VA > Ekonomi

Monday, 20 August, 08:45

VA - 18 apr 18 kl. 10:40

Legendariska investeraren George Soros spekulation mot Norwegian slutade i katastrof: Förlorade 40% - på bara en dagGeorge Soros har länge varit negativt intställd till Norwegian. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
George Soros, Norwegian, Soros

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Legendariska, investeraren, George, Soros, spekulationmot , Norwegian, slutadei , katastrof Förlorade 40% på bara en dag
DI - 08 jan 15 kl. 15:21

George Soros uppmanar EU att stödja Ukraina

Miljardären och investeraren George Soros uppmanar Europa att snabbt öka sina ansträngningar att hjälpa den ukrainska ekonomin som drabbas av hotet från Ryssland..

DI - 13 mar 14 kl. 07:30

Soros varnar för EU:s upplösning

Europa riskerar att drabbas av "Japan-sjukan" om politikerna vidtar åtgärder. Det varnar den legendariska investeraren George Soros för..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 15:33

George Soros investerar i kolproducenter

Den välkände investeraren och hedgefondförvaltaren George Soros har investerat en för honom mindre summa i kolproducenterna Peabody Energy och Arch Coal. Det skriver The Guardian och hänvisar till dokument inlämnade till amerikanska Securities and Exchange commission, SEC..

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 15:48

George Soros köper storpost i Ferrari

Den välkända investeraren och miljardären George Soros har köpt 0,45 procent av Ferrari per den sista december i fjol..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 10:29

George Soros flyr amerikanska aktier

Miljardären George Soros hedgefond, Soros Fund Management, minskade sina innehav i amerikanska aktier under fjärde kvartalet..

SR - 24 sep 17 kl. 11:35

Ungerns regering i kampanj mot George Soros

I Ungern kommer regeringen inom kort lansera en landsomfattande kampanj riktad mot finansmannen och filantropen George Soros. I fokus är framförallt Soros positiva inställning till invandring som enligt den ungerska regeringen hotar att bli hela EU:s politik. Men i Ungern ser många det här snarare som inledningen på valkampanjen inför parlamentsvalet nästa år..

DN - 12 dec 17 kl. 18:07

George Soros: Så gjordes jag till folkets fiende

KOLUMNEN. George Soros är ordförande för Soros kapitalförvaltning och Institutet för ett öppet samhälle.  Den ungerska regeringen har hittat på att det finns en "Sorosplan" som öppnar landet för en flodvåg av muslimska migranter.

DI - 07 apr 18 kl. 08:33

George Soros gör sig redo för kryptohandel

George Soros investeringsfirma Soros Fund Management uppges förbereda sig för att handla kryptovalutor, trots efter att ha kallat kryptovalutor för en bubbla så sent som i januari. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

E24 - 18 feb 11 kl. 13:47

Han vill bli Kinas George Soros

Zhang Biao lanserade i veckan Kinas första officiella hedgefond. Och det var bara början för mannen som strävar efter att bli Kinas svar på västvärldens stora stjärnförvaltare George Soros och James Simons..

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 15:54

Dejtingappen Bumble svajpar höger för en ny fond – ska exklusivt investera i startups grundade och ledda av kvinnor

Miljardbolaget vill med sitt fokus på kvinnliga grundare förändra ekosystemet. .

VA - I förrgår: 15:19

5 vägar till ett bättre intranät

I jakten på den bästa plattformen för organisationens nya intranät kan det vara svårt att hitta en lösning som uppfyller alla behov, men vem har sagt att man måste välja endast en plattform? .

VA - I förrgår: 14:18

FN-svenskens jobbstartup rider på vågen av unga som hoppar av ekorrhjulet för att söka mening

Att göra världen bättre har blivit status bland unga. Men länge var det en djungel att söka tjänster på organisationer som EU, Unicef och FN. En startup på Norrsken har löst problemet med en egen algoritm – och gensvaret från världen är enormt.

VA - I förrgår: 13:54

Svenska 27-åriga Citi-tjejen som blev utvald för storbankens volontärsarbete i Uganda – och fick en idol på köpet

Citis 27-åriga associate Emma Tillberg kom nyligen hem från volontärsarbete i Uganda, där storbanken erbjuder finansiell rådgivning till lokala entreprenörer för att ge deras företag chansen att växa och bidra till att minska landets omfattande arbetslöshet. Äventyret gav en idol på köpet – Dr Joan. .

VA - I förrgår: 11:09

Han ska revolutionera musikindustrin med AI: ’Vi vill bygga den nya tidens skivbolag från grunden’

Snafu Records är skivbolaget som ska revolutionera musikindustrin underifrån – med hjälp av AI. Hör grundaren Ankit Desai berätta hur i podden Min bästa idé. .

VA - I förrgår: 10:22

Medicinteknikbolaget störtdyker på börsen efter besked om försenad säljstart - kostar bolaget miljontals kronor

Uppskjuten säljstart och utökade kostnader imponerar inte på börsen. .

VA - I förrgår: 10:00

Byggjätten slår förväntningarna – rusar på börsen

Peab kunde visa upp ett överraskande bra resultat. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.