Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 25 April, 08:41

Liknande nyheter

Taggar: Hoppaspå ny , idrottshall
SmålandsPosten - 24 dec 14 kl. 10:26

Ny idrottshall i Lammhult utreds - igen

En ny idrottshall i Lammhult kan återigen bli aktuellt. Efter långa diskussioner pågår just nu en ny utredning om hur en ny idrottshall skulle kunna se ut. En grupp av representanter från Lammhults samhällsförening, idrottsförbund från orten, skolan, Möbelriket och Växjö kommun utreder hur en ny idrottshall skulle kunna se ut.

BT - 05 nov 14 kl. 06:32

Hyssnaborna får vänta på idrottshall

Den nya idrottshallen i Hyssna skulle ha stått färdig nu i höst. Men arbetet har försinkats något, och nu är det nya beskedet att bygget ska vara klart i slutet av april nästa år. – Det blev några förseningar längs vägen, men nu går allt som på räls, vilket vi är väldigt glada för, säger Elise Arnell (KD), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

BT - 09 nov 12 kl. 19:30

Kunskapsskolan inviger idrottshall

I går invigdes Kunskapsskolans nya idrottshall på regementet i Borås. ? Jättepositivt för eleverna, säger rektor Björn Nyman om skolans nya satsning.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 11:00

Ett läsår utan idrottshall

Foto: Bosse Nilsson
Ett helt läsår utan idrottshall. Den utmaningen tar sig elever och lärare på Snapphaneskolan an just nu.
Låten Rockin around the Christmas tree strömmar ut ur cd-spelaren.

SR - 02 sep 15 kl. 06:00

Oenighet om bevarandet av idrottshall

Kan fastighetsägare själva bestämma om deras fastigheter ska byggnadsminnesförklaras eller ej? Ja, den frågan hoppas Riksantikvarieämbetet få svar på när myndigheten nu tar upp fajten om att byggnadsminnesförklara en idrottshall från sent 1930-tal i Mariestad mot kommunens vilja..

YLE - 08 aug 17 kl. 10:08

Studentbostäder och idrottshall i Arcadas nybygge – grönt ljus för åtta våningar högt hus

Det är grönt ljus för Yrkeshögskolan Arcadas nybygge med studentbostäder och idrottshall i samma hus. Stadsstyrelsen i Helsingfors har beviljat ett lån på nästan 1,3 miljoner euro för ett nytt åtta våningar högt hus. Byggandet på tomten, som är belägen på Byholmsgränden på gränsen mellan Hermanstad och Majstad, börjar komma igång och pålningen startar inom en snar framtid.

Skånskan - 11 mar 16 kl. 15:30

Lödde idrottshall start på nytt idrottskomplex

Löddeköpinge Ett idrottskomplex i mindre format är på väg att byggas upp i Löddeköpinge.
I nästa vecka invigs en helt ny idrottshall för bland annat handboll och Innebandy i Lödde Handelshus, Smart Clubs gamla lokaler på Center Sydområdet.Inom kort ska ägarna, Sten Persson och Robert Lindberg, tillsammans med lokala företaget Trafik och Fritid utöka med en anläggning för den nya popsporten Padel.

YLE - 07 feb 17 kl. 04:38

Sisu Arenan kan bli Karis idrottshall

Företag ska inte längre kunna sponsra Raseborgs stads viktigaste idrottsanläggningar med sitt namn. Om bildningsdirektörens förslag godkänns kommer Karis idrottshall inte längre att heta Sisu Arenan. Fritidsnämnden tar på torsdag (9.

Skånskan - 22 maj 17 kl. 14:00

Ny idrottshall kan kosta 80 miljoner

Hörby 60-80 miljoner kronor tror kommunalrådet Susanne Meijer (S) att det kommer att kosta att bygga om Lågehallarna i Hörby.
Processen snabbas på så mycket det går. Detaljplanen ses över och en arkitekt ska anlitas för att få fram detaljerade ritningar på den nya anläggningen.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 12 kl. 08:30

Industri kan bli ny idrottshall

En tidigare industrifastighet kan bli Trelleborgs nya idrottshall för friidrott, bågskytte och inomhusboule. Det har fritidsnämnden beslutat. "Vi kommer utreda detta vidare" säger nämndens ordförande Mats Svensson (KD).

Trelleborgs Allehanda - 30 jan 14 kl. 09:59

Vannhög kan få en ny idrottshall

En ny, större idrottshall planeras på Vannhög- och Lillevångskolan. Tanken är att eleverna ska slippa ha gymnastik på Söderslättshallen samtidigt som föreningarna får lättare att få halltider.
Det var under projekteringen av ombyggnaden på Lillevång- och Vannhögskolan som idén om en ny, större idrottshall väcktes.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

De utbildar kvinnor till riskkapitalister

2015 startade tre kvinnor i Stockholm, Margareta Neld, Monica Hedberg och Ann-Sofie Olsson nätverket Asynjor Invest som byggt en ekonomisk plattform där kvinnor investerar i bolag och utbildas i finansiering..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Vägarbetet håller tidsplanen

Arbetet med att bygga om Urbrinken tuffar på. Av allt att döma kommer man att hinna klart med allt till sista maj, precis som planerat. Vi ligger helt enligt tidsplan, säger Martin Lindström som är projektkoordinator på Karlskoga kommun..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Begravningar 25/4

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Anna-Karin och Louise flexstuderar

Blir barnskötare efter 51 veckor.

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Insikter om hjärnan

Vill du utvecklas krävs det temperament, du måste vilja utvecklas, och du måste också bygga upp en balans mellan tålamod och att ha bråttom..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Minnesord 25/4

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Karin först som diplomerad investerare

"Alla investeringar är självfallet ett risktagande - samtidigt är det enormt spännande".

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

S saknar en plan

Strategier vässas, dimridåer planeras och ett och annat argument slipas. Valrörelsen är i allra högsta grad i gång. Det är mycket som står spel och rädslan är påtaglig inom flera partier..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Karlskogatjej tävlar i Yrkes-SM

Terese Lund har chansen att bli svensk mästare i trädgårdsanläggning.

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Dödsfall 25/4Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.