Nyteknik > Teknik

Monday, 20 August, 08:47

Nyteknik - 17 apr 18 kl. 06:00

SJ:s mobiltjänst ska hindra dig från att gå vilseI dag släpper SJ sin nya digitala funktion som ska hjälpa resenärer att hitta rätt på Stockholms centralstation med augmented reality, ar. Men när Ny Teknik testade ledde resan fel..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
SJ, Stockholms, Ny Teknik

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SJ:s, mobiltjänstska , hindradig från att , , vilse
YLE - 15 feb 16 kl. 14:52

Ny mobiltjänst hjälper flyktingar få jobb

Asylsökande ska via mobilen få hjälp med att hitta jobb i Finland. I dag lanserades den nya mobiltjänsten Recommend a Refugee där finländska företag kan erbjuda asylsökande arbete och praktikplatser, och på så vis främja integrationen. Via tjänsten kan asylsökande hitta arbete som motsvarar deras intresse och yrkeskompetens.

Aftonbladet - 15 jan 13 kl. 11:21

Så mycket tar bankerna betalt för ny mobiltjänst

Olika nivåer på olika banker ? Nordea och Danske Bank dyrast.

DI - 10 maj 14 kl. 09:41

Mannen bakom floppad mobiltjänst ger sig inte

För femton år sedan lanserade entreprenören Carl Ander en gratis mobiloperatör. Det slutade med börskrasch och konkurs. Nu gör han ett nytt försök, rapporterar Di:s podcast Digitalpodden..

Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 14 kl. 06:00

Svalt intresse för mobiltjänst

Sedan i vintras har du som är lånekortsägare på Karlskoga Bibliotek kunnat använda tjänsten Mediejukeboxen. Via den kan man ta del av ljudböcker, e-böcker och till och med språkkurser. Intresset för tjänsten har däremot varit sval hittills..

Mobil - 06 aug 14 kl. 14:37

Mobiltjänst ska hjälpa flyktingar

Med Mobilelearn ska information för nyanlända och asylsökande bli mer lättillgänglig..

IDG - 24 apr 15 kl. 15:02

Googles mobiltjänst kan stoppa roamingavgifterna i Europa


Google och EU-kommission ligger i luven på varandra när det gäller företagets sökmotor. Men när det gäller synen på roaming får företaget i stället en virtuell klapp på axeln av EU:s digitalboss..

Nyteknik - 27 jul 15 kl. 09:28

Svåravlyssnad mobiltjänst portas i Pakistan

Pakistans regering vill stoppa mobilföretaget Blackberrys säkra meddelandetjänster i landet. Orsaken: de är för svåra att avlyssna..

DI - 12 aug 15 kl. 22:30

SBAB köper mobiltjänst av KTH-företag

Den statliga bolånebanken SBAB har slutit en "hållbarhetsdeal" med det KTH-grundade energibolaget Greenely, vars mobilapp mäter hushållens elkonsumtion..

Sydsvenskan - 13 jul 17 kl. 15:10

Charlotta Tönsgårds nya uppdrag: få en annan skånsk mobiltjänst att växa

Petade vd:n för Min doktor får styrelsepost..

YLE - 31 jul 18 kl. 09:54

Nordea har problem med sina nät- och mobiltjänster

Nordeas nät- och mobilbanker strular. Bankens kundtjänst skriver på Twitter att det är problem med en del av tjänsterna. Vad de beror på utreds som bäst..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 45 minuter sedan

Flexibla ventilramper sparar pengar hos många sågverk

För cirka fem år sedan kom Festos ventilramper av typ VTSA ut på den svenska sågverksmarknaden. Sedan dess har många företag inom industrin sparat pengar och arbetskraft genom att sätta in nya eller byta ut sina gamla system..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Revolutionerande robotsatsning är riskabel Kina

En av världens största ekonomier är besluten om att rida på robotvågen, men en utveckling av automatiserade industrier kan ge oanade effekter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Musikterapi kan lindra ångest hos dementa

Rapport visar på att musik kan öka välbefinnande bland dementa..

Nyteknik - I förrgår: 16:00

Vill du köpa en elbil får du ställa dig i kö

På jakt efter en elbil eller laddhybrid? Då får du ställa dig i kö. Det nya bonus malus-systemet har lett till rusning av laddbara bilar i Sverige..

Nyteknik - I förrgår: 14:42

Ny upptäckt kan ge elbilar dubbel räckvidd

En fördubbling av räckvidden – utan behovet av mer batterier. Tack vare ny teknik kan dagens elbilar få sig en rejäl uppgradering. ”Det här är ett paradigmskifte för hur ett batteri fungerar, säger forskaren Jeff Sakamoto”..

Nyteknik - I förrgår: 11:10

Tonåring hackade Apples servrar – utav kärlek till företaget

TEKNIKSVEPET. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!.

Nyteknik - I förrgår: 10:31

Tårfylld Elon Musk: jag jobbar 120 timmar i veckan

Om du tycker att Elon Musk haft ett tufft år tänker han inte protestera. I en stor intervju med New York Times kan Tesla-grundaren inte hålla tårarna tillbaka. ”Det har varit olidligt”..

Nyteknik - I förrgår: 09:30

Tillverkade batteri av alger – nu gör de ett av papper

För snart tio år sedan slog de världen med häpnad med ett batteri gjort av algcellulosa. Nu har professor Maria Strømme och hennes forskargrupp i Uppsala använt tekniken för att göra ett batteri baserat på cellulosa från träd..

Nyteknik - I förrgår: 09:30

Svenskt pappersbatteri öppnar för smarta förpackningar

För snart tio år sedan slog de världen med häpnad med ett batteri gjort av algcellulosa. Nu har professor Maria Strømme och hennes forskargrupp använt tekniken för att göra ett batteri baserat på cellulosa från träd..

Nyteknik - I förrgår: 09:33

Space X rymdkapsel Crew Dragon snart redo för avfärd

Nästa år ska Space X rymdkapsel vara redo för bemannade rymdfärder till och från ISS. Redan i höst görs de första testflygningarna med mänskliga passagerare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.