Nyteknik > Teknik

Thursday, 18 October, 16:22

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, bjuderin , Alliansentill , samtalom , snabbtåg
Regeringen - 25 mar 15 kl. 21:49

Regeringen bjuder in till pressträff

I dag, onsdag den 25 mars, klockan 10.45 bjuder Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Åsa Romson och Gustaf Fridolin in till pressträff på Bobergsgatan vid Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.


Pressinbjudan: Regeringen bjuder in till pressträff

Statsrådsberedningen, 25 mars 2015.

DN - 12 okt 15 kl. 13:24

Regeringen bjuder in Alliansen till samtal om flyktingkrisen

Efter inviterna i tv-debatten bjuder nu regeringen in Alliansen till samtal om flyktingkrisen. ”Jag bedömer att det finns en genuin vilja att hitta gemensamma lösningar”, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson..

SvD - 27 okt 16 kl. 13:42

Shekarabi (S): Regeringen bjuder in Alliansen till samtal

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) säger att regeringen bjuder in Moderaterna och övriga allianspartier till samtal om vinster i välfärden – efter att utredningen i frågan lämnats i november. – Så får vi se om M menar allvar, säger Ardalan Shekarabi till SvD..

SR - 13 jan 16 kl. 07:47

Regeringen bjuder in till samtal om att bygga fler bostäder

Regeringen bjuder i dag in de fyra borgerliga partierna och Vänsterpartiet till samtal om hur bostadsbyggandet ska kunna ökas. Bland annat vill regeringen förändra beskattningen av bostäder..

BT - 08 jan 15 kl. 19:16

Regeringen bjuder till mediesamtal

Säpo tycker inte att hotbilden mot svenska redaktioner har ökat efter attacken mot Charlie Hebdo. Men Journalistförbundet vill att Säpo agerar - och regeringen bjuder in medieföretagen till samtal.- I första hand är det ett informationsutbyte men också för att diskutera eventuella åtgärder, säger inrikesminister Anders Ygeman (S).

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 11 kl. 10:41

Regeringen bjuder in parterna

Regeringen bjuder in fack och arbetsgivare till samtal för att hitta lösningar som ska göra det lättare för unga och långtidsarbetslösa att få jobb. "Regeringen eftersträvar en inkluderande arbetsmarknad som är både trygg och flexibel. Breda överenskommelser om villkoren på arbetsmarknaden främjar en sådan utveckling", skriver finansminister Anders Borg i en inbjudan till Saco, TCO, LO och Svenskt Näringsliv..

SR - 24 apr 17 kl. 12:44

Regeringen och Alliansen i samtal om terrorbekämpning

Det har gått två och en halv vecka sedan terrordådet på Drottninggatan i Stockholm. I dag samlas regeringen och Alliansen för att diskutera nya åtgärder mot terrorism..

SVT - 07 jun 17 kl. 12:37

Regeringen och Alliansen överens om nya åtgärder mot terrorism

Efter terrordådet på Drottninggatan inleddes samtal mellan Regeringen och Alliansen. Resultaten presenteras idag kl 13 vid en gemensam pressträff..

UNT - 09 nov 11 kl. 10:39

Regeringen bjuder in parterna

Regeringen bjuder in fack och arbetsgivare till samtal för att hitta lösningar som ska göra det lättare för unga och långtidsarbetslösa att få jobb. (TT).

SR - 14 jun 17 kl. 12:57

Regeringen och alliansen vill ha mer kameraövervakning

Regeringen ska för andra gången på kort tid utreda hur kameraövervakningen kan bli vanligare i Sverige. Orsaken är att regeringen och alliansen tycker att förslagen hittills inte är tillräckligt långtgående, säger Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

SvD - 24 apr 17 kl. 07:17

Regeringen och Alliansen samlas mot terrorism

I dag, drygt två veckor efter dådet på Drottninggatan i Stockholm, träffas regeringen och Alliansen för att försöka komma överens om hur Sverige ska bli bättre på att förebygga terrorism..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Saab och Boeings miljardaffär fastställd

Saabs och Boeings mångmiljardaffär med amerikanska flygvapnet är nu definitivt klar..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Kyocera KY-01L kan vara världens tunnaste telefon

Den japanska elektroniktillverkaren Kyocera har samarbetat med företaget NTT Docomo för att utveckla en mobiltelefon som kan titulera sig ”världens tunnaste telefon”..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Containervagnen har fått ett iskallt uppdrag på Antarktis

Kilafors Industri fick en ovanlig order när forskningsstationerna på Antarktis behövde något att frakta material i. Deras containervagn ska klara av att köras i en medeltemperatur på 55 minusgrader..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Nu vill myndigheten skanna ansiktet på alla som flyger

Snart kan USA-resan innebära att ditt utseende hamnar i en databas. För nu vill Transportation Security Administration (TSA) att alla som flyger ska få sitt ansikte skannat..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Vrak från danska slavskepp hittade i Karibien

Danska och amerikanska arkeologer har med stor sannolikhet identifierat vraken från de två danska slavskeppen "Christianus Quintus" och "Fridericus Quartus"..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Meddelande som sprids på Playstations nätverk kan skada din konsol

Ett meddelande som innehåller tecken som Playstations konsoler inte kan läsa orsakar problem för användare..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Superinspiratörer prisas för sina insatser

I förra veckan gick Womengineer Awards av stapeln för tionde året i rad. Bland pristagarna fanns bloggare, barnboksförfattare och sociala företagare..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Ericsson krossar förväntningarna och rusar på börsen

Ericsson rusar på Stockholmsbörsen efter att ha krossat analytikernas förväntningar för tredje kvartalet. Bolaget vände förlust till en rörelsevinst på 3,2 miljarder kronor..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Spelutvecklaren Epic Games stämmer youtuber för Fortnite-fusk

Amerikanska Epic Games, som ligger bakom succéspelet "Fortnite" drar två youtubers inför domstol, skriver spelsajten Polygon..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Volkswagen-bossens varning: Stor risk att Tyskland tappar ledningen

Om landets bilmärken inte anpassar sig efter miljökraven så riskerar Tyskland att tappa ledningen globalt. Sannolikheten för detta är 50/50 – det hävdar Volkswagenkoncernens vd Herbert Diess..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.