DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 01:00

DI - 17 apr 18 kl. 13:26

Oscar Properties vd: Jag köpte inte takvåningenLyxbostadsutvecklaren Oscar Properties ser rekordhögt intresse för projektet Gasklockan i Stockholm, säger vd:n Oscar Engelbert till Di. Vd:n dementerar samtidigt att han själv skulle ha köpt den takvåning som bolaget precis sålt för 66 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Properties, Oscar Properties, Gasklockan, Stockholm, Oscar Engelbert, Di

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Propertiesvd Jag , köpteinte , takvåningen
Realtid - 17 apr 18 kl. 15:24

Oscar properties säljer penthouse för 66 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt den överst lägenheten i skyskrapan Innovationen i Stockholm för 66 miljoner kronor. Takvåningen ligger i ett av de två så kallade Norra Tornen i Stockholm..

YLE - 27 apr 17 kl. 14:05

Övning i Karleby: Våldshot mot skola

Sjukvårdsutbildningen i Karleby utsattes för hot om våld utifrån på torsdagen. Det var utgångsläget för polisen, gränsbevakningen, taktiska första hjälpen och sjukvårdsutbildningen vid Kpedu i Karleby inför storövningen på torsdagen. Bakgrunden till övningen är tidigare händelser i landet med skolskjutningar och behovet av att träna och öva samarbetet mellan olika myndigheter och skolor i händelse av våld i skolor.

BT - 23 dec 14 kl. 09:03

Han gick från packare till vd

Från en gammal lada i Mossebo till en koncern med 49 egna butiker. Från att packa kataloger till att bli vd. Joachim Höök har varit med hela vägen och är nu tredje generationen säljare av hästtillbehör på Hööks.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 18:11

Skolan nästan alla gått i

MALMÖ För tio år sedan började Richard Ohlqvist och Staffan Tapper testa fotboll som ett pedagogiskt hjälpmedel i en klass på Kirsebergsskolan. Sedan har projektet bara växt och växt...Sedan ett par år tillbaka är Richard Ohlqvist rektor för Malmö idrottsgrundskola som med sina nio klasser i årskurserna 7-9 blivit en maktfaktor i Malmös och Skånes talangfostran.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.

DI - 2 timmar sedan

Lista: Bankerna som höjer – här får du bäst sparränta

För den som söker en riskfri placering är bankkontot just nu bättre än en räntefond. Två nischbanker har skruvat upp sparräntan sedan Riksbanken höjde styrräntan. Men hos storbankerna är den fortfarande noll..

DI - 3 timmar sedan

Trump efter nobben: Pelosi är irrationell

Donald Trump fortsätter ordkriget mot toppdemokraten Nancy Pelosi. Efter att den amerikanske presidentens försök att budgetkompromissa möttes av ett tvärt nej anklagar han Pelosi för en radikal vänstersväng..

DI - 3 timmar sedan

Nätverk av daytraders misstänks för kursmanipulation

Ett nätverk av daytraders manipulerar kurserna i stora likvida aktier. Det misstänker Ekobrottsmyndigheten som nystat i alla de anmälningar som kommer in. "De kan göra sig en miljon på en dag", säger kammaråklagare Jan Leopoldson.

DI - 4 timmar sedan

Falska 500-kronorssedlar i omlopp

Det cirkulerar falska 500-kronorssedlar i södra Sverige. .

DI - 5 timmar sedan

Fortsatt tyst runt Koreamöte – Eliasson med

Det högnivåmöte om det koreanska säkerhetsläget som pågår i Sverige omgärdas av ett stort hemlighetsmakeri. Med på mötet finns särskilda sändebud från Nordkorea, Sydkorea, USA och Sverige, bekräftar Sipri. Två av delegatarena är sydkoreanen Lee Do-Hoon och FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson..

DI - 5 timmar sedan

Medger samtal om Moskvabygge fram till valet

Donald Trump hade samtal om planer på en skyskrapa – ett Trump Tower – i Moskva under sin presidentvalskampanj, säger hans advokat Rudy Giuliani i NBC:s nyhetsprogram  "Meet the press" Trumplägret har tidigare inte tillstått att samtalen pågick såpass länge..

DI - 5 timmar sedan

Norrland bjuder på fastighetsguld

För utdelningsjägare väntar en härlig tid framöver när boksluten börjar komma in. Speciellt i fastighetssektorn. I stort sett alla bolagen väntas höja utdelningen och det finns flera aktier med hög direktavkastning..

DI - 6 timmar sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.