Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 25 April, 14:03

Aftonbladet - 17 apr 18 kl. 07:01

Störningar i tågtrafiken efter elfel
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

271 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störningari , tågtrafikenefter , elfel
Sydsvenskan - 17 apr 18 kl. 07:35

Stora störningar i tågtrafiken – elfel efter nedfallet stenblock

Trafiken begränsad till ett spår mellan Flemingsberg och Södertälje. Räkna med förseningar idag..

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 18 kl. 07:35

Stora störningar i tågtrafiken – elfel efter nedfallet stenblock

Trafiken begränsad till ett spår mellan Flemingsberg och Södertälje. Räkna med förseningar idag..

Alingsås tidning - 19 okt 15 kl. 08:22

Störningar i tågtrafiken i hela Västsverige

Det är för närvarande störningar i tågtrafiken i hela västra Sverige på grund av ett elfel, uppger Västtrafik och Trafikverket.  Felet uppstod på måndagsmorgonen. Det är stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Alingsås samt mellan Göteborg och Kungsbacka, men även trafik på andra sträckor påverkas.

SR - 12 jun 14 kl. 11:08

Just nu: Elfel ger nya tågstörningar

Det är stopp i tågtrafiken mellan Gnesta och Flen just nu på grund av ett elfel. Det ger stora störningar i tågtrafiken..

GT - 19 okt 15 kl. 08:29

Elfel orsakar stora störningar i tågtrafiken

Det är stora störningar i tågtrafiken mellan Göteborg och Kungsbacka. Även trafiken söderut mot Halmstad och Malmö påverkas. Störningarna beror på ett elfel, uppger Trafikverket..

Nerikes Allehanda - 19 okt 17 kl. 20:18

Elfel skapar stora störningar i tågtrafiken

Under torsdagseftermiddagen inträffade ett elfel vilket har skapat stora problem i tågtrafiken med störningar främst till och från Göteborgs Central. Tåg som skulle ha ankommit till Hallsberg under kvällen är för tillfället närmare två och en halvtimme försenade..

Skånskan - 29 apr 18 kl. 13:32

Störningar i tågtrafiken

Trafik Störningar i tågtrafiken på Södra stambanan mellan Katrineholm och Norrköping påverkar sträckan Stockholm-Malmö/Köpenhamn. Under söndagen råder det störningar i tågtrafiken på Södra stambanan mellan Katrineholm och Norrköping, meddelar Trafikverket. Det påverkar fjärr- och regionaltåg på följande sträckor: – Stockholm-Katrineholm-Norrköping-Malmö/Köpenhamn – Linköping-Norrköping-Katrineholm-Eskilstuna-Västerås-Sala En del tåg leds om via Nyköping vilket medför längre restid.

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 12:34

Störningar i tågtrafiken efter elfel


Ett elfel mellan Gnesta och Flen orsakar problem i tågtrafiken under eftermiddagen. Stoppet innebär att trafiken på sträckorna Stockholm-Hallsberg, Stockholm-Karlstad, Stockholm-Göteborg, Stockholm-Linköping samt Stockholm-Malmö påverkas.Enligt Trafikverkets första prognos kan ett spår öppnas för trafik klockan 14.

BT - 12 jun 14 kl. 12:34

Störningar i tågtrafiken efter elfel

Ett elfel mellan Gnesta och Flen orsakar problem i tågtrafiken under eftermiddagen. Stoppet innebär att trafiken på sträckorna Stockholm-Hallsberg, Stockholm-Karlstad, Stockholm-Göteborg, Stockholm-Linköping samt Stockholm-Malmö påverkas. Enligt Trafikverkets första prognos kan ett spår öppnas för trafik klockan 14.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 16:51

Störningar i tågtrafiken

Just nu är det störningar i tågtrafiken på södra stambanan på grund av ett elfel i Alvesta. Det är stopp i trafiken förbi Alvesta, och resenärer får räkna med stora störningar och inställda avgångar, skriver Trafikverket på sin hemsida. Enligt Trafikverket har bussar beställts som ska ersätta de inställda tågen.

Sydsvenskan - 19 okt 15 kl. 09:23

Tågstörningar i Göteborgstrafiken

Det finns ingen prognos för hur länge de omfattande störningar som drabbade tågtrafiken till och från Göteborg i morse kommer att vara.Orsaken till att tågtrafiken stoppats på vissa banor uppges av Trafikverket vara ett elfel i en omformarstation i Olskroken. Reparatörer jobbar med att åtgärda felet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.