Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 18:03

Dagens PS - 18 apr 18 kl. 09:36

Kursrally på 800 procent – fortfarande ”lovande”Forskningsbolaget SpectraCures aktie har rusat med över 800 procent på ett år men är ändå en av de mer lovande lottsedlarna på de mindre listorna. Risken är dock hög och den som överhuvudtaget vågar ge sig in i bolaget bör nöja sig med en liten investering. Det skriver Privata Affärers Marcus Hernhag i en kommentar som publicerades på tisdagskvällen. Bolagets forskning i fas 1 har gått bra hittills och det finns mycket lovande i bolaget. När det återstår flera år innan det eventuellt finns cancerbehandlingar färdiga för marknaden är risken minst sagt hög.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
SpectraCures, Privata Affärers Marcus Hernhag, Marcus Hernhag

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kursrally, 800procent , fortfarande, lovande
GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

Nya ägare till hus i Falkenberg – prislappen: 2 800 000 kronor

Kateanong Tansuthakul, 32, och Carl Johan Johansson, 42, har köpt huset på Nejlikevägen 10 i Falkenberg av säljaren Bodil Karlsson. Köpesumman blev 2 800 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2018. Byggår för huset är 1991 och boarean är 123 kvadratmeter..

YLE - 13 jun 17 kl. 19:16

Lovande inledning av Söderberg: "Jag är helt i tidtabellen"

Släggkastaren David Söderberg fick upp 74,89 i sin första tävling för säsongen. Det räckte till en sjunde plats i Paavo Nurmi Games. Pawel Fajdek kastade 82,40 och tog en överlägsen seger.

PrivataAffärer - 17 apr 18 kl. 20:24

Hernhag: Spectracure en lovande lottsedel med hög risk

Aktietorgslistade Spectracures aktie har rusat över 800 procent på ett år men är ändå en av de mer lovande lottsedlarna på smålistorna. Men risken är hög och den som överhuvudtaget vågar ge sig in i bolaget bör nöja sig med en liten investering....

Skånskan - 03 jan 18 kl. 22:19

Lovande av Batman Godiva

MALMÖ Joakim Lövgren fortfarande på semester – då såg formkusken Peter Ingves till att förvalta lånestyrningarna på bästa sätt och ta en dubbel. Inom V86-ramen vann Ingves med lovande Batman Godiva. ERWP.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Analys: Helt fel mobil bakom Nokias kursrally

Det finns ett oroande frågetecken bakom mobiljätten Nokias kursrally i går, skriver DI:s Mikael Törnwall i en kommentar..

Nya Wermlands Tidningen - 15 jan 13 kl. 07:30

De tror på kursrally

USA-marknaden tar fart. Förbättringarna i Kina fortsätter och situationen för länderna i södra Europas stabiliseras. Faller dessa pusselbitar på plats och det inte uppstår någon ny eldfängd situation ute i världen tror Global Invest att det efter sommaren i år kan bli ett kursrally i världen med uppgångar på mellan 30-40 procent.

Affärsvärlden - 01 sep 14 kl. 12:54

Carnegie: Kursrally kan vänta i medicinteknikbolag

Carnegie bedömer att bolaget kommer att nå sin helårsprognos, vilket i sin tur tros leda till kursrally..

SvD - 12 nov 15 kl. 15:58

Kinesiskt lyft bakom kursrally i Oriflame

Kina blev Oriflames stora trumfkort när bolaget bekände färg för tredje kvartalet. Med en tillväxt på över 100 procent kunde bolaget väga upp för sina motgångar i bland annat Ryssland. Det bidrog också till ett kursrally på torsdagen med en uppgång på 10 procent..

Dagens PS - 30 aug 17 kl. 15:46

Affär värd tusenlapp bakom hajpat kursrally

Di Digital har synat bolaget efter aktiens senaste rusning. Teknikbolaget Transiro meddelade i somras den 7 juli att bolaget tecknat avtal med fyra nya kunder och den 10 juli aviserade bolaget att de tagit sin första kund i Finland. Nyheterna fick aktien att stiga rejält.

Dagens PS - 05 sep 17 kl. 09:21

Kursrally i SAS efter superrapport

Aktien sticker i väg som en projektil i öppningen. SAS lyfter med hela 10 procent i den inledande handeln på Stockholmsbörsen på tisdagen. Bakgrunden är att flygbolaget höjer vinstprognosen för räkenskapsåret efter ett överraskande starkt kvartalsresultat, som du kan läsa mer om här på DagensPS.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 2 timmar sedan

Back to work – rivstart eller mjukstart?

Hur gör man för att komma in i rutinerna igen efter semestern? Hur mjuk får en mjukstart egentligen vara och varför ligger hemligheten i att komma tillbaka från sommarens ledighet i hur vi lämnade kontoret FÖRE semestern. Vi är lediga i runda slängar två månader varje år.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Qviberg om ”brandbilar”

Qviberg’s Corner – Dagens PS följer finansmannen Mats Qvibergs vassa tunga. I dag: ett brännande hett ämne. pic.

Dagens PS - 5 timmar sedan

PS – podden: Tänk nya tankar

Missa inte chansen att få hjälp med att börja tänka nya tankar. PS-podden hjälper er med det. Hösten är här.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Norska oljefonden levererar – igen

Norska oljefonden, som formellt heter Statens pensjonsfond utland, hade en avkastning på 1,8 procent i det andra kvartalet. Det innebär att fonden ökade 167 miljarder norska kronor. Avkastningen beskrivs ha varit 0,2 procentenheter lägre än jämförelseindex.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Tsipras: Grekland bestämmer sitt öde

Grekland har i och med att man lämnat räddningsstadiet möjlighet att bestämma sitt eget öde. Det säger premiärminister Alexis Tsipras i ett tal till nationen på tisdagen med anledning av att det sydeuropeiska landet lämnat räddningsstadiet. Tsipras står politiskt till vänster.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Uteblivna betalningar oroar Tesla-leverantörer

Vissa Tesla-leverantörer är oroliga över uteblivna betalningar från biltillverkaren. Det rapporterar Wall Street Journal. En ny undersökning som skickats ut av en välkänd leverantörsorganisation delger att 18 av 22 respondenter tror att Tesla nu är en finansiell risk för deras företag.

Dagens PS - Igår: 07:17

Klart i natt: Greklands krisprogram slutförs

Greklands krisprogram slutförs när landet nu tar emot den sista utbetalningen av de tre nödlånspaket som landet fick i samband med skuldkrisen 2010. Det rapporterar Sveriges Radio. Landet har fått mer än 260 miljarder euro i nödlån från andra länder i eurozonen och den internationella valutafonden IMF sedan skuldkrisen bröt ut.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Smäll på 8,9 miljoner dollar för bankbjässe

Merill Lynchs Equity analysavdelning betalar 8,9 miljoner dollar i en uppgörelse med finansinspektionen, SEC, efter att man misslyckats med att delge intressekonflikt i samband med rådgivning till kunder. Det rapporterar Reuters. Det rör sig om kundrådgivning kring tredjepartsprodukter.

Dagens PS - Igår: 06:31

Kina sparkar sex chefer efter vaccinskandalen

Kina låter nu kvasten gå i sin myndighet för tillsyn av mat och läkemedel, CFDA. Bakgrunden är säkerhetsskandalen kring vaccintillverkaren Changsheng Biotechnology, rapporterar Reuters. Totalt sparkas sex högt uppsatta personer inom CFDA.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Jasplan har störtat – fågel bakom kraschen

”Det är en fågelkollision. Piloten har skjutit ut sig och har klarat sig.” Det säger Johan Lundgren, presskommunikatören på Försvarsmakten, till Aftonbladet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.