Expressen > Opinion

Monday, 15 October, 11:26

Expressen - 19 apr 18 kl. 05:00

Du borde skämmas, Margot WallströmBemötandet av Israel är inget annat än ett haveri och ovärdigt en så viktig samarbetspartner. Det är knappast statsmannamässigt utan vittnar om gamla svartvita SSU-takter, skriver Liberala ungdomsförbundet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wallström, Israel, SSU, Liberala

Dela artikeln

5762 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du borde, skämmas, Margot, Wallström
Sydsvenskan - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen.Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen. Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Opinionen.se - 13 mar 15 kl. 07:46

"Margot Wallström, du är inte min utrikesminister"


Att vara politiker är svårt. Att vara konsekvent är ännu svårare. Om man sedan ska försöka sig på att vara en konsekvent politiker blir det nästan omöjligt.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 14:00

Bra att utreda Margot Wallström

Opinion En förundersökning har inletts kring huruvida Margot Wallström gjort sig skyldig till mutbrott eller inte när hon fått hyra lägenhet utom bostadskön. Det är klokt. Det är såklart viktigt att tänka på att Wallström ska ses som oskyldig om inte utredningen säger något annat.

Cornucopia - 11 mar 15 kl. 07:12

Ge Nobels fredspris till Margot Wallström!

Vad kan man säga? Margot Wallström har lyckats med något ingen annan lyckats med förut - hon har förenat Israel, Palestina och hela Arabförbundet, som nu tycker lika. Hon borde få Nobels fredspris!

SvD - 28 jan 16 kl. 17:20

Margot Wallström hotad i israelisk tidning

En israelisk nyhetstidning innehåller en artikel som tolkats som att Margot Wallström (S) borde mördas likt Folke Bernadotte. – Vi har noterat detta men har inga kommentarer, säger Kristian Brangenfeldt, pressekreterare hos Margot Wallström..

Världen Idag - 13 jan 16 kl. 00:00

Israel stänger dörren för Margot Wallström

Israels regering har nu tröttnat på kritiska uttalanden från Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S). I samband med en debatt i riksdagen på tisdagen menade Wallström att det borde undersökas om Israel använt sig av oproportionerligt våld eller utomrättsliga avrättningar. "Det är centralt att det görs grundliga och trovärdiga undersökningar kring dessa dödsfall i syfte att bringa klarhet och få till stånd möjligt ansvarsutkrävande", sa Wallström.

SVT - 12 apr 18 kl. 10:43

Margot Wallström om Syrienkonflikten: Inte gett upp hoppet om att hitta en fredlig väg framåt

Utrikesminister Margot Wallström (S) har inte gett upp hoppet om en fredlig lösning i Syrien. Hon menar att fokus nu borde ligga på den syriska befolkningen – och att inte utsätta världen för något som kan eskalera till en allvarlig internationell kris. – Det är ett mycket farligt läge just nu, säger hon..

Expressen - 11 aug 18 kl. 06:00

Kanada har inget att lära av Margot Wallström

Kanadas utrikesminister har bett Margot Wallström (S) om råd i den diplomatiska krisen med Saudiarabien. Men Sveriges krypande för diktaturen borde vara ett varnande exempel..

DN - 22 sep 18 kl. 23:34

Margot Wallström självkritisk: ”Vi borde lagt mindre fokus på Stockholm”

Utrikesminister Margot Wallström tror att Socialdemokraterna hade gjort ett bättre val om partiet hade varit mer närvarande ute i landet, och lagt mindre fokus på Stockholm..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Ge oss en regering utan judefientlig Israelpolitik

Våra förbindelser med Mellanösterns enda demokrati har aldrig varit så dåliga som under regeringen Löfven. Våra skattepengar går till terrorister. Nu måste Sveriges dåliga rykte repareras, skriver Stefan Dozzi..

Expressen - Igår: 07:10

Låt dig inte luras av miljömärkningarna

Rebecca Weidmo Uvell om en bransch som konsumenterna borde ställa kritiska frågor om:Det handlar om stora pengar. Miljömärkningarna lurar konsumenterna att tro att alla produkter som inte är märkta är miljöfarliga..

Expressen - I förrgår: 07:10

Lösningen på vem som ska styra landet är enkel

Moderaterna har lovat att inte regeringsförhandla med SD, och då måste det gälla.Det finns en väg ut ur låsningen, skriver M-debattören Helena Trotzenfeldt. .

Expressen - I förrgår: 12:53

Därför väljer vi att styra med Alliansen

Oppositionspolitik i all ära, det är i majoritet vi kan vara med och påverka Stockholms utsläpp, klimatmål och omställning av fordonsflottan på allvar, skriver MP Stockholm efter historiska beslutet att styra med Alliansen..

Expressen - 12 okt 18 kl. 06:30

Tio år av svår smärta i väntan på rätt diagnos

Över en miljon svenskar är drabbade. Väntetiderna för diagnos vid reumatisk sjukdom kan vara så lång som tio år – med risk för farligt läkemedelsberoende för att stå ut med smärtan.Varför får kvinnor hjälp senare än män?

Expressen - 11 okt 18 kl. 19:28

Alla som vill förstår att pojkar inte är som flickor

Pojkar och flickor är olika och bör inte stöpas i samma form.Feministen Rickard Nordin (C) förnekar upprört det som andra föräldrar snart märker, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 11 okt 18 kl. 06:30

Vår feministiska regering svek flickorna här hemma

Den så kallade feministiska utrikespolitiken måste ha en motsvarighet även på hemmaplan.Fokusera på hedersförtrycket i våra förorter, skriver Svenska FN-förbundet och föreningen Glöm aldrig Pela och Fadime..

Expressen - 10 okt 18 kl. 19:10

Finns ingen synagoga ger sig hatarna på våra hem

Judehatet frodas i Sverige och oron sprider sig bland mina trosfränder.Jag är svensk. Detta är mitt land.

Expressen - 10 okt 18 kl. 06:30

Den psykiska ohälsan är fullständigt ohållbar

På ett decennium har andelen barn i åldern 10–17 år som fått en psykiatrisk diagnos eller psykofarmaka fördubblats.Den ökande psykiska ohälsan är varken acceptabel eller hållbar, skriver generaldirektörerna för Socialstyrelsen och Folkhälsomyndigheten..

Expressen - 09 okt 18 kl. 19:45

När ska ni fatta att min son inte är ouppfostrad?

Nästa gång ett barn inte kommer i tid, inte säger tack eller varsågod och har svårt att vänta på sin tur: Visa lite empati! Allt är inte så enkelt. Tänk om det finns en förklaring till beteendet, skriver mamman Mia Östlund i ett svar till Maria Celin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.