Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 08:07

Dagens Media - 18 apr 18 kl. 11:50

Spotify utreds av SkatteverketStreamingjätten ska granskas av skattemyndigheter i bland annat USA och Sverige, skriver Breakit..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Skatteverket, USA, Sverige, Breakit

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spotifyutreds av , Skatteverket
Expressen - 18 apr 18 kl. 11:06

Spotify granskas av Skatteverket

Spotify granskas av Skatteverket i Sverige och av skattemyndigheter i USA och andra länder, avslöjar tech-nyhetssajten Breakit. – Vi kommenterar aldrig utredningar mot företag, inte ens om vi har en pågående utredning eller ej, säger Skatteverkets presskontakt till sajten. .

Barometern - 2 timmar sedan

Skatteverket kräver företagare på mångmiljonbelopp

För att kunna arbeta i lugn och ro köpte företagarna ett fritidshus på en ö och lät bolaget dessutom stå för inköp av en större villafastighet i Kalmar. Men Skatteverket underkänner upplägget och kräver dem på mångmiljonbelopp..

DI - 12 dec 15 kl. 15:04

Spotify ville dra av julfesten

Spotify bjöd på julfest och kallade det representation. Det gick inte Skatteverket med på..

Dagens PS - 22 aug 18 kl. 14:09

Skatteverket köper inte regeringens optionsreform

Skatteverket har valt att stå kvar vid den tidigare tolkningen om att teckningsoptioner ska beskattas direkt när den anställde tar emot dem. Anledningen är att teckningsoptioner betraktas som värdepapper och bör som sådana beskattas direkt när den anställde tar emot dem, i form av inkomst av tjänst. Skatteverkets syn på frågan kommer efter att man slutfört en tillsatt utredning kring frågan, rapporterar Di Digital.

TA - 30 mar 11 kl. 13:13

Skatteverket chattade med läsarna

Skatteverkets experter svarade på läsarnas frågor.
Deklarationen kan vara en djungel. Skatteverkets Ulf Nilsson, skatteinformatör, och Åke Kärvegård, handläggare, svarade under torsdagseftermiddagen på läsarnas frågor.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 10:39

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 10:39

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Barometern - 30 sep 14 kl. 10:42

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

YLE - 21 aug 15 kl. 14:48

Spotify ber om ursäkt för kuslig ny sekretesspolicy

Spotifys vd Daniel Ek lovar att bolaget kommer att ändra sin kritiserade sekretesspolicy. Användare som är noga med sin integritet har denna vecka valt att sluta använda musikströmningstjänsten. Spotifys nya sekretessdokument som togs i bruk på måndagen har väckt stor uppståndelse.

Cornucopia - 02 nov 15 kl. 11:29

Varför gör Sveriges Radio reklam för Spotify?

Efter att omständigheter gjort att jag faktiskt lyssnat på Public Service/Sveriges Radio upptäckte jag att man i var och vartannat program gör reklam för Spotify. Dock gör man inte reklam för några andra strömmande musiktjänster och det hela ter sig bryta mot Public Services programregler.Ja, det handlar om er, P3, men även P4 uppmanar lyssnarna att använda Spotify.

Cornucopia - 08 jun 17 kl. 17:47

Spotify har inte betalat STIM:s räkningar från 2016 - svenska låtskrivare och artister får ej betalt

Det svenska succébolaget och förlustmaskinen Spotify har fortfarande inte betalat räkningen från STIM för fjärde kvartalet 2016 rapporterar läsare som normalt ska få kaffepengar från Spotify den vägen. Svenska låtskrivare och artister får alltså inte betalt från Spotify via STIM alls just nu. Enligt STIM:s hemsida gäller det även resten av 2016.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 2 timmar sedan

Här är varumärkena det snackas bäst om

Varje år rankar Yougov de varumärken som det talas mest positivt om. Årets lista visar att Volvo återigen tar hem förstaplatsen, medan Swish och Ica hamnar på en andra- respektive tredjeplats..

Dagens Media - 17 timmar sedan

"Sorgligt att man återigen leker med kulturministerposten"

Branschen reagerar med förvåning på utnämnandet av Amanda Lind (MP) som ny kultur- och demokratiminister. Bland kritikerna finns medieveteranen Jan Scherman..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Alexander Lydecker tar kliv upp inom Bonnier News

Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker får en utökad roll som Chief Commercial Officer för hela Bonnier News..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Alexander Lydecker tar klivet upp inom Bonnier News

I samband med årsskiftet har Bonnier News Sales försäljningsdirektör Alexander Lydecker fått en utökad roll som Chief Commercial Officer för hela Bonnier News..

Dagens Media - 19 timmar sedan

MP:s Amanda Lind blir ny kulturminister

Amanda Lind, partisekreterare i Miljöpartiet, blir ny kulturminister i Stefan Löfvens regering. "Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att stärka allas rätt till kultur", sade hon under dagens pressträff..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Hon blir ny kulturminister

Amanda Lind, partisekreterare i Miljöpartiet, blir ny kulturminister i Stefan Löfvens regering..

Dagens Media - 20 timmar sedan

Så rustar Kicks för 2019

Ny flaggskeppsbutik ska stärka bilden av Kicks som spännande och nyskapande. "Självklart har vi också som målsättning att vår nya butik ska ha samma fina försäljningsutveckling som våra andra flagship stores", säger Kicks vd Freddy Sobin, till Dagens Media..

Dagens Media - Igår: 07:39

Katarina Gospic: ”Jag lever delvis ett digitalt liv”

"Under 15" gästas av Katarina Gospic, som är läkaren och hjärnforskaren som sadlade om till författare och entreprenör. I dagens avsnitt diskuteras hur hjärnan och teknik samverkar..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Ola Klingenborg lämnar Clear Channel

Efter elva år på Clear Channel lämnar Nordeuropachefen Ola Klingenborg mediebranschen. "Om det är någon gång jag ska prova på någonting helt nytt och mycket större är det nu", säger han..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Svårt att driva köp på Snapchat

Enligt källor till Digiday har Snapchat hittills inte bevisat sig som kommersiell kanal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.