Nyteknik > Teknik

Tuesday, 22 January, 07:00

Nyteknik - 17 apr 18 kl. 11:04

Därför ska du sluta med pin-kod på din IphoneVill du inbrottssäkra din mobiltelefon? Då är det dags att överge de sexsiffriga säkerhetskoderna till förmån för traditionella lösenord..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

147 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ska du slutamed , pin-kodpå din , Iphone
HBL - 28 jun 12 kl. 10:10

Snart kan man välja egen pin-kod till betalkortet

Kreditlaget börjar erbjuda en ny tjänst som innebär att man kan välja en egen pin-kod till sitt betalkort.Den första kunden hos Kreditlaget som inför det nya systemet är Nordea i både Finland och Sverige. Tjänsten börjar användas under det här året.

IDG - 28 mar 12 kl. 12:45

Säkra dina filer på usb - med en pin-kod

Vill du vara säker på att dina data inte hamnar i orätta händer finns nu ett usb-minne som kräver en pin-kod för att låsas upp. .

IDG - 15 jun 15 kl. 14:41

Snart kan du använda emojisar som pin-kod


En bild säger mer än tusen ord och en rad emoji är lättare att minnas än en pin-kod. Det menar i alla fall en brittisk firma som nu vill att du ska använda deras teknik för att logga in på banken..

IDG - 08 feb 16 kl. 10:38

Video: Trött på lösenord? Så loggar du in i Windows 10 med pin-kod


Det finns ett enklare sätt att komma in i Windows 10. Så här loggar du in med pin-kod..

IDG - 25 apr 13 kl. 07:10

Tele2-vd:n: "Sluta köpa Iphone"


Tele2s vd, Mats Granryd, sågar Apple som affärspartner och uppmanar kunderna att sluta köpa Iphone..

Mobil - 07 jan 19 kl. 15:00

Qualcomm tvingar Apple sluta sälja Iphone 7 och Iphone 8 i Tyskland

Bråket mellan Apple och den amerikanska chippjätten Qualcomm fortsätter med oförminskad kraft. I den senaste vändan har Apple nu tvingats plocka bort samtliga Iphone 7- och Iphone 8-telefoner från sina butiker i Tyskland, efter att en domstol i München ansett att telefonerna inkräktar på patent tillhörande Qualcomm..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så lätt kan pin-koden till din iPhone hackas

Man tänker ju att en fyrasiffrig pin-kod är rätt säker. Speciellt på en iPhone då telefonen blir helt låst efter ett visst antal felaktiga försök. Men med enkel teknik kan vem som helst komma in i din telefon, skriver Gawker.

DalaDemokraten - 30 maj 17 kl. 18:30

PIN-koden försvinner – "Innebär en onödig säkerhetsrisk"

Möjligheten att använda personlig kod tas bort. Från och med den 8 juni går det inte att logga in på Pensionsmyndighetens webbplats med så kallad PIN-kod..

Dalarnas tidningar - 30 maj 17 kl. 18:30

PIN-koden försvinner – "Innebär en onödig säkerhetsrisk"

Möjligheten att använda personlig kod tas bort. Från och med den 8 juni går det inte att logga in på Pensionsmyndighetens webbplats med så kallad PIN-kod..

Nyteknik - 18 mar 15 kl. 07:45

Tricket som visar att ingen pin-kod för Iphone är säker

TEKNIKSVEPET. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 minuter sedan

Nu byggs världens största vindkraftverk

I sommar byggs världens största vindkraftverk – i Rotterdam. Anläggningen, vars vingspann är större än Kaknästornets höjd, blir den första 12MW-snurran från GE..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Google får böta en halv miljard kronor

I sin första användning av EU:s dataskyddsförordning (GDPR) slår Frankrikes motsvarighet till Datainspektionen Google i huvudet med 50 miljoner euro, drygt 512 miljoner kronor, i böter..

Nyteknik - 23 timmar sedan

Spana in den blodröda supermånförmörkelsen

Under måndagsmorgonen kunde en blodröd supermåne beskådas över himlen. Och det var verkligen en speciell händelse - nästa gång det blir en lika lång och spektakulär total månförmörkelse står almanackan på 2029..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Då lanseras Ikeas och Sonos smarta högtalare

”Symfonisk” – det ska bli namnet på en serie uppkopplade högtalare som Ikea och Sonas utvecklar tillsammans. Nu vet vi att högtalarna ska lanseras i sommar..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Kina: Forskaren bakom Crispr-bebisar agerade själv

Forskaren som ska ha använt gensaxen Crispr på två tvillingflickor har agerat på eget bevåg, uppger kinesisk statsmedia. Nu väntar en polisutredning, som kan leda till ett hårt straff..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Saab tecknar kontrakt med brittiska försvaret

Försvarskoncernen Saab har landat ett kontrakt med brittiska försvarsministeriet gällande service och underhåll av det landbaserade radarsystemet Giraffe AMB..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Googles lagring av platsdata granskas efter kritik

Efter klagomål från organisationen Sveriges Konsumenter inleder Datainspektionen en granskning av Google..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Whatsapp begränsas för att stoppa falska nyheter

I ett försök att stoppa spridningen av ”falska nyheter och rykten” inför Facebook begränsningar för den populära chattappen Whatsapp..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Anders Ygeman gör comeback – tar över som energiminister

I den nya regeringen möbleras det om mellan ministerposterna. Ibrahim Baylan (S) tar över som näringsminister, medan Anders Ygeman (S) får ansvar för energi och digitalisering..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Fri fart på autobahn kan förbjudas

Bilisternas förlovade land kan vara på väg att förbjuda fri fart på autobahn. Detta om den tyska regeringen följer de rekommendationer som deras klimatkommitté har lagt fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.