Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 07:58

Dagens PS - 18 apr 18 kl. 07:26

CIA-chefen har besökt Nordkoreas Kim Jong-UnCIA-chefen Mike Pompeo, som också är föreslagen som ny utrikesminister av Donald Trump, har rest och träffat den nordkoreanska ledaren Kim Jong-Un. Enligt uppgifter till Washington Post har besöket genomförts under den första veckan i april. Syftet med mötet var att förbereda det framtida mötet mellan president Donald Trump och den nordkoreanska ledaren, enligt Sky News. Vitahuset och CIA har valt att inte kommentera uppgifterna..
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
CIA, Nordkoreas Kim Jong-Un, Mike Pompeo, Donald Trump, Kim Jong-Un, Washington Post, Sky News

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CIA-chefenhar , besökt, Nordkoreas, Kim, Jong-Un
SVT - 18 apr 18 kl. 03:39

Uppgifter: CIA-chefen har träffat Kim Jong-Un

CIA-chefen Mike Pompeo var i Nordkorea och träffade landets diktator Kim Jong-Un över påskhelgen, skriver Washington Post. Mötet ska ha varit del av förberedelserna för de samtal som senare ska hållas mellan Donald Trump och Kim Jong-Un..

DN - 18 apr 18 kl. 09:48

CIA-chefen uppges ha träffat Nordkoreas ledare

Den amerikanske utrikesministerkandidaten och CIA-chefen Mike Pompeo besökte Nordkorea och träffade landets ledare Kim Jong-Un under påskhelgen, enligt källor till nyhetsbyrån Reuters..

Expressen - 18 apr 18 kl. 03:32

Mike Pompeo uppges ha träffat Kim Jong-Un

CIA-chefen Mike Pompeo träffade Kim Jong-Un i ett hemligt möte under påskhelgen, rapporterar Washington Post. Mötet ska ha varit en förberedelse inför det kommande mötet mellan Donald Trump och den nordkoreanske ledaren..

BT - 04 mar 13 kl. 07:48

Rodman: "Kim Jong-un är kanon"

Basketlegendaren Dennis Rodman är hemma från sitt besök i Nordkorea och hyllar i en intervju med ABC landets diktator Kim Jong-un. Samtidigt förbereder Nordkorea en storskalig militärövning som en styrkedemonstration mot USA och Sydkorea. Se tv-klipp i artikeln!

Helsingborgs Dagblad - 12 aug 12 kl. 00:43

Danmark kastade ut CIA-agenter

I all hemlighet utvisade Danmark i slutet av 1970-talet amerikanska CIA-agenter som ägnat sig åt olovlig avlyssning av Nordkoreas ambassad i Köpenhamn. När det avslöjades förklarades tre CIA-agenter persona non grata av dåvarande Anker Jørgensen-regeringen, avslöjar förre chefen för danska säkerhetspolisen PET Ole, Stig Andersen, i sina memoarer, skriver Politiken. Historien hölls hemlig av hänsyn till USA..

Skånskan - 13 mar 18 kl. 16:55

USA:s utrikesminister får sparken via Twitter

ERWP.fif(1)Donald Trump meddelade sin utrikesminister Rex Tillerson att han blivit utbytt genom en tweet. I ett pressmeddelande från amerikanska utrikesdepartementet säger sig Tillerson inte ha talat med presidenten och vet själv inget om orsaken till sin framtvingade avgång.

Resume - 26 jun 14 kl. 08:50

Hollywoodfilm får Nordkorea att hota med krig

Hollywoodfilm får Nordkorea att hota med krigNordkorea hotar med "skoningslös hämnd" om en Hollywood-film om att lönnmörda Kim Jong-Un kommer ut som planerat. Filmen är en action-komedi och James Franco spelar en av rollerna. En talesman för Nordkoreas utrikesdepartment har i landets statliga television uppger att man betraktar filmen som en krigshandling om den släpps.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 17 kl. 11:47

Nordkorea begär spionchef utlämnad

Nordkorea begär att chefen för Sydkoreas underrättelsetjänst (NIS) ska utlämnas, misstänkt för delaktighet i en påstådd mordkomplott mot landets ledare Kim Jong-Un. Förra veckan anklagade Nordkorea den amerikanska underrättelsetjänsten CIA och NIS för a.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 16 timmar sedan

Back to work – rivstart eller mjukstart?

Hur gör man för att komma in i rutinerna igen efter semestern? Hur mjuk får en mjukstart egentligen vara och varför ligger hemligheten i att komma tillbaka från sommarens ledighet i hur vi lämnade kontoret FÖRE semestern. Vi är lediga i runda slängar två månader varje år.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Qviberg om ”brandbilar”

Qviberg’s Corner – Dagens PS följer finansmannen Mats Qvibergs vassa tunga. I dag: ett brännande hett ämne. pic.

Dagens PS - 19 timmar sedan

PS – podden: Tänk nya tankar

Missa inte chansen att få hjälp med att börja tänka nya tankar. PS-podden hjälper er med det. Hösten är här.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Norska oljefonden levererar – igen

Norska oljefonden, som formellt heter Statens pensjonsfond utland, hade en avkastning på 1,8 procent i det andra kvartalet. Det innebär att fonden ökade 167 miljarder norska kronor. Avkastningen beskrivs ha varit 0,2 procentenheter lägre än jämförelseindex.

Dagens PS - 20 timmar sedan

Tsipras: Grekland bestämmer sitt öde

Grekland har i och med att man lämnat räddningsstadiet möjlighet att bestämma sitt eget öde. Det säger premiärminister Alexis Tsipras i ett tal till nationen på tisdagen med anledning av att det sydeuropeiska landet lämnat räddningsstadiet. Tsipras står politiskt till vänster.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Uteblivna betalningar oroar Tesla-leverantörer

Vissa Tesla-leverantörer är oroliga över uteblivna betalningar från biltillverkaren. Det rapporterar Wall Street Journal. En ny undersökning som skickats ut av en välkänd leverantörsorganisation delger att 18 av 22 respondenter tror att Tesla nu är en finansiell risk för deras företag.

Dagens PS - I förrgår: 07:17

Klart i natt: Greklands krisprogram slutförs

Greklands krisprogram slutförs när landet nu tar emot den sista utbetalningen av de tre nödlånspaket som landet fick i samband med skuldkrisen 2010. Det rapporterar Sveriges Radio. Landet har fått mer än 260 miljarder euro i nödlån från andra länder i eurozonen och den internationella valutafonden IMF sedan skuldkrisen bröt ut.

Dagens PS - Igår: 07:58

Smäll på 8,9 miljoner dollar för bankbjässe

Merill Lynchs Equity analysavdelning betalar 8,9 miljoner dollar i en uppgörelse med finansinspektionen, SEC, efter att man misslyckats med att delge intressekonflikt i samband med rådgivning till kunder. Det rapporterar Reuters. Det rör sig om kundrådgivning kring tredjepartsprodukter.

Dagens PS - I förrgår: 06:31

Kina sparkar sex chefer efter vaccinskandalen

Kina låter nu kvasten gå i sin myndighet för tillsyn av mat och läkemedel, CFDA. Bakgrunden är säkerhetsskandalen kring vaccintillverkaren Changsheng Biotechnology, rapporterar Reuters. Totalt sparkas sex högt uppsatta personer inom CFDA.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Jasplan har störtat – fågel bakom kraschen

”Det är en fågelkollision. Piloten har skjutit ut sig och har klarat sig.” Det säger Johan Lundgren, presskommunikatören på Försvarsmakten, till Aftonbladet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.