VA > Ekonomi

Monday, 20 August, 08:45

VA - 17 apr 18 kl. 14:49

Skodunkande, burop och visslingar blev lugn och ro – corporate mindfulness hyllas som dunderkur för stressade beslutsfattareCorporate mindfulness sprider sig bland företag och beslutsfattare. Enligt brittiska parlamentsledamoten Chris Ruane har samtalen blivit både lugnare och mer inlyssnande. Skodunkande, burop och visslingar har ofta varit vanliga inslag vid hätska debatter i brittiska över- och underhuset. Men det....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Chris Ruane

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skodunkande, buropoch , visslingarblev , lugnoch ro , corporate, mindfulness hyllas som dunderkur för stressade beslutsfattare
SvD - 10 apr 14 kl. 20:59

Visslingar och burop mötte abortmotståndare

Burop och stående ovationer. Presentationen av kampanjen ”En av oss”, som ytterst syftar till att förbjuda abort, väckte starka känslor i EU-parlamentet i Bryssel..

Expressen - 05 jul 13 kl. 09:25

Här lär sig barnen att prata med visslingar

Hade du problem med tyskans oregelbundna verb i skolan? Nu lär sig spanska barn att kommunicera med visslingar. Det uråldriga språket silbo har blivit obligatoriskt i skolan på Kanarieöarna..

Expressen - 05 jul 13 kl. 09:25

Här lär sig barnen att tala genom visslingar

Hade du problem med tyskans oregelbundna verb i skolan? Nu lär sig spanska barn att kommunicera med visslingar. Det uråldriga språket silbo har blivit obligatoriskt i skolan på Kanarieöarna..

SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 12:22

Åkesson möttes av burop

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson, möttes av burop när han kom till Växjö under sin pågående EU-valsturné.   Jimmy Åkessons tal på Vattentorget i Växjö vid 12-tiden på lördagen dränktes av burop.
Under de senaste dagarna har meningsmotståndare via sociala medier uppmanats att komma till Vattentorget och störa hans tal och vända ryggen mot honom.

SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 12:22

Webb-tv: Åkesson möttes av burop

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson, möttes av burop när han kom till Växjö under sin pågående EU-valsturné. Jimmy Åkessons tal på Vattentorget i Växjö vid 12-tiden på lördagen dränktes av burop.
Under de senaste dagarna har meningsmotståndare via sociala medier uppmanats att komma till Vattentorget och störa hans tal och vända ryggen mot honom.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 11 kl. 23:14

Burop och applåder för Ribery

De franska revoltörerna Franck Ribery och Patrice Evra möttes av både burop och applåder i sin första landskamp på hemmaplan efter VM-skandalen. Duon träningsstrejkade under VM i protest mot uteslutningen av Nicolas Anelka. Matchen mot Kroatien på Stade de France slutade 0?

Eurosport - 12 sep 11 kl. 18:45

Fotboll - Superettan - "Välbekanta burop för Hammarby"

Hammarby möttes av välbekanta burop efter ännu en svidande förlust. GIF Sundsvall vände 0-1 till 2-1 och sänkte "Bajen" ännu längre ner i Superettans botten..

Expressen - 09 mar 12 kl. 22:43

Flinck och Ranelid fick burop under genrepet

Spridda burop hördes i Globen när Flincks och Ranelids namn lästes upp under genrepet. Det tycker Thorsten är tråkigt. ?

SVT - 29 mar 12 kl. 21:19

Dif vände efter burop och mardröm

Djurgården kom igen trots ett bak- längesmål redan efter 30 sekunder och burop från fansen "avgå styrelsen"..

Nyheter 24 - 07 jun 12 kl. 19:53

Här välkomnas England till EM ? med burop


Buropen och glåporden haglade mot John Terry och det engelska landslaget vid ankomsten till Polen. KRAKOW. Medan det svenska landslaget välkomnades till Kiev med en jättekaka fick engelsmännen utstå desto tuffare behandling när de anlände till sitt hotell i Krakow på onsdagen, skriver Yahoo Sports.

Fler nyheter från VA

VA - I förrgår: 15:54

Dejtingappen Bumble svajpar höger för en ny fond – ska exklusivt investera i startups grundade och ledda av kvinnor

Miljardbolaget vill med sitt fokus på kvinnliga grundare förändra ekosystemet. .

VA - I förrgår: 15:19

5 vägar till ett bättre intranät

I jakten på den bästa plattformen för organisationens nya intranät kan det vara svårt att hitta en lösning som uppfyller alla behov, men vem har sagt att man måste välja endast en plattform? .

VA - I förrgår: 14:18

FN-svenskens jobbstartup rider på vågen av unga som hoppar av ekorrhjulet för att söka mening

Att göra världen bättre har blivit status bland unga. Men länge var det en djungel att söka tjänster på organisationer som EU, Unicef och FN. En startup på Norrsken har löst problemet med en egen algoritm – och gensvaret från världen är enormt.

VA - I förrgår: 13:54

Svenska 27-åriga Citi-tjejen som blev utvald för storbankens volontärsarbete i Uganda – och fick en idol på köpet

Citis 27-åriga associate Emma Tillberg kom nyligen hem från volontärsarbete i Uganda, där storbanken erbjuder finansiell rådgivning till lokala entreprenörer för att ge deras företag chansen att växa och bidra till att minska landets omfattande arbetslöshet. Äventyret gav en idol på köpet – Dr Joan. .

VA - I förrgår: 11:09

Han ska revolutionera musikindustrin med AI: ’Vi vill bygga den nya tidens skivbolag från grunden’

Snafu Records är skivbolaget som ska revolutionera musikindustrin underifrån – med hjälp av AI. Hör grundaren Ankit Desai berätta hur i podden Min bästa idé. .

VA - I förrgår: 10:22

Medicinteknikbolaget störtdyker på börsen efter besked om försenad säljstart - kostar bolaget miljontals kronor

Uppskjuten säljstart och utökade kostnader imponerar inte på börsen. .

VA - I förrgår: 10:00

Byggjätten slår förväntningarna – rusar på börsen

Peab kunde visa upp ett överraskande bra resultat. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.