DI > Ekonomi

Thursday, 24 May, 13:47

DI - 17 apr 18 kl. 11:50

Passkaos i Göteborg – Polisen anmäldJust nu är det näst intill omöjligt att förnya sitt pass i Göteborg. Polisen tar frågan på största allvar och samtal pågår för att hitta en lösning på de akuta problemen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

78 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passkaosi , Göteborg, Polisen, anmäld
SmålandsPosten - 04 maj 18 kl. 12:46

Beslut: Polisen stänger drop-in till passen nästa vecka

Växjöpolisen agerar på förhand och har beslutat att stänga möjligheten till drop-in passansökningar vid Kristi Himmelsfärd. Man vill undvika ett nytt passkaos på en klämdag. – Det kör folk från Göteborg hit till Växjö, ska vi behandla folk på det viset, frågar Ola Severinsson retoriskt, ansvarig vid Växjöpolisen..

Alingsås tidning - 16 apr 18 kl. 13:44

Passkaos på polishuset

Alingsås polisstation är belägrad – av människor som ansöker om pass. Det är lång väntetid för att få nytt pass just nu. Sedan polisstationerna i Göteborg och Kungälv förra måndagen införde tidsbokning för pass- och id-kortsärenden har många åkt till Alingsås, där det fortfarande är drop in.

Skånskan - 07 jul 16 kl. 06:00

Polisen medger fel efter passkaos

Malmö Att skaffa pass till två barn blev en dyr historia för mamman. Passen kom aldrig i tid, men mamman fick betala för fyra pass. Nu erkänner polisen sitt fel och ersätter kvinnan.

YA - 15 apr 16 kl. 21:10

Polisen lovar åtgärda passkaos i Ystad

Väntetiderna för att få ett nytt pass hos polisen i Ystad är längre än någonsin. Men nu utlovas utökade öppettider..

Kristianstadsbladet - 06 maj 16 kl. 19:00

Polisen har en plan mot passköerna

På grund av långa väntetider i Skåne rådde passkaos i Karlshamn på fredagen. Polisen erkänner att man hanterat frågan fel. I juni ska väntetiderna vara normala igen..

UT - 03 maj 18 kl. 08:04

Lugnare i Ulricehamn - men fortsatt passkaos på annat håll

När polisen införde tidsbokning för passansökan ledde det till en galen vecka i Ulricehamn. Nu är det lugnare..

Skånskan - 15 maj 18 kl. 11:00

Passkaos – håller extra öppet

Malmö Det är enormt stort tryck på passexpeditionerna i landet inför årets sommarsemestrar. För att lätta trycket håller passexpeditionen på Drottninggatan extra öppet med drop in på lördag mellan klockan 8–14.
– Jag vill råda folk att vara där så tidigt som möjligt.

SN - 14 mar 14 kl. 16:19

Polisen varnar för passkaos

Ordna med era pass eller ID-kort i god tid före semestern. Det är Nyköpingspolisens budskap inför vad som tycks bli en ovanligt hektisk högsäsong för passtillverkning..

SmålandsPosten - 26 apr 16 kl. 16:35

Passkaos hos polisen med nya tidsbokningar

Det nya tidsbokningsystemet på passexpeditionerna i Skåne har lett till att många istället söker sig till orter som har drop in. Vid passexpeditionen i Älmhult är man överhopad med arbete..

Barometern - 17 apr 18 kl. 17:20

Polisen tar nya tag mot passkaos i väst

Polisens region Väst sätter in mer personal för att komma till rätta med de långa väntetiderna för personer som ansöker om nytt pass. Vårens övergång från ett dropin-system till att beställa tid för passansökan på nätet har blivit problematisk.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Consilium ökar omsättningen

Consiliums ebitda-resultat för kvarvarande verksamheter uppgick till 52,6 miljoner kronor (51,3) för det första kvartalet och ebitda-marginalen uppgick till 14,0 procent (13,9)..

DI - 10 minuter sedan

Hobbex tvingas stängs butiker

Prylkedjan Hobbex tvingas stänga alla sina fysiska butiker efter att ha tappat en tredjedel av sin omsättning, skriver market.se..

DI - 15 minuter sedan

Strömhopp i ryska oligarkens pressade aluminiumimperium

Den ryska aluminiumproducenten Rusal, som äger svenska Kubal i Sundsvall, drabbas av ett strömhopp på ledningsnivå då vd:n och sju chefer lämnar bolaget. Samtidigt flaggas det för att bolaget kan få svårt att betala sina räkningar i och med amerikanska sanktioner..

DI - 15 minuter sedan

Spritbolaget ska sälja flera varumärket

Sprittillverkaren Diageo har inlett processen med att sälja flera av sina amerikanska varumärken, inklusive Goldschläger och Myer’s Rum. Det rapporterar Sky News med hänvisning till källor..

DI - 30 minuter sedan

Paxman sålde 126 system första kvartalet

Paxman sålde och installerade 126 skalpkylningssystem globalt under det första kvartalet. Det genererade försäljningsintäkter om 7,7 miljoner kronor i det brittiska dotterbolaget och 3,2 miljoner kronor i det amerikanska dotterbolaget. .

DI - 30 minuter sedan

Fagerhult utser Bodil Sonesson till ny vd

Belysningsbolaget Fagerhult har utsett Bodil Sonesson till ny vd och koncernchef med tillträde senast den 24 november.

DI - 30 minuter sedan

Hamnarbetarförbundet: Lagändring skulle inte påverka situationen i hamnen

REPLIK. Det är snart elva månader sedan den sista konfliktåtgärden avslutades på APM Terminals i Göteborgs hamn. Då hade den danska containeroperatören stängt ner sin egen verksamhet i 371 timmar genom att utestänga Hamnarbetarförbundets medlemmar från arbetsplatsen.

DI - 45 minuter sedan

Bonesupport tecknar avtal i USA

Bonesupport har tecknat avtal i USA med Collagen Matrix. Det innebär att Bonesupport kommer att börja sälja och marknadsföra utvalda Collagen Matrix bengraftsubstitutprodukter under egna varumärken genom dess egna distributionsnätverk i USA under fjärde kvartalet 2018..

DI - 45 minuter sedan

Preem och RenFuel skapar världens första ligninanläggning för biodrivmedel

Preem och RenFuel undersöker, att i samarbete med Rottneros, uppföra världens första ligninanläggning för biodrivmedel vid massabruket i Vallvik, Söderhamn. Anläggningen beräknas producera en årlig volym om 25-30 000 ton lignin och vara färdigställd till 2021..

DI - 45 minuter sedan

EU: USA-tullar skulle strida mot WTO-regler

Om USA inför importtullar på motorfordon och fordonsdelar skulle det helt klart strida mot WTO:s regler..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.