VA > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 10:06

Liknande nyheter

Taggar: Legendariska, investeraren, George, Soros, spekulationmot , Norwegian, slutadei , katastrof Förlorade 40% på bara en dag
DI - 08 jan 15 kl. 15:21

George Soros uppmanar EU att stödja Ukraina

Miljardären och investeraren George Soros uppmanar Europa att snabbt öka sina ansträngningar att hjälpa den ukrainska ekonomin som drabbas av hotet från Ryssland..

DI - 13 mar 14 kl. 07:30

Soros varnar för EU:s upplösning

Europa riskerar att drabbas av "Japan-sjukan" om politikerna vidtar åtgärder. Det varnar den legendariska investeraren George Soros för..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 15:33

George Soros investerar i kolproducenter

Den välkände investeraren och hedgefondförvaltaren George Soros har investerat en för honom mindre summa i kolproducenterna Peabody Energy och Arch Coal. Det skriver The Guardian och hänvisar till dokument inlämnade till amerikanska Securities and Exchange commission, SEC..

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 15:48

George Soros köper storpost i Ferrari

Den välkända investeraren och miljardären George Soros har köpt 0,45 procent av Ferrari per den sista december i fjol..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 10:29

George Soros flyr amerikanska aktier

Miljardären George Soros hedgefond, Soros Fund Management, minskade sina innehav i amerikanska aktier under fjärde kvartalet..

SR - 24 sep 17 kl. 11:35

Ungerns regering i kampanj mot George Soros

I Ungern kommer regeringen inom kort lansera en landsomfattande kampanj riktad mot finansmannen och filantropen George Soros. I fokus är framförallt Soros positiva inställning till invandring som enligt den ungerska regeringen hotar att bli hela EU:s politik. Men i Ungern ser många det här snarare som inledningen på valkampanjen inför parlamentsvalet nästa år..

DN - 12 dec 17 kl. 18:07

George Soros: Så gjordes jag till folkets fiende

KOLUMNEN. George Soros är ordförande för Soros kapitalförvaltning och Institutet för ett öppet samhälle.  Den ungerska regeringen har hittat på att det finns en "Sorosplan" som öppnar landet för en flodvåg av muslimska migranter.

DI - 07 apr 18 kl. 08:33

George Soros gör sig redo för kryptohandel

George Soros investeringsfirma Soros Fund Management uppges förbereda sig för att handla kryptovalutor, trots efter att ha kallat kryptovalutor för en bubbla så sent som i januari. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

E24 - 18 feb 11 kl. 13:47

Han vill bli Kinas George Soros

Zhang Biao lanserade i veckan Kinas första officiella hedgefond. Och det var bara början för mannen som strävar efter att bli Kinas svar på västvärldens stora stjärnförvaltare George Soros och James Simons..

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Nordea misstänks ha brutit mot regler för penningtvätt

Bill Browders fond Hermitage har lämnat in dokument till svenska myndigheter som pekar på att Nordea har brutit mot reglerna för penningtvätt. .

VA - 1 timme sedan

IKEA-sfären köper in sig i H&M

Starka Ikea-kopplingar storköper aktier i H&M. .

VA - 2 timmar sedan

Häftigaste Wall Street-rallyt sedan i mars - med Tesla i täten

USA-börserna tog igen en hel del av förra veckans nedgång igår. .

VA - 17 timmar sedan

Googles vd bekräftar tester med censurerad sökmotor för Kina

Googles vd bekräftade och kommenterade sökjättens kontroversiella planer på en sökmotor för den kinesiska marknaden under måndagen. .

VA - 18 timmar sedan

Ikea 2.0 skruvas ihop: Så ser möbeljättens framtidsstrategi ut

Det tog tio rekordsnabba veckor att ta fram mobilappen där kunderna kan placera ut Ikeamöbler i sitt eget hem. Det är bara en del av Ikeas satsning för att kunna fortsätta möblera världens hem. Här är Ikeas framtidsstrategi.

VA - 19 timmar sedan

Börsen: Index lyfter men NNCC och Volvo halkar efter

Stockholmsbörsen handlades högre efter lunch på tisdag med stöd av stigande Europabörser där inte minst Milanobörsen avancerade efter optimism kring Italiens budget. .

VA - 19 timmar sedan

Volvos förlust: 20 miljarder kronor – och aktien kan ta stryk i flera år framöver

Volvos besked om att man har hittat fel i sitt avgasefterbehandlingssystem kan få långsiktiga konsekvenser eftersom felet inte är överblickbart. Det skriver Di som tillägger att oklarheten i omfattningen av problemet har ökat risken i Volvo dramatiskt.  ”Volvos aktie handlades i slutet på septemb....

VA - 19 timmar sedan

Duo startar workshop efter larmrapport om att antalet kvinnliga startup-bolag minskar

Sverige är ett av få innovativa länder i världen där entreprenörskapet minskar, enligt en rapport från Global Entrepreneurship Monitoring, GEM. Huvudskälet är att på tok för få kvinnor i Sverige startar bolag. Nu har två eldsjälar - Jennie Forsberg och Kim Wictorin - dragit igång en krisworkshop.

VA - 20 timmar sedan

Av 316 vd:ar är endast 25 kvinnor - det här krävs för en förändring

Sandra Bourbon, grundare av Framtidsfeministen gästar podden PåJobbet. Avsnittet handlar denna vecka om det alltid så viktiga ämnet jämställdhet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.