DN > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:53

DN - 17 apr 18 kl. 16:41

Hon lockades med ”en ingenjörslön” för att fuska på högskoleprovetStina skrev 2.0 på högskoleprovet. En tid senare blev hon kontaktad på Facebook av någon som ville att hon skulle hjälpa till att fuska med ”en ingenjörslön” för ett par timmars jobb. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon lockadesmed en , ingenjörslönför att , fuska, högskoleprovet

Fler nyheter från DN

DN - 2 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten i världen slutar i år

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport..

DN - 15 minuter sedan

ENKÄT: Vad tycker du att inte kunna betala kontant?

Åhléns provar att slopa kontantbetalning på tre varuhus. DN frågade några personer vad de anser om att inte kunna betala kontant i en butik.  .

DN - 30 minuter sedan

Åhléns test av kontantfria varuhus får kritik

Varuhusjätten Åhléns utesluter nu kontant betalning i tre varuhus. Kedjans test är en del i en rörelse mot en kontantfri detaljhandel. .

DN - 1 timme sedan

Prins Daniel säljer gymmet

Prins Daniel säljer en av de två gymkedjor han är delägare i, skriver Dagens industri. Kedjan Balance, som startades av Daniel Westling 2006, har sedan länge haft svag lönsamhet och drogs i fjol med en förlust. Köpare är gymkedjan Sats, som hoppas kunna vända rörelsen på rätt kurs..

DN - 4 timmar sedan

Det betyder nudge – och så kan det användas i vardagen

Nudge, beteendeekonomi och beteendedesign. Begreppen syns då och då – inte minst efter att Richard Thaler tilldelades ekonomipriset 2017. Men vad innebär de?

DN - 9 timmar sedan

Spotifyägare plockade hem storvinst

Spotifys ena medgrundare och storägare Martin Lorentzon har sålt aktier i bolaget värda runt 370 miljoner kronor, rapporterar Dagens Industri..

DN - 16 timmar sedan

USA skjuter på biltullar

Trumpregeringens utredning om det behövs tullar på bilar som importeras till USA drar ut på tiden, enligt USA:s handelsminister Wilbur Ross..

DN - 18 timmar sedan

Premiärministern höll symboliskt tal när Grekland slipper EU-stöd

Grekland går nu in i en ny era och har återtagit kontrollen över landets öde, enligt landets premiärminister Alexis Tsipras. Men trots att landet lämnat EU:s tredje nödpaket får man även de närmaste åren räkna med regelbundna besök av tjänstemän från EU och IMF..

DN - 21 timmar sedan

Jaskrasch sänker Saabaktien

Saabaktien sjunker på börsen efter Jaskraschen utanför Ronneby på förmiddagen. I övrigt är det små rörelser på Stockholmsbörsen, i likhet med de ledande Europabörserna..

DN - 22 timmar sedan

Trump: Räkna med utdraget tullbråk med Kina

USA.s president Donald Trump tror inte på något genombrott i samtalen om handelshinder med Kina i veckan. – Jag räknar inte med att de ska ge något, säger han till Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.