DI > Ekonomi

Wednesday, 22 August, 07:58

DI - 17 apr 18 kl. 11:50

Passkaos i Göteborg – Polisen anmäldJust nu är det näst intill omöjligt att förnya sitt pass i Göteborg. Polisen tar frågan på största allvar och samtal pågår för att hitta en lösning på de akuta problemen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passkaosi , Göteborg, Polisen, anmäld
SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 12:46

Beslut: Polisen stänger drop-in till passen nästa vecka

Växjöpolisen agerar på förhand och har beslutat att stänga möjligheten till drop-in passansökningar vid Kristi Himmelsfärd. Man vill undvika ett nytt passkaos på en klämdag. – Det kör folk från Göteborg hit till Växjö, ska vi behandla folk på det viset, frågar Ola Severinsson retoriskt, ansvarig vid Växjöpolisen..

Alingsås tidning - 16 apr 18 kl. 13:44

Passkaos på polishuset

Alingsås polisstation är belägrad – av människor som ansöker om pass. Det är lång väntetid för att få nytt pass just nu. Sedan polisstationerna i Göteborg och Kungälv förra måndagen införde tidsbokning för pass- och id-kortsärenden har många åkt till Alingsås, där det fortfarande är drop in.

Skånskan - 07 jul 16 kl. 06:00

Polisen medger fel efter passkaos

Malmö Att skaffa pass till två barn blev en dyr historia för mamman. Passen kom aldrig i tid, men mamman fick betala för fyra pass. Nu erkänner polisen sitt fel och ersätter kvinnan.

YA - 15 apr 16 kl. 21:10

Polisen lovar åtgärda passkaos i Ystad

Väntetiderna för att få ett nytt pass hos polisen i Ystad är längre än någonsin. Men nu utlovas utökade öppettider..

Kristianstadsbladet - 06 maj 16 kl. 19:00

Polisen har en plan mot passköerna

På grund av långa väntetider i Skåne rådde passkaos i Karlshamn på fredagen. Polisen erkänner att man hanterat frågan fel. I juni ska väntetiderna vara normala igen..

UT - 03 maj 18 kl. 08:04

Lugnare i Ulricehamn - men fortsatt passkaos på annat håll

När polisen införde tidsbokning för passansökan ledde det till en galen vecka i Ulricehamn. Nu är det lugnare..

Skånskan - 15 maj 18 kl. 11:00

Passkaos – håller extra öppet

Malmö Det är enormt stort tryck på passexpeditionerna i landet inför årets sommarsemestrar. För att lätta trycket håller passexpeditionen på Drottninggatan extra öppet med drop in på lördag mellan klockan 8–14.
– Jag vill råda folk att vara där så tidigt som möjligt.

SN - 14 mar 14 kl. 16:19

Polisen varnar för passkaos

Ordna med era pass eller ID-kort i god tid före semestern. Det är Nyköpingspolisens budskap inför vad som tycks bli en ovanligt hektisk högsäsong för passtillverkning..

SmålandsPosten - 26 apr 16 kl. 16:35

Passkaos hos polisen med nya tidsbokningar

Det nya tidsbokningsystemet på passexpeditionerna i Skåne har lett till att många istället söker sig till orter som har drop in. Vid passexpeditionen i Älmhult är man överhopad med arbete..

Barometern - 17 apr 18 kl. 17:20

Polisen tar nya tag mot passkaos i väst

Polisens region Väst sätter in mer personal för att komma till rätta med de långa väntetiderna för personer som ansöker om nytt pass. Vårens övergång från ett dropin-system till att beställa tid för passansökan på nätet har blivit problematisk.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Nordea sänker riktkursen för XXL till 80 norska kronor (86), upprepar köp

Nordea sänker riktkursen för XXL till 80 norska kronor (86), upprepar köp..

DI - 15 minuter sedan

Scandi Standard förbättrar rörelseresultatet

Kycklingföretaget Scandi Standard redovisar ett resultat efter skatt på 33 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (33). Resultatet per aktie uppgick till 0:51 kronor (0:56)..

DI - 15 minuter sedan

Sensori förbättrar negativt resultat

Medicinteknikbolaget Sensori redovisar en omsättning för första halvåret 2018 på 0,8 miljoner kronor (0,8). Resultat efter finansiella poster uppgick till -5,9 miljoner kronor (-7,3) Det framgår av halvårsrapporten. .

DI - 30 minuter sedan

Besqab köper återlämnad mark

Bostadsutvecklaren Besqab köper byggrätter i Hagastaden för 27.400 kronor per kvadrat (totalarea brutto) bostäder och 8.000 kronor per lokalkvadrat.

DI - 30 minuter sedan

GN Store Nord höjer tillväxtprognos

Danska GN Store Nords affärsområde GN Audio höjer sin prognos för tredje gången i år gällande den organiska intäktstillväxten - nu till mellan 16-19 procent från senaste bedömning om upp till 15 procent för helåret 2018..

DI - 30 minuter sedan

Minus 2,1 miljoner kronor för Attana

Nettoomsättningen uppgick till 0,5 miljoner kronor för Attana i det andra kvartalet, jämfört med en nettoomsättning för helåret 2017 på 2,2 miljoner kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Nordea höjer Hufvudstaden

Nordea höjer riktkursen för Hufvudstaden till 161 kronor (151), upprepar köp..

DI - 45 minuter sedan

Morningstar sänker Tesla

Morningstar sänker Tesla till sälj (behåll), upprepar riktkurs 179 dollar..

DI - 45 minuter sedan

Jefferies sänker H&M

Jefferies sänker riktkursen för H&M till 130 kronor (140), upprepar behåll..

DI - 45 minuter sedan

Trump utlovar tullar på europeiska bilar

Så sent som i veckan meddelade USA:s handelsminister Wilbur Ross att utredningen om tullar på europeiska bilar drar ut på tiden. Men president Donald Trump tycks ha andra planer, rapporterar tv-kanalen CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.