Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 13:34

Expressen - 19 apr 18 kl. 06:00

Osäker inför valet 2018 – gör ValkompassenDen 9 september är det dags för val i Sverige. Men att veta vad man ska rösta på är inte alltid lätt. Valkompassen är en hjälp till dig som vill bli säkrare på vad du ska rösta på. I vår Valkompass guidas du också av vår politiske expert Jenny Madestam. Gör Valkompassen nedan – det tar bara några minuter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Valkompassen, Sverige, Valkompass, Jenny Madestam

Dela artikeln

11387 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osäkerinför , valet, 2018, gör, Valkompassen
Realtid - 07 sep 18 kl. 06:34

Valet 2018 – Lugnet före stormen

Lugnet för stormen, så kommer valet 2018 med alla sannolikhet betecknas när historieböckerna skrivs. Valet då vi skulle diskuterat de stora strukturproblemen, rustat oss praktiskt och moraliskt för att möta framtida kriser, medan tid var. Men det blev istället valet då vi ägnade oss åt böneutrop och en extra vab-vecka, skriver Centerpartiets chefsekonom Martin Ådahl..

P3 - 17 feb 17 kl. 05:00

Så ska MSB skydda valet 2018 - efter uppgifterna om rysk påverkan på USA-valet

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) är oroliga för att ett annat land ska försöka påverka det svenska valet 2018..

SvD - 05 mar 15 kl. 06:39

Sjöstedt: Kan röstas igenom före valet 2018

Nu tillsätter regeringen en utredning, i samarbete med Vänsterpartiet, som ska se hur vinster i väldfärden kraftigt kan begränsas - på fler områden än tidigare sagt. – Jag tror att vi kan rösta igenom det här före valet 2018, säger Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt till SvD..

Sydsvenskan - 10 jul 16 kl. 20:17

Så sänkte – eller höjde – politikerna sina odds inför valet 2018

Åtta politiker på åtta dagari Almedalen. Vilka höjde sina chanser inför valet 2018?.

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 16 kl. 20:17

Så sänkte – eller höjde – politikerna sina odds inför valet 2018

Åtta politiker på åtta dagari Almedalen. Vilka höjde sina chanser inför valet 2018?.

GöteborgsPosten - 30 sep 16 kl. 15:59

Låt barnen få en röst i valet 2018

Valet 2018 närmar sig och regeringen har växlat upp för att hinna ta bort de sista skärvorna av valfrihet i familjepolitiken. Redan i höst väntas förslag om fler inskränkningar från socialförsäkringsminister Annika Strandhälls (S) utredning om föräldraförsäkringen. Den här styrningen av barnfamiljerna går helt emot modern forskning om barns omsorgsbehov och visar att familjepolitiken är på väg att haverera, skriver Madeleine Lidman och Susanne Nyman Furugård..

SvD - 11 okt 16 kl. 19:05

Elva möjliga och omöjliga regeringar efter valet 2018

Det kan bli svårare än någonsin att bilda regering efter valet 2018. SvD:s Göran Eriksson listar möjliga – och några nästan omöjliga – regeringskonstellationer. Siffrorna som presenteras i bilderna är från SvD/Sifo:s väljarbarometer i september..

Dalarnas tidningar - 17 nov 16 kl. 19:00

Miljöpartiets dalariksdagsman Jan Lindholm slutar efter valet 2018

Dalariksdagsmannen Jan Lindholm slutar efter valet 2018.
– Inga konstigheter. Jag gör nu helt enkelt min tredje och sista mandatperiod i riksdagen, säger han..

SvD - 24 mar 17 kl. 19:13

Finns Alliansen ens kvar vid valet 2018?

Frågan är inte om Anna Kinberg Batra eller Annie Lööf är alliansledare. Frågan är om det kommer att finnas någon allians kvar att leda vid valet 2018..

ÖstersundsPosten - 25 mar 17 kl. 09:45

Patrik Oksanen: Om Moderaterna inte vill att Alliansen ska förlora valet 2018 behöver vi prata om statsministerfrågan

Alliansen håller på att slå knut på sig själv när det gäller valet 2018. Moderaternas kris med sjunkande siffror och sviktande förtroende för partiledaren Anna Kinberg Batra efter alla moderata turer ökar stressen..

Barometern - 04 sep 17 kl. 11:34

Ett år till valet 2018 – vilka frågor är viktigast för dig?

Lördagen den 9 september är det ett år kvar till valet 2018. Vilka frågor blir viktigast då? Vad tycker du?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Nya ministrarna gästar ”Bara politik”

Två helt nya ministrar, Åsa Lindhagen (MP) och Hans Dahlgren (S), och en som nu får en av de tyngsta ministerposterna i den nya regeringen, Anna Ekström (S), gästar alla ”Bara politik” i Expressen TV i kväll. .

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: Flera lastbilar i olycka – väg helt avstängd

Det har inträffat en olycka med flera lastbilar inblandade utanför Klippan. En timmerbil har vält och vägen är helt avstängd. – Vi är på plats med flera patruller, säger Katarina Rusin, presstalesperson på polisens ledningscentral för region syd.

Expressen - 15 minuter sedan

Risk för isras stänger Öresundsbron

Strax före klockan 13 på onsdagen fick Öresundsbron stängas för biltrafik i båda riktningarna. Detta då det fanns risk för fallande is. Tekniker ska undersöka bron för att se när den kan öppnas igen, men initialt fanns ingen prognos för när den åter kan öppnas för trafik..

Expressen - 45 minuter sedan

Person föll från hög mast

En person har fallit från en hög mast, skriver Aftonbladet.Händelsen har inträffat i Stockholmsområdet. – Det rör sig om en arbetsplatsolycka, säger Kjell Lindgren vid polisen, till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Råd & Röns lista: Förra årets sämsta produkter

Barnvagnar som kan kapa fingrar, gräsklippare som kör över fötter och kryddfusk.Det finns en rad produkter – en del rentav farliga – från 2018 som är bäst att skippa.Här är hela listan, som har presenterats av Råd & Rön..

Expressen - 1 timme sedan

Rekord i privatflyg – till toppmötet om klimatet

Klimatet är ett av de största hoten mot världsekonomin. Men till och från World Economic Forum i Davos väntas cirka 1 500 privatplan transportera politiker, företagare och lobbyister, skriver The Guardian.– Det kan bero på att företagare inte vill se sig slagna av sina rivaler, säger Andy Christie, vid Air Charter Service, till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnor visar kroppshåret – efter nya utmaningen

Trött på att raka, vaxa och noppra bort allt hår på kroppen?Då kommer du gilla utmaningen och hashtaggen #Januhairy.– Det öppnade mina ögon för hur tabu det är för kvinnor att visa kroppshår, säger initiativtagaren Laura Jackson till The Sun..

Expressen - 1 timme sedan

Ikea kallar till krismöte – om tågtrafiken

Nu kallar Ikea i Älmhult till krismöte om tågtrafiken.Problemen med järnvägen hotar företagets utveckling, menar vd Pernilla Jonsson.– Det är ett hot mot vår verksamhet..

Expressen - 1 timme sedan

Experterna: Därför ökar antalet anmälda våldtäkter

Antalet anmälda våldtäkter ökade med 8 procent under 2018 jämfört med föregående år, enligt preliminär statistik från Brå.Men experterna är osäkra på om fler våldtäkter faktiskt begåtts – och efterlyser mer forskning.– Min personliga inställning och gissning är att antalet våldtäkter inte har ökat, säger kriminologen Fatima Addberger.

Expressen - 1 timme sedan

Två till sjukhus efter krock med timmerbil

Två personer har blivit förda till sjukhus efter att en personbil kört in i en timmerbil på länsväg 1728 i Tranemo. – En person har skickats med helikopter, säger teamledaren på SOS Alarm. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.