Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Monday, 16 July, 02:52

Liknande nyheter

Taggar: Hoppaspå ny , idrottshall
SmålandsPosten - 24 dec 14 kl. 10:26

Ny idrottshall i Lammhult utreds - igen

En ny idrottshall i Lammhult kan återigen bli aktuellt. Efter långa diskussioner pågår just nu en ny utredning om hur en ny idrottshall skulle kunna se ut. En grupp av representanter från Lammhults samhällsförening, idrottsförbund från orten, skolan, Möbelriket och Växjö kommun utreder hur en ny idrottshall skulle kunna se ut.

BT - 05 nov 14 kl. 06:32

Hyssnaborna får vänta på idrottshall

Den nya idrottshallen i Hyssna skulle ha stått färdig nu i höst. Men arbetet har försinkats något, och nu är det nya beskedet att bygget ska vara klart i slutet av april nästa år. – Det blev några förseningar längs vägen, men nu går allt som på räls, vilket vi är väldigt glada för, säger Elise Arnell (KD), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

BT - 09 nov 12 kl. 19:30

Kunskapsskolan inviger idrottshall

I går invigdes Kunskapsskolans nya idrottshall på regementet i Borås. ? Jättepositivt för eleverna, säger rektor Björn Nyman om skolans nya satsning.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 11:00

Ett läsår utan idrottshall

Foto: Bosse Nilsson
Ett helt läsår utan idrottshall. Den utmaningen tar sig elever och lärare på Snapphaneskolan an just nu.
Låten Rockin around the Christmas tree strömmar ut ur cd-spelaren.

SR - 02 sep 15 kl. 06:00

Oenighet om bevarandet av idrottshall

Kan fastighetsägare själva bestämma om deras fastigheter ska byggnadsminnesförklaras eller ej? Ja, den frågan hoppas Riksantikvarieämbetet få svar på när myndigheten nu tar upp fajten om att byggnadsminnesförklara en idrottshall från sent 1930-tal i Mariestad mot kommunens vilja..

YLE - 08 aug 17 kl. 10:08

Studentbostäder och idrottshall i Arcadas nybygge – grönt ljus för åtta våningar högt hus

Det är grönt ljus för Yrkeshögskolan Arcadas nybygge med studentbostäder och idrottshall i samma hus. Stadsstyrelsen i Helsingfors har beviljat ett lån på nästan 1,3 miljoner euro för ett nytt åtta våningar högt hus. Byggandet på tomten, som är belägen på Byholmsgränden på gränsen mellan Hermanstad och Majstad, börjar komma igång och pålningen startar inom en snar framtid.

Skånskan - 11 mar 16 kl. 15:30

Lödde idrottshall start på nytt idrottskomplex

Löddeköpinge Ett idrottskomplex i mindre format är på väg att byggas upp i Löddeköpinge.
I nästa vecka invigs en helt ny idrottshall för bland annat handboll och Innebandy i Lödde Handelshus, Smart Clubs gamla lokaler på Center Sydområdet.Inom kort ska ägarna, Sten Persson och Robert Lindberg, tillsammans med lokala företaget Trafik och Fritid utöka med en anläggning för den nya popsporten Padel.

YLE - 07 feb 17 kl. 04:38

Sisu Arenan kan bli Karis idrottshall

Företag ska inte längre kunna sponsra Raseborgs stads viktigaste idrottsanläggningar med sitt namn. Om bildningsdirektörens förslag godkänns kommer Karis idrottshall inte längre att heta Sisu Arenan. Fritidsnämnden tar på torsdag (9.

Uppsalanyheter.se - 27 apr 18 kl. 22:09

Fullstor idrottshall byggs i kvarngärdet

Uppsala kommun har godkänt ett program för en fullstor idrottshall vid Kvarngärdesskolan. Förslaget tar sin utgångspunkt i lokalförsörjningsplanen för idrottshallar som antogs 2016. Hallen ska tillgodose såväl skolans behov som, efter skoltid, föreningar och andra intresserade.

Skånskan - 15 maj 18 kl. 14:00

Nej till utredning om idrottshall på Åttan

STAFFANSTORP När en ny detaljplan för bygget av badhus på Åttan nu ska tas fram ville Socialdemokraterna att man även skulle utreda om det går att bygga en ny idrottshall och bowlinghall på området.
Men förslaget röstades ner av Moderaterna och Centern.Socialdemokraterna reserverade sig mot beslutet.

Skånskan - 22 maj 17 kl. 14:00

Ny idrottshall kan kosta 80 miljoner

Hörby 60-80 miljoner kronor tror kommunalrådet Susanne Meijer (S) att det kommer att kosta att bygga om Lågehallarna i Hörby.
Processen snabbas på så mycket det går. Detaljplanen ses över och en arkitekt ska anlitas för att få fram detaljerade ritningar på den nya anläggningen.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Blandade insatser i Inline-VM

Sveriges damer har blandat och gett i Inlinehockey-VM som spelas i Italien..

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Sverige föll i premiären

Sverige fick ingen bra start på U19-VM i amerikansk fotboll som avgörs i Mexico..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Tunga diskusnamn till GP

De tunga namnen fortsätter att dugga tätt till Karlstad GP som avgörs nästa onsdag. Under söndagen presenterades två starka utmanare till Daniel Ståhl i herrarnas diskustävling..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Möörk delad tvåa

Karlstads Filippa Möörk låg efter två varv delad nia i Johannesberg Open på den svenska touren. Det var inte mycket som tydde på att hon skulle ha något med tätstriden att göra, men en avslutande 65-runda gjorde att hon klättrade ända upp till en delad andraplats..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Munkfors värvar slovak

IFK Munkfors har presenterat ett nyförvärv. Det handlar om den 22-årige slovaken Ivan Jakubik som närmast kommer från i spel i HC Detva i den slovakiska högsta ligan, där han har gjort fem poäng på 50 matcher..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

SM-silver till Wikberg

Karlstadskanotisten Moa Wikberg tog under söndagen SM-silver i Luleå. Detta gjorde hon på distansen K1 500 meter..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Flera stölder i Koppom

Det har under helgen skett flera stölder i Koppom. Under söndagen upptäcktes en båt med brutet tändningslås som kört på grund intill en badplats..

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Sömskar och Norum vinnare av Torsbyrullen

Världscuptävlingen Torsbyrullen avslutades under söndagen med jaktstart i Hovfjällsbacken. Linn Sömskar, IFK Umeå, var snabbast bland damerna. På herrsidan var det klubbkompisen Robin Norum som tog hand om förstaplatsen.

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Markus Jansson sjua i San Marino

Han tog sig till det tredje finalsteget under Europatour-tävlingen i San Marino, men väl där tog det stopp för Markus Jansson som fick nöja sig med en sjundeplats.– Det får väl vara okej i och med att jag strulade så mycket som jag gjorde i serie två, tre och fyra, konstaterar Markus..

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Två rivningar kostade topplacering

Emma Tingsby slutade på en 15:e plats i helgens fälttävlan i Köpenhamn. Två rivningar färre och Karlskogaryttaren hade i stället slutat femma. – Det känns lite surt men jag är ändå nöjd, säger Tingsby..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.