Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 10:26

Dagens PS - 17 apr 18 kl. 11:40

Content Lab får nytt systerbolagBolaget Talent Lab By Differ etableras för expertuthyrning. Talent Lab är alltså ett systerbolag till Content Lab, som äger Dagens PS, och som också sorterar under managementkonsultbolaget Differs paraply. Affärsidén är att hyra ut experter utifrån kundernas behov. ”Det handlar om att matcha rätt kompetens anpassat till specifika behov, när det behövs för att fånga den potentiella tillväxten i kundmötet”, säger Kerstin Elvegård som tillsammans med Jens Pettersson leder Talent Lab. ”På så sätt kan vi stödja företag att optimera och utveckla det digitala kundmötet på ett effektivare sätt än att anställa”, säger Jens Pettersson..
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Lab, Talent Lab By Differ, Content Lab, Dagens PS, Differs, Kerstin Elvegård, Jens Pettersson, Talent Lab

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Content, Labfår , nytt, systerbolag
Resume - 24 aug 15 kl. 14:25

Brand New Content startar nytt – med tidigare Aftonbladet-chef

Brand New Content expanderar med nytt bolag inom content marketing. Tidigare Aftonbladet-chefen Klas Lindberg och OTW:s tidigare new business director Gustav Vidlund ska driva det nystartade bolaget Brand New Story..

Dagens Media - 24 aug 15 kl. 14:10

Brand New Content startar nytt

Brand New Content-gruppen drar igång ett dotterbolag med tidigare Aftonbladet-chefen Klas Lindberg..

Dagensanalys.se - 26 jun 17 kl. 15:22

Vad är content marketing? Din guide till bra affärer med bra innehåll.

Vad är content marketing? Du har säkert hört talas om content marketing (eller innehållsmarknadsföring), ett riktigt modeord inom marknadsföringsvärlden de senaste åren. Och nu bjuder vi på en guide till hur du kan skapa bra affärer med bra innehåll!

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 12:40

Adobe Summit London 2016 – ”Content is King”

Brad Rencher välkomnade alla till årets Summit med 5000 personer från 50 länder vilket är ett nytt rekord. Temat för 2016 är ”The Experience Business” som handlar om sätta kunderna i fokus i den digitala resan. Analytikerna och datanördar är de nya coola personerna på företagen ”Nörd is The New Black” de kan analysera data för att optimera verksamheten utifrån vad kunderna verkligen vill ha i realtid.

Dagensanalys.se - 09 nov 17 kl. 14:40

3 viktiga spaningar från Swedish Content Agencies

Maria Westman, ordförande Swedish Content Agencies har spanat in i 2018 och kartlagt några viktiga trender från hennes möte med ICMF som samlar content marketing-organisationer från flera länder. ICMF är en samling content marketing-organisationer från flera länder, som sågs för att dela kunskap och diskutera trender. Swedish Content Agencies deltog samt andra marknader som anslöt var Storbritannien, Tyskland, Polen, Schweiz, Indien, Norge, Belgien, Nederländerna och Tjeckien.

Dagensanalys.se - 25 aug 16 kl. 11:07

5 tips för att lyckas med content marketing

Intresset för content marketing är fortsatt stort och det finns en stort sug efter att lära mer och gå en bra content marketing-kurs eller en content marketing-utbildning. Ett alternativ till en kurs eller en utbildning kan vara att gå på en inspirationsdag kring innehållsmarknadsföring där många olika content marketing-exempel presenteras och ett sånt event är Content Marketing-dagen som arrangeras av Dagens Media. Dagens Analys var på plats när Content Marketing-dagen gick av stapeln i veckan och vi har sammanställt 5 tips för att lyckas med content marketing baserat på de åtta föredrag och elva föreläsare som presenterade bra, konkreta och mätbara content marketing-exempel under dagen: 1.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

Kristianstadsbladet - 21 aug 18 kl. 00:01

Investeringar i Nymölla bruks systerbolag

Stora Enso investerar sju miljoner kronor i ett av Nymölla bruks systerbolag, Hylte bruk. Ett nytt kompetenscenter ska byggas..

Dagensanalys.se - 04 okt 18 kl. 13:49

Utbildning i content marketing och SEO

Letar du efter en kurs eller utbildning i content marketing? Eller en kurs eller utbildning i SEO? Det finns en hel del bra kurser och utbildningar i höst för dig som vill lära mer om innehållsmarknadsföring och sökmotoroptimering (SEO).

Dagensanalys.se - 31 mar 16 kl. 08:58

Content Marketing för alla

Vad är content marketing? Och om man vill komma igång med innehållsmarknadsföring – eller redan jobbar med content marketing – var hittar man bra verktyg och exempel på riktigt bra och effektiv content marketing? Och: hur mäter man egentligen effekten av content marketing?

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 3 timmar sedan

Nya regler hotar bostadsutvecklare

De börsnoterade bostadsutvecklarna kan börja tvingas redovisa skulder man dolt genom vinstavräkningar på planerade eller pågående projekt. Det beror på ändrade regler på Stockholmsbörsen som förbjuder företagen från att kunna redovisa vinster i förskott, skriver Svd Näringsliv. För exempelvis JM:s del betyder detta att man skulle behöva lyfta fram skulder på nästan nio miljarder kronor, enligt tidningen.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Bakåt i veckodebuten på Wall Street

De amerikanska börserna inledde handelsveckan, som började på tisdagen med anledning av Martin Luther King Day i måndags, med fallande kurser. Investerarna smälte Kinas svaga tillväxtsiffror och det faktum att Internationella valutafonden, IMF, sänkt den globala tillväxtprognosen. Under senare delen av handelsdagen kom rapporter om att USA ställt in ett förberedande handelsmöte med kinesiska representanter, vilket satte mer press på aktierna.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Chefsekonom varnar för kraftiga boprisfall

Bostadspriserna kan rasa med uppemot 30 procent med slopade ränteavdrag, enligt experten. Per Bolund (MP) är nu ansvarig minister för bostadspolitiken och han har öppnat för att trappa ner det omdebatterade ränteavdraget. Både Riksbanken och Finansinspektionen anser att ränteavdraget bör reduceras eller tas bort helt.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Åtalad topp gör nya aktieklipp

”På bara ett halvår har han kammat hem en vinst på nästan 200 procent”, skriver Dagens Industri. Det är Fingerprint Cards styrelseordförande och tidigare vd Johan Carlström som tog tillfället i akt att tanka aktier i bolaget för 8,4 miljoner när kursen pressades ner till en bottennivå efter bolagets vinstvarning i början av juni förra året. ”Efter biometribolagets explosionsartade uppgång sedan årsskiftet är aktierna värda nästan 25 miljoner Mkr”, berättar Di.

Dagens PS - 3 timmar sedan

23 januari: Här är dagens kalender

Dagens PS påminner dig varje vardagsmorgon om vad som händer på affärsagendan. Missa inte det! Börs Rapporter 08:00 Castellum, Diamyd Medical, Mag Interactive Utländska rapporter 13:30 Kimberly-Clark, 13:45 Abbott, 22:01 Texas Instruments, 22:15 Ford, Briggs & Stratton (efter 22.

Dagens PS - I förrgår: 08:40

Tesla får grönt ljus för Europaleveranser

Elbilsuppstickaren Tesla har fått grönt ljus för att sälja sin senaste modell Model 3 i Europa. Det uppger den nederländska fordonsmyndigheten, enligt Bloomberg News. Leveranser kan inledas i februari.

Dagens PS - 19 timmar sedan

Toppchef ratar SAS – men Norwegian lockar

Lågprisflygbolaget Norwegian är intressant för British Airways-ägaren IAG. Det uppger Akbar Al Baker, koncernchef för IAG:s största aktieägare Qatar Airways, rapporterar norska E24. Han sade under en presskonferens i Göteborg, som Qatar Airways har öppnat en rutt till från Doha, att Norwegian är ”väldigt intressant” för IAG.

Dagens PS - 19 timmar sedan

Mångmiljardären vill betala mer i skatt

”Det är inte längre frågan om vi har råd att göra det, utan snarare om vi har råd att låta bli.” Det skriver Nick Hanauer, amerikansk entreprenör och riskkapitalist i en debattartikel på ETC.se och som tidigare publicerats i brittiska The Guardian.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Google X värvar startup-veteran

Wendy Tan White, som är en veteran inom den brittiska startupsscenen, kommer att ansluta till Google X som vice president. Det rapporterar Techcrunch med hänvisning till källor. Wendy Tan White ska ha kontaktats av Google förra året men haft andra möjligheter under övervägande.

Dagens PS - 21 timmar sedan

Stjärnan erkänner – så höga blir böterna

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo har erkänt skattebrott och ska för det betala motsvarande 192,7 miljoner kronor i böter, rapporterar SVT. Erkännandet kom mot en villkorlig dom och böter. Skattefallet avser Ronaldos tid som spelare i Real Madrid och har avhandlats i en spansk domstol.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.