DI > Ekonomi

Monday, 21 January, 00:20

DI - 17 apr 18 kl. 11:50

Passkaos i Göteborg – Polisen anmäldJust nu är det näst intill omöjligt att förnya sitt pass i Göteborg. Polisen tar frågan på största allvar och samtal pågår för att hitta en lösning på de akuta problemen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passkaosi , Göteborg, Polisen, anmäld
SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 12:46

Beslut: Polisen stänger drop-in till passen nästa vecka

Växjöpolisen agerar på förhand och har beslutat att stänga möjligheten till drop-in passansökningar vid Kristi Himmelsfärd. Man vill undvika ett nytt passkaos på en klämdag. – Det kör folk från Göteborg hit till Växjö, ska vi behandla folk på det viset, frågar Ola Severinsson retoriskt, ansvarig vid Växjöpolisen..

Alingsås tidning - 16 apr 18 kl. 13:44

Passkaos på polishuset

Alingsås polisstation är belägrad – av människor som ansöker om pass. Det är lång väntetid för att få nytt pass just nu. Sedan polisstationerna i Göteborg och Kungälv förra måndagen införde tidsbokning för pass- och id-kortsärenden har många åkt till Alingsås, där det fortfarande är drop in.

Skånskan - 07 jul 16 kl. 06:00

Polisen medger fel efter passkaos

Malmö Att skaffa pass till två barn blev en dyr historia för mamman. Passen kom aldrig i tid, men mamman fick betala för fyra pass. Nu erkänner polisen sitt fel och ersätter kvinnan.

YA - 15 apr 16 kl. 21:10

Polisen lovar åtgärda passkaos i Ystad

Väntetiderna för att få ett nytt pass hos polisen i Ystad är längre än någonsin. Men nu utlovas utökade öppettider..

Kristianstadsbladet - 06 maj 16 kl. 19:00

Polisen har en plan mot passköerna

På grund av långa väntetider i Skåne rådde passkaos i Karlshamn på fredagen. Polisen erkänner att man hanterat frågan fel. I juni ska väntetiderna vara normala igen..

UT - 03 maj 18 kl. 08:04

Lugnare i Ulricehamn - men fortsatt passkaos på annat håll

När polisen införde tidsbokning för passansökan ledde det till en galen vecka i Ulricehamn. Nu är det lugnare..

Skånskan - 15 maj 18 kl. 11:00

Passkaos – håller extra öppet

Malmö Det är enormt stort tryck på passexpeditionerna i landet inför årets sommarsemestrar. För att lätta trycket håller passexpeditionen på Drottninggatan extra öppet med drop in på lördag mellan klockan 8–14.
– Jag vill råda folk att vara där så tidigt som möjligt.

SN - 14 mar 14 kl. 16:19

Polisen varnar för passkaos

Ordna med era pass eller ID-kort i god tid före semestern. Det är Nyköpingspolisens budskap inför vad som tycks bli en ovanligt hektisk högsäsong för passtillverkning..

SmålandsPosten - 26 apr 16 kl. 16:35

Passkaos hos polisen med nya tidsbokningar

Det nya tidsbokningsystemet på passexpeditionerna i Skåne har lett till att många istället söker sig till orter som har drop in. Vid passexpeditionen i Älmhult är man överhopad med arbete..

Barometern - 17 apr 18 kl. 17:20

Polisen tar nya tag mot passkaos i väst

Polisens region Väst sätter in mer personal för att komma till rätta med de långa väntetiderna för personer som ansöker om nytt pass. Vårens övergång från ett dropin-system till att beställa tid för passansökan på nätet har blivit problematisk.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brexitkrisen får biljätten att hamstra: "Antar det värsta"

Det nedröstade utträdesavtalet fick bilindustrin i Storbritannien och övriga EU att tappa hoppet om en lösning. Flera bygger upp extra lager och letar alternativa leveransvägar för att undvika väntat hamnkaos. "Jag har räknat med det värsta", säger Andy Palmer, vd för Aston Martin..

DI - 1 timme sedan

Stefan Löfven presenterar sin regering – vi sänder live

Under måndagen presenterar statsminister Stefan Löfven sin nya regering och avger regeringsförklaring. Vi kommer även få veta vilka ministrar som kommer ingå i regeringen. Di TV kommer sända live med start cirka 11.

DI - 2 timmar sedan

Lista: Bankerna som höjer – här får du bäst sparränta

För den som söker en riskfri placering är bankkontot just nu bättre än en räntefond. Två nischbanker har skruvat upp sparräntan sedan Riksbanken höjde styrräntan. Men hos storbankerna är den fortfarande noll..

DI - 2 timmar sedan

Trump efter nobben: Pelosi är irrationell

Donald Trump fortsätter ordkriget mot toppdemokraten Nancy Pelosi. Efter att den amerikanske presidentens försök att budgetkompromissa möttes av ett tvärt nej anklagar han Pelosi för en radikal vänstersväng..

DI - 3 timmar sedan

Nätverk av daytraders misstänks för kursmanipulation

Ett nätverk av daytraders manipulerar kurserna i stora likvida aktier. Det misstänker Ekobrottsmyndigheten som nystat i alla de anmälningar som kommer in. "De kan göra sig en miljon på en dag", säger kammaråklagare Jan Leopoldson.

DI - 3 timmar sedan

Falska 500-kronorssedlar i omlopp

Det cirkulerar falska 500-kronorssedlar i södra Sverige. .

DI - 4 timmar sedan

Fortsatt tyst runt Koreamöte – Eliasson med

Det högnivåmöte om det koreanska säkerhetsläget som pågår i Sverige omgärdas av ett stort hemlighetsmakeri. Med på mötet finns särskilda sändebud från Nordkorea, Sydkorea, USA och Sverige, bekräftar Sipri. Två av delegatarena är sydkoreanen Lee Do-Hoon och FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson..

DI - 5 timmar sedan

Medger samtal om Moskvabygge fram till valet

Donald Trump hade samtal om planer på en skyskrapa – ett Trump Tower – i Moskva under sin presidentvalskampanj, säger hans advokat Rudy Giuliani i NBC:s nyhetsprogram  "Meet the press" Trumplägret har tidigare inte tillstått att samtalen pågick såpass länge..

DI - 5 timmar sedan

Norrland bjuder på fastighetsguld

För utdelningsjägare väntar en härlig tid framöver när boksluten börjar komma in. Speciellt i fastighetssektorn. I stort sett alla bolagen väntas höja utdelningen och det finns flera aktier med hög direktavkastning..

DI - 5 timmar sedan

Krav på skärpta miljöregler vid bilbesiktning

Centerpartiet vill att reglerna för bilbesiktning skärps, rapporterar  Sveriges Radio Ekot Anledningen är att andelen bilar som underkänns av miljöskäl nästan har halverats, vilket branschorganisationen Fordonsbesiktningsbranschens genomgång visar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.