SR > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:05

SR - 17 apr 18 kl. 08:21

Många indier får arbetstillstånd inom it-sektornAv de utländska medborgare som under fjolåret fick arbetstillstånd inom it-sektorn kom drygt tre av fyra från Indien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Indien

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många indierfår , arbetstillståndinom , it-sektorn
Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till data­specialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till dataspecialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

.
Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

BT - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

. Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

Dagens PS - 10 maj 18 kl. 09:07

”Är den ekonomiska tigern en bluff?”

Hjulen snurrar snabbt, som det heter, och ekonomin är stark. Arbetslösheten sjunker och mycket ser på pappret väldigt ljust ut. Trots detta tappar det största regeringspartiet Socialdemokraterna väljarstöd och riksbankschef Stefan Ingves får på allmän frågestund försvara sig mot den utmålade bilden av att det går bra för Sverige.

Fler nyheter från SR

SR - 3 timmar sedan

Stormen Knud orsakade stora trafikproblem

Stormen Knud har dragit fram över södra Sverige med vindar på över 32 sekundmeter. Nedfallna träd har orsakat stora trafikproblem..

SR - 4 timmar sedan

"USA:s biträdande justitieminister övervägde att spela in Trump"

I USA uppger New York Times att biträdande justitieminister Rod Rosenstein övervägt att spela in sina samtal med president Donald Trump med dold mikrofon..

SR - 7 timmar sedan

Var fjärde polis utsatt för hot - poliser låter bli att ingripa

Var fjärde polisanställd har det senaste året utsatts för olika påverkansförsök, enligt en ny rapport. Något som i värsta fall kan leda till att poliser undviker att ingripa..

SR - 8 timmar sedan

Theresa May upprörd över EU:s kritik

Den brittiske premiärministern Theresa May var i dag upprörd när hon svarade på gårdagens kritik från EU. I ett tal i London uppmanade hon EU-ledarna att visa respekt för Storbritannien i brexitförhandlingarna..

SR - 9 timmar sedan

S och M presenterar varsitt förslag till talman

Socialdemokraternas försök att komma överens med allianspartierna om ett gemensamt förslag till talman misslyckades. Idag presenterade alliansen och Socialdemokraterna varsitt namn..

SR - 9 timmar sedan

"Jag är rädd, våldet kan drabba mig närsomhelst"

I Etiopiens huvudstad Addis Abeba är stämningarna fortfarande spända efter veckans oroligheter där minst 23 personer dödades..

SR - 10 timmar sedan

Ramberg: Nu blir det upp till Sverigedemokraterna

Vem som blir Sveriges talman i omröstningen på måndag beror nu på hur Sverigedemokraterna röstar, menar Tomas Ramberg, Ekots inrikespolitiska kommentator..

SR - 11 timmar sedan

S nominerar Åsa Lindestam till talman

Socialdemokraterna nominerar Åsa Lindestam till talman, som Ekot erfarit. Detta efter att en gemensam uppgörelse med Alliansen inte gjorts, och Alliansen nominerat Andreas Norlén (M) till samma post..

SR - 11 timmar sedan

"Jag hade varit orolig"

Det är inte bara Danske Bank som bolag som kan få höga straffavgifter till följd av penningtvättshärvan. Även enskilda chefer kan få betala..

SR - 11 timmar sedan

S nominerar Åsa Lindestam som talman

Socialdemokraterna nominerar Åsa Lindestam som partiets talmanskandidat, det berättade partiets gruppledare Anders Ygeman under en pressträff..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.