VA > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 10:32

VA - 17 apr 18 kl. 14:49

Skodunkande, burop och visslingar blev lugn och ro – corporate mindfulness hyllas som dunderkur för stressade beslutsfattareCorporate mindfulness sprider sig bland företag och beslutsfattare. Enligt brittiska parlamentsledamoten Chris Ruane har samtalen blivit både lugnare och mer inlyssnande. Skodunkande, burop och visslingar har ofta varit vanliga inslag vid hätska debatter i brittiska över- och underhuset. Men det....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Chris Ruane

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skodunkande, buropoch , visslingarblev , lugnoch ro , corporate, mindfulness hyllas som dunderkur för stressade beslutsfattare
SvD - 10 apr 14 kl. 20:59

Visslingar och burop mötte abortmotståndare

Burop och stående ovationer. Presentationen av kampanjen ”En av oss”, som ytterst syftar till att förbjuda abort, väckte starka känslor i EU-parlamentet i Bryssel..

Expressen - 05 jul 13 kl. 09:25

Här lär sig barnen att prata med visslingar

Hade du problem med tyskans oregelbundna verb i skolan? Nu lär sig spanska barn att kommunicera med visslingar. Det uråldriga språket silbo har blivit obligatoriskt i skolan på Kanarieöarna..

Expressen - 05 jul 13 kl. 09:25

Här lär sig barnen att tala genom visslingar

Hade du problem med tyskans oregelbundna verb i skolan? Nu lär sig spanska barn att kommunicera med visslingar. Det uråldriga språket silbo har blivit obligatoriskt i skolan på Kanarieöarna..

SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 12:22

Åkesson möttes av burop

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson, möttes av burop när han kom till Växjö under sin pågående EU-valsturné.   Jimmy Åkessons tal på Vattentorget i Växjö vid 12-tiden på lördagen dränktes av burop.
Under de senaste dagarna har meningsmotståndare via sociala medier uppmanats att komma till Vattentorget och störa hans tal och vända ryggen mot honom.

SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 12:22

Webb-tv: Åkesson möttes av burop

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson, möttes av burop när han kom till Växjö under sin pågående EU-valsturné. Jimmy Åkessons tal på Vattentorget i Växjö vid 12-tiden på lördagen dränktes av burop.
Under de senaste dagarna har meningsmotståndare via sociala medier uppmanats att komma till Vattentorget och störa hans tal och vända ryggen mot honom.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 11 kl. 23:14

Burop och applåder för Ribery

De franska revoltörerna Franck Ribery och Patrice Evra möttes av både burop och applåder i sin första landskamp på hemmaplan efter VM-skandalen. Duon träningsstrejkade under VM i protest mot uteslutningen av Nicolas Anelka. Matchen mot Kroatien på Stade de France slutade 0?

Eurosport - 12 sep 11 kl. 18:45

Fotboll - Superettan - "Välbekanta burop för Hammarby"

Hammarby möttes av välbekanta burop efter ännu en svidande förlust. GIF Sundsvall vände 0-1 till 2-1 och sänkte "Bajen" ännu längre ner i Superettans botten..

Expressen - 09 mar 12 kl. 22:43

Flinck och Ranelid fick burop under genrepet

Spridda burop hördes i Globen när Flincks och Ranelids namn lästes upp under genrepet. Det tycker Thorsten är tråkigt. ?

SVT - 29 mar 12 kl. 21:19

Dif vände efter burop och mardröm

Djurgården kom igen trots ett bak- längesmål redan efter 30 sekunder och burop från fansen "avgå styrelsen"..

Nyheter 24 - 07 jun 12 kl. 19:53

Här välkomnas England till EM ? med burop


Buropen och glåporden haglade mot John Terry och det engelska landslaget vid ankomsten till Polen. KRAKOW. Medan det svenska landslaget välkomnades till Kiev med en jättekaka fick engelsmännen utstå desto tuffare behandling när de anlände till sitt hotell i Krakow på onsdagen, skriver Yahoo Sports.

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Ikoniska motorvägen Autobahn kan tvingas sänka hastigheten – på grund av klimatet

Förslag som väcker starka känslor i det bilälskande landet. .

VA - 1 timme sedan

Efter veckans öppning om sänkta ränteavdrag: Chefsekonomen varnar att bopriserna kan kollapsa med 30%

SBAB:s chefsekonom Robert Boije varnar för att helt slopade avdrag på bolån kan trigga ett kraftigt prisras. .

VA - 1 timme sedan

Amazon faller tungt på Wall Street – aktivistfond ser jättepotential i e-handelsrivalen

USA-börserna handlades nedåt under tisdagen. Förnyad oro kring den globala ekonomin bidrog till det negativa sentimentet. .

VA - 18 timmar sedan

Leif GW Perssons känga mot kändisviner: “Antingen är de tondöva i gommen eller så skiter de i det”

Leif GW Persson fortsätter sin framgångsrika vinsatsning med ett vitt vin: GW:s Vita. Han berättar om Portugal som undervärderad vinregion, om affärssamarbetet med barndomsvännen Tegnér, och så riktar han en ordentlig känga mot andra kändisviner. .

VA - 19 timmar sedan

Omgiven av idioter, färger och bläckplumpar – allt du behöver veta om personlighetstester

Hört talas om personlighetsfärger, Omgiven av idioter och debatten om Årets förvillare 2018? Här är allt du behöver veta om att fånga in en människas personlighet. .

VA - 19 timmar sedan

Löwengrips nya satsning: Exklusiva håraccessoarer – designade med hjälp av Instagram-följare

Sidensjalar att sätta i håret och hårklämmor i akryl och acetat. Det är produkter som ingår i Isabella ”Blondinbella” Löwengrips senaste satsning, som tagits fram med hjälp av insikter från Instagram. .

VA - 19 timmar sedan

Här är världens mest innovativa länder 2019 – Sverige förlorar pallplatsen

Sverige halkar ned på Bloombergs topplista över världens mest innovativa länder. .

VA - 21 timmar sedan

Lång väntelista på organtransplantation - Nu kan fler organ räddas

20 procent av alla som hamnar på väntelistan för transplantation hinner dö innan ett passande organ hittas. Anledningen är organbrist – det finns inte tillräckligt många helt enkelt. Med visionen att “ingen skall behöva avlida i väntan på ett organ” som främsta drivkraft har medicinteknikbolaget XVIVO Perfusion ändrat på detta.

VA - 21 timmar sedan

Penningtvätt – en internationell utmaning

Ekobrottsmyndigheten såg under 2018 en lavinartad ökning av anmälningar om ekobrott. Penningtvätt ligger därmed högt upp på agendan när rapporter om internationella penningstvättsfall fortsätter att rulla in. Men vad krävs för att stoppa den negativa utvecklingen?

VA - 21 timmar sedan

Mardrömsrapport för Danske Bank: Ryktet är numera lika skamfilat som Lehman Brothers

Penningtvättsskandalen i Estland är en tung börda för Danske Bank. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.