DN > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 07:57

DN - 17 apr 18 kl. 15:39

Karmas Elsa Bernadotte: "Vänta inte på den perfekta idén"Efter lanseringen i London siktar matsvinnsappen Karma mot nya marknader. DN har träffat en av grundarna, Elsa Bernadotte, för att tala om digitalt ledarskap och effektiv kommunikation. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Elsa Bernadotte, London, Karma, Bernadotte

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karmas, Elsa, Bernadotte, Väntainte på den , perfekta, idén
Kristianstadsbladet - 01 jan 13 kl. 20:55

Efter tomten och snön kom lilla Elsa

Foto: Johanna Wallin
Elsa skulle kommit till tomten och snön. Men väntan blev längre än så: Först sju minuter över 11 på nyårsdagen valde lilla Elsa att komma till världen. Därmed blev hon 2013 års första bebis i Kristianstad.

DalaDemokraten - 24 dec 13 kl. 05:50

Efter lång vänta kom DD-Tomten

FalunOlle, Elsa, Alva och alla de övriga dryga tjugotalet barnen är som helt vanliga barn. Bara det att de av.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 17 kl. 18:19

Nya EVS-centern har fått vänta länge på sin debut

EVS vann när nya centern Elsa Arrestad äntligen fick göra seriedebut..

Kristianstadsbladet - 06 okt 12 kl. 09:00

Fyra timmars väntan på hemfärd

86-åriga cancersjuka Elsa Iverbring fick vänta i fyra timmar i sjukhusets entré på att få sjukresa hem till Simrishamn ?Skrämmande att gamla och sjuka behandlas på det här viset?, säger sjukhusvärdinnan Ing-Britt Svensson.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:35

De fann varann mellan studiepassen

DUO. Elsa Trolle Önnerfors och Fredrik Önnerfors förlovade sig på taket till AF-borgen i Lund. De är ett exempel på alla familjebildningar som har sin rot på universitetet.

NSD - 11 jul 18 kl. 18:05

HELA LISTAN: De kom in på Lapplands gymnasium

JokkmokkEl- och energiprogrammetHansson Viklund, Willfredm JokkmokkHelin, Albin PorjusHolmqvist, Lisa JokkmokkHolmqvist, Magnus VuollerimHultbäck, Anton MellerudJakobsson, Jimmie VuollerimLarsson, Hugo JokkmokkLundmark, Ellen VuollerimLundquist, Linn PorjusLundström, Hugo JokkmokkNilsson, Hugo JokkmokkOlander, Tristan JokkmokkRydström, Theodor JokkmokkSegerström, Alvin JokkmokkStaaf, Fabian JokkmokkStrömberg, André VuollerimSundberg, Anton JokkmokkSundberg, Arvid MattisuddenProgrammet för fordonsvård och godshanteringJohansson, Tobias JokkmokkNaturvetenskapsprogrammetEnbom, Agnes JokkmokkJafari, Davood JokkmokkKarlström, Sara VuollerimKuoljok Baer, Sunna JokkmokkObiagwu, Désirée JokkmokkSandberg, Parinyaporn JokkmokkSilfver, Agnes JokkmokkSamhällsvetenskapsprogrammetBergqvist,

Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 07:00

Fotbollsskor och finskor på önskelistan

Foto: Annica Jönsson
Eritrea har inget lag i fotbolls-VM, knappt ens något klubblag. Ändå är det fotbollskor de nyanlända eritreanerna trår efter. Tjejerna letar främst finskor eller promenadskor.

UT - 23 dec 14 kl. 07:51

B-hallen ger mer istid

I ungefär ett år har det funnits två ishallar på Lassalyckan. Vi gjorde ett nedslag i B-hallen för att se vad ulricehamnarna tycker. Anneli Lidberg är här med fyra barn den här lördagsförmiddagen, killarna spelar hockey i A-hallen och i B-hallen övar tjejerna på konståkning.

Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 13:09

"Frost"-fans vill se hbtq-prinsessa

Ge den älskade "Frost"-figuren Elsa en flickvän. Så lyder uppmaningen i en växande Twitterkampanj som går under hashtaggen #GiveElsaAGirlfriend.Kampanjen riktar sig direkt till filmjätten Disney inför den kommande uppföljaren till den animerade världssuccén "Frost" från 2013.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Det betyder nudge – och så kan det användas i vardagen

Nudge, beteendeekonomi och beteendedesign. Begreppen syns då och då – inte minst efter att Richard Thaler tilldelades ekonomipriset 2017. Men vad innebär de?

DN - 7 timmar sedan

Spotifyägare plockade hem storvinst

Spotifys ena medgrundare och storägare Martin Lorentzon har sålt aktier i bolaget värda runt 370 miljoner kronor, rapporterar Dagens Industri..

DN - 14 timmar sedan

USA skjuter på biltullar

Trumpregeringens utredning om det behövs tullar på bilar som importeras till USA drar ut på tiden, enligt USA:s handelsminister Wilbur Ross..

DN - 16 timmar sedan

Premiärministern höll symboliskt tal när Grekland slipper EU-stöd

Grekland går nu in i en ny era och har återtagit kontrollen över landets öde, enligt landets premiärminister Alexis Tsipras. Men trots att landet lämnat EU:s tredje nödpaket får man även de närmaste åren räkna med regelbundna besök av tjänstemän från EU och IMF..

DN - 19 timmar sedan

Jaskrasch sänker Saabaktien

Saabaktien sjunker på börsen efter Jaskraschen utanför Ronneby på förmiddagen. I övrigt är det små rörelser på Stockholmsbörsen, i likhet med de ledande Europabörserna..

DN - 20 timmar sedan

Trump: Räkna med utdraget tullbråk med Kina

USA.s president Donald Trump tror inte på något genombrott i samtalen om handelshinder med Kina i veckan. – Jag räknar inte med att de ska ge något, säger han till Reuters..

DN - Igår: 07:55

Därför sjunker den svenska kronan i värde

Kronan har sjunkit kraftigt mot euron och dollarn under lång tid. Den främsta orsaken är Riksbankens minusränta. Exportföretag ­gynnas, men hushållen drabbas.

DN - Igår: 06:55

Värmen ökade impulsköp av båtar

Båtförsäljningen beskrivs som den bästa någonsin efter sommarens badvänliga värmemånader. Både nya och begagnade båtar går åt och över hälften av båtbranschens medlemmar säger att säsongen varit bättre eller mycket bättre än ifjol..

DN - Igår: 06:04

Äggbranschen vill höja priserna

Den varma, torra sommaren har gjort spannmålspriserna dyrare. Nu anser äggbranschen att priserna på ägg också behöver höjas för att kompensera producenterna för de ökade foderkostnaderna, skriver näringslivstidningen Norrbottens affärer..

DN - Igår: 19:52

Köttpriserna trycks ner när matkedjan storshoppar

Priserna på svenskt kött sjunker under hösten för att sedan stiga under nästa år. Samtidigt kan smör, ost och grädde bli dyrare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.