DI > Ekonomi

Tuesday, 22 May, 15:58

DI - 17 apr 18 kl. 09:27

Saab flyttar sitt huvudkontor igenSaab har flyttat tillbaka sitt huvudkontor in till centrala Stockholm, efter att så sent som i mars 2012 ha flyttat från World Trade Center till Alviks torg i Stockholmsförorten Bromma. Det bekräftar försvarskoncernens presschef Ann Wolgers för Nyhetsbyrån Direkt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm, World Trade Center, Alviks, Stockholmsförorten Bromma, Ann Wolgers, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saab, flyttar, sitt, huvudkontor, igen
Affärsvärlden - 06 nov 13 kl. 08:30

Rottneros flyttar sitt huvudkontor

Skogsbolaget Rottneros flyttar sitt huvudkontor från Stockholm till Vallviks Bruk, som är ett av koncernens två massabruk..

SR - 06 sep 17 kl. 16:53

Nordea flyttar sitt huvudkontor

Nordea flyttar sitt huvudkontor till Helsingfors i Finland. Anledningen är att Finland är anslutet till bankunionen..

LV - 06 sep 17 kl. 19:23

Beskedet: Nordea flyttar sitt huvudkontor – aktien stiger

Nordea flyttar sitt huvudkontor till Finland. Beskedet kommer efter månader av analyserande. Nordea har inte velat säga något om hur och när under dagen banken kommer att meddela beslutet..

GöteborgsPosten - 08 feb 18 kl. 16:07

Woah dad flyttar sitt huvudkontor till Stockholm

Håkan Hellströms label presenterar en ny organisation och flyttar sitt huvudkontor till Stockholm..

GöteborgsPosten - 08 feb 18 kl. 16:07

Woah dad flyttar sitt huvudkontor

Håkan Hellströms label presenterar en ny organisation och flyttar sitt huvudkontor till Stockholm..

Trelleborgs Allehanda - 17 mar 16 kl. 03:00

Trelleborgshem flyttar sitt huvudkontor

Trelleborgshem planerar att flytta sitt huvudkontor till disponentvillan på Forumtomten..

Affärsvärlden - 17 apr 18 kl. 09:42

Saab flyttar huvudkontoret igen

Saab har flyttat tillbaka sitt huvudkontor in till centrala Stockholm, efter att så sent som i mars 2012 ha flyttat från World Trade Center till Alviks torg i Stockholmsförorten Bromma..

SvD - 15 feb 16 kl. 02:55

HSBC flyttar inte sitt huvudkontor

Europas största bank, brittiska HSBC, flyttar inte sitt huvudkontor från London till Hongkong..

Blekinge Läns tidning - 15 feb 16 kl. 02:55

HSBC flyttar inte sitt huvudkontor

Europas största bank, brittiska HSBC, flyttar inte sitt huvudkontor från London till Hongkong. "Beslutet från styrelsen var enhälligt", skriver HSBC i ett uttalande.(TT).

BT - 15 feb 16 kl. 02:55

HSBC flyttar inte sitt huvudkontor

Europas största bank, brittiska HSBC, flyttar inte sitt huvudkontor från London till Hongkong. "Beslutet från styrelsen var enhälligt", skriver HSBC i ett uttalande.(TT).

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Militärt svensk-danskt avtal om överflygning

Svenska Försvarsmakten har slutit ett avtal med sin danska motsvarighet som ska förenkla överflygningar över respektive lands territorier, enligt uppgifter till TT. Samarbetet befästs vid ett möte mellan Danmarks försvarsminister Claus Hjort Frederiksen och hans svenske kollega Peter Hultqvist (S) i Köpenhamn i dag..

DI - 5 minuter sedan

Råvaror: Koppar i topp när marknadens handelsoro minskar

Basmetallerna steg överlag i tisdagens handel samtidigt som råoljepriserna ökade, sedan handelskonflikten mellan USA och Kina stoppats åtminstone tillfälligt..

DI - 5 minuter sedan

Efter miljardnotan - hamnkonflikten fortsatt en "tickande bomb"

Konflikten i Göteborgs hamn kostade näringslivet minst 4,5 miljarder kronor under 2017, enligt en ny rapport.  Men skadorna bedöms bli långt större om striden blossar upp på nytt och nu växer näringslivets krav på att regeringen måste agera för att begränsa konflikträtten..

DI - 10 minuter sedan

Polis kritiseras för medverkan i M-film

Jo kritiserar en polischef som medverkat i en kampanjfilm för Moderaterna. Genom att polisen medverkade i filmen med en polisbil och polisuniform framgick det inte tillräckligt tydligt att han agerade som privatperson, anser JO..

DI - 10 minuter sedan

Videoburst utser ny vd

Videoburst Sthlm har utsett Richard Glimstedt till ny vd, med tillträde i dag, den 22 maj 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Två supertrender bakom SEB:s nya strategi

Förra veckan lanserade SEB ett grönt bolån: kunder med en energieffektiv bostad får numera upp till 10 punkters rabatt på sitt bolån. ”Det vi gör är att vi lägger till en variabel när vi bedömer priset på lån – energikvaliteten på kundens fastighet. Det är ett tydligt exempel på hur hållbarhet kan vara en del av våra affärsbeslut”, säger Johan Torgeby..

DI - 45 minuter sedan

Moderaterna vill sätta åt "moralpoliser" i utsatta områden

Moderaterna vill göra det möjligt för polisen att förbjuda det partiet kallar för "moralpoliser" att vara på vissa platser Enligt partiet handlar det om personer som försöker hindra kvinnor från att leva och klä sig som de vill, främst i utsatta områden..

DI - 45 minuter sedan

Ulf Petersson: Oviss framtid för börsens industripärla

På 20 år har Hexagon köpt över 130 bolag och på så sätt flyttat fram positionerna till att bli ett av världens ledande företag inom Internet of Things för industrin.     Nu är det möjligt att en av börsens storförvärvare självt kan bli uppköpt. .

DI - 45 minuter sedan

Eneroth i toppmöte om Nextjet

Regeringen undersöker möjligheterna att få undantag från EU:s upphandlingsregler för att få igång flygtrafiken snabbt efter Nextjets konkursansökan och en träff med den ansvariga EU-kommissionären är inbokad. ”Vi kräver att regeringen vänder på alla stenar”, säger Jessica Rosencrantz, vice ordförande (M) i riksdagens trafikutskott..

DI - 1 timme sedan

AMF Pension flaggar ned i Elekta

AMF Pension har minskat sitt innehav i medicinteknikbolaget Elekta till 4,92 procent av  kapitalet och 3,64 procent av rösterna i bolaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.