DN > Ekonomi

Monday, 21 January, 00:31

DN - 17 apr 18 kl. 15:39

Karmas Elsa Bernadotte: "Vänta inte på den perfekta idén"Efter lanseringen i London siktar matsvinnsappen Karma mot nya marknader. DN har träffat en av grundarna, Elsa Bernadotte, för att tala om digitalt ledarskap och effektiv kommunikation. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Elsa Bernadotte, London, Karma, Bernadotte

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karmas, Elsa, Bernadotte, Väntainte på den , perfekta, idén
Kristianstadsbladet - 01 jan 13 kl. 20:55

Efter tomten och snön kom lilla Elsa

Foto: Johanna Wallin
Elsa skulle kommit till tomten och snön. Men väntan blev längre än så: Först sju minuter över 11 på nyårsdagen valde lilla Elsa att komma till världen. Därmed blev hon 2013 års första bebis i Kristianstad.

DalaDemokraten - 24 dec 13 kl. 05:50

Efter lång vänta kom DD-Tomten

FalunOlle, Elsa, Alva och alla de övriga dryga tjugotalet barnen är som helt vanliga barn. Bara det att de av.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 17 kl. 18:19

Nya EVS-centern har fått vänta länge på sin debut

EVS vann när nya centern Elsa Arrestad äntligen fick göra seriedebut..

Kristianstadsbladet - 06 okt 12 kl. 09:00

Fyra timmars väntan på hemfärd

86-åriga cancersjuka Elsa Iverbring fick vänta i fyra timmar i sjukhusets entré på att få sjukresa hem till Simrishamn ?Skrämmande att gamla och sjuka behandlas på det här viset?, säger sjukhusvärdinnan Ing-Britt Svensson.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:35

De fann varann mellan studiepassen

DUO. Elsa Trolle Önnerfors och Fredrik Önnerfors förlovade sig på taket till AF-borgen i Lund. De är ett exempel på alla familjebildningar som har sin rot på universitetet.

NSD - 11 jul 18 kl. 18:05

HELA LISTAN: De kom in på Lapplands gymnasium

JokkmokkEl- och energiprogrammetHansson Viklund, Willfredm JokkmokkHelin, Albin PorjusHolmqvist, Lisa JokkmokkHolmqvist, Magnus VuollerimHultbäck, Anton MellerudJakobsson, Jimmie VuollerimLarsson, Hugo JokkmokkLundmark, Ellen VuollerimLundquist, Linn PorjusLundström, Hugo JokkmokkNilsson, Hugo JokkmokkOlander, Tristan JokkmokkRydström, Theodor JokkmokkSegerström, Alvin JokkmokkStaaf, Fabian JokkmokkStrömberg, André VuollerimSundberg, Anton JokkmokkSundberg, Arvid MattisuddenProgrammet för fordonsvård och godshanteringJohansson, Tobias JokkmokkNaturvetenskapsprogrammetEnbom, Agnes JokkmokkJafari, Davood JokkmokkKarlström, Sara VuollerimKuoljok Baer, Sunna JokkmokkObiagwu, Désirée JokkmokkSandberg, Parinyaporn JokkmokkSilfver, Agnes JokkmokkSamhällsvetenskapsprogrammetBergqvist,

Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 07:00

Fotbollsskor och finskor på önskelistan

Foto: Annica Jönsson
Eritrea har inget lag i fotbolls-VM, knappt ens något klubblag. Ändå är det fotbollskor de nyanlända eritreanerna trår efter. Tjejerna letar främst finskor eller promenadskor.

UT - 23 dec 14 kl. 07:51

B-hallen ger mer istid

I ungefär ett år har det funnits två ishallar på Lassalyckan. Vi gjorde ett nedslag i B-hallen för att se vad ulricehamnarna tycker. Anneli Lidberg är här med fyra barn den här lördagsförmiddagen, killarna spelar hockey i A-hallen och i B-hallen övar tjejerna på konståkning.

Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 13:09

"Frost"-fans vill se hbtq-prinsessa

Ge den älskade "Frost"-figuren Elsa en flickvän. Så lyder uppmaningen i en växande Twitterkampanj som går under hashtaggen #GiveElsaAGirlfriend.Kampanjen riktar sig direkt till filmjätten Disney inför den kommande uppföljaren till den animerade världssuccén "Frost" från 2013.

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..

DN - 09 jan 19 kl. 14:26

Färre flög med SAS i december

SAS följer trenden och tappar passagerare i decembersiffrorna. Trots det, och det faktum att planen är långt ifrån fulla, lyckas de hålla lönsamheten. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:23

Mötet om handelskriget avslutat – försiktig optimism

Kina och USA avslutade efter en extra dag av förhandlingar på onsdagen samtalen i Peking om hur handelskriget mellan länderna ska lösas. Kina tycks till stor del uppfyllt kraven från USA på att öka importen av amerikanska varor, medan mer strukturella frågor fortfarande väntar på mer detaljerade lösningar..

DN - 08 jan 19 kl. 13:52

En familjekombi som känns härligt lagom

På väg hem från Göteborg och ett besök på Volvofabriken slår det mig: Att köra nya Kia Ceed är som att köra Volvos förra generation av V60. På ett sätt är det ett väldigt bra betyg. Och en slags garanti för framgång i bilhallarna..

DN - 08 jan 19 kl. 13:13

Uber planerar för börsnotering i år

Ubers planer på en börsnotering 2019 ligger fast, trots senare tids börsturbulens.  Det uppger nättaxitjänstens vd Dara Khosrowshahi i en intervju i Wall Street Journal. .

DN - 07 jan 19 kl. 16:05

Taxiförbundet pekar ut Uber för skattefusk

Taxiförbundet lät säkerhetsföretag granska konkurrenten. Uber tar uppgifterna på allvar..

DN - 07 jan 19 kl. 09:08

Iran vill stryka nollor i fallande valuta

Irans centralbank föreslår att fyra nollor stryks från landets valuta rial, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Irna. Orsaken är att valutan har rasat kraftigt, under 2018 gick värdet ned med över 60 procent..

DN - 06 jan 19 kl. 13:24

Därför är PFAS omstritt

De senaste åren har högfluorerade ämnen, även kallat PFAS, varit ett hett ämne inom kosmetikabranschen. När sex sminkproducenter fasar ut ämnesgruppen ur produktionen väcker det frågor. Vad är PFAS egentligen?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.