Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 21 September, 23:13

Liknande nyheter

Taggar: Sjöholms, bagerii , Ängelholmöppnar nya , serveringari , sommar
Helsingborgs Dagblad - 02 jul 13 kl. 21:03

Knut Jöns köper Sjöholms

Sjöholms bageri på Storgatan har fått ny ägare..

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 17 kl. 12:17

Välplanerad kassaskåpskupp mot Sjöholms bageri

Tjuvarna var först hemma hos ägarens föräldrar och stal nycklarna..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 15 kl. 15:12

Inbrott i bageri

Ett bageri på Storgatan i Ängelholm har haft inbrott. Brottet upptäcktes tidigt på torsdagsmorgonen då personal kom till bageriet för att dra igång arbetsdagen..

Magazin24 - 19 jan 12 kl. 07:46

Idén jäste fram - öppnar bageri

Med över 100 års erfarenhet tillsammans och ett brinnande intresse så bestämde sig fyra personer för att dra i gång ett nytt bageri i Kungsör. Bengt Jonsson, som är son till den tidigare ägaren av Kungsörsbagarn Lennart Jonsson, är initiativtagaren till bageriet.
Starten kan ses som ett generationsskifte.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 04:00

Stock­holms­fix­er­ing­en är far­lig

Det finns bak­si­dor med ur­ba­ni­se­ringen, er­känner nu – hör och häpna – Stock­holms han­dels­kam­ma­re.
I en rap­port med ti­teln ”Bilden av Stockholm” kon­sta­teras att män­ni­skor som bor utan­för Stockholm an­ser att mot­sätt­ningarna mel­lan stad och land, fram­för allt mel­lan hu­vud­sta­den och resten av landet, ökar. Det har gett han­dels­kam­ma­ren en tan­ke­stäl­la­re.

YLE - 21 jun 17 kl. 05:16

Nicklas Smedman fick jobb på bageri trots funktionshinder

I Finland har bara tre procent av alla funktionshindrade i arbetsför ålder ett jobb på den öppna arbetsmarknaden. 28-årige Nicklas Smedman som har ett lindrigt funktionshinder stortrivs på sitt jobb på ett bageri i Kvevlax. - Jag brukar skiva bröd och sätta semlor i påsar.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:00

Nya Möllers bageri och konditori driver nu Diana

ystad Nya Möllers bageri och konditori har tagit över Café Diana på Stora Östergatan.
Mats och Eric Andersson sköter numera driften med nya idéer.Mats Andersson som driver Nya Möllers bageri och konditori på Regementsgatan såg det inte som möjligt att utveckla stället i önskad riktning med utökad servering.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 13 kl. 16:39

"E-rökare" inte välkomna på Landskronas serveringar

De flesta av Landskronas serveringar välkomnar inte e-cigaretter, visar Landskrona Postens egen undersökning..

GöteborgsPosten - 30 jul 15 kl. 13:48

Skattefusk vanligt på västsvenska serveringar

400 serveringar utmed västkusten har kontrollerats av Skatteverket under sommaren. Nästan 40 procent fick anmärkningar..

Helsingborgs Dagblad - 30 jul 15 kl. 16:27

Slarv och fusk på serveringar

Det pågår ett omfattande kassafusk och ekonomiskt slarv bland pizzerior, caféer och kiosker på västkusten. Det visar de oanmälda kontroller som Skatteverket gjorde under sommaren.Det kan vara att man systematiskt "missar" att slå in varor i kassan eller att man slarvar med att föra loggbok över arbetade arbetspass.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Robyn talar ut om tystnaden och tuffa tiden

Efter åtta år är Robyn tillbaka med ett nytt fullängdsalbum. I en stor intervju med New York Times berättar hon om nya skivan och om hur hon fötts på nytt efter att ha hamnat i ett djupt hål av sorg och rest sig igen. Robyn har släppt ytterst lite musik.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Man hittad död i Kristianstad

En man har hittats avliden i en skog utanför Södra Lökaröd i Kristianstad. Mannen hittades bredvid en fyrhjuling och polisen har påbörjat en utredning om vad som orsakat dödsfallet. Det finns i nuläget ingen brottsmisstanke, skriver Expressen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Omhoppning om VM-guldet mot USA

Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson, Fredrik Jönsson och Peder Fredricson. Kvartetten kan nu kalla sig VM-medaljörer. Men blir det guld eller silver?

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man allvarligt skadad efter skottlossning

En man har hittats skadad utomhus i Farsta i södra Stockholm, efter en misstänkt skottlossning. Det var flera personer som slog larm efter att ha hört smällar i området. – Vad jag förstår så rör det sig om allvarliga skador, säger Åsa Wallentin, pressta.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Efter juryns kupp: De tävlar i årets "Idol"

Juryn kuppade in ett femte wild card under fredagens kvalfinal i "Idol". Det innebär att det inte blir tolv utan 13 artister som får tävla i höstens fredagsfinaler. – Det här är unikt i "Idols" historia, sade programledare Pär Lernström i programmet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Guld eller silver för Sverige i lagfinalen

Henrik von Eckermann hoppade felfritt. Malin Baryard Johnsson likaså – och Fredrik Jönsson hakade på. Med en runda kvar har Sverige säkrat medalj i VM.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Källor: Rosenstein ville spela in Trump

USA:s vice justitieminister Rod Rosenstein har enligt flera anonyma källor sagt sig vilja spela in president Donald Trump, för att dokumentera det kaos som rådde i Vita huset förra året, skriver The New York Times. Rosenstein avfärdar uppgifterna som fe.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blandat på Wall Street

Efter en vecka som till stor del kretsat kring handelskonflikten med Kina avslutades fredagen med blandat resultat på Wall Street. Torsdagens toppnivå på Dow Jones industriindex fortsatte uppåt, och USA:s största exportör till Kina, flygplanstillverkare.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En skadad efter skottlossning

En person har hittats skadad i Farsta söder om Stockholm, efter en misstänkt skjutning enligt Aftonbladet. Flera personer ska ha hört en skottlossning och en bil har setts lämna platsen. – Vi är på plats med flera patruller, ambulans är på väg och vi ha.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Biskop anklagad för våldtäkt på nunna

En katolsk biskop i Kerala i södra Indien har gripits, misstänkt för våldtäkt på en nunna. Kvinnan har anklagat biskopen för att under två år regelbundet ha våldtagit henne. Nunnan anklagade biskopen redan i juni, men polisen förhörde honom inte förrän.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.