Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 07:57

Dagens Media - 19 apr 18 kl. 14:09

#knytblus – risk för opportunismNär Sara Danius avgick som ständig sekreterare för Svenska Akademien exploderade knytbluskampanjen i sociala medier. Även varumärken ville vara med på ett hörn – men hur smart är det att som varumärke snabbt som blixten ta ställning i sociala medier? Dagens Media vänder sig till experterna för svar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Sara Danius, Svenska Akademien, Media

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: #knytblus, riskför , opportunism
YA - 13 apr 18 kl. 09:27

Knytblus på till stöd för Danius

Iförd en vit knytblus klev Sara Danius ut på trappan vid börshuset och meddelade sitt beslut att lämna Svenska Akademien. I dag trendar hashtaggen #knytblus på Twitter och överallt syns knytblusen till stöd för Sara Danius.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 apr 18 kl. 09:27

Knytblus på till stöd för Danius

Iförd en vit knytblus klev Sara Danius ut på trappan vid börshuset och meddelade sitt beslut att lämna Svenska Akademien. I dag trendar hashtaggen #knytblus på Twitter och överallt syns knytblusen till stöd för Sara Danius.(TT).

Kristianstadsbladet - 13 apr 18 kl. 15:19

Klädd i knytblus till stöd för Danius

Iförd en vit knytblus klev Sara Danius ut på trappan vid börshuset och meddelade sitt beslut att lämna Svenska Akademien. I dag trendar #knytblus på sociala medier och överallt syns knytblusen till stöd för Sara Danius, både bland politiker och kändisar..

YA - 13 apr 18 kl. 15:19

Klädd i knytblus till stöd för Danius

Iförd en vit knytblus klev Sara Danius ut på trappan vid börshuset och meddelade sitt beslut att lämna Svenska Akademien. I dag trendar #knytblus på sociala medier och överallt syns knytblusen till stöd för Sara Danius, både bland politiker och kändisar..

GöteborgsPosten - 13 apr 18 kl. 17:11

Klädd i knytblus till stöd för Danius

Iförd en vit knytblus klev Sara Danius ut på trappan vid börshuset och meddelade sitt beslut att lämna Svenska Akademien. I dag trendar #knytblus på sociala medier och överallt syns prydligt knutna rosetter till stöd för Sara Danius, både bland politiker och kändisar..

Nyan - 17 apr 18 kl. 09:21

Knytblus i lagtinget

I går klädde sig Ålands ledande kvinnliga politiker i knytblus för att visa sin respekt för Svenska Akademiens kvinnor. En och annan man hakade på och knöt knut på slipsen.
Krisen inom Svenska Akademien kulminerade i torsdags med att författaren Sara Danius tvingades avgå som ständig sekreterare.

Alliansfritt Sverige - 27 aug 13 kl. 10:17

Superekonom anklagar Borg för opportunism och stötande argumentation

Nationalekonomiprofessorn Lars Calmfors är på stridsstigen med regeringen när han skriver en ledare i DN. Calmfors skräder inte sina ord när han sågar regeringen profil som särskilt ekonomiskt kompetent: Det är stötande hur regeringens argumentation förändrats över tiden. I början av den ekonomiska krisen 2008/09 var man ytterst obenägen att föra en expansiv politik för att hålla nere arbetslösheten.

Ekonomistas - 02 mar 17 kl. 18:05

Möt populism med opportunism

Efter det nationalsocialistiska maktövertagandet i Tyskland blev det snabbt omöjligt för judiska akademiker att fortsätta sin forskar- och lärargärning vid tyska universitet. Detta gjorde att många lämnade Tyskland och sökte sig till universitet i framförallt USA. I en serie studier har Fabian Waldinger vid LSE visat de negativa följderna av detta för det tyska universitetsväsendet och de positiva konsekvenserna för forskning och innovationer i USA (gratisversioner finns på Waldingers hemsida).

SVT - 13 apr 18 kl. 03:35

Knytblus-upprop och Facebook-hyllningar till stöd för Sara Danius

Efter beskedet om att Sara Danius avgår som ständig sekreterare för Svenska akademien, och även lämnar sin stol i institutionen, visade hundratals personer sitt stöd på hennes Facebook-sida. Många sluter nu också upp i sociala medier under hashtaggen #knytblus..

Sydöstran - 13 apr 18 kl. 10:49

Knytblus för Sara

Uppropet ”Knytblus för Sara”, för att uttrycka solidaritet med Sara Danius går som en löpeld genom sociala medier. .

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 5 minuter sedan

"Hur högt prioriterat är data i din affärsplan för 2019?"

TIPS. Har du koll på allt för att kunna utveckla en datadriven organisation?, frågar sig Mårten Erlberg på Dentsu samtidigt som han ger tips på vad man ska tänka på..

Dagens Media - 1 timme sedan

6 spaningar från Echo Awards inom Direct

SPANING. Jurymedlemmarna Jan Ringsø och Niklas Synning ger sina mest intressanta spaningar från Echo Awards..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Ny marknadschef hos Musikaliska

Elenor Wolgers var under många år kommunikationschef hos Folkoperan. Nu blir hon ny marknadschef hos Musikaliska..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Anna Grönlund Krantz: "Det är en drömroll för mig"

Anna Grönlund Krantz återvänder till konsultsidan efter tre år hos Skandia. Som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson ser hon som sin största utmaning att inte bli omsprungen av andra typer av rådgivare som vill in på kommunikationsområdet. "En viktig sak jag tar med mig är att vara ännu mer framåtlutad", säger hon..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Så biljerar du med film på Instagram – 10 tips

TIPS OCH INSPIRATION. Vill du bli bättre på att använda film i pr-arbetet? Ninna Prage, pr-konsult och ansvarig för Westanders tjänster inom digital kommunikation, delar med sig av tio praktiska tips om film på Instagram..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Ytterligare en delägare har lämnat F&B

Martin Ringqvist har lämnat Forsman & Bodenfors..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Efter möte med TU – Hanif Bali tar bort kritiserade bilden

Efter gårkvällens möte mellan TU och Moderaterna har Hanif Bali raderat den ena av de kritiserade bilderna från sina sociala medier. "Vi har diskuterat och varit överens om att det blir olämpligt när inlägg kan uppfattas som hotfulla", säger TU:s vd Jeanette Gustafsdotter till Aftonbladet..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Grand Relations vinner uppdraget när Muji expanderar

Japanska varumärket Muji har stora planer på att öppna upp fler butiker i Sverige. För att öka kännedomen kring varumärket tar man hjälp av pr-byrån Grand Relations..

Dagens Media - Igår: 07:53

De blir nya försäljningschefer på Schibsted

Cecilia Bjärkefur och Christoffer Meier blir nya försäljningschefer på Schibsted Sales & Inventory (SSI)..

Dagens Media - Igår: 16:09

Netflix testar att göra reklam mellan avsnitt

Annonser för andra serier mellan avsnitt kan bli verklighet på Netflix..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.