Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 22 October, 12:08

Liknande nyheter

Taggar: Padelcenteröppnar i , Trelleborgblir 2 , 700, kvadratmeter, stort
Helsingborgs Dagblad - 08 feb 18 kl. 18:00

Nu ska Splendor plant ta nästa steg – planerar nybygge på 1 700 kvadratmeter

Vill bygga lagerlokal på 1700 kvadratmeter..

Länstidningen i Jämtland - 23 jun 16 kl. 05:30

20 000 kvadratmeter köpcentrum i Storlien – nu tar handelsplanerna fart vid gränsen igen

För några år sedan var en större utbyggnad av gränshandeln i Storlien på gång, då uppdelad på två områden. I en första etapp handlade det om ett 11 700 kvadratmeter stort handelsområde vid E14 och infarten till samhället. Satsningen beskrevs som ett lokalt Lillänge..

Trelleborgs Allehanda - 18 apr 13 kl. 08:00

Inget flyt med flytt till Trelleborg

Tre gånger sedan millennieskiftet har stora industriföretag presenterat sin flytt till Trelleborg med buller och bång. Och i alla tre fallen har det i slutändan inte blivit något av de storstilade projekten.
Glädje och framtidsförhoppningar har vänts i sin motsats när planerna först skjutits upp, år efter år, för att slutligen helt skrinläggas.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 09:01

75 kvadratmeter stort hus i Abbekås sålt

Abbekås Nu är det klart vem som köpt fastigheten på Kustvägen 87 i Abbekås av Rycc Fastigheter AB. Ny ägare är Torbjörn Ian Henning Ekholm, 61. Priset blev 2 700 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i juli 2018.

Skånskan - 25 aug 18 kl. 18:00

90 kvadratmeter stort hus i Hörby sålt

Hörby 2 700 000 kronor fick Marie Nilsson, 42, och Roger Hansson, 40, ge för huset på Ekeboda 5132 i Hörby. Huset är byggt 1940 och har en boyta på 90 kvadratmeter samt en tomt som är 3 828 kvadratmeter stor. Köpet från säljaren Britt Ann-Marie och Hans Erik Hansson blev klart i juli 2018.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 10:17

102 kvadratmeter stort hus i Vollsjö sålt till ny ägare

Vollsjö Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Tollstorp 9425 i Vollsjö av Ola Theander. Ny ägare är Jeppe Tolstrup-Möller från Fredriksberg C, Danmark. Priset blev 700 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2018.

Trelleborgs Allehanda - 17 mar 12 kl. 06:30

Ett gränslöst Trelleborg

Marken vi går och står på kan vi inte flytta, den ligger där den är. Människor och kapital rör sig däremot fritt. Det är en enkel sanning men ändå värdefull att ta till sig.

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 12 kl. 06:30

Två gånger Trelleborg

I torsdags höll Trelleborg AB sin traditionella årsstämma på Söderslättshallen. Totalt kom cirka 700 personer varav många har arbetat eller arbetar på det anrika företaget.
Det bjöds på mat och underhållning innan själva årsstämman hölls.

SmålandsPosten - 14 feb 14 kl. 06:47

Ny fabrik gav förlust på 700 000

Tufabs nya fabrik åt Hallabro Plast AB är säkert en vinst för kommunen. Men för samhällsbyggnadsnämnden är fabriksbygget en oväntad förlust på inte mindre än 700 000 kronor. – När vi sålde marken till Tingsryds Utveckling och Fastighets AB sålde vi för billigt, hävdar nämndens ordförande Carl-Henrik Henmalm (M) och pekar på förlustsiffror i bokslutet för 2013.

Skånskan - 01 jun 18 kl. 09:00

Ny ägare till mindre hus i Höör – 700 000 kronor blev priset

Höör Kent Robert Tornberg, 54 år, från Hjärup, har tagit över fastigheten på adressen Stanstorp Skogstorpsvägen 9 i Höör från Malene Silbo Raft. Ägarbytet blev klart i mars 2018 och köpesumman blev 700 000 kronor. Huset är 55 kvadratmeter stort och byggdes 1956.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

Här är tiobarnsfamiljens första avsnitt – och intervjun med Klara

Tv-serien med den i ridkretsar kända familjen Hammarström i Ljunghusen är i gång på SVT Play. Här kan du se det första avsnittet – och läsa intervjun med Klara Hammarström. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Mässling kan ha spridits på badhuset – besökare varnas

En person som besökte badhuset vid ett par tillfällen för en vecka sedan har insjuknat i mässlingen. Nu varnas badhusbesökare för att de kan vara smittade. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Henrik Fritzon: Vi går i opposition

Vid dagens regionfullmäktige valdes moderaten Annika Annerby Jansson till regionfullmäktiges ordförande den kommande mandatperioden. S kastade in handduken och förklarade att de går i opposition. Det innebär att regionen nu styrs av den borgerliga alliansen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Kidnappning: Man blev slagen och pistolhotad under flera timmar

De maskerade männen tog sig in i lägenheten. Där riktade de en pistol mot den 39-årige bostadsinnehavaren. De satte en påse över hans huvud och tvingade med honom i en bil.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Taxibilar i brand i Malmö. Rökfylld villakällare utanför Ystad. Här är nattens händelser..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Mittfältaren efter Siriusförlusten: ”Än har vi chansen”

Tre poäng behövdes. Det blev noll. Oscar Johanssons direktskott på övertid kunde ha gett TFF åtminstone en poäng mot Sirius.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Trelleborgsaktuella Mora Träsk i ny radiodokumentär

Klassiska barnunderhållarna Mora Träsk återkommer till Trelleborg under höstlovet. Duon är också aktuella med en färsk radiodokumentär. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

I dag väntas han bli Skånes mäktigaste politiker

Carl Johan Sonesson (M) blir i dag med största sannolikhet vald till ordförande för regionstyrelsen i Skåne. Då blir han i princip Skånes mäktigaste politiker..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Provfiske ska visa hur livet mår under ytan

Hur mår egentligen fiskarna i havet? Två fiskare och två marinbiologer har under några dagar provfiskat på 45 ställen utanför Skåres kust för att ta reda på det. För första gången ingår Trelleborg kommun i den svenska kustövervakningen..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Ishockey: Vikings rester sig efter svag första period

Två tvåmålsunderlägen hämtades in, men när allt var över stod Tif Vikings som förlorare i hockeytrean. Dock fick laget med sig en poäng efter Halmstad Ravens seger med 6–5 efter förlängning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.