga givna uppehållstillstånd för britter i EU-länder väntar om Storbritanniens utträde sker utan avtal. EU-kommissionen väntas i dag, onsdag, ändå mana till en kortare övergångsperiod för att lindra den eventuella smällen i slutet av mars..

DN - 1 timme sedan

Ole Gunnar Solskjär tar över Manchester United

Det blir en norrman som tar över Manchester United efter att José Mourinho fått sparken.  Ole Gunnar Solskjär blir tillfällig tränare säsongen ut, meddelar klubben..

DN - 2 timmar sedan

Ny hypersnabb Musktunnel testas

Den första tunneln i Elon Musks nya projekt för att skapa en ny, hypersnabb transportlinje för bilar har presenterats. Premiären sker i Los Angeles och tanken är att projektet ska expandera och lanseras i fler städer..

DN - 2 timmar sedan

Räntefönstret på väg smälla igen

Höja styrräntan eller låta den vara oförändrad? I morgon lämnar Riksbanken nytt besked och händer inget nu finns risken att räntan lämnas oförändrad även i februari, enligt analytiker..

DN - 3 timmar sedan

Insatser kom försent – trots omfattande provfusk

Gång på gång spreds uppgifter och facit i förväg bland elever som skulle skriva nationella prov. Skolmyndigheterna försökte stävja fusket men insatserna kom för sent, enligt Riksrevisionens granskning..

DN - 6 timmar sedan

En anhållen för Järfällaöverfall

En person har anhållits efter flera överfall i Järfälla, nordväst om Stockholm. Polisen uppger för Aftonbladet  att bakgrunden är ett intensivt utredningsarbete..

DN - 6 timmar sedan

Två unga migranter tros ha mördats i Mexiko

Tredje pojke undkom attack i Tijuana, enligt Honduras ambassadör..

DN - 7 timmar sedan

700 kallas till kontroll efter tbc-larm: ”Unik händelse”

En person som har lungsjukdomen tuberkulos har vistats i en hälsocentral och tandvårdsklinik i Luleå kommun, rapporterar SVT Nyheter Norrbotten..

DN - 7 timmar sedan

”Inte konstigt att mina elever är skoltrötta”

Betygen har gjort att allt kretsar kring bedömning, inte lärande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.