DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 17:36

DI - 18 apr 18 kl. 11:29

Stefan Löfven vill skärpa regler för arbetskraftsinvandringSocialdemokraterna vill skärpa reglerna för arbetskraftsinvandring. Det ska inte vara tillåtet att ta hit människor om det inte finns någon brist, oseriösa arbetsgivare ska straffas med sanktioner och försörjningskrav ska gälla för anhöriga..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven

Dela artikeln

226 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfvenvill , skärpa, reglerför , arbetskraftsinvandring
Cornucopia - 04 maj 18 kl. 11:01

Vann just Stefan Löfven valet - S anammar SD:s migrationspolitik

"Papieren, bitte!"Socialdemokraterna kanske just avgjorde riksdagsvalet och Sveriges statsminister 2018 - 2022 kommer heta Stefan Löfven. I ett utspel idag antog S vad som ser ut att vara SD:s migrationspolitik och öppnar därmed för SD som regeringsunderlag för en helt socialdemokratisk minoritets- och enpartiregering efter valet.

Sydsvenskan - 11 okt 14 kl. 05:30

Så ska Stefan Löfven slippa regeringskris och extraval

På fyra veckor har Stefan Löfven hunnit med en del: Sytt ihop en regering med Miljöpartiet. Smällt igen dörren i ansiktet på Jonas Sjöstedt. Blivit kompis med Vänsterpartiet igen och lanserat ett rödgrönt stoppaket för vinst i välfärd.

Helsingborgs Dagblad - 26 maj 15 kl. 16:53

Stefan Löfven hårt pressad om vinst i välfärd

På tisdagen tycktes en grundbult i statsminister Stefan Löfvens regeringsmakt knaka.SD och alliansen krävde en ny och "mjukare" utredning om vinst i välfärd.Vänsterledaren Jonas Sjöstedt vägrade kompromissa.

Sydsvenskan - 26 maj 15 kl. 16:53

Stefan Löfven hårt pressad om vinst i välfärd

På tisdagen tycktes en grundbult i statsminister Stefan Löfvens regeringsmakt knaka.SD och alliansen krävde en ny och "mjukare" utredning om vinst i välfärd.Vänsterledaren Jonas Sjöstedt vägrade kompromissa.

Expressen - 26 jun 12 kl. 19:27

Stefan Löfven (S): Så ska bankerna räddas

WASHINGTON. Stefan Löfven vill se fler gemensamma regler på den europeiska finansmarknaden. Banksystemet i EU måste stabiliseras.

Dagen - 04 apr 17 kl. 15:19

Stefan Löfven skärper tonen ytterligare mot religiösa friskolor

Statsminister Stefan Löfven (S) vill skärpa kontrollen av religiösa friskolor.– Om de åtgärder vi har på gång inte räcker, då är jag beredd att gå vidare, säger han..

Dagen - 04 apr 17 kl. 15:19

Stefan Löfven skärper tonen ytterligare mot religiösa friskolor

Statsminister Stefan Löfven (S) vill skärpa kontrollen av religiösa friskolor. ”Om de åtgärder vi har på gång inte räcker, då är jag beredd att gå vidare”, säger han..

DN - 29 sep 17 kl. 06:47

Stefan Löfven bjuder in till samtal mot nazism

Statsminister Stefan Löfven överväger att försöka skärpa lagstiftningen för att förhindra nazistiska demonstrationer. Det kan handla om att se över hur till exempel symboler som tyr-runan används. Nu bjuder han in oppositionen till samtal, säger han till Sveriges Radio..

DI - 24 jul 17 kl. 18:20

Löfven vill begränsa privata underleverantörer

Efter skandalen kring Transportstyrelsens it-upphandling vill statsminister Stefan Löfven skärpa lagstiftningen vid offentliga upphandlingar. Regeringen vill bland annat se hårdare säkerhetskontroller och att Säkerhetspolisen får rätt att bedriva regelbunden tillsyn mot privata företag..

SR - 13 okt 15 kl. 16:17

Stefan Löfven lovar mer resurser och enklare regler

Mer resurser från 2016 och förenklat regelverk. Det är statsminister Stefan Löfvens svar idag till de kommuner och landsting som knäar under den börda som den ansträngda flyktingsituationen skapar..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ulf Petersson: Plocka hem vinsten i kursraketen

Det är dags att ta hem vinsten i ett av börsens mer intressanta småbolag. Samtidigt har guldglansen falnat för stjärnan bland it-konsulterna.     Di:s analytiker tittar närmare på fyra bolag som verkar inom superheta IoT – Internet of things, Sakernas internet.

DI - 15 minuter sedan

Net Ent utser vd och utmanar börsens älsklingar

Net Ents finanschef och tillförordnade vd Therese Hillman tar över permanent som vd, meddelade bolaget i samband med tisdagens kapitalmarknadsdag. Nu utmanar också Net Ent två av Stockholmsbörsens spelälsklingar..

DI - 30 minuter sedan

BP planerar att skära ned på personalen

Oljejätten BP planerar att göra sig av med 3 procent av arbetsstyrkan i den globala prospekterings- och produktionsverksamheten som en del i ett omstruktureringsprogram. Det rapporterar Seeking Alpha..

DI - 30 minuter sedan

EU handelsförhandlar "down under"

EU-länderna säger ja till att låta handelskommissionär Cecilia Malmström inleda förhandlingar om frihandelsavtal med länderna på andra sidan jordklotet..

DI - 45 minuter sedan

Tillverkare återkallar kattmat

Kattmatstillverkaren Mjau återkallar ett begränsat parti kattmat som kan innehålla ett främmande föremål i form av en hård bit. Det kan vara farligt för katten, skriver Mjau i ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Ann Linde: "Läget är mycket tufft"

"Läget är mycket tufft. Det är nio dagar kvar och då kommer det att bli antingen att vi får ett permanent undantag eller att man inför ståltullar direkt", säger handelsminister Ann Linde efter tisdagens möte i Bryssel. EU-länderna är fortsatt eniga om en tuff linje – men har samtidigt ingen direkt aptit för ett handelskrig..

DI - 1 timme sedan

Varning för fällorna när du köper begagnad elbil

Prislappen på en ny elbil snittar fortfarande en bra bit över de bilar som drivs av förbränning. Därför har andrahandsmarknaden blivit ett alternativ för många. Men det finns några fällor att se upp med när du köper en begagnad elbil.

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Oljan fortsätter klättra

Spredarna i euroområdet krympte på tisdagen, medan nettoförändringarna i de stora valutaparen var relativt små. Börserna i Europa och USA steg och oljan klättrade vidare, med Brent åter på 80 dollar per fat.  .

DI - 1 timme sedan

Experten: "Köp de här aktierna nu, nu, nu"

Det höga oljepriset ger goda investeringsmöjligheter i vårt västliga grannland. Det menar chefstrategen Martin Guri, som tipsar om tre norska bolag som pumpar upp den allt dyrbarare råvaran. "De här aktierna går nu, nu, nu", säger han..

DI - 1 timme sedan

Försäljningen på H&M:s nyckelmarknad sjönk

Omsättningen i den tyska beklädnadshandeln sjönk med 10 procent under förra veckan, jämfört med motsvarande vecka året innan. Det visar statistik från Textilwirtschaft..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.