Expressen > Opinion

Wednesday, 23 May, 03:13

Expressen - 19 apr 18 kl. 05:00

Du borde skämmas, Margot WallströmBemötandet av Israel är inget annat än ett haveri och ovärdigt en så viktig samarbetspartner. Det är knappast statsmannamässigt utan vittnar om gamla svartvita SSU-takter, skriver Liberala ungdomsförbundet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wallström, Israel, SSU, Liberala

Dela artikeln

5430 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du borde, skämmas, Margot, Wallström
Sydsvenskan - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen.Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen. Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Opinionen.se - 13 mar 15 kl. 07:46

"Margot Wallström, du är inte min utrikesminister"


Att vara politiker är svårt. Att vara konsekvent är ännu svårare. Om man sedan ska försöka sig på att vara en konsekvent politiker blir det nästan omöjligt.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 14:00

Bra att utreda Margot Wallström

Opinion En förundersökning har inletts kring huruvida Margot Wallström gjort sig skyldig till mutbrott eller inte när hon fått hyra lägenhet utom bostadskön. Det är klokt. Det är såklart viktigt att tänka på att Wallström ska ses som oskyldig om inte utredningen säger något annat.

Cornucopia - 11 mar 15 kl. 07:12

Ge Nobels fredspris till Margot Wallström!

Vad kan man säga? Margot Wallström har lyckats med något ingen annan lyckats med förut - hon har förenat Israel, Palestina och hela Arabförbundet, som nu tycker lika. Hon borde få Nobels fredspris!

SvD - 28 jan 16 kl. 17:20

Margot Wallström hotad i israelisk tidning

En israelisk nyhetstidning innehåller en artikel som tolkats som att Margot Wallström (S) borde mördas likt Folke Bernadotte. – Vi har noterat detta men har inga kommentarer, säger Kristian Brangenfeldt, pressekreterare hos Margot Wallström..

Världen Idag - 13 jan 16 kl. 00:00

Israel stänger dörren för Margot Wallström

Israels regering har nu tröttnat på kritiska uttalanden från Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S). I samband med en debatt i riksdagen på tisdagen menade Wallström att det borde undersökas om Israel använt sig av oproportionerligt våld eller utomrättsliga avrättningar. "Det är centralt att det görs grundliga och trovärdiga undersökningar kring dessa dödsfall i syfte att bringa klarhet och få till stånd möjligt ansvarsutkrävande", sa Wallström.

SVT - 12 apr 18 kl. 10:43

Margot Wallström om Syrienkonflikten: Inte gett upp hoppet om att hitta en fredlig väg framåt

Utrikesminister Margot Wallström (S) har inte gett upp hoppet om en fredlig lösning i Syrien. Hon menar att fokus nu borde ligga på den syriska befolkningen – och att inte utsätta världen för något som kan eskalera till en allvarlig internationell kris. – Det är ett mycket farligt läge just nu, säger hon..

YLE - 26 nov 16 kl. 20:59

Sverige och Norge sågar Finlands nya andningsmaskin – ”Finland borde skämmas”

WellO2. Så heter skidlandslagets nya andningsmaskin, som ska hjälpa åkarna med andningssvårigheter. Det är lite dubbelmoral, säger norska landslagsåkaren Emil Iversen till Expressen.

BT - 16 jul 14 kl. 07:43

De ansvariga borde skämmas

Varför Ring? Ken Ring har upprepade gånger uttalat sig nedvärderande om bland annat homosexuella. Mufs distriktsstyrelse tycker att Borås stad borde skämmas över att anlita rapparen, och ställer de ansvariga till svars.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 13 timmar sedan

KDU hetsar mot andra religiösa

KDU anspelar på problematiska stereotypa föreställningar om muslimer.Deras grova islamistanklagelser gränsar till förtal, skriver studieförbundet Ibn Rushds ordförande Zana Muhammad..

Expressen - 22 timmar sedan

Hur kan "världens bästa land" ha så stora problem?

Om man från barnsben får höra att man bor i världens bästa land finns ju ingen anledning att anstränga sig, eller hur?Den svenska självbilden är inte baserad på fakta – och i stort behov av förändring, skriver författaren och journalisten Per Grankvist..

Expressen - Igår: 12:08

Ensamkommande går före välfärdens hjältar

Hade regeringen verkligen prioriterat välfärdsanställdas välbefinnande hade man lagt lika långtgående satsningar på området som vårt parti. Istället lägger man flera miljarder på att husera tusentals ensamkommande, yngre män utan skyddsbehov, skriver SD:s Oscar Sjöstedt och Per Ramhorn.

Expressen - Igår: 05:00

Den här dubbelmoralen håller inte, Miljöpartiet

50 000 dödsfall om året i Europa och USA kan kopplas till bakterier som utvecklat antibiotikaresistens.Miljöpartiet vill införa en skatt – men borde sopa framför de egna dörrarna först, skriver kycklingbonden Jenny Andersson, ordförande för Svensk fågel..

Expressen - I förrgår: 05:00

När oskulder börjar hata och massmörda

Jag ser dig. Det suger att vara ensam, det suger att känna sig oattraktiv och sex är skitsvårt. Trots det: Du är inte dömd till ensamhet, tjejer är inte dina fiender.

Expressen - 19 maj 18 kl. 05:00

De ensamkommande är ett klipp för Sverige

Att ge 9 000 ensamkommande en ny chans är inte bara ett humanitärt beslut.Länderna som haft den bästa ekonomiska utvecklingen är de som haft den mest generösa migrationspolitiken, skriver tidigare riksdagsledamoten Pär Granstedt (C)..

Expressen - 18 maj 18 kl. 11:03

Hökmark får finna sig i en debatt baserad på fakta

"SVT:s åsiktspoliser har nu kommit till mig" skrev Gunnar Hökmark efter att ha kontaktats av SVT:s Faktakollen.Hökmark, liksom andra debattörer som vill bli tagna på allvar, får finna sig i ett debattklimat baserat på fakta, svarar redaktören Fredrik Laurin..

Expressen - 18 maj 18 kl. 06:00

Sverige måste sätta stopp för islamismen

Svenska skolor ska undervisa om islamism på samma sätt som man gör om nazismen.Alla bidrag till organisationer med islamistiska kopplingar ska också stoppas, kräver KDU..

Expressen - 17 maj 18 kl. 06:00

Fattar ni att ett fängelse är mer än en byggnad?

Politikerna försöker att komma tillrätta med utanförskap och segregation genom att straffa bort problemen.Straff i frihet kan fungera bättre för att motverka återfall i brott, skriver Christer Renlid från Kris tidskrift Vägen Ut..

Expressen - 16 maj 18 kl. 05:00

Så sviker "vårdpartiet" SD undersköterskorna

Sverigedemokraterna vill kalla sig ett vårdparti och lovade i förra valrörelsen att begränsa vinsterna i välfärden.Nu har de ändrat sig – och det är undersköterskorna som får betala priset, skriver civilminister Ardalan Shekarabi (S)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.