DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 09:53

DI - 17 apr 18 kl. 13:26

Oscar Properties vd: Jag köpte inte takvåningenLyxbostadsutvecklaren Oscar Properties ser rekordhögt intresse för projektet Gasklockan i Stockholm, säger vd:n Oscar Engelbert till Di. Vd:n dementerar samtidigt att han själv skulle ha köpt den takvåning som bolaget precis sålt för 66 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Properties, Oscar Properties, Gasklockan, Stockholm, Oscar Engelbert, Di

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Propertiesvd Jag , köpteinte , takvåningen
Realtid - 17 apr 18 kl. 15:24

Oscar properties säljer penthouse för 66 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt den överst lägenheten i skyskrapan Innovationen i Stockholm för 66 miljoner kronor. Takvåningen ligger i ett av de två så kallade Norra Tornen i Stockholm..

YLE - 27 apr 17 kl. 14:05

Övning i Karleby: Våldshot mot skola

Sjukvårdsutbildningen i Karleby utsattes för hot om våld utifrån på torsdagen. Det var utgångsläget för polisen, gränsbevakningen, taktiska första hjälpen och sjukvårdsutbildningen vid Kpedu i Karleby inför storövningen på torsdagen. Bakgrunden till övningen är tidigare händelser i landet med skolskjutningar och behovet av att träna och öva samarbetet mellan olika myndigheter och skolor i händelse av våld i skolor.

BT - 23 dec 14 kl. 09:03

Han gick från packare till vd

Från en gammal lada i Mossebo till en koncern med 49 egna butiker. Från att packa kataloger till att bli vd. Joachim Höök har varit med hela vägen och är nu tredje generationen säljare av hästtillbehör på Hööks.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 18:11

Skolan nästan alla gått i

MALMÖ För tio år sedan började Richard Ohlqvist och Staffan Tapper testa fotboll som ett pedagogiskt hjälpmedel i en klass på Kirsebergsskolan. Sedan har projektet bara växt och växt...Sedan ett par år tillbaka är Richard Ohlqvist rektor för Malmö idrottsgrundskola som med sina nio klasser i årskurserna 7-9 blivit en maktfaktor i Malmös och Skånes talangfostran.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Godkännande för Promore Pharma

Promore Pharma har fått ett godkännande från läkemedelsverkets motsvarighet i Polen att starta fas 2b-studie (HEAL) med LL-37 för behandling av venösa bensår..

DI - 15 minuter sedan

Ny finanschef klar för Husqvarna

Glen Instone har utnämnts till ny finanschef för Husqvarna. Han har rekryterats internt och tillträder sin nya roll den 1 november 2018. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 15 minuter sedan

Erik Penser Bank sätter köp på Bimobject

Erik Penser Bank har tagit upp bevakningen av Bimobject som är listat på First North och som är verksamt inom digitala lösningar för byggindustrin. Rekommendationen sätts till köp och riktkursen till 90 kronor. .

DI - 15 minuter sedan

Förmögenheten i svenska fonder ökar

Den totala fondförmögenheten i svenskregistrerade investeringsfonder var vid utgången av det andra kvartalet 3.979 miljarder kronor. Det är en ökning med 174 miljarder kronor jämfört med föregående kvartal.

DI - 15 minuter sedan

Nya ägare av Sveriges största oberoende emissionsinstitut Aqurat Fondkommission

Aqurat Fondkommission AB har sedan augusti fått nya ägare. Köpare är Carl-Magnus Kindal med familj, Michael Lindström och Mattias Larsson och säljare är det på Spotlight Stock Market listade investeringsföretaget Transferator AB. I samband med ägarbytet har Carl-Magnus Kindal tillträtt som styrelsens ordförande och Michael Lindström som ordinarie ledamot..

DI - 15 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten snart slut

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport..

DI - 30 minuter sedan

Geely ökar vinsten kraftigt

Kinesiska Geely Automobile, som äger Volvo Cars, redovisar ett förbättrat nettoresultat med 54 procent under det första halvåret. Nettoresultatet ökade till 6,67 miljarder yuan, motsvarande 8,9 miljarder kronor, att jämföra med 4,34 miljarder yuan från samma period året innan..

DI - 30 minuter sedan

Rusta passerar fem miljarder i försäljning

Lågpriskedjan Rusta ökade omsättningen med 13 procent under det senaste räkenskapsåret som avslutades sista april. Därmed nådde Rusta en försäljning på 5,1 miljarder kronor, skriver branschsajten Market..

DI - 45 minuter sedan

Latour köper mer i Alimak

Alimaks huvudägare Latour har köpt 345.000 aktier i bygghissbolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynsregistrering..

DI - 45 minuter sedan

Arcoma vänder till plus

Arcoma hade en tillväxt i nettoomsättningen för det andra kvartalet om 15 procent till 30,9 miljoner kronor (26,8). Ebitda-rörelseresultatet blev 2,3 miljoner kronor (-0,7) i det gångna kvartalet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.