DI > Ekonomi

Tuesday, 22 January, 07:39

DI - 18 apr 18 kl. 11:04

Storbolagens hållbarhet rankasDagens Industri och systertidningen Aktuell Hållbarhet presenterar en ny rankning av de svenska storbolagens hållbarhetsarbete.  "Tiden är mogen", säger Susanne Arvidsson, ordförande i den rådgivande kommitté som ska arbeta fram metodiken..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Industri, Aktuell Hållbarhet, Susanne Arvidsson

Dela artikeln

9 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbolagens, hållbarhet, rankas
VA - 10 okt 17 kl. 14:20

”Jag förvånas över storbolagens ovilja till förändring”

De flesta storbolag integrerar i dag hållbarhet i sin affärsidé –  men få tänker hållbart när det egna kapitalet ska förvaltas. ”Det är mycket märkligt”, säger Lars Pettersson på SPP/Storebrands Kapitalförvaltning. .

BT - 24 jun 13 kl. 16:43

Fler måste våga ta steget

Nyligen presenterades Global Entrepreneurship Monitor ? en global forskningsrapport i vilken företagsklimat i ett hundratal nationer världen över rankas. För de som tror på ett företagarvänligt Sverige är rapporten på samma gång både glädjande och oroande läsning.

SvD - 04 feb 13 kl. 16:22

Toppbetyg för Telias arbete mot mutor

Rankas högt i ny granskning av storbolagens anti- korruptionsarbete ? trots skandalen i Uzbekistan..

DI - 05 jun 18 kl. 05:30

Di och AH rankar företagen

Utan en hållbar hantering av jordens resurser blir det omöjligt att driva företag. Men ännu ligger näringslivets hållbarhetsarbete i sin linda. För att lättare kunna värdera storbolagens arbete presenterar Dagens industri, Aktuell Hållbarhet och Lunds universitet i höst en ny rankning..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Mörkare tillväxtutsikter i Sverige enligt SEB – sänker BNP-prognosen

En åldrande konjunkturcykel möter nedåtrisker från flaskhalsar och volatila finansmarknader samtidigt som den politiska osäkerheten på bland annat handelsområdet består. Bromskrafterna är dock inte starka nog för att utlösa recession..

DI - 10 minuter sedan

Rekar: RBC sänker riktkursen för H&M till 120 kronor

RBC Capital Markets har sänkt sin riktkurs för H&M-aktien medan Citi Investment Research har höjt sin rekommendation för Swedish Match. Här är en sammanställning av tisdagens rekommendationsförändringar. .

DI - 30 minuter sedan

Lägre resultat än väntat från UBS

Den schweiziska banken UBS redovisar ett resultat efter skatt på 696 miljoner dollar. Väntat var ett resultat efter skatt på 729 miljoner dollar, enligt Bloomberg News prognossammanställning..

DI - 30 minuter sedan

Ngex tar in 136 miljoner i riktad emission

Gruvprospekteringsbolaget Ngex har genomfört en riktad nyemission, en så kallad private placement, som tillför bolaget 20 miljoner kanadadollar, motsvarande cirka 136 miljoner kronor..

DI - 45 minuter sedan

Pundet oförändrat efter Theresa Mays plan B för brexit

Dollarn handlas fortsatt nära högsta nivån på två veckor efter att oro för Kinas utveckling lett marknaden mot valutor som betraktas som säkra hamnar. .

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Oro för världsekonomin sänker börserna i Asien

Ledande index i Asien tappar mark på tisdagen, då pessimism rörande de globala tillväxtutsikterna sänkte riskviljan bland investerare..

DI - 1 timme sedan

Uppföljning: Vi håller fast vid säljrådet trots usel tajmning

Usel tajmning kan snabbt straffa sig med svidande förluster på börsen.  Vårt säljråd i verkstadsbolaget visade sig vara allt annat än vältajmat. .

DI - 1 timme sedan

Apotea tog nya kliv när grundaren blev Årets företagare

Apoteas grundare Pär Svärdson, som blev Årets företagare 2017, tycker att priset har varit en vitamininjektion – både för honom själv och för organisationen. ”När man tittar på vilka som har fått utmärkelsen före mig blir man extra stolt”, säger han..

DI - 1 timme sedan

USA kommer att begära Huaweis finanschef utlämnad

USA har informerat den kanadensiska regeringen att man kommer gå vidare med en formell begäran att Huaweis finanschef Meng Wanzhou utlämnas till USA..

DI - 2 timmar sedan

Asienbörser: Handeln öppnar nedåt

De större asiatiska börserna ligger på minus i den inledande handeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.