DI > Ekonomi

Wednesday, 24 October, 04:58

DI - 17 apr 18 kl. 11:50

Passkaos i Göteborg – Polisen anmäldJust nu är det näst intill omöjligt att förnya sitt pass i Göteborg. Polisen tar frågan på största allvar och samtal pågår för att hitta en lösning på de akuta problemen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passkaosi , Göteborg, Polisen, anmäld
SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 12:46

Beslut: Polisen stänger drop-in till passen nästa vecka

Växjöpolisen agerar på förhand och har beslutat att stänga möjligheten till drop-in passansökningar vid Kristi Himmelsfärd. Man vill undvika ett nytt passkaos på en klämdag. – Det kör folk från Göteborg hit till Växjö, ska vi behandla folk på det viset, frågar Ola Severinsson retoriskt, ansvarig vid Växjöpolisen..

Alingsås tidning - 16 apr 18 kl. 13:44

Passkaos på polishuset

Alingsås polisstation är belägrad – av människor som ansöker om pass. Det är lång väntetid för att få nytt pass just nu. Sedan polisstationerna i Göteborg och Kungälv förra måndagen införde tidsbokning för pass- och id-kortsärenden har många åkt till Alingsås, där det fortfarande är drop in.

Skånskan - 07 jul 16 kl. 06:00

Polisen medger fel efter passkaos

Malmö Att skaffa pass till två barn blev en dyr historia för mamman. Passen kom aldrig i tid, men mamman fick betala för fyra pass. Nu erkänner polisen sitt fel och ersätter kvinnan.

YA - 15 apr 16 kl. 21:10

Polisen lovar åtgärda passkaos i Ystad

Väntetiderna för att få ett nytt pass hos polisen i Ystad är längre än någonsin. Men nu utlovas utökade öppettider..

Kristianstadsbladet - 06 maj 16 kl. 19:00

Polisen har en plan mot passköerna

På grund av långa väntetider i Skåne rådde passkaos i Karlshamn på fredagen. Polisen erkänner att man hanterat frågan fel. I juni ska väntetiderna vara normala igen..

UT - 03 maj 18 kl. 08:04

Lugnare i Ulricehamn - men fortsatt passkaos på annat håll

När polisen införde tidsbokning för passansökan ledde det till en galen vecka i Ulricehamn. Nu är det lugnare..

Skånskan - 15 maj 18 kl. 11:00

Passkaos – håller extra öppet

Malmö Det är enormt stort tryck på passexpeditionerna i landet inför årets sommarsemestrar. För att lätta trycket håller passexpeditionen på Drottninggatan extra öppet med drop in på lördag mellan klockan 8–14.
– Jag vill råda folk att vara där så tidigt som möjligt.

SN - 14 mar 14 kl. 16:19

Polisen varnar för passkaos

Ordna med era pass eller ID-kort i god tid före semestern. Det är Nyköpingspolisens budskap inför vad som tycks bli en ovanligt hektisk högsäsong för passtillverkning..

SmålandsPosten - 26 apr 16 kl. 16:35

Passkaos hos polisen med nya tidsbokningar

Det nya tidsbokningsystemet på passexpeditionerna i Skåne har lett till att många istället söker sig till orter som har drop in. Vid passexpeditionen i Älmhult är man överhopad med arbete..

Barometern - 17 apr 18 kl. 17:20

Polisen tar nya tag mot passkaos i väst

Polisens region Väst sätter in mer personal för att komma till rätta med de långa väntetiderna för personer som ansöker om nytt pass. Vårens övergång från ett dropin-system till att beställa tid för passansökan på nätet har blivit problematisk.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Sju tips för att bygga drömföretaget

Våga dumpa kunder, sätt priserna på en hög nivå redan från start och håll järnfokus på visionen. Här är råden för att bygga det bolag som du drömmer om. .

DI - 6 timmar sedan

Svenskarna: Därför vågar vi inte bli företagare

Starta bolag står högt i kurs på svenskarnas drömlista. Ändå avstår majoriteten från att bli företagare. Anledningen?

DI - 6 timmar sedan

Texas Instruments vinst högre än väntat

Elektronikföretaget Texas Instruments redovisar ett resultat per aktie på 1:58 dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 6 timmar sedan

Professorn rasar mot bokraven: ”Det är absurt”

De allt tuffare kraven på bolåntagare gör mer skada än nytta. Amorteringskrav, bolånetak och bankernas kalkylskärpningar borde rullas tillbaka, anser John Hassler. Skrämmande bostadsrisker är här för att stanna, enligt ekonomiprofessorn.

DI - 6 timmar sedan

Elektakonkurrent levererar vinst under förväntan

Varian Medical Systems, konkurrent till Elekta, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,16 dollar för det brutna räkenskapsårets fjärde kvartal..

DI - 6 timmar sedan

Millicom redovisar rörelseresultat på 564 miljoner dollar

Teleoperatören Millicoms ebitda-resultat blev 564 miljoner dollar för det tredje kvartalet 2018..

DI - 6 timmar sedan

USA-börserna vände upp – men stannade under nollan

När Dow Jones tappat 500 punkter och nådde under 2.700-nivån var det en köpsignal till investerarna som fick handelsdagen att sluta åtminstone i en mindre djupröd färg..

DI - 7 timmar sedan

Först då vet vi vad Sandvik-vd:ns ord är värda

Bolaget växer vidare. Realtidsindikatorn skären signalerar fortsatt tillväxt och metallpriserna är tillräckligt höga för att gruvbolagen ska fortsätta investera, särskilt i länder som Sverige och tillväxtländer där valutorna försvagats mot dollarn. Även stålrörelsen gör framsteg.

DI - 7 timmar sedan

Sandviks vd har järnkoll på konjunkturen - "Vi har enorm striking power"

Sandviks vd Björn Rosengren med börsens bästa känselspröt hör ännu inte någon konjunkturnedgång. Och skulle den komma är bolaget väl förberett med beredskapsplaner och ”enorm striking power”.  Trots det och ett ännu ett starkt tillväxtkvartal spolade börsen ned verkstadsaktien på tisdagen..

DI - 7 timmar sedan

Doldismiljardär kliver in i riktad emission i Index Pharma

Läkemedelsbolaget Index Pharmaceuticals planerar enligt ett pressmeddelande på tisdagskvällen för en riktad nyemission på 6,2 miljoner aktier som kommer att tillföra bolaget 37,5 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.