SR > Nyheter

Saturday, 15 December, 12:04

Liknande nyheter

Taggar: Många indierfår , arbetstillståndinom , it-sektorn
Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till data­specialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till dataspecialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

.
Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

BT - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

. Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

Dagens PS - 10 maj 18 kl. 09:07

”Är den ekonomiska tigern en bluff?”

Hjulen snurrar snabbt, som det heter, och ekonomin är stark. Arbetslösheten sjunker och mycket ser på pappret väldigt ljust ut. Trots detta tappar det största regeringspartiet Socialdemokraterna väljarstöd och riksbankschef Stefan Ingves får på allmän frågestund försvara sig mot den utmålade bilden av att det går bra för Sverige.

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Franska myndigheten: Var rimliga

I Frankrike verkar inte lördagsdemonstrationerna som arrangeras av rörelsen Gula västarna påverkas nämnvärt av attacken på en julmarknad i Strasbourg tidigare i veckan när fyra personer dödas, rapporterar radiokanalen France Info..

SR - 3 timmar sedan

Aftonbladet behöver inte lämna ut utredning om Virtanen

Stockholms tingsrätt avslår medieprofilen Cissi Wallins begäran om att tvinga Aftonbladet att lämna ut en internutredning om journalisten Fredrik Virtanen. Samtidigt beslutar tingsrätten att utredaren ska förhöras..

SR - 4 timmar sedan

Australien erkänner västra Jerusalem som Israels huvudstad

Australien har beslutat att erkänna västra Jerusalem som Israels huvudstad.Det meddelande premiärminister Scott Morrison, tidigare under morgonen. Men landet kommer inte flytta sin ambassad från Tel Aviv till Jerusalem, förrän det är praktiskt möjligt, meddelade premiärministern..

SR - 4 timmar sedan

Elva döda efter att ha ätit ris i Indien

Elva människor har avlidit efter att ha ätit ris som troligen innehöll något sorts giftigt ämne vid en hinduisk tempelceremoni..

SR - 5 timmar sedan

Ingen fri kollektivtrafik för unga i sommar

Det blir ingen mer gratis kollektivtrafik för ungdomar på sommaren, rapporterar TT..

SR - 6 timmar sedan

Ukrainska sjömän fortsatt fängslade i Moskva

För USA:s del blir det inte något toppmöte mellan Donald Trump och Vladimir Putin innan de tre fartyg och de 24 ukrainska sjömännen som Ryssland tillfångatog för några veckor sedan har släppts..

SR - 8 timmar sedan

Ny studie visar att infektioner slår olika i samhället

Infektioner smittar inte alla lika mycket. Vem som smittas av exempelvis blodförgiftning eller vattenburna virus kan bero på socioekonomiska faktorer..

SR - 12 timmar sedan

SD riksdagsledamot: Det var ett standardlösenord

Jonas Millard (SD) har använt samma lösenord på både kontot som publicerat inlägg med kvinnoförnedrande innehåll och sin jobbmejl, rapporterar DN..

SR - 12 timmar sedan

Ny stabschef i Vita Huset

Donald Trump twittrade under fredagkvällen med besked om att han har utsett en till tillförordnad stabschef i Vita huset..

SR - 13 timmar sedan

Ännu inga besked från FN:s klimatmöte

FN:s klimatmöte i polska Katowice fortsätter ikväll och i natt. Ett avslutande möte var utsatt till klockan femton och sköts upp flera gånger..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.