DN > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 05:11

DN - 17 apr 18 kl. 15:39

Karmas Elsa Bernadotte: "Vänta inte på den perfekta idén"Efter lanseringen i London siktar matsvinnsappen Karma mot nya marknader. DN har träffat en av grundarna, Elsa Bernadotte, för att tala om digitalt ledarskap och effektiv kommunikation. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Elsa Bernadotte, London, Karma, Bernadotte

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karmas, Elsa, Bernadotte, Väntainte på den , perfekta, idén
Kristianstadsbladet - 01 jan 13 kl. 20:55

Efter tomten och snön kom lilla Elsa

Foto: Johanna Wallin
Elsa skulle kommit till tomten och snön. Men väntan blev längre än så: Först sju minuter över 11 på nyårsdagen valde lilla Elsa att komma till världen. Därmed blev hon 2013 års första bebis i Kristianstad.

DalaDemokraten - 24 dec 13 kl. 05:50

Efter lång vänta kom DD-Tomten

FalunOlle, Elsa, Alva och alla de övriga dryga tjugotalet barnen är som helt vanliga barn. Bara det att de av.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 17 kl. 18:19

Nya EVS-centern har fått vänta länge på sin debut

EVS vann när nya centern Elsa Arrestad äntligen fick göra seriedebut..

Kristianstadsbladet - 06 okt 12 kl. 09:00

Fyra timmars väntan på hemfärd

86-åriga cancersjuka Elsa Iverbring fick vänta i fyra timmar i sjukhusets entré på att få sjukresa hem till Simrishamn ?Skrämmande att gamla och sjuka behandlas på det här viset?, säger sjukhusvärdinnan Ing-Britt Svensson.

Skånskan - 13 mar 18 kl. 13:35

De fann varann mellan studiepassen

DUO. Elsa Trolle Önnerfors och Fredrik Önnerfors förlovade sig på taket till AF-borgen i Lund. De är ett exempel på alla familjebildningar som har sin rot på universitetet.

NSD - 11 jul 18 kl. 18:05

HELA LISTAN: De kom in på Lapplands gymnasium

JokkmokkEl- och energiprogrammetHansson Viklund, Willfredm JokkmokkHelin, Albin PorjusHolmqvist, Lisa JokkmokkHolmqvist, Magnus VuollerimHultbäck, Anton MellerudJakobsson, Jimmie VuollerimLarsson, Hugo JokkmokkLundmark, Ellen VuollerimLundquist, Linn PorjusLundström, Hugo JokkmokkNilsson, Hugo JokkmokkOlander, Tristan JokkmokkRydström, Theodor JokkmokkSegerström, Alvin JokkmokkStaaf, Fabian JokkmokkStrömberg, André VuollerimSundberg, Anton JokkmokkSundberg, Arvid MattisuddenProgrammet för fordonsvård och godshanteringJohansson, Tobias JokkmokkNaturvetenskapsprogrammetEnbom, Agnes JokkmokkJafari, Davood JokkmokkKarlström, Sara VuollerimKuoljok Baer, Sunna JokkmokkObiagwu, Désirée JokkmokkSandberg, Parinyaporn JokkmokkSilfver, Agnes JokkmokkSamhällsvetenskapsprogrammetBergqvist,

Skånskan - 17 maj 18 kl. 01:00

Har Sverige för många prinsar och prinsessor?

Det fanns en tid när den svenska monarkin var hotad. När Carl Gustaf blev kung 1973 hade han bara en tronföljare, farbrodern prins Bertil. Men nu har Carl Gustaf klarat sin viktigaste uppgift.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 07:00

Fotbollsskor och finskor på önskelistan

Foto: Annica Jönsson
Eritrea har inget lag i fotbolls-VM, knappt ens något klubblag. Ändå är det fotbollskor de nyanlända eritreanerna trår efter. Tjejerna letar främst finskor eller promenadskor.

UT - 23 dec 14 kl. 07:51

B-hallen ger mer istid

I ungefär ett år har det funnits två ishallar på Lassalyckan. Vi gjorde ett nedslag i B-hallen för att se vad ulricehamnarna tycker. Anneli Lidberg är här med fyra barn den här lördagsförmiddagen, killarna spelar hockey i A-hallen och i B-hallen övar tjejerna på konståkning.

Sydsvenskan - 03 maj 16 kl. 13:09

"Frost"-fans vill se hbtq-prinsessa

Ge den älskade "Frost"-figuren Elsa en flickvän. Så lyder uppmaningen i en växande Twitterkampanj som går under hashtaggen #GiveElsaAGirlfriend.Kampanjen riktar sig direkt till filmjätten Disney inför den kommande uppföljaren till den animerade världssuccén "Frost" från 2013.

Fler nyheter från DN

DN - 17 timmar sedan

Småföretag: Minska personalstyrkan – på rätt sätt

Alla företagare som tvingats säga upp personal vet att det kan vara smärtsamt, även om företagets ekonomi kräver det. Advokaten Louise D'Oliwa berättar om hur man balanserar ansvar inför både företaget och de anställda på ett bra sätt..

DN - 18 timmar sedan

Twitter utvidgar Alex Jones avstängning

Twitter har blockerat ett antal konton med koppling till konspirationsteoretikern Alex Jones och hans högerextrema sajt Infowars. Jones är sedan tidigare avstängd från tjänsten på livstid..

DN - 21 timmar sedan

Saab tar in sex miljarder kronor från ägarna

Försvarsindustrikoncernen Saab planerar en nyemission på cirka sex miljarder kronor, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Samtidigt rapporterar bolaget en förlust för tredje kvartalet..

DN - 22 timmar sedan

Bättre vinst för Swedbank – men tjänar mindre på lån

Bankkoncernen Swedbank redovisar en rörelsevinst på 7.061 miljoner kronor för tredje kvartalet 2018. Det kan jämföras med vinsten på 6.

DN - Igår: 19:42

Carl Johan von Seth: Journalistmordet kan grusa saudiska tillväxtplaner

Mohammed bin Salman har krönt sig själv till Saudiarabiens reformkung. Nu förskräcks världen av kronprinsens blodtörst, och planerna på att modernisera den saudiska ekonomin kan grusas av journalistmordet..

DN - Igår: 19:42

Svensk handel med Saudiarabien hittills opåverkad

Den svenska handeln med Saudiarabien är opåverkad av det misstänkta mordet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi. Inte heller vapenexporten berörs av skandalen. – Vi har inget sådant fall att ta ställning till just nu, säger Christer Ahlström, generalsekreterare för ISP till DN..

DN - Igår: 14:39

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..

DN - Igår: 09:28

Linus Larsson: Augmented reality-glasögonen kryddar verkligheten

De är klumpiga. Svindyra. Ser inte riktigt kloka ut.

DN - Igår: 08:15

Bensin- och dieselpriser höjs

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med 15 öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 15:81 kronor..

DN - Igår: 06:57

Bara rikaste hushållet kan köpa bostad i Storstockholm

Stora delar av svenska folket – fyra av sex typhushåll – har små eller obefintliga möjligheter att hyra eller köpa bostad i landets storstadskommuner, i flera fall även i andra delar av landet. Bara det allra rikaste hushållet klarar ett köp i Storstockholm. Det visar en ny bostadsrapport från LO.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.