SR > Nyheter

Thursday, 26 April, 03:39

SR - 17 apr 18 kl. 08:21

Många indier får arbetstillstånd inom it-sektornAv de utländska medborgare som under fjolåret fick arbetstillstånd inom it-sektorn kom drygt tre av fyra från Indien..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Indien

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många indierfår , arbetstillståndinom , it-sektorn
Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till data­specialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kalmar behöver specialisterna

När arbetskraftsinvandrare skildras handlar det ofta om konflikter kring bärplockare från Thailand eller om låglöneimport. Att alla som fått arbetstillstånd inte hör till dataspecialisternas skara stämmer, enligt statistik till Barometern. I Kalmar län har för närvarande 112 personer tillstånd enligt denna lagstiftning att arbeta.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

.
Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

BT - 28 sep 14 kl. 22:45

Modi gör rockstjärnedebut i USA

. Indiens premiärminister Narendra Modi har anlänt till USA för sitt första besök i landet och han inledde besöket på rockstjärneliknande manér. 18 500 Modi-supportrar samlades på den välkända arenan Madison Square Garden i New York för att visa sitt stöd för den konservativa politikern.

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Ökänd seriemördare gripen i USA

En man som misstänks för tolv mord och 45 våldtäkter i Kalifornien mellan 1976 och 1986 har gripits, rapporterar amerikanska medier..

SR - 10 timmar sedan

Konflikten eskalerar mellan Kuwait och Filippinerna

Filippinernas ambassadör har nu utvisats från Kuwait i samband med konflikten kring de filippinska hembiträdenas usla arbetsförhållanden. Han har en vecka på sig att lämna landet. Samtidigt återkallar Kuwait sin ambassadör från Manila, rapporterar vår migrationskorrespondent Alice Petrén på plats i Kuwait..

SR - 8 timmar sedan

Rapport: Korruption och matchfixning vanligt inom tennis

Korruptionsrisker är inbyggda i dagens tennis, varnar en internationell granskningskommission. Många små turneringar och en snabb ökning av spel om pengar ligger bakom..

SR - 9 timmar sedan

Podd: Sista rättegångsdagen innan slutpläderingarna

I dag vittnade bland andra polisen som var först på plats på Drottninggatan. Hon beskrev scenen som en "krigszon". Och att få ögonvittnesskildringar är viktiga för åklagaren, enligt Ekots rättsexpert Peter Althin..

SR - 10 timmar sedan

Nya uppgifter om motivet efter skåpbilsattacken i Toronto – kan ha drivits av hat mot kvinnor

I Kanada kommer nya uppgifter om det tänkbara motivet bakom måndagens attack då en man körde ihjäl tio människor med en skåpbil. Enligt polisen finns tecken på att gärningsmannen kan ha drivits av hat mot kvinnor..

SR - 10 timmar sedan

Nobelpriset i litteratur kan stoppas i år

Årets utdelning av Nobelpriset i litteratur kan ställas in efter krisen i Svenska Akademien, uppger källor för P1:s kulturredaktion..

SR - 10 timmar sedan

"Det var som att man kliver in i en krigszon"

I rättegången om terrordådet på drottninggatan har det idag hörts flera expertvittnen som ska styrka åklagarens påstående att det handlar om ett terroristbrott..

SR - 11 timmar sedan

Nya protester i Armenien – proteströrelsen vill få bort regerande partiet

I Armenien pågår nya protester och gatudemonstrationer sedan den tillförordnade premiärministern ställt in ett möte med proteströrelsens ledare Nikol Pasjinian..

SR - 12 timmar sedan

Iran ointresserad av nytt kärnteknikavtal

Iran ser ingen anledning att gå med på nya villkor för det avtal som reglerar landets kärnteknik. Nu går överenskommelsen en osäker framtid till mötes..

SR - 13 timmar sedan

Handelsbanken om bristerna: Vi tar det väldigt allvarligt

Den brittiska finansinspektionen oroas över hur Handelsbanken har drivit sin verksamhet i Storbritannien. Myndigheten har därför krävt att banken förbättrar sitt arbete mot finansiell brottslighet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.