Nyteknik > Teknik

Wednesday, 23 January, 10:07

Nyteknik - 19 apr 18 kl. 08:44

Nya krav från EU – européer måste återvinna merGår beslutet igenom måste alla hushåll och företag snart återvinna minst 55 procent av sitt avfall..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kravfrån EU , européermåste , återvinna, mer
SR - 05 dec 13 kl. 15:00

Hamréns krav på förbundet – mer resurser till talanger

Efter Portugal-förlusten sade Erik Hamén att han hade några viktiga frågor att ta med Svenska fotbollförbundet innan han beslutade om sin framtid. På dagens presskonferens avslöjade han sitt krav – mer resurser till talangutveckling. – Det har varit väldigt bra diskussioner, säger Hamrén..

Expressen - 17 apr 14 kl. 09:35

Malik Manés IFK-krav: "Jag vill spela mer"

GÖTEBORG. Stjärnvärvningen Malick Mané har bara fått göra tre kortare inhopp i Blåvitts säsongsinledning. Nu kräver han mer speltid för att hjälpa laget till första hemmasegern.

Expressen - 28 okt 13 kl. 09:35

Mjällbyspelarnas krav: Måste blir mer ordning

HÄLLEVIK. Succé på planen - ett herrans liv utanför den. Efter 2-1 hemma mot topplaget IFK Göteborg sätter nu Mjällbyspelarna ner foten.

Dagens Medicin - 17 apr 18 kl. 14:53

Kol-krav förutsätter mer patienttid

För att kunna ge astma- och kolpatienter vård enligt Socialstyrelsens riktlinjer behövs mer tid per patient, enligt de tre stora professionsgrupperna. .

SvD - 20 maj 14 kl. 19:32

”Mer makt till Bryssel”

Hela Europafrågan måste tas seriösare av européerna och mer makt flyttas till Bryssel. För det krävs att de skarpaste hjärnorna jobbar för EU men också att det går att utkräva ansvar. Det säger Lundin Petroleums vd Ashley Heppenstall som vill se mer utvinning av skiffergas i Europa men samtidigt en ny skatt på koldioxid..

FriaTider - 17 feb 14 kl. 17:54

Européer betydligt mer invandringskritiska än Schweiz

Förra söndagen röstade en knapp majoritet av schweizarna för att minska invandringen och säga upp avtalet om fri rörlighet med EU. Folkomröstningen har väckt starka protester från EU – men enligt en opinionsundersökning som schweiziska Blick har låtit genomföra skulle befolkningen i andra europeiska länder ha röstat igenom förslaget med en betydligt större marginal om de fick säga sitt..

Sydöstran - 13 apr 16 kl. 10:00

Vinnarskallen har ställt krav

Han kom in med en tuffare stil och började ställa krav. – Jag ville ha mer disciplin och närvaro och jag ville att vi skulle prestera mer på plan, säger Sölvesborgs GIF:s tränare Mikael Bergqvist..

Blekinge Läns tidning - 13 apr 16 kl. 10:00

Vinnarskallen har ställt krav

Han kom in med en tuffare stil och började ställa krav. – Jag ville ha mer disciplin och närvaro och jag ville att vi skulle prestera mer på plan, säger Sölvesborgs GIF:s tränare Mikael Bergqvist..

DI - 05 sep 16 kl. 11:02

Européer shoppar mer än väntat

Försäljningsvolymen i detaljhandeln i euroområdet steg 2,9 procent på årsbasis i juli, jämfört med en uppgång med reviderade 1,7 procent föregående månad (+1,6)..

Dagens Medicin - 24 jun 15 kl. 07:00

”Mammografi åt alla – sju krav för en mer jämlik vård”

I en ny rapport presenterar Bröstcancerföreningarnas riksorganisation, BRO, sju åtgärder för att inkludera även de mest utsatta i mammografiprogrammet..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Sverige tappar placering som innovationsland

Sverige tappar fem placeringar på Bloombergs tio i topp-lista över världens främsta innovationsländer. Efter att förra året ha legat på en andra plats rankas vi numera som sjua..

Nyteknik - 1 timme sedan

Forskarna: Den nionde planeten är ingen planet

Astronomer anser att små himlakroppars rörelsemönster bara kan förklaras av att vårt solsystem har en nionde planet. Observationer av en ny dvärgplanet stödjer teorin – men nu hävdar forskare att det förmodligen handlar om en disk av små fragment..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Det porösa berget kan lagra förnybar energi

El från vindkraft kan omvandlas till tryckluft. Den kan sedan lagras i porösa berg på Nordsjöns botten. Det anser forskare vid University of Edinburgh..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Produktionen i Subarus fabrik stoppas efter fel

Den japanska biltillverkaren Subarus största fabrik står stilla..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Sony flyttar europeiskt huvudkontor

Den japanska elektronikjätten Sony flyttar sitt europeiska huvudkontor från London till Nederländerna inför brexit, meddelar företaget..

Nyteknik - 2 timmar sedan

SJ förenklar produktionen med 3d-teknik

Billigare, bättre kvalitet, enklare och mer flexibelt. SJ ser stora fördelar och utvecklingsmöjligheter av bolagets påbörjade tillverkning av reservdelar med hjälp av modern 3D-teknik..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Rymdfarkost klar för avfärd i eftermiddag

I eftermiddag är det dags för den tionde uppskjutningen av en rymdfarkost för Amazongrundaren Jeff Bezos rymdföretag Blue Origin..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Har du missat Ny Tekniks premiumbrev? Här hittar du alla

Material exklusivt för Ny Tekniks premiumläsare: Nyhetsfördjupningar, profilintervjuer, Ny Teknik Insight och veckans kurstips från Ny Teknik Academy..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Vart tog digitaliseringen vägen i regeringsförklaringen?

DEBATT. Ordet ”digitalisering” förekommer inte enda gång i regeringsförklaringen. Om Sverige ska placera sig i digitaliseringens framkant krävs mer, inte minst åtgärder mot kompetensbristen, skriver Anne Marie Fransson på IT Telekomföretagen..

Nyteknik - Igår: 06:00

Svensk kemist lanserar ny skala för elektronegativitet

Elektronegativiteten hos 96 grundämnen har kartlagts, vissa av dem för första gången. Svenska kemisten Martin Rahm har tillsammans med Nobelpristagaren i kemi Roald Hoffmann presenterat en ny skala för elektronegativitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.