VA > Ekonomi

Sunday, 27 May, 10:00

VA - 17 apr 18 kl. 14:49

Skodunkande, burop och visslingar blev lugn och ro – corporate mindfulness hyllas som dunderkur för stressade beslutsfattare



Corporate mindfulness sprider sig bland företag och beslutsfattare. Enligt brittiska parlamentsledamoten Chris Ruane har samtalen blivit både lugnare och mer inlyssnande. Skodunkande, burop och visslingar har ofta varit vanliga inslag vid hätska debatter i brittiska över- och underhuset. Men det....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Chris Ruane

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skodunkande, buropoch , visslingarblev , lugnoch ro , corporate, mindfulness hyllas som dunderkur för stressade beslutsfattare
SvD - 10 apr 14 kl. 20:59

Visslingar och burop mötte abortmotståndare

Burop och stående ovationer. Presentationen av kampanjen ”En av oss”, som ytterst syftar till att förbjuda abort, väckte starka känslor i EU-parlamentet i Bryssel..

Expressen - 05 jul 13 kl. 09:25

Här lär sig barnen att prata med visslingar

Hade du problem med tyskans oregelbundna verb i skolan? Nu lär sig spanska barn att kommunicera med visslingar. Det uråldriga språket silbo har blivit obligatoriskt i skolan på Kanarieöarna..

Expressen - 05 jul 13 kl. 09:25

Här lär sig barnen att tala genom visslingar

Hade du problem med tyskans oregelbundna verb i skolan? Nu lär sig spanska barn att kommunicera med visslingar. Det uråldriga språket silbo har blivit obligatoriskt i skolan på Kanarieöarna..

SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 12:22

Åkesson möttes av burop

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson, möttes av burop när han kom till Växjö under sin pågående EU-valsturné.   Jimmy Åkessons tal på Vattentorget i Växjö vid 12-tiden på lördagen dränktes av burop.
Under de senaste dagarna har meningsmotståndare via sociala medier uppmanats att komma till Vattentorget och störa hans tal och vända ryggen mot honom.

SmålandsPosten - 10 maj 14 kl. 12:22

Webb-tv: Åkesson möttes av burop

Sverigedemokraternas partiledare, Jimmy Åkesson, möttes av burop när han kom till Växjö under sin pågående EU-valsturné. Jimmy Åkessons tal på Vattentorget i Växjö vid 12-tiden på lördagen dränktes av burop.
Under de senaste dagarna har meningsmotståndare via sociala medier uppmanats att komma till Vattentorget och störa hans tal och vända ryggen mot honom.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 11 kl. 23:14

Burop och applåder för Ribery

De franska revoltörerna Franck Ribery och Patrice Evra möttes av både burop och applåder i sin första landskamp på hemmaplan efter VM-skandalen. Duon träningsstrejkade under VM i protest mot uteslutningen av Nicolas Anelka. Matchen mot Kroatien på Stade de France slutade 0?

Eurosport - 12 sep 11 kl. 18:45

Fotboll - Superettan - "Välbekanta burop för Hammarby"

Hammarby möttes av välbekanta burop efter ännu en svidande förlust. GIF Sundsvall vände 0-1 till 2-1 och sänkte "Bajen" ännu längre ner i Superettans botten..

Expressen - 09 mar 12 kl. 22:43

Flinck och Ranelid fick burop under genrepet

Spridda burop hördes i Globen när Flincks och Ranelids namn lästes upp under genrepet. Det tycker Thorsten är tråkigt. ?

SVT - 29 mar 12 kl. 21:19

Dif vände efter burop och mardröm

Djurgården kom igen trots ett bak- längesmål redan efter 30 sekunder och burop från fansen "avgå styrelsen"..

Nyheter 24 - 07 jun 12 kl. 19:53

Här välkomnas England till EM ? med burop


Buropen och glåporden haglade mot John Terry och det engelska landslaget vid ankomsten till Polen. KRAKOW. Medan det svenska landslaget välkomnades till Kiev med en jättekaka fick engelsmännen utstå desto tuffare behandling när de anlände till sitt hotell i Krakow på onsdagen, skriver Yahoo Sports.

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:27

Framtidsspanaren som hellre pratar om tajts än om framtid

PODD. Artificiell intelligens, robotar, digitalisering och hotande klimatkatastrofer. Det vimlar av trendspanare och förståsigpåare som har åsikter om framtiden.

VA - Igår: 15:26

Elon Musk rasar över mediekritiken: Ska starta Pravda för att granska journalister

Då Berlinmuren föll 1989 drogs den legendariska ryska tidningen Pravda med i fallet. Men nu tycks Pravda återigen ha fått nytt liv. Denna gång tänker hårt mediekritiserade Elon Musk dra igång en plattform med samma namn för att granska journalister.

VA - Igår: 14:15

Citi-höjdaren: "GDPR drar undan mattan för Europa när oheliga allianser har blivit det nya normala"

Oheliga allianser är inte oheliga längre utan det nya normala och gäller numera även storbolag, menar Phil Watson som befann sig på blixtvisit i Sverige. .

VA - Igår: 14:15

Börsen dissar Telias invit till Bonnier – aktien fortsätter ned efter handelsstopp

Bonnier Broadcasting, med TV4 och C More, är värt över 10 miljarder kronor, enligt Resumé. Förhandlingarna, som nu bekräftas av Telia, har pågått länge. .

VA - Igår: 13:17

Topplista: Nordens 10 hetaste aktier just nu

Veckans Norden topp 10  består av fyra svenska, tre norska, två danska och en finsk aktie. .

VA - Igår: 11:43

Mitt i plastjakten – nu tar mångmiljardärerna strid för sina sugrör

”Våra plastsugrör påverkar miljön mycket mindre än de flesta alternativ för dryckesförpackningar”, hävdar Tetra Pak. .

VA - I förrgår: 21:08

Så sätter 6 kvinnliga bossar den nya tonen för musikbranschen

Samtidigt som #MeToo-rörelsen ångar framåt i den amerikanska filmindustrin gör musikbranschen sitt bästa för att hänga med i takterna. Här är kvinnorna som är branschens tungviktare och går i täten för att skaka om strukturen. .

VA - I förrgår: 09:40

Challengermode drar igång e-sportens motsvarighet till SHL

National Esports League, NEL. Det är namnet på en ny e-sportsliga som även startar i internationellt format. Bakom ligan står svenska startup-bolaget Challengermode med investerare som Zlatan Ibrahimovic och Avito-grundaren Jonas Nordlander.

VA - I förrgår: 08:48

Bolånekriget fortsätter: Nu sänker statliga storbanken de populäraste räntorna

Den statliga bolåneaktören SBAB sänker sin listränta med 0,10 procentenheter för bolån med de mest populära räntebindningstiderna, tre månader och ett år, samt med 0,05 procentenheter för bolån med räntebindningstid på två år. .

VA - I förrgår: 21:08

Här är 6 kvinnliga bossar som sätter den nya tonen för USA:s musikbransch

Samtidigt som #MeToo-rörelsen ångar framåt i den amerikanska filmbranschen gör musikbranschen även sitt för att hänga med i takterna. Här är kvinnorna som är branschens tungviktare och går i täten för att skaka om strukturen. .



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.