Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 05:29

Dagensanalys.se - 18 apr 18 kl. 12:01

Fortsatt fokus på AI på 2018 års konferenserI förra veckan var jag på två olika konferenser, dels Salesforce Trailhead Live och dels NextM som anordnas av GroupM. Under båda dessa återkom diskussioner kring AI och hur det kommer påverka oss människor. Det är dock flera skillnader från hur diskussionerna gick för bara ett år sedan, så utvecklingen verkar gå framåt. När jag under förra året stötte på diskussioner och presentationer om AI låg mycket fokus på de problem vi kommer kunna lösa i framtiden med den nya tekniken, samt givetvis en hel del fokus på att försöka förklara vad AI faktiskt innebär. Nu, ett år senare, handlar samtalen mer om hur människor behöver arbeta tillsammans med AI, dels för människornas skull, men även för AI:ns skull.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
AI, Salesforce Trailhead Live, NextM, GroupM, Ming, Trailhead Live, Däremot, Amber Case, Hackford, Einstein, Dennis Scheuer, Dr, Hildersheim, IBM, Mercedes, Carglass, England, Salesforce, Baman Motivala, Einsteins

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt fokuspå AI på , 2018, års, konferenser
BT - 02 jan 18 kl. 06:00

Triathlon i fokus 2018 - Colting om boomen: ”Man vill utmana sig själv på ett annat sätt”

Sportåret 2018 i Sjuhärad kommer att präglas mycket av triathlon. Utöver SM blir det tre arrangemang i Borås. – Triathlon har avdramatiserats, säger Jonas Colting..

SR - 20 feb 18 kl. 11:23

Kulturarven sätts i fokus 2018

I år ska kulturarven lyftas fram genom ett gemensamt initiativ bland EU:s 28 medlemsländer. Men frågan är ju vad som faktiskt är ett kulturarv..

Dagensanalys.se - 18 dec 17 kl. 13:26

4 trender inom digital media som du kommer se under 2018

Mot slutet av året vill alla branscher trendspana mot nästa år, och så även mediavärlden. Tidningen Adweek gjorde nyligen ett reportage om vilka trender vi kan förväntas se inom den digitala mediavärlden under 2018. Det har varit ett tufft år för de digitala mediakanalerna under 2017.

PrivataAffärer - 22 okt 18 kl. 15:33

Analytikernas fokus inför tisdagens rapporter

Rapportbolag 23 oktober: Swedbank (kl 7.00)
Enea (kl 7.20)
Hemfosa (kl 7.

PrivataAffärer - 30 jan 19 kl. 14:30

H&M i fokus inför torsdagens rapporter

Rapporter torsdag 31 januari: Bygghemma (kl 7.00)
Essity (ca kl 7.00)
Nokia (kl 7.

YA - 01 okt 13 kl. 06:30

Med marknadsföring i fokus

Foto: Sprisse Nilsson
Nätverkande är framtidens företagarmelodi. Det tror en av kommunens många småföretagare, Cecilia Granquist Dahmén.
Nyföretagandet i Simrishamns kommun skjuter i höjden.

PrivataAffärer - 24 jan 19 kl. 19:39

Analytikernas fokus inför fredagens rapporter

Rapporter fredag 25 januari: Telia (kl 7.00)
Ericsson (kl 7.30)
Byggmax (kl 8.

PrivataAffärer - 23 apr 19 kl. 16:15

Analytikernas fokus inför onsdagens rapporter

Rapporter onsdagen den 24 april: Tele2 (kl 7.00)
Enea (kl 7.20)
Volvo (kl 7.

Dagensanalys.se - 08 jan 18 kl. 12:57

6 Digitala specialister ger sina hetaste tips för 2018

Den digitala transformationen var på allas läppar under 2017. Vilka trender är hetast under 2018 kan man undra när man skall prioritera sina insatser. Är det LinkedIn, online-video, webbkonvertering, Facebook eller Google som gäller i det digitala nästa år?

PrivataAffärer - 28 jan 19 kl. 13:36

Analytikernas fokus inför tisdagens rapporter

  Rapporter tisdag 29/1: Billerud Korsnäs (kl 7.00)
Swedbank (kl 7.00)
HIQ (kl 7.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Mer dataanalys krävs för att effektivisera sjukvården

Enligt Dr Ryan McGarry, läkare och skapare av TV-serien Pandemi, är sjukvården långt ifrån förberedd på att hantera kriser. Framför allt saknas system för att göra goda analyser och trygga den bästa möjliga vården för varje patient. I förra veckan genomfördes den första delen av SAS Global Forum i digital form.

Dagensanalys.se - 18 maj 20 kl. 09:20

Nordic Morning vinner Stockholm

Region Stockholm har tecknat ramavtal med Nordic Morning för leverans av digitala tjänster inom kommunikation. Avtalet omfattar 13 förvaltningar och nämnder samt 11 bolag, stiftelser och kommunalförbund. Det totala värdet av ramavtalet är 30 miljoner kronor.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 12:19

Chrome börjar blockera tunga annonser

En av de absolut mest populära webbläsarna är Chrome från Google. För att fortsätta vara populär tar Google proaktiva steg i att göra surfupplevelsen bättre för användarna, ofta till bekostnad av kommersiella intressen. Nu är det tunga annonser som blockers.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 11:39

Nytt AI-verktyg märker av när konsumenten blir trött på reklam

Adobe har utvecklat fem nya AI-verktyg som ska göra livet lättare för marknadsförare. Ett av dem, Journey AI, kan förutspå när konsumenter är på väg att få nog av din reklam. Med Journey AI (beta) ska marknadsförare kunna förutspå den bästa tidpunkten och kanalen för att gå ut med annonser.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:56

Här är gratistjänsterna som är bättre än TT Stockfoto

Svenska TT har lanserat tjänsten Stockfoto där man lyfter fram miljontals bilder till förmånliga priser. Varning: Nu har TT över 300 miljoner trojanska hästar ute på nätet. Och kom ihåg att TT är riktigt snabba på att bötfälla individer eller företag som använder deras bilder, oavsett anledning.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:56

2 gratistjänster som är bättre än TT Stockfoto

Svenska TT har lanserat tjänsten Stockfoto där man lyfter fram miljontals bilder till förmånliga priser. Varning: Nu har TT över 300 miljoner trojanska hästar ute på nätet. Och kom ihåg att TT är riktigt snabba på att bötfälla individer eller företag som använder deras bilder, oavsett anledning.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:40

Stora förändringar i hur svenskarna shoppat på nätet

Konsumtionsmönstren kan delas in i tre tydliga faser. Det visar färsk statistik från Klarna. Rapporten “Klarnas e-handelspuls: maj 2020” är baserad på statistik från Klarnas betalningslösningar.

Dagensanalys.se - 14 maj 20 kl. 09:25

Kenza i samarbete med Rapunzel of Sweden

Sleek Hairband har utvecklats och designats av Kenza Zouiten Subosic i samarbete med Rapunzel of Swedens produktutvecklingsteam. Jag har länge saknat ett löshår som ger det där lilla extra, en produkt som jobbar mer med fylligheten snarare än längden och som passar bra även till vardags. Jag önskade ett Hairband som är snäppet enklare att sätta fast, känns lättare på huvudet och ger ett ännu mer naturligt resultat än liknande produkter.

Dagensanalys.se - 13 maj 20 kl. 13:14

Webbinar om medievanor med Nordicom

Den 29 maj 2020 presenterar Nordicom vid Göteborgs universitet resultaten från 2019 års Mediebarometer, den årliga undersökningen av den svenska befolkningens medievanor. De viktigaste resultaten från Mediebarometern 2019 presenteras vid ett webbinarium den 29 maj mellan kl. 13:00 och ca 14:30.

Dagensanalys.se - 13 maj 20 kl. 12:46

Cisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapport

Cybersäkerhet har aldrig varit ett mer omtalat ämne. Men många av de allmännam uppfattningarna stämmer dåligt med verkligheten – och det vill Cisco rätta till i en ny rapport. För att effektivt kunna arbeta för förbättrad säkerhet behöver alla på marknaden ha bättre kunskaper om nuläget, och veta hur situationen ser ut idag snarare än att utgå från gamla sanningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.