Nyteknik > Teknik

Wednesday, 17 October, 09:13

Nyteknik - 18 apr 18 kl. 17:00

Så håller Facebook koll på dig som inte har ett kontoNu avslöjar det sociala nätverket hur de registrerar information om dig – även om du inte har ett konto..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , håller, Facebook, kollpå dig som inte har , ett konto
IDG - 22 apr 14 kl. 18:54

Så håller Facebook koll på var dina vänner är


Facebook rullar ut en ny funktion som visar var dina vänner befinner sig..

GöteborgsPosten - 07 okt 16 kl. 07:00

Många svenskar dumpas till AHL: "Vi håller alltid koll"

När NHL-säsongen börjar dumpas många spelare till farmarligan. En guldgruva för de svenska klubbarna att fynda. …– Vi håller alltid koll, säger Fredrik Sjöström, sportchef i Frölunda..

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:01

Håller Facebook på och utvecklar #breakingnews och en Swish-konkurrent?

Facebook utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster till sina plattform. Senast ut från deras labb, enligt rykten på Twitter, är hashtaggen #breakingnews och en Swish-konkurrent. Swish-konkurrenten, som ännu inte har något namn, ska möjliggöra att du kan skicka pengar mellan vänner, sidor och företag på Facebook.

Dagensanalys.se - 11 sep 18 kl. 09:01

Håller Facebook på att tappa sitt värde för användarna

Den klassiska regeln säger att 20 procent av användarna står för 80 procent av innehållet, och så är fallet även på Facebook. Så vad händer när resten börjar tröttna på vad dessa tjugo procent skriver om? Jo, man tappar i daglig aktivitet.

IDG - 04 jul 13 kl. 16:43

Så håller du koll på nätverket


Bland de senaste testerna hittar vi ett verktyg som håller koll på nätverket samt en wifi-router för fickan..

Västerbottens Folkblad - 24 dec 13 kl. 18:50

Länet håller bra koll på juleljusen

Brandkåren har hittills haft en lugn julafton utan några utryckningar. - Det har gått jättebra hittills och vi har inte haft några bränder. Så vi håller tummarna för att det fortsätter så här och att folk fortsätter att hålla koll på juleljusen, säger jourhavande brandman.

Sydöstran - 24 maj 17 kl. 06:00

Här håller man koll på cyklisterna

Sedan fem år tillbaka håller Karlshamns kommun lite extra koll på cyklisterna. För att kunna utvärdera satsningarna på oskyddade trafikanter vill man se hur många som använder cykelvägarna..

BT - 06 maj 18 kl. 11:46

Så håller du koll under kvällens debatt

I kväll är det dags för partiledardebatt. I SVT:s Agenda duellerar partiledarna i årets första kraftmätning inför höstens val. Här är fyra saker att hålla koll på.

Sydsvenskan - 06 maj 18 kl. 11:46

Så håller du koll under kvällens debatt

I kväll är det dags för partiledardebatt. I SVT:s Agenda duellerar partiledarna i årets första kraftmätning inför höstens val. Här är fyra saker att hålla koll på.

Blekinge Läns tidning - 06 maj 18 kl. 11:46

Så håller du koll under kvällens debatt

I kväll är det dags för partiledardebatt. I SVT:s Agenda duellerar partiledarna i årets första kraftmätning inför höstens val. Här är fyra saker att hålla koll på.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Teslas nya dator ökar prestandan i bilarna med 2000 procent

Bättre autopilot och på sikt helt självkörande bilar. Det ska bli verklighet tack vare en ny kraftfull datorenhet som Tesla designat helt själva..

Nyteknik - 15 minuter sedan

Effektivare produktutveckling med nya SOLIDWORKS 2019

Den nya versionen av SOLIDWORKS ger betydligt högre grafikprestanda samt stöd för bland annat avancerade geometrier och fotorealism i ritningar och konstruktioner..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Så blev Polestars nya huvudkontor i Sverige

Placeringen på Volvos område ska stärka samarbetet mellan moderbolaget och deras elbilsspecialister. Med sitt nya globala huvudkontor i Göteborg visar Polestar att man inte bara är en kinesisk angelägenhet..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Gifter i leksaker och köksprodukter av återvunnen plast

Vanliga europeiska hushållsprodukter gjorda av återvunnen plast innehåller giftiga flamskyddsmedel. Flera europeiska miljö- och konsumentorganisationer kräver nu lagändringar. – Nya produkter gjorda av ny plast får inte innehålla de här flamskyddsmedlen men om de är gjorda av återvunnen plast så är det okej.

Nyteknik - 1 timme sedan

Försvarets server till salu på nätet

En server hos Försvarsmakten hackades och inloggningsuppgifter låg ute till försäljning på ett internetforum 2016, avslöjar Dagens Nyheter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Google-vd Sundar Pichai bekräftar att företaget överväger en sökmotor i Kina

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd..

Nyteknik - 3 timmar sedan

”Miljöforskningen tar genvägar till önskade resultat”

DEBATT. Vetenskap har övergetts till förmån för rena hypoteser. Färska exempel på detta är att kobolt i svenska dubbdäck skulle skörda liv i Kongo-Kinshasa och att granulat i konstgräs är den näst största källan till mikroplaster i haven, skriver Fredrik Ardefors, Svensk däckåtervinning..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Toyota och Softbank startar ett nytt mobilitetsföretag

Monet Technologies är resultatet av ett samarbete mellan fordonsjätten Toyota och investeringsbolaget Softbank. Deras nya mobilitetsföretag ska erbjuda både autonoma varuleveranser och persontransporter..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Djur fanns på jorden 100 miljoner år tidigare

Det fanns djurliv på jorden mer än 100 miljoner år tidigare än man tidigare trott. Detta har en internationell forskargrupp, där forskare från Uppsala universitet ingår, kommit fram till..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Studie: Klimatförändring orsakar insektsdöd i regnskog

Klimatförändringar pekas ut som orsaken bakom en drastisk minskning av insekter i Puerto Ricos regnskogar, enligt en ny studie..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.