Nyteknik > Teknik

Wednesday, 23 January, 11:19

Nyteknik - 17 apr 18 kl. 06:00

SJ:s mobiltjänst ska hindra dig från att gå vilseI dag släpper SJ sin nya digitala funktion som ska hjälpa resenärer att hitta rätt på Stockholms centralstation med augmented reality, ar. Men när Ny Teknik testade ledde resan fel..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
SJ, Stockholms, Ny Teknik

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SJ:s, mobiltjänstska , hindradig från att , , vilse
YLE - 15 feb 16 kl. 14:52

Ny mobiltjänst hjälper flyktingar få jobb

Asylsökande ska via mobilen få hjälp med att hitta jobb i Finland. I dag lanserades den nya mobiltjänsten Recommend a Refugee där finländska företag kan erbjuda asylsökande arbete och praktikplatser, och på så vis främja integrationen. Via tjänsten kan asylsökande hitta arbete som motsvarar deras intresse och yrkeskompetens.

Aftonbladet - 15 jan 13 kl. 11:21

Så mycket tar bankerna betalt för ny mobiltjänst

Olika nivåer på olika banker ? Nordea och Danske Bank dyrast.

DI - 10 maj 14 kl. 09:41

Mannen bakom floppad mobiltjänst ger sig inte

För femton år sedan lanserade entreprenören Carl Ander en gratis mobiloperatör. Det slutade med börskrasch och konkurs. Nu gör han ett nytt försök, rapporterar Di:s podcast Digitalpodden..

Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 14 kl. 06:00

Svalt intresse för mobiltjänst

Sedan i vintras har du som är lånekortsägare på Karlskoga Bibliotek kunnat använda tjänsten Mediejukeboxen. Via den kan man ta del av ljudböcker, e-böcker och till och med språkkurser. Intresset för tjänsten har däremot varit sval hittills..

Mobil - 06 aug 14 kl. 14:37

Mobiltjänst ska hjälpa flyktingar

Med Mobilelearn ska information för nyanlända och asylsökande bli mer lättillgänglig..

IDG - 24 apr 15 kl. 15:02

Googles mobiltjänst kan stoppa roamingavgifterna i Europa


Google och EU-kommission ligger i luven på varandra när det gäller företagets sökmotor. Men när det gäller synen på roaming får företaget i stället en virtuell klapp på axeln av EU:s digitalboss..

Nyteknik - 27 jul 15 kl. 09:28

Svåravlyssnad mobiltjänst portas i Pakistan

Pakistans regering vill stoppa mobilföretaget Blackberrys säkra meddelandetjänster i landet. Orsaken: de är för svåra att avlyssna..

DI - 12 aug 15 kl. 22:30

SBAB köper mobiltjänst av KTH-företag

Den statliga bolånebanken SBAB har slutit en "hållbarhetsdeal" med det KTH-grundade energibolaget Greenely, vars mobilapp mäter hushållens elkonsumtion..

Sydsvenskan - 13 jul 17 kl. 15:10

Charlotta Tönsgårds nya uppdrag: få en annan skånsk mobiltjänst att växa

Petade vd:n för Min doktor får styrelsepost..

YLE - 31 jul 18 kl. 09:54

Nordea har problem med sina nät- och mobiltjänster

Nordeas nät- och mobilbanker strular. Bankens kundtjänst skriver på Twitter att det är problem med en del av tjänsterna. Vad de beror på utreds som bäst..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Köpte dyra spelkonsoler på företagskontot – får behålla jobbet

En anställd på Securitas avskedades sedan han köpt drönare och spelkonsoler i bolagets namn och förvarat dem i sitt hem. Men han hann inte bryta upp förpackningarna och tingsrätten ogiltigförklarar avskedandet..

Nyteknik - 1 timme sedan

60 procent av Frankrikes fartkameror har saboterats

De Gula västarna anser att Frankrikes planerade hastighetssänkning är ett sätt att pressa folket på böter. I spåren av protesterna har omkring 60 procent av landets fartkameror vandaliserats. Nu svarar myndigheterna med en ny superkamera..

Nyteknik - 1 timme sedan

Sverige tappar placering som innovationsland

Sverige tappar fem placeringar på Bloombergs tio i topp-lista över världens främsta innovationsländer. Efter att förra året ha legat på en andra plats rankas vi numera som sjua..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Forskarna: Den nionde planeten är ingen planet

Astronomer anser att små himlakroppars rörelsemönster bara kan förklaras av att vårt solsystem har en nionde planet. Observationer av en ny dvärgplanet stödjer teorin – men nu hävdar forskare att det förmodligen handlar om en disk av små fragment..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Det porösa berget kan lagra förnybar energi

El från vindkraft kan omvandlas till tryckluft. Den kan sedan lagras i porösa berg på Nordsjöns botten. Det anser forskare vid University of Edinburgh..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Produktionen i Subarus fabrik stoppas efter fel

Den japanska biltillverkaren Subarus största fabrik står stilla..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Sony flyttar europeiskt huvudkontor

Den japanska elektronikjätten Sony flyttar sitt europeiska huvudkontor från London till Nederländerna inför brexit, meddelar företaget..

Nyteknik - 3 timmar sedan

SJ förenklar produktionen med 3d-teknik

Billigare, bättre kvalitet, enklare och mer flexibelt. SJ ser stora fördelar och utvecklingsmöjligheter av bolagets påbörjade tillverkning av reservdelar med hjälp av modern 3D-teknik..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Rymdfarkost klar för avfärd i eftermiddag

I eftermiddag är det dags för den tionde uppskjutningen av en rymdfarkost för Amazongrundaren Jeff Bezos rymdföretag Blue Origin..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Har du missat Ny Tekniks premiumbrev? Här hittar du alla

Material exklusivt för Ny Tekniks premiumläsare: Nyhetsfördjupningar, profilintervjuer, Ny Teknik Insight och veckans kurstips från Ny Teknik Academy..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.