SR > Nyheter

Monday, 16 July, 06:43

SR - 17 apr 18 kl. 08:21

Många indier får arbetstillstånd inom it-sektornAv de utländska medborgare som under fjolåret fick arbetstillstånd inom it-sektorn kom drygt tre av fyra från Indien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Indien

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många indierfår , arbetstillståndinom , it-sektorn
Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till data­specialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till dataspecialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

.
Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

BT - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

. Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

Dagens PS - 10 maj 18 kl. 09:07

”Är den ekonomiska tigern en bluff?”

Hjulen snurrar snabbt, som det heter, och ekonomin är stark. Arbetslösheten sjunker och mycket ser på pappret väldigt ljust ut. Trots detta tappar det största regeringspartiet Socialdemokraterna väljarstöd och riksbankschef Stefan Ingves får på allmän frågestund försvara sig mot den utmålade bilden av att det går bra för Sverige.

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Trafficking fortfarande vanligt inom thailändska fiskeindustrin

Den thailändska regeringen har fortfarande inte gjort tillräckligt för att stoppa problemen inom fiskeindustrin med trafficking och slavlika arbetsförhållanden. Det anser människorättsorganisationen Human Rights Watch som nu vädjar till EU att trycka på för verkliga reformer..

SR - 15 minuter sedan

Forskare ska granska igångsatta förlossningar

Landstingen har i dag olika rutinerna för när en förlossning sätts igång. Vid vilken tidpunkt i graviditeten det är säkrast, vet läkarna inte..

SR - 45 minuter sedan

Enormt intresse för toppmötet trots låga förväntningar

I dag vänds världens blickar mot Helsingfors där Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump möts för det första toppmötet dem emellan..

SR - 2 timmar sedan

Kostnader för avspärrade bostäder landar på offers anhöriga

När 25-årige Magnus blev ihjälslagen i sitt nyköpta hus fick hans föräldrar stå för alla löpande utgifter i 1 år och 10 månader – totalt nästan 110 000 kronor..

SR - 3 timmar sedan

Stort säkerhetspådrag i Helsingfors inför toppmötet

Brunnslock har svetsats fast, gator och luftrum stängts av. Säkerhetsarrangemangen i Finland är digra inför toppmötet mellan Rysslands Vladimir Putin och USA:s Donald Trump, enligt Helsingforspolisen..

SR - 9 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten i Pålgård och Bispgården i Ragunda kommun, i Jämtlands län.

Det brinner kraftigt i skog och mark i Pålgård och Bispgården. Räddningsledaren uppmanar alla som påverkas av branden att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland..

SR - 9 timmar sedan

Glädjescener i Paris efter VM-guldet

Glädjescener utspelas runtom i Frankrike efter att landets herrlandslag i fotboll kammat hem VM-guldet..

SR - 10 timmar sedan

Trump inför mötet: Har låga förväntningar

I dag reser president USA:s Donald Trump från golfhelgen i Skottland till Helsingfors och mötet med Rysslands president Vladimir Putin. I en intervju med tv-kanalen CBS News säger Trump att han har låga förväntningar på mötet..

SR - 10 timmar sedan

Demonstrationer i Helsingfors inför toppmöte

I Helsingfors förbereder sig Finland för att stå värd för toppmötet mellan presidenterna Vladimir Putin och Donald Trump i morgon. Säkerhetsarrangemangen kommer att vara rigorösa och det har redan varit flera demonstrationer..

SR - 11 timmar sedan

Stockholm: Pendeltågsstationen vid Odenplan öppnas igen

Pendeltågsstationen Stockholm Odenplan öppnas strax efter klockan 4, tidigt på måndagsmorgonen, meddelar SL efter söndagens krismöte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.