Nyteknik > Teknik

Tuesday, 22 January, 07:02

Nyteknik - 18 apr 18 kl. 17:00

Så håller Facebook koll på dig som inte har ett kontoNu avslöjar det sociala nätverket hur de registrerar information om dig – även om du inte har ett konto..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

94 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , håller, Facebook, kollpå dig som inte har , ett konto
IDG - 22 apr 14 kl. 18:54

Så håller Facebook koll på var dina vänner är


Facebook rullar ut en ny funktion som visar var dina vänner befinner sig..

GöteborgsPosten - 07 okt 16 kl. 07:00

Många svenskar dumpas till AHL: "Vi håller alltid koll"

När NHL-säsongen börjar dumpas många spelare till farmarligan. En guldgruva för de svenska klubbarna att fynda. …– Vi håller alltid koll, säger Fredrik Sjöström, sportchef i Frölunda..

Dagensanalys.se - 07 nov 17 kl. 12:01

Håller Facebook på och utvecklar #breakingnews och en Swish-konkurrent?

Facebook utvecklar ständigt nya funktioner och tjänster till sina plattform. Senast ut från deras labb, enligt rykten på Twitter, är hashtaggen #breakingnews och en Swish-konkurrent. Swish-konkurrenten, som ännu inte har något namn, ska möjliggöra att du kan skicka pengar mellan vänner, sidor och företag på Facebook.

Dagensanalys.se - 11 sep 18 kl. 09:01

Håller Facebook på att tappa sitt värde för användarna

Den klassiska regeln säger att 20 procent av användarna står för 80 procent av innehållet, och så är fallet även på Facebook. Så vad händer när resten börjar tröttna på vad dessa tjugo procent skriver om? Jo, man tappar i daglig aktivitet.

IDG - 04 jul 13 kl. 16:43

Så håller du koll på nätverket


Bland de senaste testerna hittar vi ett verktyg som håller koll på nätverket samt en wifi-router för fickan..

Västerbottens Folkblad - 24 dec 13 kl. 18:50

Länet håller bra koll på juleljusen

Brandkåren har hittills haft en lugn julafton utan några utryckningar. - Det har gått jättebra hittills och vi har inte haft några bränder. Så vi håller tummarna för att det fortsätter så här och att folk fortsätter att hålla koll på juleljusen, säger jourhavande brandman.

Sydöstran - 24 maj 17 kl. 06:00

Här håller man koll på cyklisterna

Sedan fem år tillbaka håller Karlshamns kommun lite extra koll på cyklisterna. För att kunna utvärdera satsningarna på oskyddade trafikanter vill man se hur många som använder cykelvägarna..

BT - 06 maj 18 kl. 11:46

Så håller du koll under kvällens debatt

I kväll är det dags för partiledardebatt. I SVT:s Agenda duellerar partiledarna i årets första kraftmätning inför höstens val. Här är fyra saker att hålla koll på.

Sydsvenskan - 06 maj 18 kl. 11:46

Så håller du koll under kvällens debatt

I kväll är det dags för partiledardebatt. I SVT:s Agenda duellerar partiledarna i årets första kraftmätning inför höstens val. Här är fyra saker att hålla koll på.

Blekinge Läns tidning - 06 maj 18 kl. 11:46

Så håller du koll under kvällens debatt

I kväll är det dags för partiledardebatt. I SVT:s Agenda duellerar partiledarna i årets första kraftmätning inför höstens val. Här är fyra saker att hålla koll på.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Nu byggs världens största vindkraftverk

I sommar byggs världens största vindkraftverk – i Rotterdam. Anläggningen, vars vingspann är större än Kaknästornets höjd, blir den första 12MW-snurran från GE..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Google får böta en halv miljard kronor

I sin första användning av EU:s dataskyddsförordning (GDPR) slår Frankrikes motsvarighet till Datainspektionen Google i huvudet med 50 miljoner euro, drygt 512 miljoner kronor, i böter..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Spana in den blodröda supermånförmörkelsen

Under måndagsmorgonen kunde en blodröd supermåne beskådas över himlen. Och det var verkligen en speciell händelse - nästa gång det blir en lika lång och spektakulär total månförmörkelse står almanackan på 2029..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Då lanseras Ikeas och Sonos smarta högtalare

”Symfonisk” – det ska bli namnet på en serie uppkopplade högtalare som Ikea och Sonas utvecklar tillsammans. Nu vet vi att högtalarna ska lanseras i sommar..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Kina: Forskaren bakom Crispr-bebisar agerade själv

Forskaren som ska ha använt gensaxen Crispr på två tvillingflickor har agerat på eget bevåg, uppger kinesisk statsmedia. Nu väntar en polisutredning, som kan leda till ett hårt straff..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Saab tecknar kontrakt med brittiska försvaret

Försvarskoncernen Saab har landat ett kontrakt med brittiska försvarsministeriet gällande service och underhåll av det landbaserade radarsystemet Giraffe AMB..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Googles lagring av platsdata granskas efter kritik

Efter klagomål från organisationen Sveriges Konsumenter inleder Datainspektionen en granskning av Google..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Whatsapp begränsas för att stoppa falska nyheter

I ett försök att stoppa spridningen av ”falska nyheter och rykten” inför Facebook begränsningar för den populära chattappen Whatsapp..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Anders Ygeman gör comeback – tar över som energiminister

I den nya regeringen möbleras det om mellan ministerposterna. Ibrahim Baylan (S) tar över som näringsminister, medan Anders Ygeman (S) får ansvar för energi och digitalisering..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Fri fart på autobahn kan förbjudas

Bilisternas förlovade land kan vara på väg att förbjuda fri fart på autobahn. Detta om den tyska regeringen följer de rekommendationer som deras klimatkommitté har lagt fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.