Nyteknik > Teknik

Wednesday, 17 October, 10:28

Nyteknik - 17 apr 18 kl. 06:00

SJ:s mobiltjänst ska hindra dig från att gå vilseI dag släpper SJ sin nya digitala funktion som ska hjälpa resenärer att hitta rätt på Stockholms centralstation med augmented reality, ar. Men när Ny Teknik testade ledde resan fel..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
SJ, Stockholms, Ny Teknik

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SJ:s, mobiltjänstska , hindradig från att , , vilse
YLE - 15 feb 16 kl. 14:52

Ny mobiltjänst hjälper flyktingar få jobb

Asylsökande ska via mobilen få hjälp med att hitta jobb i Finland. I dag lanserades den nya mobiltjänsten Recommend a Refugee där finländska företag kan erbjuda asylsökande arbete och praktikplatser, och på så vis främja integrationen. Via tjänsten kan asylsökande hitta arbete som motsvarar deras intresse och yrkeskompetens.

Aftonbladet - 15 jan 13 kl. 11:21

Så mycket tar bankerna betalt för ny mobiltjänst

Olika nivåer på olika banker ? Nordea och Danske Bank dyrast.

DI - 10 maj 14 kl. 09:41

Mannen bakom floppad mobiltjänst ger sig inte

För femton år sedan lanserade entreprenören Carl Ander en gratis mobiloperatör. Det slutade med börskrasch och konkurs. Nu gör han ett nytt försök, rapporterar Di:s podcast Digitalpodden..

Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 14 kl. 06:00

Svalt intresse för mobiltjänst

Sedan i vintras har du som är lånekortsägare på Karlskoga Bibliotek kunnat använda tjänsten Mediejukeboxen. Via den kan man ta del av ljudböcker, e-böcker och till och med språkkurser. Intresset för tjänsten har däremot varit sval hittills..

Mobil - 06 aug 14 kl. 14:37

Mobiltjänst ska hjälpa flyktingar

Med Mobilelearn ska information för nyanlända och asylsökande bli mer lättillgänglig..

IDG - 24 apr 15 kl. 15:02

Googles mobiltjänst kan stoppa roamingavgifterna i Europa


Google och EU-kommission ligger i luven på varandra när det gäller företagets sökmotor. Men när det gäller synen på roaming får företaget i stället en virtuell klapp på axeln av EU:s digitalboss..

Nyteknik - 27 jul 15 kl. 09:28

Svåravlyssnad mobiltjänst portas i Pakistan

Pakistans regering vill stoppa mobilföretaget Blackberrys säkra meddelandetjänster i landet. Orsaken: de är för svåra att avlyssna..

DI - 12 aug 15 kl. 22:30

SBAB köper mobiltjänst av KTH-företag

Den statliga bolånebanken SBAB har slutit en "hållbarhetsdeal" med det KTH-grundade energibolaget Greenely, vars mobilapp mäter hushållens elkonsumtion..

Sydsvenskan - 13 jul 17 kl. 15:10

Charlotta Tönsgårds nya uppdrag: få en annan skånsk mobiltjänst att växa

Petade vd:n för Min doktor får styrelsepost..

YLE - 31 jul 18 kl. 09:54

Nordea har problem med sina nät- och mobiltjänster

Nordeas nät- och mobilbanker strular. Bankens kundtjänst skriver på Twitter att det är problem med en del av tjänsterna. Vad de beror på utreds som bäst..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Teslas nya dator ökar prestandan i bilarna med 2000 procent

Bättre autopilot och på sikt helt självkörande bilar. Det ska bli verklighet tack vare en ny kraftfull datorenhet som Tesla designat helt själva..

Nyteknik - 1 timme sedan

Effektivare produktutveckling med nya SOLIDWORKS 2019

Den nya versionen av SOLIDWORKS ger betydligt högre grafikprestanda samt stöd för bland annat avancerade geometrier och fotorealism i ritningar och konstruktioner..

Nyteknik - 1 timme sedan

Så blev Polestars nya huvudkontor i Sverige

Placeringen på Volvos område ska stärka samarbetet mellan moderbolaget och deras elbilsspecialister. Med sitt nya globala huvudkontor i Göteborg visar Polestar att man inte bara är en kinesisk angelägenhet..

Nyteknik - 1 timme sedan

Gifter i leksaker och köksprodukter av återvunnen plast

Vanliga europeiska hushållsprodukter gjorda av återvunnen plast innehåller giftiga flamskyddsmedel. Flera europeiska miljö- och konsumentorganisationer kräver nu lagändringar. – Nya produkter gjorda av ny plast får inte innehålla de här flamskyddsmedlen men om de är gjorda av återvunnen plast så är det okej.

Nyteknik - 2 timmar sedan

Försvarets server till salu på nätet

En server hos Försvarsmakten hackades och inloggningsuppgifter låg ute till försäljning på ett internetforum 2016, avslöjar Dagens Nyheter..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Google-vd Sundar Pichai bekräftar att företaget överväger en sökmotor i Kina

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd..

Nyteknik - 4 timmar sedan

”Miljöforskningen tar genvägar till önskade resultat”

DEBATT. Vetenskap har övergetts till förmån för rena hypoteser. Färska exempel på detta är att kobolt i svenska dubbdäck skulle skörda liv i Kongo-Kinshasa och att granulat i konstgräs är den näst största källan till mikroplaster i haven, skriver Fredrik Ardefors, Svensk däckåtervinning..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Toyota och Softbank startar ett nytt mobilitetsföretag

Monet Technologies är resultatet av ett samarbete mellan fordonsjätten Toyota och investeringsbolaget Softbank. Deras nya mobilitetsföretag ska erbjuda både autonoma varuleveranser och persontransporter..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Djur fanns på jorden 100 miljoner år tidigare

Det fanns djurliv på jorden mer än 100 miljoner år tidigare än man tidigare trott. Detta har en internationell forskargrupp, där forskare från Uppsala universitet ingår, kommit fram till..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Studie: Klimatförändring orsakar insektsdöd i regnskog

Klimatförändringar pekas ut som orsaken bakom en drastisk minskning av insekter i Puerto Ricos regnskogar, enligt en ny studie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.