Nyteknik > Teknik

Wednesday, 17 October, 09:06

Nyteknik - 19 apr 18 kl. 08:44

Nya krav från EU – européer måste återvinna merGår beslutet igenom måste alla hushåll och företag snart återvinna minst 55 procent av sitt avfall..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kravfrån EU , européermåste , återvinna, mer
SR - 05 dec 13 kl. 15:00

Hamréns krav på förbundet – mer resurser till talanger

Efter Portugal-förlusten sade Erik Hamén att han hade några viktiga frågor att ta med Svenska fotbollförbundet innan han beslutade om sin framtid. På dagens presskonferens avslöjade han sitt krav – mer resurser till talangutveckling. – Det har varit väldigt bra diskussioner, säger Hamrén..

Expressen - 17 apr 14 kl. 09:35

Malik Manés IFK-krav: "Jag vill spela mer"

GÖTEBORG. Stjärnvärvningen Malick Mané har bara fått göra tre kortare inhopp i Blåvitts säsongsinledning. Nu kräver han mer speltid för att hjälpa laget till första hemmasegern.

Expressen - 28 okt 13 kl. 09:35

Mjällbyspelarnas krav: Måste blir mer ordning

HÄLLEVIK. Succé på planen - ett herrans liv utanför den. Efter 2-1 hemma mot topplaget IFK Göteborg sätter nu Mjällbyspelarna ner foten.

Dagens Medicin - 17 apr 18 kl. 14:53

Kol-krav förutsätter mer patienttid

För att kunna ge astma- och kolpatienter vård enligt Socialstyrelsens riktlinjer behövs mer tid per patient, enligt de tre stora professionsgrupperna. .

SvD - 20 maj 14 kl. 19:32

”Mer makt till Bryssel”

Hela Europafrågan måste tas seriösare av européerna och mer makt flyttas till Bryssel. För det krävs att de skarpaste hjärnorna jobbar för EU men också att det går att utkräva ansvar. Det säger Lundin Petroleums vd Ashley Heppenstall som vill se mer utvinning av skiffergas i Europa men samtidigt en ny skatt på koldioxid..

FriaTider - 17 feb 14 kl. 17:54

Européer betydligt mer invandringskritiska än Schweiz

Förra söndagen röstade en knapp majoritet av schweizarna för att minska invandringen och säga upp avtalet om fri rörlighet med EU. Folkomröstningen har väckt starka protester från EU – men enligt en opinionsundersökning som schweiziska Blick har låtit genomföra skulle befolkningen i andra europeiska länder ha röstat igenom förslaget med en betydligt större marginal om de fick säga sitt..

Sydöstran - 13 apr 16 kl. 10:00

Vinnarskallen har ställt krav

Han kom in med en tuffare stil och började ställa krav. – Jag ville ha mer disciplin och närvaro och jag ville att vi skulle prestera mer på plan, säger Sölvesborgs GIF:s tränare Mikael Bergqvist..

Blekinge Läns tidning - 13 apr 16 kl. 10:00

Vinnarskallen har ställt krav

Han kom in med en tuffare stil och började ställa krav. – Jag ville ha mer disciplin och närvaro och jag ville att vi skulle prestera mer på plan, säger Sölvesborgs GIF:s tränare Mikael Bergqvist..

DI - 05 sep 16 kl. 11:02

Européer shoppar mer än väntat

Försäljningsvolymen i detaljhandeln i euroområdet steg 2,9 procent på årsbasis i juli, jämfört med en uppgång med reviderade 1,7 procent föregående månad (+1,6)..

Dagens Medicin - 24 jun 15 kl. 07:00

”Mammografi åt alla – sju krav för en mer jämlik vård”

I en ny rapport presenterar Bröstcancerföreningarnas riksorganisation, BRO, sju åtgärder för att inkludera även de mest utsatta i mammografiprogrammet..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 minuter sedan

Effektivare produktutveckling med nya SOLIDWORKS 2019

Den nya versionen av SOLIDWORKS ger betydligt högre grafikprestanda samt stöd för bland annat avancerade geometrier och fotorealism i ritningar och konstruktioner..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Så blev Polestars nya huvudkontor i Sverige

Placeringen på Volvos område ska stärka samarbetet mellan moderbolaget och deras elbilsspecialister. Med sitt nya globala huvudkontor i Göteborg visar Polestar att man inte bara är en kinesisk angelägenhet..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Gifter i leksaker och köksprodukter av återvunnen plast

Vanliga europeiska hushållsprodukter gjorda av återvunnen plast innehåller giftiga flamskyddsmedel. Flera europeiska miljö- och konsumentorganisationer kräver nu lagändringar. – Nya produkter gjorda av ny plast får inte innehålla de här flamskyddsmedlen men om de är gjorda av återvunnen plast så är det okej.

Nyteknik - 1 timme sedan

Försvarets server till salu på nätet

En server hos Försvarsmakten hackades och inloggningsuppgifter låg ute till försäljning på ett internetforum 2016, avslöjar Dagens Nyheter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Google-vd Sundar Pichai bekräftar att företaget överväger en sökmotor i Kina

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd..

Nyteknik - 3 timmar sedan

”Miljöforskningen tar genvägar till önskade resultat”

DEBATT. Vetenskap har övergetts till förmån för rena hypoteser. Färska exempel på detta är att kobolt i svenska dubbdäck skulle skörda liv i Kongo-Kinshasa och att granulat i konstgräs är den näst största källan till mikroplaster i haven, skriver Fredrik Ardefors, Svensk däckåtervinning..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Toyota och Softbank startar ett nytt mobilitetsföretag

Monet Technologies är resultatet av ett samarbete mellan fordonsjätten Toyota och investeringsbolaget Softbank. Deras nya mobilitetsföretag ska erbjuda både autonoma varuleveranser och persontransporter..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Djur fanns på jorden 100 miljoner år tidigare

Det fanns djurliv på jorden mer än 100 miljoner år tidigare än man tidigare trott. Detta har en internationell forskargrupp, där forskare från Uppsala universitet ingår, kommit fram till..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Studie: Klimatförändring orsakar insektsdöd i regnskog

Klimatförändringar pekas ut som orsaken bakom en drastisk minskning av insekter i Puerto Ricos regnskogar, enligt en ny studie..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Runsten upptäcktes vid renovering i kyrka

Vid renoveringen av en kyrka norr om Uppsala gjordes ett sällsynt fynd – ett runstensfragment av kalksten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.