Expressen > Opinion

Wednesday, 22 August, 09:52

Expressen - 19 apr 18 kl. 05:00

Du borde skämmas, Margot Wallström



Bemötandet av Israel är inget annat än ett haveri och ovärdigt en så viktig samarbetspartner. Det är knappast statsmannamässigt utan vittnar om gamla svartvita SSU-takter, skriver Liberala ungdomsförbundet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wallström, Israel, SSU, Liberala

Dela artikeln

5761 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du borde, skämmas, Margot, Wallström
Sydsvenskan - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen.Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen. Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Opinionen.se - 13 mar 15 kl. 07:46

"Margot Wallström, du är inte min utrikesminister"


Att vara politiker är svårt. Att vara konsekvent är ännu svårare. Om man sedan ska försöka sig på att vara en konsekvent politiker blir det nästan omöjligt.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 14:00

Bra att utreda Margot Wallström

Opinion En förundersökning har inletts kring huruvida Margot Wallström gjort sig skyldig till mutbrott eller inte när hon fått hyra lägenhet utom bostadskön. Det är klokt. Det är såklart viktigt att tänka på att Wallström ska ses som oskyldig om inte utredningen säger något annat.

Cornucopia - 11 mar 15 kl. 07:12

Ge Nobels fredspris till Margot Wallström!

Vad kan man säga? Margot Wallström har lyckats med något ingen annan lyckats med förut - hon har förenat Israel, Palestina och hela Arabförbundet, som nu tycker lika. Hon borde få Nobels fredspris!

SvD - 28 jan 16 kl. 17:20

Margot Wallström hotad i israelisk tidning

En israelisk nyhetstidning innehåller en artikel som tolkats som att Margot Wallström (S) borde mördas likt Folke Bernadotte. – Vi har noterat detta men har inga kommentarer, säger Kristian Brangenfeldt, pressekreterare hos Margot Wallström..

Världen Idag - 13 jan 16 kl. 00:00

Israel stänger dörren för Margot Wallström

Israels regering har nu tröttnat på kritiska uttalanden från Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S). I samband med en debatt i riksdagen på tisdagen menade Wallström att det borde undersökas om Israel använt sig av oproportionerligt våld eller utomrättsliga avrättningar. "Det är centralt att det görs grundliga och trovärdiga undersökningar kring dessa dödsfall i syfte att bringa klarhet och få till stånd möjligt ansvarsutkrävande", sa Wallström.

SVT - 12 apr 18 kl. 10:43

Margot Wallström om Syrienkonflikten: Inte gett upp hoppet om att hitta en fredlig väg framåt

Utrikesminister Margot Wallström (S) har inte gett upp hoppet om en fredlig lösning i Syrien. Hon menar att fokus nu borde ligga på den syriska befolkningen – och att inte utsätta världen för något som kan eskalera till en allvarlig internationell kris. – Det är ett mycket farligt läge just nu, säger hon..

Expressen - 11 aug 18 kl. 06:00

Kanada har inget att lära av Margot Wallström

Kanadas utrikesminister har bett Margot Wallström (S) om råd i den diplomatiska krisen med Saudiarabien. Men Sveriges krypande för diktaturen borde vara ett varnande exempel..

YLE - 26 nov 16 kl. 20:59

Sverige och Norge sågar Finlands nya andningsmaskin – ”Finland borde skämmas”

WellO2. Så heter skidlandslagets nya andningsmaskin, som ska hjälpa åkarna med andningssvårigheter. Det är lite dubbelmoral, säger norska landslagsåkaren Emil Iversen till Expressen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Moderaterna: Utvisa fler utländska våldtäktsmän

Vår utgångspunkt är att den som är utländsk medborgare och som begår en våldtäkt i Sverige har förverkat sin rätt att stanna kvar här, skriver Moderaternas Tomas Tobé och Elisabeth Svantesson..

Expressen - 18 timmar sedan

Sparka Hanif Bali nu – det är det enda rätta

Moderaten Hanif Bali har gått över alla gränser för vad som får anses vara i närheten av anständigt.Nu är det dags för partiledare Ulf Kristersson att visa ledarskap, skriver Miljöpartiets Lorentz Tovatt..

Expressen - 22 timmar sedan

Klimatet förtjänar bättre än konspirationsteorier från M

Att vi når klimatmålen måste vara viktigare än att ha direktflyg till precis alla destinationer.Larmen är på riktigt – och inte en del av en miljöpartistisk agenda, skriver Stina Bergström (MP)..

Expressen - Igår: 05:00

Sverige ska med i Nato och Turkiet kastas ut

Vi behöver Nato för att garantera tio miljoner svenskars frihet och vi vill att Nato ska bli en mer liberal organisation. Samtidigt har Turkiet – efter år av islamisering – inget i försvarssamarbetet att göra, skriver L-topparna Allan Widman och Fredrik Malm..

Expressen - Igår: 16:46

Det är S som ska svara – tänker ni ge SD mer makt?

Det är dags för Socialdemokraterna, partiet med en allt hårdare politik och retorik, att bekänna färg. Hur kommer ni att agera i SD-frågan om ni inte får mandat att styra landet på egen hand? skriver Centerns partisekretare Michael Arthursson..

Expressen - Igår: 12:39

Skyll inte det kontantlösa samhället på bankerna

Det är orimligt att ansvaret för kontanthanteringen ligger på de stora bankerna. Det är en viktig del av vår infrastruktur – och bör därför självklart subventioneras och upprätthållas av staten, skriver Bankomats vd Nina Wenning..

Expressen - I förrgår: 05:00

Sexbrotten mot stadens elever är alarmerande

Kartläggningen av sexuella trakasserier i skolan stoppades av den styrande S-majoriteten. Samma styre som "löste" problemen med trakasserier på Eriksdalsbadet genom att flytta på kvinnorna till en egen pool. Det är att inte ta problemen på allvar, skriver Lotta Edholm (L)..

Expressen - I förrgår: 10:54

Ohederliga, ogrundade anklagelser från Baksi

En enkel sökning på nätet hade visat Kurdo Baksi vilken min inställning till mänskliga rättigheter är, skriver riksdagskandidaten Muharrem Demirok (C) i en replik..

Expressen - 19 aug 18 kl. 05:00

Desperat S har tappat kontrollen över vården

I detta akuta läge lovar S att sätta kniven i de fyrtio procent av vårdcentralerna som drivs privat. Konsekvensen kan bli en storskalig vårdinfarkt. Vårdcentralerna är sjukvårdens främsta försvarslinje.

Expressen - 18 aug 18 kl. 05:00

Domen är ett hån mot de flesta muslimer i Sverige

I yrkeslivet måste det vara självklart att man anpassar sig till de normer som råder och skakar hand.DO borde skrotas – eller byta namn till Fundamentalistombudsmannen, skriver Malin Lernfelt..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.