DI > Ekonomi

Thursday, 24 May, 13:48

DI - 17 apr 18 kl. 13:26

Oscar Properties vd: Jag köpte inte takvåningenLyxbostadsutvecklaren Oscar Properties ser rekordhögt intresse för projektet Gasklockan i Stockholm, säger vd:n Oscar Engelbert till Di. Vd:n dementerar samtidigt att han själv skulle ha köpt den takvåning som bolaget precis sålt för 66 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Properties, Oscar Properties, Gasklockan, Stockholm, Oscar Engelbert, Di

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Propertiesvd Jag , köpteinte , takvåningen
Realtid - 17 apr 18 kl. 15:24

Oscar properties säljer penthouse för 66 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt den överst lägenheten i skyskrapan Innovationen i Stockholm för 66 miljoner kronor. Takvåningen ligger i ett av de två så kallade Norra Tornen i Stockholm..

YLE - 27 apr 17 kl. 14:05

Övning i Karleby: Våldshot mot skola

Sjukvårdsutbildningen i Karleby utsattes för hot om våld utifrån på torsdagen. Det var utgångsläget för polisen, gränsbevakningen, taktiska första hjälpen och sjukvårdsutbildningen vid Kpedu i Karleby inför storövningen på torsdagen. Bakgrunden till övningen är tidigare händelser i landet med skolskjutningar och behovet av att träna och öva samarbetet mellan olika myndigheter och skolor i händelse av våld i skolor.

BT - 23 dec 14 kl. 09:03

Han gick från packare till vd

Från en gammal lada i Mossebo till en koncern med 49 egna butiker. Från att packa kataloger till att bli vd. Joachim Höök har varit med hela vägen och är nu tredje generationen säljare av hästtillbehör på Hööks.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 18:11

Skolan nästan alla gått i

MALMÖ För tio år sedan började Richard Ohlqvist och Staffan Tapper testa fotboll som ett pedagogiskt hjälpmedel i en klass på Kirsebergsskolan. Sedan har projektet bara växt och växt...Sedan ett par år tillbaka är Richard Ohlqvist rektor för Malmö idrottsgrundskola som med sina nio klasser i årskurserna 7-9 blivit en maktfaktor i Malmös och Skånes talangfostran.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Consilium ökar omsättningen

Consiliums ebitda-resultat för kvarvarande verksamheter uppgick till 52,6 miljoner kronor (51,3) för det första kvartalet och ebitda-marginalen uppgick till 14,0 procent (13,9)..

DI - 15 minuter sedan

Hobbex tvingas stängs butiker

Prylkedjan Hobbex tvingas stänga alla sina fysiska butiker efter att ha tappat en tredjedel av sin omsättning, skriver market.se..

DI - 15 minuter sedan

Strömhopp i ryska oligarkens pressade aluminiumimperium

Den ryska aluminiumproducenten Rusal, som äger svenska Kubal i Sundsvall, drabbas av ett strömhopp på ledningsnivå då vd:n och sju chefer lämnar bolaget. Samtidigt flaggas det för att bolaget kan få svårt att betala sina räkningar i och med amerikanska sanktioner..

DI - 15 minuter sedan

Spritbolaget ska sälja flera varumärket

Sprittillverkaren Diageo har inlett processen med att sälja flera av sina amerikanska varumärken, inklusive Goldschläger och Myer’s Rum. Det rapporterar Sky News med hänvisning till källor..

DI - 30 minuter sedan

Paxman sålde 126 system första kvartalet

Paxman sålde och installerade 126 skalpkylningssystem globalt under det första kvartalet. Det genererade försäljningsintäkter om 7,7 miljoner kronor i det brittiska dotterbolaget och 3,2 miljoner kronor i det amerikanska dotterbolaget. .

DI - 30 minuter sedan

Fagerhult utser Bodil Sonesson till ny vd

Belysningsbolaget Fagerhult har utsett Bodil Sonesson till ny vd och koncernchef med tillträde senast den 24 november.

DI - 45 minuter sedan

Hamnarbetarförbundet: Lagändring skulle inte påverka situationen i hamnen

REPLIK. Det är snart elva månader sedan den sista konfliktåtgärden avslutades på APM Terminals i Göteborgs hamn. Då hade den danska containeroperatören stängt ner sin egen verksamhet i 371 timmar genom att utestänga Hamnarbetarförbundets medlemmar från arbetsplatsen.

DI - 45 minuter sedan

Bonesupport tecknar avtal i USA

Bonesupport har tecknat avtal i USA med Collagen Matrix. Det innebär att Bonesupport kommer att börja sälja och marknadsföra utvalda Collagen Matrix bengraftsubstitutprodukter under egna varumärken genom dess egna distributionsnätverk i USA under fjärde kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Preem och RenFuel skapar världens första ligninanläggning för biodrivmedel

Preem och RenFuel undersöker, att i samarbete med Rottneros, uppföra världens första ligninanläggning för biodrivmedel vid massabruket i Vallvik, Söderhamn. Anläggningen beräknas producera en årlig volym om 25-30 000 ton lignin och vara färdigställd till 2021..

DI - 45 minuter sedan

EU: USA-tullar skulle strida mot WTO-regler

Om USA inför importtullar på motorfordon och fordonsdelar skulle det helt klart strida mot WTO:s regler..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.