Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:53

Dagensanalys.se - 18 apr 18 kl. 08:54

Apple lanserar en ny prenumerationstjänst för tidningarEn ny betaltjänst för magasin och tidningar från Apple kan snart bli verklighet. News-appen I Iphone (finns bara som en widget i Sverige) kan byggas ut till en fullfjädrad betaltjänst med 200 olika tidningar och magasin. Det skall vara ännu ett sätt för Apple att generera större intäkter för sina tjänster. Nyheten kommer nu en månad efter det att Apple köpte Texture, en tjänst som inte finns i Sverige som låter amerikanska användare läsa 200 tidningar och magasin för drygt 80 kronor i månaden. En del av vinsten ska delas med tidningsutgivarna.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Apple, Iphone, Sverige, Texture, Bloomberg, Apples, News, Apple Music

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple, lanseraren ny , prenumerationstjänstför , tidningar
IDG - 17 apr 18 kl. 14:51

Uppgifter: Apple lanserar prenumerationstjänst för tidningar


En Apple-märkt betaltjänst för magasin och tidningar, det kan snart bli verklighet..

Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 09:19

Apple lanserar analystjänst för poddar

Nu är Apples analystjänst för alla poddägare igång som listar sina poddar hos Apple. Tjänsten är fortfarande i beta, men fungerar som ska, enligt Apple. Du kan spåra unika enheter och se statistik för playback.

DI - 19 mar 16 kl. 15:52

Soundcloud i avtal med Sony - utmanar Spotifys prenumerationstjänst

Streamingjätten Soundcloud bekräftar uppgifter om att man tecknat ett avtal med Sony Music. Det svenskgrundade bolaget, med 175 miljoner lyssnare, står nu redo att utmana Spotify och Apple Music med en egen prenumerationstjänst i USA och andra länder senare i år..

DI - 22 okt 15 kl. 11:38

Disney lanserar streamingtjänst i Europa

Disney uppges vara på väg att lansera en digital prenumerationstjänst i Europa med start nästa månad..

Affärsvärlden - 22 okt 15 kl. 13:19

Disney lanserar streamingtjänst i Europa

Disney uppges vara på väg att lansera en digital prenumerationstjänst i Europa med start nästa månad. Tjänsten, som går under namnet DisneyLife, väntas erbjuda alltifrån böcker och musik till film och TV-innehåll såsom Disney Channel, skriver Financial Times..

IDG - 16 maj 17 kl. 14:45

Shadow Brokers startar prenumerationstjänst för hackare efter Wannacry-kaoset


Skam den som ger sig. Nu försöker Shadow Brokers återigen sälja av sitt lager av hackarverktyg, denna gång genom en prenumerationstjänst..

Dagensanalys.se - 14 mar 18 kl. 08:54

Apple lanserar snart en egen streamingtjänst

Apple kommer att lansera någon form av egen streamingtjänst inom kort. Under SXSW-konferensen i USA antydde Apple-chefen Eddy Cue många detaljer om att de har en ny streamingtjänst är på gång. – Vi går ”all in” på originalinnehåll, sa Eddy Cue under en intervju.

Dagensanalys.se - 02 maj 17 kl. 15:28

Ännu en tidning lämnar Apple News

Tidningen The Australian har hoppat av Apple News prenumerationstjänst bara åtta månader efter att de började använda den för att sprida sina artiklar. The Australians vd Nicholas Grey sa att tjänsten varken generade fler prenumeranter eller intäkter. “The Australian’s number one digital priority is driving subscriptions, and unfortunately the Apple News service did not drive meaningful new subscriptions, nor meaningful revenue, for us.

Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 13:31

Apple lanserar digital TV-show – Planet of the Apps

Efter flera månaders rykten om att Apple skall ge sig in i TV-branchen släppte man igår den första Planet of the Apps, som finns tillgänglig online via iTunes om man är abonnent av företagets streamingtjänst, Apple Music. Planet of the Apps är en 50-minutersutställning som har en kändis och entreprenörer som man pitchar sina appar för – som en digital variant av draknästet. Lightspeed Venture Partners är VC-företaget som en möjlig investerare för företagare vars idéer imponerar.

E24 - 14 jul 15 kl. 17:43

Uppgifter: Apple lanserar tv-tjänst

Efter att ha lanserat sin musikstreamingtjänst Apple Music sätter nu Apple fokus på nästa stora tjänstelansering..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

100+ ord och termer i digital marknadsföring

Kan du alla ord och termer i digital marknadsföring? Om inte så är denna svenska ordbok/guide ett bra ställe att börja på. ”Glosor i Digital Marknadsföring” är framtagen av vår vän Simon Myringer.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

The Amazing Society stärker den kreativa kapaciteten

”Efterfrågan på våra tjänster ökar generellt men växer särskilt inom det kreativa området och jag är väldigt glad över att möta hösten med ett tydligt stärkt team på den fronten,” säger Tobias Franzén VD. Johanna Andersson ansluter som Content Specialist och är nyexaminerad Digital strateg från Berghs School of Communication. Emma Burholt går in som Client Manager och kommer senast från rollen som Commercial Advisor på United Influencers.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

Shopgun köper Mattilbud

ShopGun – en app som digitaliserat reklamblad – har förvärvat Mattilbud. Mattilbud är en av de mer populära apparna i Norge. Vilket bidrar till den totala siffran att cirka 1 miljon använder deras appar varje månad.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

IKEA vill locka fram dina känslor i sin nya kampanj

IKEA fortsätter med kampanjen – Där livet händer – och denna gång vill uppmärksamma föräldrar som sitter fastlimmade i mobilen att titta sig omkring. IKEAS reklamfilmer är sådär härligt råa och lyckas att med den enkla sanningen förmedla sitt budskap. Samtidigt som de smyger på ett mysigt sätt in sina produkter i bakgrunden.

Dagensanalys.se - Igår: 08:03

Google experimenterar med falska företag i videoannonser

Google skapar falska företag med falska budskap för att testa hur många som klickar på annonserna. Med andra ord ett gigantiskt A/B-test där vi är deras försökskaniner. Som tack delar de med sig av resultaten.

Dagensanalys.se - Igår: 07:50

Skicka självförstörande e-post med Gmail

Kan inte komma på när man vill använda funktionen men nu kan du ändå göra det – skicka självförstörande epost med Gmail. Du kan ställa in att e-brevet ska förstöras inom 1 dag, 1 vecka eller anpassad tid. När brevet har ställts in att förstöras så säger Gmail att man inte kan kopiera det eller skicka vidare mailet.

Dagensanalys.se - Igår: 21:16

Facebook anklagas ännu en gång för att blåsa upp sin siffror

Ännu en gång har Facebook problem med sin statistik. Den här gången har de stämts i Kalifornien för att ha blåst upp sina siffror med 400 procent. Bakom stämningen finner vi Therapy Threads som anklagar Facebook för ”misrepresentation of the Potential Reach of its advertisements”, genom att ”more people could potentially be reached by their advertisements than possibly could have been”.

Dagensanalys.se - Igår: 19:13

Trots en magisk räckvidd i Sverige ryker 90 arbetsplatser

Aller Media måste spara pengar trots att mediehuset når över 11 miljoner svenskar varje vecka. Aller Media har lyckats med det som inte många har. Att nå ut till 11 miljoner svenskar trots att mediehuset har en målgrupp består utav 84% kvinnor.

Dagensanalys.se - Igår: 19:00

Färska siffror: 34 procent av svenskarna använder en reklamblockerare

Det är lätt att glömma bort att vi svenskar fortfarande använder en reklamblockerare. Det har inte varit så mycket skrivet om det i media och vem vill egentligen leta upp dåliga nyheter. Nu har vi fått ta del av siffror från Statista.

Dagensanalys.se - Igår: 17:09

När du behöver text till ett pressmeddelande eller content marketing

Vi heter Karlssons Textbyrå och vi skapar effektiv kommunikation med text. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag. Och ja, vi skriver även artiklarna här på Dagensanalys.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.