DN > Ekonomi

Thursday, 24 May, 13:37

DN - 17 apr 18 kl. 15:39

Karmas Elsa Bernadotte: "Vänta inte på den perfekta idén"Efter lanseringen i London siktar matsvinnsappen Karma mot nya marknader. DN har träffat en av grundarna, Elsa Bernadotte, för att tala om digitalt ledarskap och effektiv kommunikation. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Elsa Bernadotte, London, Karma, Bernadotte

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karmas, Elsa, Bernadotte, Väntainte på den , perfekta, idén
Kristianstadsbladet - 01 jan 13 kl. 20:55

Efter tomten och snön kom lilla Elsa

Foto: Johanna Wallin
Elsa skulle kommit till tomten och snön. Men väntan blev längre än så: Först sju minuter över 11 på nyårsdagen valde lilla Elsa att komma till världen. Därmed blev hon 2013 års första bebis i Kristianstad.

DalaDemokraten - 24 dec 13 kl. 05:50

Efter lång vänta kom DD-Tomten

FalunOlle, Elsa, Alva och alla de övriga dryga tjugotalet barnen är som helt vanliga barn. Bara det att de av.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 17 kl. 18:19

Nya EVS-centern har fått vänta länge på sin debut

EVS vann när nya centern Elsa Arrestad äntligen fick göra seriedebut..

Kristianstadsbladet - 06 okt 12 kl. 09:00

Fyra timmars väntan på hemfärd

86-åriga cancersjuka Elsa Iverbring fick vänta i fyra timmar i sjukhusets entré på att få sjukresa hem till Simrishamn ?Skrämmande att gamla och sjuka behandlas på det här viset?, säger sjukhusvärdinnan Ing-Britt Svensson.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:35

De fann varann mellan studiepassen

DUO. Elsa Trolle Önnerfors och Fredrik Önnerfors förlovade sig på taket till AF-borgen i Lund. De är ett exempel på alla familjebildningar som har sin rot på universitetet.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 07:00

Fotbollsskor och finskor på önskelistan

Foto: Annica Jönsson
Eritrea har inget lag i fotbolls-VM, knappt ens något klubblag. Ändå är det fotbollskor de nyanlända eritreanerna trår efter. Tjejerna letar främst finskor eller promenadskor.

UT - 23 dec 14 kl. 07:51

B-hallen ger mer istid

I ungefär ett år har det funnits två ishallar på Lassalyckan. Vi gjorde ett nedslag i B-hallen för att se vad ulricehamnarna tycker. Anneli Lidberg är här med fyra barn den här lördagsförmiddagen, killarna spelar hockey i A-hallen och i B-hallen övar tjejerna på konståkning.

Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 13:09

"Frost"-fans vill se hbtq-prinsessa

Ge den älskade "Frost"-figuren Elsa en flickvän. Så lyder uppmaningen i en växande Twitterkampanj som går under hashtaggen #GiveElsaAGirlfriend.Kampanjen riktar sig direkt till filmjätten Disney inför den kommande uppföljaren till den animerade världssuccén "Frost" från 2013.

Uppsalanyheter.se - 26 jul 14 kl. 22:29

Wallin och Johansson utslagna i Tierp

Dragracing: Det blev en bra dag för flertalet av Uppsalaförarna på Tierp Arena under lördagen, personbästa av både Peter Rundström och Elsa Karlsson, nära hastighetsrekord av Erik Wallin och kvalseger för Samuel Rundström.Det blev en bra dag för flertalet av Uppsalaförarna på Tierp Arena under lördagen, personbästa av både Peter Rundström och Elsa Karlsson, nära hastighetsrekord av Erik Wallin och kvalseger för Samuel Rundström.   I den största klassen, Stock Super Stock hamnade Erik Wallin på 16:e plats och Peter Johansson kom på den 28:e och sista platsen.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Ordförandebyten i Andra och Sjunde AP-fonden

Andra och Sjunde AP-fonden får nya ordförande när regeringen stuvar om i fondernas styrelser. Jan Roxendal tar över i Andra AP-fonden och Rose Marie Westman tar över i Sjunde AP-fonden. .

DN - 2 timmar sedan

Nordea utreds för penningtvätt i Danmark

Storbanken Nordea misstänks för att i flera år ha levererat omkring en miljard danska kronor till växlingskontor som drivits av kriminella, avslöjar danska TV2. Pengarna kan ha använts till penningtvätt som rör narkotikahandel och finansiering av terrorism..

DN - 5 timmar sedan

Tusentals jobb försvinner från Deutsche Bank

Den tyska storbanken Deutsche Bank minskar sin personalstyrka världen över från dagens 97.000 till under 90.000, meddelar bolaget..

DN - 5 timmar sedan

Ikea återkallar farlig cykel

Ikea återkallar cykeln ”Sladda”, sedan det visat sig att drivremmen riskerar att gå av. Elva incidenter har rapporterats, varav fyra i Sverige. Två av incidenterna, varav en i Sverige, har lett till lättare personskador..

DN - 12 timmar sedan

BMW-kunder fick varandras uppgifter i misslyckat GDPR-utskick

BMW skulle informera ägare av BMW-bilar om nya bestämmelser kring hur personuppgifter hanteras. Men i utskicket fick något tusental av bilföretagets privatleasingkunder andra kunders personuppgifter, i stället för de egna, i underlagen som kunde klickas upp..

DN - 12 timmar sedan

14 000 dollar i ”tullrabatt” på ny Tesla

Tesla är först ut att sänka sina priser i Kina, efter beskedet att importtullar för fordon kapas. Och rabatten blir rejäl – motsvarande upp till 14.000 dollar, eller över 122.

DN - 15 timmar sedan

Journaliststrejken i Norge är över

Strejken på public servicebolaget NRK är över och de 1 700 anställda går tillbaka i arbete. Parterna har enats om både pengar och principer och därmed kommer sändningarna i gång igen efter midnatt. – Vi har fått igenom våra tre huvudkrav, säger Richard Aune, NRK-journalisternas fackföreningsledare..

DN - Igår: 09:49

Åtta före detta chefer på Ericsson åtalade för mutbrott

Aten. Den tidigare vd:n Kurt Hellström och sju andra före detta högt uppsatta chefer på Ericsson ställdes på onsdagen inför rätta i Aten åtalade för grovt mutbrott. De nekar till anklagelserna som de anser är en ren hämndaktion från den tidigare anställde Liss-Olof Nenzell.

DN - 21 timmar sedan

Högre fart i USA:s ekonomi än väntat

Den amerikanska tjänstesektorn tilltog i fart under maj månad. Inköpschefsindex för tjänstesektorn landade på 55,7 vilket var högre än marknadsförväntningarna och starkare än jämfört med en månad tidigare..

DN - Igår: 10:42

Johan Schück: Bankerna utpekas som sårbara till följd av deras höga exponering mot bostadsmarknaden

Tre frågor om Riksbankens finansiella stabilitetsrapport till DN:s samhällsekonomiske krönikör Johan Schück:.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.