Expressen > Opinion

Monday, 16 July, 14:30

Expressen - 17 apr 18 kl. 05:00

Röda korset: Rösta ja – allt annat är ovärdigtNu ger sig Röda korset in i debatten om de ensamkommande: Ingen bör utvisas till våldets Afghanistan – att inte anta lagen om uppehållstillstånd för gymnasiestudier vore ovärdigt, skriver generalsekreterare Martin Ärnlöv..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Röda, Afghanistan, Martin Ärnlöv

Dela artikeln

14066 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röda, korset, Röstaja allt annat är , ovärdigt
YLE - 05 mar 17 kl. 07:07

De gåtfulla runorna i Vörå II: Mannen med metalldetektorn

”En enda man har spårat och bringat i ljuset en hel förhistorisk litteratur. Det är säkerligen unikt i världen. Österbotten kommer aldrig att glömma Uno Forss’ forskargärning.

Magazin24 - 19 dec 12 kl. 16:11

Tack för tidningarna!

HARRY HOLM HUR MÅNGA pepparkakor jag knaprat i mig hittills i advent, det har jag för länge sedan tappat räkningen på. Men de är goda och hör årstiden till.  Mitt i allt det pepparkaksbruna och adventsröda lyser det också gult på borden.

SmålandsPosten - 22 maj 14 kl. 22:58

Öster samlar in pengar till katastrofdrabbade Balkan

I samband med kvällens match mot Sirius samlar Öster in pengar till förmån för översvämningsdrabbade på Balkan. Översvämningskatastrofen som har drabbat miljontals människor i Bosnien, Serbien och delar av Kroatien och Slovenien har fått många idrottsstjärnor att engagera sig.
Världstvåan i tennis, Novak Djokovic från Serbien, skänkte till exempel prischecken (cirka fem miljoner kronor) från turneringssegern i Rom i söndags.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 17:53

Hundarna är ett glädjeämne på Lönngården

MALMÖ I tio år har Lönngården varit ett tryggt boende för ett 40-tal av Malmös alkoholmissbrukare. Sen årsskiftet har tre fina hundar med hundförare också förgyllt deras tillvaro.– Det är toppen när Mathilda kommer hit med sina hundar och vi kan gå på promenad, säger Karl Larsen, som har bott på Lönngården i många år och hade en egen hund när han var yngre.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Ni utbildade för få poliser – år efter år

Moderaterna utelämnar att de själva alltid prioriterat skattesänkningar framför brottsbekämpning, skriver Morgan Johansson (S) och Peter Hultqvist (S) i en slutreplik..

Expressen - 9 timmar sedan

Hedersförtrycket drabbar inte bara unga kvinnor

Hederskulturen påverkar inte bara unga flickor.Äldre kvinnorna som lever enligt hederskulturens normer är de mest osynliggjorda människorna i det svenska samhället..

Expressen - Igår: 05:00

Var är omtanken om oss som flyttat till Thailand?

Tusentals pensionärer flyttar till solen på ålderns höst – men tvingas leva utan sjukförsäkring. Varför får inte vi något för de skattepengar vi betalar till Sverige? undrar debattörerna..

Expressen - I förrgår: 05:00

Jag älskar mina barn – men jag vill inte vara mamma

Jag har nått min gräns. Jag vill inte vara mamma. Jag vill vara pappa – en superhjälte när jag byter mitt barns blöja, skriver debattören.

Expressen - 13 jul 18 kl. 12:27

Det är S som är ansvariga för blodet på våra gator

Socialdemokraterna verkar inte förstå att de inte är i opposition. De är ansvariga.Som tur är går vi nu mot ett val som ger Sverige chansen att ändra riktning, skriver Adam Marttinen (SD).

Expressen - 13 jul 18 kl. 05:00

Alla IS-återvändare ska utredas omgående

Återvändare från IS ska direkt utredas för brott av polisen. De tragiska skjutningarna i Örebro visar hur aktuellt ärendet är, skriver Roger Haddad (L). .

Expressen - 12 jul 18 kl. 14:34

Vad är det ni mumlar om, Hultqvist och Johansson?

Att påstå att Moderaternas förslag leder till ökad gängkriminalitet är allvarligt. Där Hultqvist och Johansson mumlar och inte har någon finansiering står vi för klara besked, skriver Moderaterna Tomas Tobé och Hans Wallmark..

Expressen - 12 jul 18 kl. 05:00

Så föder M och SD gängkriminaliteten

Moderaternas och Sverigedemokraternas politik leder till växande sociala klyftor, splittring och otrygghet. Det är när tron på framtiden går förlorad som gängen och våldet blir ett alternativ, skriver Peter Hultqvist (S) och Morgan Johansson (S). .

Expressen - 11 jul 18 kl. 05:00

Vår generösa flyktingpolitik stoppar inte folkmordet på kristna

Generösare migrationspolitik stoppar inte folkmordet på kristna. Det enda sättet att överleva som minoritet i Mellanöstern ska inte vara att flytta till Europa, skriver Sara Skyttedal (KD). .

Expressen - 10 jul 18 kl. 05:00

Ska vi tvingas skjuta våra djur och bränna köttet?

Fodret räcker inte och slaktköerna växer.Om regeringen inte agerar nu kommer vi bönder tvingas skjuta våra djur på gårdsplanen och skicka kropparna till förbränning. Allt medan det importerade köttet väller in, skriver lantbrukaren Kerstin Herbertsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.