Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 05:32

Dagensanalys.se - 18 apr 18 kl. 08:54

Apple lanserar en ny prenumerationstjänst för tidningarEn ny betaltjänst för magasin och tidningar från Apple kan snart bli verklighet. News-appen I Iphone (finns bara som en widget i Sverige) kan byggas ut till en fullfjädrad betaltjänst med 200 olika tidningar och magasin. Det skall vara ännu ett sätt för Apple att generera större intäkter för sina tjänster. Nyheten kommer nu en månad efter det att Apple köpte Texture, en tjänst som inte finns i Sverige som låter amerikanska användare läsa 200 tidningar och magasin för drygt 80 kronor i månaden. En del av vinsten ska delas med tidningsutgivarna.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Iphone, Sverige, Texture, Bloomberg, Apples, News, Apple Music

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, lanseraren ny , prenumerationstjänstför , tidningar
IDG - 17 apr 18 kl. 14:51

Uppgifter: Apple lanserar prenumerationstjänst för tidningar


En Apple-märkt betaltjänst för magasin och tidningar, det kan snart bli verklighet..

Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.

IDG - 10 sep 18 kl. 15:36

Uppgifter: Apple letar dagstidningar till sin nya prenumerationstjänst


Apple flirtar med stora, amerikanska dagstidningar för att de ska gå med i företagets kommande prenumerationstjänst för tidningar och magasin..

DI - 19 mar 16 kl. 15:52

Soundcloud i avtal med Sony - utmanar Spotifys prenumerationstjänst

Streamingjätten Soundcloud bekräftar uppgifter om att man tecknat ett avtal med Sony Music. Det svenskgrundade bolaget, med 175 miljoner lyssnare, står nu redo att utmana Spotify och Apple Music med en egen prenumerationstjänst i USA och andra länder senare i år..

DI - 22 okt 15 kl. 11:38

Disney lanserar streamingtjänst i Europa

Disney uppges vara på väg att lansera en digital prenumerationstjänst i Europa med start nästa månad..

Affärsvärlden - 22 okt 15 kl. 13:19

Disney lanserar streamingtjänst i Europa

Disney uppges vara på väg att lansera en digital prenumerationstjänst i Europa med start nästa månad. Tjänsten, som går under namnet DisneyLife, väntas erbjuda alltifrån böcker och musik till film och TV-innehåll såsom Disney Channel, skriver Financial Times..

IDG - 16 maj 17 kl. 14:45

Shadow Brokers startar prenumerationstjänst för hackare efter Wannacry-kaoset


Skam den som ger sig. Nu försöker Shadow Brokers återigen sälja av sitt lager av hackarverktyg, denna gång genom en prenumerationstjänst..

Dagensanalys.se - 14 mar 18 kl. 08:54

Apple lanserar snart en egen streamingtjänst

Apple kommer att lansera någon form av egen streamingtjänst inom kort. Under SXSW-konferensen i USA antydde Apple-chefen Eddy Cue många detaljer om att de har en ny streamingtjänst är på gång. – Vi går ”all in” på originalinnehåll, sa Eddy Cue under en intervju.

Dagensanalys.se - 02 maj 17 kl. 15:28

Ännu en tidning lämnar Apple News

Tidningen The Australian har hoppat av Apple News prenumerationstjänst bara åtta månader efter att de började använda den för att sprida sina artiklar. The Australians vd Nicholas Grey sa att tjänsten varken generade fler prenumeranter eller intäkter. “The Australian’s number one digital priority is driving subscriptions, and unfortunately the Apple News service did not drive meaningful new subscriptions, nor meaningful revenue, for us.

Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 13:31

Apple lanserar digital TV-show – Planet of the Apps

Efter flera månaders rykten om att Apple skall ge sig in i TV-branchen släppte man igår den första Planet of the Apps, som finns tillgänglig online via iTunes om man är abonnent av företagets streamingtjänst, Apple Music. Planet of the Apps är en 50-minutersutställning som har en kändis och entreprenörer som man pitchar sina appar för – som en digital variant av draknästet. Lightspeed Venture Partners är VC-företaget som en möjlig investerare för företagare vars idéer imponerar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Många handlare uppmärksammar Halloween

Drygt 4 av 10 handlare planerar att uppmärksamma Halloween. Framförallt ökar försäljningen av godis, ljus, pumpor och maskeradkläder. Det visar Svensk Handels undersökning inför Halloween.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Här är alla nominerade i 100-wattaren

96 kampanjer lyckade ta sig igenom juryns nålsöga och är nominerade i 100-wattaren, tävlingen om reklam. Sedan år 1990 koras Sveriges effektivaste kommunikation i tävlingen 100-wattaren. En jury på 60 personer har sållat ut de som lyckats bäst i att skapa kommunikation som fungerar.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Ska få robotar att passa in

För att robotar ska fungera optimalt i samspel med människor måste de kunna anpassa sig till förändringar i miljön. Datavetaren Tomasz Kucner beskriver i sin avhandling en datadriven modell som gör att robotar lättare kan smälta in i olika miljöer. De flesta robotar i dag fungerar på följande sätt: De tar in information, planerar och utför sedan sin uppgift.

Dagensanalys.se - Igår: 03:29

Så här når du ut till generation Z

Generationen som föddes med internet i mun är en attraktiv målgrupp då de är den kommande konsumentgenerationen som redan idag sätter ribban. Här berättar jag hur du når ut till dem på bästa sätt. Du gissade rätt.

Dagensanalys.se - Igår: 02:59

Considgalan ska prisa digitala influencers

Snart är det dags för årets upplaga av Considgalan som ska hylla de individer som på ett ”föredömligt sätt driver digitaliseringen framåt”. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram individer som under året fått betyda mycket för Sveriges digitala utveckling. Utmärkelsen delas ut av 2017 års vinnare Per Holknekt.

Dagensanalys.se - Igår: 02:50

Matt Taylor blir chef för Audience Insights på Twitter

Han kommer å sitt globala teams vägnar rapportera direkt till Tim Perzyk som är vp för marketing insights & analytics på Twitter.  Matt letar medarbetare så damma av din cv. Matt kommer att bygga upp sitt team från scratch.

Dagensanalys.se - Igår: 02:43

Linda Palmgren tar över tronen på Starcom

Nu är det klart att det blir Linda som tar över som vd på Starcom efter att Liv valde att gå vidare. Linda kommer senast från United Influencers och har även jobbat som vd på PS Agency. .

Dagensanalys.se - Igår: 16:13

Amazons vd hatar Powerpoint

Om du jobbar på Amazon ska du inte komma med en Powerpoint till mötet. Istället vill de ha en historia. När Jeff Bezos sitter på möte vill han inte se ännu en Powerpoint.

Dagensanalys.se - Igår: 10:15

Så här ska du följa upp dina kunskapskampanjer

Tobias Ögren från Analyticsdagarna har delat med sig av några fantastiska tips från –  Konsumentverkets Webbanalytiker Henrik Hallenius –  om hur du följer upp digitala kampanjer när syftet är att sprida kunskap och inte öka försäljningen. Den 14 November under Analyticsdagarna för offentlig sektor, kommer Henrik att dela med sig av Konsumentverkets arbete med planering och uppföljning av digitala kampanjer. Här delar Henrik Hallenius med sig om vad han tror är de viktigaste nycklarna när det gäller att mäta och följa upp sina digitala kampanjer.

Dagensanalys.se - I förrgår: 05:05

Youtube minskar tiden för vad som räknas som engagemang

Youtube håller på och trimmar in sina annonserbjudanden. Vem gynnas av detta? Youtube såklart.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.