DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 05:45

DI - 17 apr 18 kl. 13:26

Oscar Properties vd: Jag köpte inte takvåningenLyxbostadsutvecklaren Oscar Properties ser rekordhögt intresse för projektet Gasklockan i Stockholm, säger vd:n Oscar Engelbert till Di. Vd:n dementerar samtidigt att han själv skulle ha köpt den takvåning som bolaget precis sålt för 66 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Properties, Oscar Properties, Gasklockan, Stockholm, Oscar Engelbert, Di

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Propertiesvd Jag , köpteinte , takvåningen
Realtid - 17 apr 18 kl. 15:24

Oscar properties säljer penthouse för 66 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties har sålt den överst lägenheten i skyskrapan Innovationen i Stockholm för 66 miljoner kronor. Takvåningen ligger i ett av de två så kallade Norra Tornen i Stockholm..

YLE - 27 apr 17 kl. 14:05

Övning i Karleby: Våldshot mot skola

Sjukvårdsutbildningen i Karleby utsattes för hot om våld utifrån på torsdagen. Det var utgångsläget för polisen, gränsbevakningen, taktiska första hjälpen och sjukvårdsutbildningen vid Kpedu i Karleby inför storövningen på torsdagen. Bakgrunden till övningen är tidigare händelser i landet med skolskjutningar och behovet av att träna och öva samarbetet mellan olika myndigheter och skolor i händelse av våld i skolor.

BT - 23 dec 14 kl. 09:03

Han gick från packare till vd

Från en gammal lada i Mossebo till en koncern med 49 egna butiker. Från att packa kataloger till att bli vd. Joachim Höök har varit med hela vägen och är nu tredje generationen säljare av hästtillbehör på Hööks.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 18:11

Skolan nästan alla gått i

MALMÖ För tio år sedan började Richard Ohlqvist och Staffan Tapper testa fotboll som ett pedagogiskt hjälpmedel i en klass på Kirsebergsskolan. Sedan har projektet bara växt och växt...Sedan ett par år tillbaka är Richard Ohlqvist rektor för Malmö idrottsgrundskola som med sina nio klasser i årskurserna 7-9 blivit en maktfaktor i Malmös och Skånes talangfostran.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Saab inleder samarbete för att tillverka nederländsk ubåt

Försvarsföretaget Saab inleder ett samarbete med det nederländska varvet Damen Shipyards Group..

DI - 30 minuter sedan

Atlas Copcos vd: Nya kraven "ställer till med ett helsike"

Digitalisering och automation skapar nya utmaningar och möjligheter för svensk industri. De ökade kraven på kundanpassning ”ställer till med ett helsike i produktionen”, säger Atlas Copcos vd Mats Rahmström på Di:s konferens Industri 4.0..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer onsdag 24 oktober

Onsdagen blir en intensiv rapportdag med Nordea först ut redan 06.30. Intressanta rapporter också från Betsson, Boliden, Bonava och Nolato.

DI - 7 timmar sedan

Sju tips för att bygga drömföretaget

Våga dumpa kunder, sätt priserna på en hög nivå redan från start och håll järnfokus på visionen. Här är råden för att bygga det bolag som du drömmer om. .

DI - 7 timmar sedan

Svenskarna: Därför vågar vi inte bli företagare

Starta bolag står högt i kurs på svenskarnas drömlista. Ändå avstår majoriteten från att bli företagare. Anledningen?

DI - 7 timmar sedan

Texas Instruments vinst högre än väntat

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:58 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 7 timmar sedan

Professorn rasar mot bokraven: ”Det är absurt”

De allt tuffare kraven på bolåntagare gör mer skada än nytta. Amorteringskrav, bolånetak och bankernas kalkylskärpningar borde rullas tillbaka, anser John Hassler. Skrämmande bostadsrisker är här för att stanna, enligt ekonomiprofessorn.

DI - 7 timmar sedan

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntan

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..

DI - 7 timmar sedan

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollar

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 7 timmar sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.