BT > Nyheter

Monday, 24 September, 23:09

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska polisenta , fast, fler, fortkörarei , centrum
Västerbottens Folkblad - 05 sep 18 kl. 11:00

Umeå: Polisen tog flera fortkörare

Flera fortkörare bötfälldes av polis i Umeå under onsdagsmorgonen. Trafikpolisen i Umeå höll under morgonen flera hastighetskontroller runt om i Umeå. Längs 363:an vid Hippologum på Västerslätt bötfälldes två förare efter att ha kört för snabbt.

Hela Gotland - 19 jul 12 kl. 04:00

Fler fortkörare fångade av kamera

127 fortkörare har registrerats av fartkameran i Roma under årets första halva, enligt radio Gotland..

Nyan - 06 jul 16 kl. 06:26

Tre fortkörare fast

Under gårdagskvällen och natten rapporterar polisen att de tagit fast tre fortkörare. En som körde 93 kilometer i timmen på 70-väg på Getavägen i Saltvik, en som körde 67 kilometer i timmen på 50-väg på Nya Godbyvägen i Mariehamn och en som körde 73 kilometer i timmen på samma vägsträcka. Alla tre förare delgavs böter.

Nyan - 01 dec 17 kl. 20:36

Två fortkörare längs nya Godbyvägen

Polisen tog fast två fortkörare på nya Godbyvägen under fredagen, i samband med trafikkontroll. En person körde 93 kilometer i timmen på en 70-sträcka och den andra fortköraren körde sitt fordon i 96 kilometer i timmen, även det på 70-sträcka. Båda förarna fick böter på plats.

Expressen - 13 nov 13 kl. 11:26

Nu ska fler fortkörare åka fast i kamerorna

MALMÖ. Nu ska ännu fler fartsyndare fastna i de automatiska fartkamerorna. Trafikverket ska montera upp 700 nya fartkameror som tar bättre bilder..

Polisen - 01 sep 15 kl. 12:46

Fokus på fortkörare vid skolor och dagis

Den 17-23 augusti skärpte polisen hastighetskontrollerna i hela landet, bland annat utanför skolor och dagis. Sammanlagt stoppades 4 730 fortkörare..

Polisen - 08 feb 17 kl. 11:21

Över hundra fortkörare stoppades i Lundby

När polisen genomförde hastighetskontroller under två dagar i Lundby i Göteborg stoppades 118 fortkörare. Kontrollerna är en del av polisens medborgarlöfte till Lundbyborna..

Dalarnas tidningar - 22 aug 14 kl. 11:06

Fler fortkörare på länsvägen

Efter torsdagens hastighetskontroll på länsväg 850 bötfälldes 20 förare – varav en skolskjuts – för fortkörning. Fyra körkort omhändertogs..

Expressen - 21 mar 14 kl. 23:34

Stort pådrag – polis jagar vild fortkörare

En intensiv polisjakt har pågått i södra Halland under hela fredagskvällen. Med helikopter och hundar har sammanlagt elva enheter från polisen jagat en fortkörare. – Hundarna har spår på honom.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 14 kl. 12:45

Polisen stoppade fyra fortkörare

Under torsdagsmorgonen stod polisen och kontrollerade hastigheter på Skegrievägen.
Under timmen som kontrollen pågick fick fyra personer böter. Två av dem var uppe och tangerade 100 kilometer i timmen på vägen som har en hastighetsbegränsning på 70 kilometer.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Riggar för Marks största lan: ”Vi vill göra ett rejält event för de unga”

På torsdag slås dörrarna upp i Tygrikeshallen till Marks hittills största lan. – Vi vill göra ett rejält event för de unga, säger, Emil Lidbom som är dem som ligger bakom satsningen..

BT - 1 timme sedan

Två män skadade i stort bråk

Två män har skadats i ett stort bråk utomhus i Kalmar. Männen har förts till sjukhus med skär- eller stickskador, skriver polisen i region Syd på sin hemsida. Det är inte känt om det rör sig om allvarliga skador.

BT - 1 timme sedan

”Vi vill visa att vårt jobb är viktigt”

De både syntes och hördes, med gröna västar och tutor gick ett 50-tal brukare och personliga assistenter genom stan på måndagskvällen. ”Vi vill visa att vårt jobb är viktigt och att vi behövs”, säger personliga assistenten Maria Petersson..

BT - 1 timme sedan

Handelsoro pressade Wall Street

När börsveckan på Wall Street inleddes gick indexen mest nedåt. Ökad oro för ett upptrappat handelskrig mellan USA och Kina bidrog till att dämpa börshumöret. Uppgifterna om att vice justitieminister Rod Rosenstein är på väg bort skapade också osäkerhet på marknaden.

BT - 1 timme sedan

Marta och Modric årets bästa spelare

Marta och Luka Modric är årets bästa fotbollsspelare. De tilldelades Internationella fotbollförbundets pris på måndagens gala i London. Fem år i rad, 2006-2010, utsågs Marta till årets spelare av Fifa.

BT - 1 timme sedan

USA: Blev traumatiserad – stämmer Facebook

En före detta arbetare på Facebook i USA har lämnat in en stämningsansökan mot företaget för att det inte stödjer anställda som mår dåligt av att granska övergreppsbilder..

BT - 1 timme sedan

Träd föll över man - omkom

En montör på elbolaget Eon omkom när han träffades av ett fallande träd under måndagseftermiddagen. Olyckan inträffade under röjningsarbete efter stormen Knud i Högsby kommun. Mannen fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

BT - 1 timme sedan

Fortsatta samtal om Marks styre: ”Nöjd så här långt”

Samtalen mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet och Liberalerna om styret i Mark fortsätter. – Jag är nöjd så här långt, säger Niklas Herneryd, gruppledare för Liberalerna..

BT - 1 timme sedan

Irene fick ta med sin rullator – om det fanns plats

När Irene skulle åka och hälsa på en släkting i Huskvarna fick hon besked av riksfärdtjänsten att rollatorn bara kunde tas med i mån av plats. Reglerna hade ändrats. ”Får jag inte ta med mig min rollatorn är det ingen idé att jag åker”, säger hon..

BT - 1 timme sedan

Zoe Kravitz får huvudrollen i "High fidelity"

Skådespelaren Zoe Kravitz kommer att spela huvudrollen i Disneys tv-serieversion av "High fidelity". Serien bygger på Nick Hornbys roman, som utspelar sig i en nedgången skivaffär i London 1995.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.