Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 24 September, 23:02

Liknande nyheter

Taggar: Sommarrestaurangen, Ivar, startari , Gamla, Hovrätteni , Malmö
Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 18:13

Viktig Ivar Johnsson-staty stulen

Foto: Bengt Berglund
En av Ivar Johnssons skulpturer har stulits i hans gamla hemby Vittskövle. "Sorgligt", säger Ivar Johnssonsällskapets ordförande, Bengt Berglund.
Ivar Johnsson (1885-1970) var en konstnär med en storartad karriär, med såväl flera priser och en mängd offentliga uppdrag.

BT - 12 dec 13 kl. 18:46

Ivar stormar in över Sverige

Nu har stormen Ivar dragit in över landet, något som märktes direkt. En högspänningsledning har blåst ner över järnvägsspåret i Storlien, träd har fallit omkull och elbolaget Jämtkraft har i nuläget närmare 650 strömlösa kunder. En högspänningsledning har blåst ner över järnvägsspåret i Storlien och ett tak har blåst av det gamla stationshuset, uppger polisen.

BT - 12 dec 13 kl. 21:14

Östersund avspärrat när Ivar drar in

Stormen Ivar drar in över Sverige och ställer till problem direkt. Ett träd har fallit över en bil, över 18 000 hushåll är strömlösa i Jämtland, Härjedalen och Medelpad, och centrala Östersund har spärrats av. Bilolyckan inträffade på E45 vid Ytterhogdal vid 20-tiden.

Kristianstadsbladet - 25 jan 18 kl. 00:01

Ivar lyfter på hatten åt livet med veteranerna

Hans hatt är nästan mer känd än vad han själv är. Men Ivar Nilsson, ”Ivar med hatten”, lyfter så gärna på faderns gamla slokhatt och bjuder in till sitt gubbdagis – det vill säga sitt traktormuseum och verkstad..

Trelleborgs Allehanda - 30 okt 14 kl. 17:39

Ivar Sånna jagar klassisk seger

I Derbyt fick Ivar Sånna ge sig med någon futtig centimeter mot Poochai.I Breeders Crown-finalen på söndag jagar fyraåringen revansch. - Om det finns någon rättvisa i travsporten så borde väl Ivar Sånna få vinna ett klassiskt årgångslopp, säger tränaren Jan Hellstedt.

Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 17:39

Ivar Sånna jagar klassisk seger

I Derbyt fick Ivar Sånna ge sig med någon futtig centimeter mot Poochai.I Breeders Crown-finalen på söndag jagar fyraåringen revansch. - Om det finns någon rättvisa i travsporten så borde väl Ivar Sånna få vinna ett klassiskt årgångslopp, säger tränaren Jan Hellstedt.

YLE - 13 jan 15 kl. 12:00

UMK15: Otto Ivar

Karlebybon Otto Ivars låt Truth or dare baserar sig på sångaren och låtskrivarens egna erfarenheter. Videon till låten filmades in på Island eftersom musikern tyckte landskapet där bjöd på det ljus och skuggor som låten behövde. UMK15 // OTTO IVAR: “Truth Or Dare”2 min 49 sSpela upp klipp på Arenan: UMK15 // OTTO IVAR: “Truth Or Dare”Otto Ivar fick sin första elgitarr som liten femåring i Kelviå i mellersta Österbotten.

BT - 12 dec 13 kl. 23:01

Ivar gjorde tiotusentals strömlösa

Stormen Ivar drar in över Sverige och ställer till problem direkt. Centrala Östersund har spärrats av för att hindra att människor skadas sedan minst tre tak blåst av, och tiotusentals människor har blivit strömlösa. De centrala delarna av Östersund har spärrats av och Bengt Stadin, stabschef vid polisen i Jämtland, säger att räddningstjänsten har beslutat att också evakuera en restaurang i staden eftersom taket till den fastigheten har skadats.

Expressen - 13 mar 17 kl. 11:26

Nu kan du köpa Ivar Kreugers sommarvilla

Ett historiskt – och svårsålt – hus i Sverige är till salu. Men priset på kronprins Gustaf Adolfs gamla sommarhus, tillika Ivar Kreugers före detta bostad, är hemligt. – Vi har kommit överens med säljaren om att inte medverka i media om det här, säger Christina Oscarsson, fastighetsmäklaren som ansvarar för försäljningen..

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 11 kl. 06:30

Ivar Ek slåss mot träd

Arkivfoto: Ove Jonsson
Ivar Ek tar tag i en ny strid. Nu gäller det ett träd som han vill att kommunen ska fälla.
Trädet står vid Båtgränd nära Ivar Eks tomt på Östra stranden i Trelleborg.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Trump: "Ordförande Kim har varit fantastisk"

Donald Trump säger att han förväntar sig träffa Nordkoreas ledare Kim Jong-Un inom kort, och att han sett "enorma framsteg" i relationerna mellan länderna. – Som ni vet skrev han ett brev – ett mycket vackert brev – till mig och bad om ett nytt möte, sä.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Två män skadade i stort bråk

Männen har förts till sjukhus med skär- eller stickskador..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Surr och all inclusive på världens största insektshotell

400 rum specialinredda för att locka pollinerare till Seved..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Äntligen fick doldisen glänsa: ”Jag vet vad jag har för kapacitet”

HK Malmös Simon Nyberg har i några säsonger stått i skuggan av Fredrik Petersen. Nu var Ystadprofilen tillbaka i Baltiska hallen men det var Nyberg som fick glänsa när HK Malmö vann..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Facebook stäms: Traumatiserande arbete

Stäms för att det inte stödjer anställda som mår dåligt av att granska övergreppsbilder..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Trump möter Rosenstein efter avgångsrykten

USA:s president Donald Trump ska träffa Rod Rosenstein på torsdag, efter rapporter om att vice justitieministern muntligen ansökt om avsked. Men uppgifterna går isär, enligt vissa källor ska han avskedas. Rosenstein har sagt sig föredra det sistnämnda..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Stora skillnader i hur skolorna röstade

90 procent socialdemokratiskt på en skola. 70 procent borgerligt på en annan..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Turister från Senegal fortfarande inlåsta

På måndagsmorgonen avbröts ett nytt avvisningsförsök..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Motstridiga uppgifter om Rosensteins avgång

USA:s vice justitieminister Rod Rosenstein har lämnat in en muntlig avskedsansökan till Vita husets stabschef John Kelly, rapporterar flera medier med hänvisning till källor. Men källor uppger för till The Wall Street Journal att Rosenstein kommer att a.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Källor: Rod Rosenstein avgår

USA:s vice justitieminister Rod Rosenstein har lämnat in en muntlig avskedsansökan till Vita husets stabschef John Kelly, rapporterar nyhetssajten Axios med hänvisning till källor. Anledningen ska vara att Rosenstein fruktar att han ska bli avskedad. Ha.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.