Nyteknik > Teknik

Tuesday, 22 May, 15:57

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, bjuderin , Alliansentill , samtalom , snabbtåg
Regeringen - 25 mar 15 kl. 21:49

Regeringen bjuder in till pressträff

I dag, onsdag den 25 mars, klockan 10.45 bjuder Stefan Löfven, Magdalena Andersson, Åsa Romson och Gustaf Fridolin in till pressträff på Bobergsgatan vid Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.


Pressinbjudan: Regeringen bjuder in till pressträff

Statsrådsberedningen, 25 mars 2015.

DN - 12 okt 15 kl. 13:24

Regeringen bjuder in Alliansen till samtal om flyktingkrisen

Efter inviterna i tv-debatten bjuder nu regeringen in Alliansen till samtal om flyktingkrisen. ”Jag bedömer att det finns en genuin vilja att hitta gemensamma lösningar”, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson..

SvD - 27 okt 16 kl. 13:42

Shekarabi (S): Regeringen bjuder in Alliansen till samtal

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) säger att regeringen bjuder in Moderaterna och övriga allianspartier till samtal om vinster i välfärden – efter att utredningen i frågan lämnats i november. – Så får vi se om M menar allvar, säger Ardalan Shekarabi till SvD..

SR - 13 jan 16 kl. 07:47

Regeringen bjuder in till samtal om att bygga fler bostäder

Regeringen bjuder i dag in de fyra borgerliga partierna och Vänsterpartiet till samtal om hur bostadsbyggandet ska kunna ökas. Bland annat vill regeringen förändra beskattningen av bostäder..

BT - 08 jan 15 kl. 19:16

Regeringen bjuder till mediesamtal

Säpo tycker inte att hotbilden mot svenska redaktioner har ökat efter attacken mot Charlie Hebdo. Men Journalistförbundet vill att Säpo agerar - och regeringen bjuder in medieföretagen till samtal.- I första hand är det ett informationsutbyte men också för att diskutera eventuella åtgärder, säger inrikesminister Anders Ygeman (S).

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 11 kl. 10:41

Regeringen bjuder in parterna

Regeringen bjuder in fack och arbetsgivare till samtal för att hitta lösningar som ska göra det lättare för unga och långtidsarbetslösa att få jobb. "Regeringen eftersträvar en inkluderande arbetsmarknad som är både trygg och flexibel. Breda överenskommelser om villkoren på arbetsmarknaden främjar en sådan utveckling", skriver finansminister Anders Borg i en inbjudan till Saco, TCO, LO och Svenskt Näringsliv..

SR - 24 apr 17 kl. 12:44

Regeringen och Alliansen i samtal om terrorbekämpning

Det har gått två och en halv vecka sedan terrordådet på Drottninggatan i Stockholm. I dag samlas regeringen och Alliansen för att diskutera nya åtgärder mot terrorism..

SVT - 07 jun 17 kl. 12:37

Regeringen och Alliansen överens om nya åtgärder mot terrorism

Efter terrordådet på Drottninggatan inleddes samtal mellan Regeringen och Alliansen. Resultaten presenteras idag kl 13 vid en gemensam pressträff..

UNT - 09 nov 11 kl. 10:39

Regeringen bjuder in parterna

Regeringen bjuder in fack och arbetsgivare till samtal för att hitta lösningar som ska göra det lättare för unga och långtidsarbetslösa att få jobb. (TT).

SR - 14 jun 17 kl. 12:57

Regeringen och alliansen vill ha mer kameraövervakning

Regeringen ska för andra gången på kort tid utreda hur kameraövervakningen kan bli vanligare i Sverige. Orsaken är att regeringen och alliansen tycker att förslagen hittills inte är tillräckligt långtgående, säger Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

SvD - 24 apr 17 kl. 07:17

Regeringen och Alliansen samlas mot terrorism

I dag, drygt två veckor efter dådet på Drottninggatan i Stockholm, träffas regeringen och Alliansen för att försöka komma överens om hur Sverige ska bli bättre på att förebygga terrorism..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 45 minuter sedan

Israel först att använda stridsflyget F-35

Israel är det första land som använt det USA-tillverkade stridsflygplanet F-35 i strid, enligt det israeliska flygvapnet, rapporterar The Times of Israel..

Nyteknik - 1 timme sedan

Hyllade utvecklare startar ny spelstudio i Uppsala

Nya spelstudion Neon Giant tar säte i Uppsala med erkända utvecklare från Machine Games..

Nyteknik - 1 timme sedan

Entreprenörskap – från ord till politisk handling

Alla hyllar entreprenören. Men fortfarande saknas en politisk strategi för mer nyföretagande. Teknikföretagen pekar ut fem områden där det behövs reformer..

Nyteknik - 2 timmar sedan

”Här är 3 skäl till att fler ska få producera egen el”

DEBATT. Samma EU-regler som subventionerar kolkraft i Polen stoppar att fler I Sverige ska bli delägare i elproduktion genom vindkraft och solel. Regeringen – snabbutred detta!

Nyteknik - 2 timmar sedan

Nu ökar försäljningen av begagnade dieselbilar

Den svenska försäljningen av begagnade fordon är på nedgång. Men en oväntad kategori ökade med 8,3 procent under det första kvartalet – dieselbilarna. Samtidigt har vårt grannland fattat ett beslut som kommer slå hårt mot dieselmarknaden..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Google utmanar Spotify med ny musiktjänst

Google skruvar upp volymen när nätjätten lanserar sin nya musiktjänst Youtube Music. Men att den skulle kunna utmanövrera marknadsledaren Spotify har Lars Nylin, chefredaktör för Musikindustrin, svårt att se..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Adobe i miljardaffär – köper e-handelsföretag

Mjukvarujätten Adobe Systems öppnar plånboken och köper Magento Commerce som sysslar med e-handelslösningar..

Nyteknik - 5 timmar sedan

MIT utvecklar nanopartikelvaccin mot polio

En enda injektion skulle i framtiden kunna räcka för att göra barn immuna mot polio. Forskare vid MIT har utvecklat ett sätt att kapsla in vaccinet så det släpps ut i kroppen vid flera separata tillfällen..

Nyteknik - 7 timmar sedan

Forskarnas slutsats: Michael Jacksons antigravitations-steg kan skada din ryggrad

TEKNIKSVEPET. Ikonen Michael Jackson utmanade biomekanikens lagar med sin 45-graders-lutning. Läs ett urval av morgonens tekniknyheter här!.

Nyteknik - 7 timmar sedan

Saab storsatsar på radarteknologi för rymden

Försvarskoncernen Saab breddar sin produktportfölj och tar nu sikte mot rymden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.