VA > Ekonomi

Sunday, 27 May, 10:11

VA - 18 apr 18 kl. 10:40

Legendariska investeraren George Soros spekulation mot Norwegian slutade i katastrof: Förlorade 40% - på bara en dagGeorge Soros har länge varit negativt intställd till Norwegian. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
George Soros, Norwegian, Soros

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Legendariska, investeraren, George, Soros, spekulationmot , Norwegian, slutadei , katastrof Förlorade 40% på bara en dag
DI - 08 jan 15 kl. 15:21

George Soros uppmanar EU att stödja Ukraina

Miljardären och investeraren George Soros uppmanar Europa att snabbt öka sina ansträngningar att hjälpa den ukrainska ekonomin som drabbas av hotet från Ryssland..

DI - 13 mar 14 kl. 07:30

Soros varnar för EU:s upplösning

Europa riskerar att drabbas av "Japan-sjukan" om politikerna vidtar åtgärder. Det varnar den legendariska investeraren George Soros för..

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 10:42

Köpte lyxbostad av George Soros exfru - tvingas rea ut den

Investeraren Chris Cole köpte 2014 ett townhouse i New York av Susan Weber Soros, exfru till miljardären George Soros. När Chris Cole sedan försökte sälja bostaden var ingen villig att betala den begärda summan..

Affärsvärlden - 02 sep 15 kl. 15:33

George Soros investerar i kolproducenter

Den välkände investeraren och hedgefondförvaltaren George Soros har investerat en för honom mindre summa i kolproducenterna Peabody Energy och Arch Coal. Det skriver The Guardian och hänvisar till dokument inlämnade till amerikanska Securities and Exchange commission, SEC..

Affärsvärlden - 17 feb 16 kl. 15:48

George Soros köper storpost i Ferrari

Den välkända investeraren och miljardären George Soros har köpt 0,45 procent av Ferrari per den sista december i fjol..

Affärsvärlden - 18 feb 15 kl. 10:29

George Soros flyr amerikanska aktier

Miljardären George Soros hedgefond, Soros Fund Management, minskade sina innehav i amerikanska aktier under fjärde kvartalet..

SR - 24 sep 17 kl. 11:35

Ungerns regering i kampanj mot George Soros

I Ungern kommer regeringen inom kort lansera en landsomfattande kampanj riktad mot finansmannen och filantropen George Soros. I fokus är framförallt Soros positiva inställning till invandring som enligt den ungerska regeringen hotar att bli hela EU:s politik. Men i Ungern ser många det här snarare som inledningen på valkampanjen inför parlamentsvalet nästa år..

DN - 12 dec 17 kl. 18:07

George Soros: Så gjordes jag till folkets fiende

KOLUMNEN. George Soros är ordförande för Soros kapitalförvaltning och Institutet för ett öppet samhälle.  Den ungerska regeringen har hittat på att det finns en "Sorosplan" som öppnar landet för en flodvåg av muslimska migranter.

DI - 07 apr 18 kl. 08:33

George Soros gör sig redo för kryptohandel

George Soros investeringsfirma Soros Fund Management uppges förbereda sig för att handla kryptovalutor, trots efter att ha kallat kryptovalutor för en bubbla så sent som i januari. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor..

E24 - 18 feb 11 kl. 13:47

Han vill bli Kinas George Soros

Zhang Biao lanserade i veckan Kinas första officiella hedgefond. Och det var bara början för mannen som strävar efter att bli Kinas svar på västvärldens stora stjärnförvaltare George Soros och James Simons..

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:27

Framtidsspanaren som hellre pratar om tajts än om framtid

PODD. Artificiell intelligens, robotar, digitalisering och hotande klimatkatastrofer. Det vimlar av trendspanare och förståsigpåare som har åsikter om framtiden.

VA - Igår: 15:26

Elon Musk rasar över mediekritiken: Ska starta Pravda för att granska journalister

Då Berlinmuren föll 1989 drogs den legendariska ryska tidningen Pravda med i fallet. Men nu tycks Pravda återigen ha fått nytt liv. Denna gång tänker hårt mediekritiserade Elon Musk dra igång en plattform med samma namn för att granska journalister.

VA - Igår: 14:15

Citi-höjdaren: "GDPR drar undan mattan för Europa när oheliga allianser har blivit det nya normala"

Oheliga allianser är inte oheliga längre utan det nya normala och gäller numera även storbolag, menar Phil Watson som befann sig på blixtvisit i Sverige. .

VA - Igår: 14:15

Börsen dissar Telias invit till Bonnier – aktien fortsätter ned efter handelsstopp

Bonnier Broadcasting, med TV4 och C More, är värt över 10 miljarder kronor, enligt Resumé. Förhandlingarna, som nu bekräftas av Telia, har pågått länge. .

VA - Igår: 13:17

Topplista: Nordens 10 hetaste aktier just nu

Veckans Norden topp 10  består av fyra svenska, tre norska, två danska och en finsk aktie. .

VA - Igår: 11:43

Mitt i plastjakten – nu tar mångmiljardärerna strid för sina sugrör

”Våra plastsugrör påverkar miljön mycket mindre än de flesta alternativ för dryckesförpackningar”, hävdar Tetra Pak. .

VA - I förrgår: 21:08

Så sätter 6 kvinnliga bossar den nya tonen för musikbranschen

Samtidigt som #MeToo-rörelsen ångar framåt i den amerikanska filmindustrin gör musikbranschen sitt bästa för att hänga med i takterna. Här är kvinnorna som är branschens tungviktare och går i täten för att skaka om strukturen. .

VA - I förrgår: 09:40

Challengermode drar igång e-sportens motsvarighet till SHL

National Esports League, NEL. Det är namnet på en ny e-sportsliga som även startar i internationellt format. Bakom ligan står svenska startup-bolaget Challengermode med investerare som Zlatan Ibrahimovic och Avito-grundaren Jonas Nordlander.

VA - I förrgår: 08:48

Bolånekriget fortsätter: Nu sänker statliga storbanken de populäraste räntorna

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sin listränta med 0,10 procentenheter för bolån med de mest populära räntebindningstiderna, tre månader och ett år, samt med 0,05 procentenheter för bolån med räntebindningstid på två år. .

VA - I förrgår: 21:08

Här är 6 kvinnliga bossar som sätter den nya tonen för USA:s musikbransch

Samtidigt som #MeToo-rörelsen ångar framåt i den amerikanska filmbranschen gör musikbranschen även sitt för att hänga med i takterna. Här är kvinnorna som är branschens tungviktare och går i täten för att skaka om strukturen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.