DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 09:51

DI - 18 apr 18 kl. 11:04

Storbolagens hållbarhet rankasDagens Industri och systertidningen Aktuell Hållbarhet presenterar en ny rankning av de svenska storbolagens hållbarhetsarbete.  "Tiden är mogen", säger Susanne Arvidsson, ordförande i den rådgivande kommitté som ska arbeta fram metodiken..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Industri, Aktuell Hållbarhet, Susanne Arvidsson

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbolagens, hållbarhet, rankas
VA - 10 okt 17 kl. 14:20

”Jag förvånas över storbolagens ovilja till förändring”

De flesta storbolag integrerar i dag hållbarhet i sin affärsidé –  men få tänker hållbart när det egna kapitalet ska förvaltas. ”Det är mycket märkligt”, säger Lars Pettersson på SPP/Storebrands Kapitalförvaltning. .

BT - 24 jun 13 kl. 16:43

Fler måste våga ta steget

Nyligen presenterades Global Entrepreneurship Monitor ? en global forskningsrapport i vilken företagsklimat i ett hundratal nationer världen över rankas. För de som tror på ett företagarvänligt Sverige är rapporten på samma gång både glädjande och oroande läsning.

SvD - 04 feb 13 kl. 16:22

Toppbetyg för Telias arbete mot mutor

Rankas högt i ny granskning av storbolagens anti- korruptionsarbete ? trots skandalen i Uzbekistan..

DI - 05 jun 18 kl. 05:30

Di och AH rankar företagen

Utan en hållbar hantering av jordens resurser blir det omöjligt att driva företag. Men ännu ligger näringslivets hållbarhetsarbete i sin linda. För att lättare kunna värdera storbolagens arbete presenterar Dagens industri, Aktuell Hållbarhet och Lunds universitet i höst en ny rankning..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Danska TDC köper upp konkurrenten Hiper

Danska TDC uppger i ett pressmeddelande att man förvärvar konkurrenten Hiper som erbjuder bredband och har mer än 50 000 kunder. .

DI - 15 minuter sedan

Minskad obligationsupplåning i september

Under september minskade den totala värdepappersskulden denominerad i kronor med 24 miljarder kronor, till 4.237 miljarder kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Vi blir allt mer medvetna om vår hälsa och vad vi kan göra för att förbättra den. Trots det missar vi ofta det kanske viktigaste vi har – hjärtat och blodtrycket.

Trots hälsoriskerna som är förenade med högt blodtryck visar ny forskning att de flesta har dålig koll på sitt blodtryck. Över halva Europas befolkning, 63 procent, kontrollerar aldrig eller endast ibland sitt blodtryck enligt en studie gjord av Braun[1].  Idag söker vi alltmer information om vår hälsa med hjälp av hemteknologi..

DI - 15 minuter sedan

Uber väntas ta in 2 miljarder dollar via obligationsmarknaden

Taxiappjätten Uber har ökat storleken på sitt obligationserbjudande efter stark efterfrågan. Det uppger källor till Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Sinande inflöden till Blackrock understryker oro hos investerare

Fondjätten Blackrock noterar de lägsta inflödena på två år under det tredje kvartalet. I en intervju med Financial Times säger vd:n och ordföranden Larry Fink att investerare drar ned på riskerna..

DI - 15 minuter sedan

Didner & Gerge säljer nästan allt i Assa Abloy

Didner & Gerges aktiefond har sålt nästan samtliga aktier i låsbolaget Assa Abloy. Det framgår av färsk ägarstatistik från analystjänsten Holdings..

DI - 15 minuter sedan

Tobii-aktien bör kunna lyfta i takt med fler avtal, köprekommendation av AFV

Eyetrackingbolaget Tobii bör kunna lyfta på börsen i takt med fler strategiska avtal och minskat förlusttakt. .

DI - 30 minuter sedan

Roche målar ljus framtid för Hemlibra – väntas godkännas i USA i oktober

Det schweiziska läkemedelsbolaget Roche visar i rapporten för de nio första månaderna av 2018 upp en försäljning som var bättre än väntat och reviderade även upp utsikterna. .

DI - 30 minuter sedan

Stjärnförvaltaren Max Mitteregger stuvar om i portföljen - här är nya favoriten

Max Mittereggers hedgefond Gladiator har tankat rejält med aktier i spelbolaget och har sålt samtliga aktier i vård- och diagnostikbolaget enligt färsk ägardata från analystjänsten Holdings..

DI - 30 minuter sedan

Knowit tecknar avtal med Kammarkollegiet

Knowit har tecknat nytt ramavtal med Kammarkollegiet avseende Resurskonsulting inom flera anbudsområden. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.