Nyteknik > Teknik

Wednesday, 17 October, 09:06

Nyteknik - 17 apr 18 kl. 11:04

Därför ska du sluta med pin-kod på din IphoneVill du inbrottssäkra din mobiltelefon? Då är det dags att överge de sexsiffriga säkerhetskoderna till förmån för traditionella lösenord..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Iphone

Dela artikeln

147 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför ska du slutamed , pin-kodpå din , Iphone
HBL - 28 jun 12 kl. 10:10

Snart kan man välja egen pin-kod till betalkortet

Kreditlaget börjar erbjuda en ny tjänst som innebär att man kan välja en egen pin-kod till sitt betalkort.Den första kunden hos Kreditlaget som inför det nya systemet är Nordea i både Finland och Sverige. Tjänsten börjar användas under det här året.

IDG - 28 mar 12 kl. 12:45

Säkra dina filer på usb - med en pin-kod

Vill du vara säker på att dina data inte hamnar i orätta händer finns nu ett usb-minne som kräver en pin-kod för att låsas upp. .

IDG - 15 jun 15 kl. 14:41

Snart kan du använda emojisar som pin-kod


En bild säger mer än tusen ord och en rad emoji är lättare att minnas än en pin-kod. Det menar i alla fall en brittisk firma som nu vill att du ska använda deras teknik för att logga in på banken..

IDG - 08 feb 16 kl. 10:38

Video: Trött på lösenord? Så loggar du in i Windows 10 med pin-kod


Det finns ett enklare sätt att komma in i Windows 10. Så här loggar du in med pin-kod..

IDG - 25 apr 13 kl. 07:10

Tele2-vd:n: "Sluta köpa Iphone"


Tele2s vd, Mats Granryd, sågar Apple som affärspartner och uppmanar kunderna att sluta köpa Iphone..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så lätt kan pin-koden till din iPhone hackas

Man tänker ju att en fyrasiffrig pin-kod är rätt säker. Speciellt på en iPhone då telefonen blir helt låst efter ett visst antal felaktiga försök. Men med enkel teknik kan vem som helst komma in i din telefon, skriver Gawker.

DalaDemokraten - 30 maj 17 kl. 18:30

PIN-koden försvinner – "Innebär en onödig säkerhetsrisk"

Möjligheten att använda personlig kod tas bort. Från och med den 8 juni går det inte att logga in på Pensionsmyndighetens webbplats med så kallad PIN-kod..

Dalarnas tidningar - 30 maj 17 kl. 18:30

PIN-koden försvinner – "Innebär en onödig säkerhetsrisk"

Möjligheten att använda personlig kod tas bort. Från och med den 8 juni går det inte att logga in på Pensionsmyndighetens webbplats med så kallad PIN-kod..

Nyteknik - 18 mar 15 kl. 07:45

Tricket som visar att ingen pin-kod för Iphone är säker

TEKNIKSVEPET. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

Trelleborgs Allehanda - 08 feb 13 kl. 16:03

Betalning utan pin i hela Skåne

Foto: Bosse Nilsson
Att betala utan att knappa in pin-koden har gjort betalningsprocessen snabbare på bussen och nu väljer Skånetrafiken att införa principen på samtliga Regionbussar i Skåne.
Från den 25 januari har Skånetrafiken testat betalningsmetoden på 200 bussar. Testet har inneburit att resenärer kunnat betala sin resa eller fylla på sitt Jojo-kort med upp till 200 kronor utan att behöva knappa in sin pin-kod.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 minuter sedan

Effektivare produktutveckling med nya SOLIDWORKS 2019

Den nya versionen av SOLIDWORKS ger betydligt högre grafikprestanda samt stöd för bland annat avancerade geometrier och fotorealism i ritningar och konstruktioner..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Så blev Polestars nya huvudkontor i Sverige

Placeringen på Volvos område ska stärka samarbetet mellan moderbolaget och deras elbilsspecialister. Med sitt nya globala huvudkontor i Göteborg visar Polestar att man inte bara är en kinesisk angelägenhet..

Nyteknik - 30 minuter sedan

Gifter i leksaker och köksprodukter av återvunnen plast

Vanliga europeiska hushållsprodukter gjorda av återvunnen plast innehåller giftiga flamskyddsmedel. Flera europeiska miljö- och konsumentorganisationer kräver nu lagändringar. – Nya produkter gjorda av ny plast får inte innehålla de här flamskyddsmedlen men om de är gjorda av återvunnen plast så är det okej.

Nyteknik - 1 timme sedan

Försvarets server till salu på nätet

En server hos Försvarsmakten hackades och inloggningsuppgifter låg ute till försäljning på ett internetforum 2016, avslöjar Dagens Nyheter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Google-vd Sundar Pichai bekräftar att företaget överväger en sökmotor i Kina

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina – och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd..

Nyteknik - 3 timmar sedan

”Miljöforskningen tar genvägar till önskade resultat”

DEBATT. Vetenskap har övergetts till förmån för rena hypoteser. Färska exempel på detta är att kobolt i svenska dubbdäck skulle skörda liv i Kongo-Kinshasa och att granulat i konstgräs är den näst största källan till mikroplaster i haven, skriver Fredrik Ardefors, Svensk däckåtervinning..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Toyota och Softbank startar ett nytt mobilitetsföretag

Monet Technologies är resultatet av ett samarbete mellan fordonsjätten Toyota och investeringsbolaget Softbank. Deras nya mobilitetsföretag ska erbjuda både autonoma varuleveranser och persontransporter..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Djur fanns på jorden 100 miljoner år tidigare

Det fanns djurliv på jorden mer än 100 miljoner år tidigare än man tidigare trott. Detta har en internationell forskargrupp, där forskare från Uppsala universitet ingår, kommit fram till..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Studie: Klimatförändring orsakar insektsdöd i regnskog

Klimatförändringar pekas ut som orsaken bakom en drastisk minskning av insekter i Puerto Ricos regnskogar, enligt en ny studie..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Runsten upptäcktes vid renovering i kyrka

Vid renoveringen av en kyrka norr om Uppsala gjordes ett sällsynt fynd – ett runstensfragment av kalksten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.