VA > Ekonomi

Thursday, 18 October, 16:48

VA - 17 apr 18 kl. 13:50

Amazon-entreprenören från Brasilien som vill ändra Sveriges matkulturAndrea Sucasas är superentreprenören vars karriärresa från Brasilien till Sveriges startup-scen varit lång. Tillsammans med sina barn, båda handelsalumner och ena VAs supertalang, har Andrea tagit en bit av Amazonas till Sverige och hoppas ändra vår kosthållning. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Brasilien, Sveriges, Sucasas, VAs, Andrea, Amazonas, Sverige

Dela artikeln

622 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amazon-entreprenörenfrån , Brasiliensom vill , ändraSveriges , matkultur
Dagensanalys.se - 08 mar 16 kl. 11:15

Darren Mowry är Amazon-amerikanen som älskar digital innovation från Sverige

Darren Mowry är Norden- och Baltikumchef för det progressiva cloudföretaget Amazon Web Services. Vi pratade med honom om varför det är viktigt för digitala företag att ha en molntjänst som kan analysera samtidigt som den samlar in data. Vi diskuterade hur han ser på oss svenskar och varför han flyttade hit och hur Amazon Web Services blivit megastort på bara tio år samt vad han vill göra med det faktum att Sverige har flest framgångsrika tillväxtföretag (teknik-startups) per innevånare i hela världen.

Dagensanalys.se - 29 jun 18 kl. 08:41

Nu kan vem som helst börja leverera för Amazon

Att bli egenföretagare och jobba på egna villkor är något som verkligen tagit fart de senaste åren. Allt från att bli en Uber-förare till att leverera mat på cykel. Nu ska Amazon göra dig rik genom att hjälpa dig bli en leverantör av deras prylar.

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 12:39

SvD: Doldis Sveriges nästa techmiljardär

”Vi började från noll”, säger svensken. Niklas Östberg, som han heter, beskrivs i Svenska Dagbladet som en ”hämtmatspionjär med tio år i branschen”. Niklas Östberg spås bli nästa svenska techmiljardär; han är en ”pionjär” inom hämtmatsbranschen, skriver SvD.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 14 kl. 10:39

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 10:39

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Barometern - 30 sep 14 kl. 10:42

Spotify sårbart i strömningskriget

Sex år efter piraternas fall har Sverige gått från musikvärldens skräckexempel till internationell förebild. Svenska Spotify har etablerat framtidens musikmarknad, men ännu inte tjänat sin första krona. Det börjar bli bråttom.

Dagens PS - 04 jul 17 kl. 10:34

Utvecklingens och transparensens vita riddare

Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS. Har ni ställt er frågan varför förtroendet för politiker förefaller vara så svagt just nu?

Dagensanalys.se - 13 apr 16 kl. 16:40

Brevet från Spotifys grundare: ”Svensk politik tvingar startups att flytta utomlands”

Spotifys grundare Daniel Ek och Martin Lorentzon skickade idag ut ett brev som vänder sig till svenska politiker, läs hela brevet här… ”Sverige har just nu ett momentum. Etablerade startups som Spotify, Skype, King, Mojang och Klarna utgör tillsammans med mängder av andra nystartade företag och tillgången till kapital ett kluster med högt förädlade tjänster som leder till sysselsättning, skatteintäkter, innovationsförmåga och lockar talanger från hela världen. I detta kluster får unga människor tidigt möjlighet att bygga internationella nätverk och viktiga erfarenheter.

Fler nyheter från VA

VA - 30 minuter sedan

Svenska speljätten drabbat av personalflykt

Nästan 40 medarbetare har i år lämnat Dice, som är ett av Sveriges största spelbolag. Nya konkurrerande spelstudios och en misslyckad lansering anges som orsaker. .

VA - 1 timme sedan

Bankerna i Europabotten på börsen

Den europeiska banksektorn återfinns i botten av regionala index på torsdagen. .

VA - 1 timme sedan

Uppgifter: Hemlighetsfulla CIA-favoriten Palantir siktar på gigantisk notering

Peter Thiel-backade Palantir överväger en börsnotering som kan värdera bolaget till drygt 350 miljarder kronor, enligt Wall Street Journal. .

VA - 2 timmar sedan

Analys: Ica:s digitala dilemma – klarar butikskungarna steget ut på nätet?

På ena sidan 1 300 fria Icahandlare. På andra sidan miljontals köpsugna nätkunder. Mellan dem står en e-handelslogistik som går tvärs emot allt det som under ett sekel gjort handlarna till kungar.

VA - 2 timmar sedan

Så här enkelt lär du dig trading – utan att riskera en enda krona

Nu kan du lära dig trading från grunden, utan att riskera dina egna pengar. .

VA - 2 timmar sedan

Han skrotar storinvestering i Klippan som skulle ge 500 jobb: "Måste få konsekvenser att rösta på SD”

Han tog beslutet att skrota en investering på 1,7 miljarder kronor som skulle ha lett till 500 nya jobb. Orsaken är att 30 procent av Klippanborna röstar på SD. .

VA - 2 timmar sedan

Ericsson och tele2 stiger medan banker tynger

Stockholmsbörsen fick stöd av starka rapporter och steg svagt på torsdagen. De båda telekombolagen Ericsson och Tele2 kickade i gång rapportsäsongen med besked och steg. De fyra storbankerna handlades däremot på minus.

VA - 3 timmar sedan

Women for Leaders växlar upp - Startar nytt ledarprogram för kvinnor på middle management nivå

Women for Leaders syfte är att få fram fler kvinnliga ledare och utveckla ett modernt, hållbart och inkluderande ledarskap. Företaget adderar nu ytterligare ett ledarprogram till sitt erbjudande för att öka andelen kvinnliga ledare på toppositionerna. Sedan tidigare har företaget ett executive-program för kvinnliga toppledare samt ett brett kvinnligt nätverk.

VA - 4 timmar sedan

Amazons e-handel för företag etableras i Sverige

Amazons företagsplattform Amazon Business registrerades i Sverige den 13 september. .

VA - 5 timmar sedan

Krönika: Kommer du ihåg millennials? Nu är det dags att prata om deras barn – möt generation Alpha

Millennials – generationen som byter jobb lika ofta som deras föräldrar byter kläder och aldrig har ätit en Big Mac. Nu har den första vågen av millennialgenerationens barn just börjat grundskolan. Och de har redan en enorm köpkraft.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.