Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 18 April, 22:22

Liknande nyheter

Taggar: Sjöholms, bagerii , Ängelholmöppnar nya , serveringari , sommar
Helsingborgs Dagblad - 02 jul 13 kl. 21:03

Knut Jöns köper Sjöholms

Sjöholms bageri på Storgatan har fått ny ägare..

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 17 kl. 12:17

Välplanerad kassaskåpskupp mot Sjöholms bageri

Tjuvarna var först hemma hos ägarens föräldrar och stal nycklarna..

Helsingborgs Dagblad - 24 apr 15 kl. 15:12

Inbrott i bageri

Ett bageri på Storgatan i Ängelholm har haft inbrott. Brottet upptäcktes tidigt på torsdagsmorgonen då personal kom till bageriet för att dra igång arbetsdagen..

GöteborgsPosten - 15 timmar sedan

Vinberg möter Ängelholm borta på Ängelholms IP i kväll

Vinberg möter Ängelholm borta på Ängelholms IP i division 2 västra Götaland i fotboll i kväll. Vinberg har haft en tuff start på säsongen och är helt utan poäng efter två spelade matcher. Ängelholm har tre poäng.

Skånskan - 05 apr 18 kl. 04:00

Stock­holms­fix­er­ing­en är far­lig

Det finns bak­si­dor med ur­ba­ni­se­ringen, er­känner nu – hör och häpna – Stock­holms han­dels­kam­ma­re.
I en rap­port med ti­teln ”Bilden av Stockholm” kon­sta­teras att män­ni­skor som bor utan­för Stockholm an­ser att mot­sätt­ningarna mel­lan stad och land, fram­för allt mel­lan hu­vud­sta­den och resten av landet, ökar. Det har gett han­dels­kam­ma­ren en tan­ke­stäl­la­re.

Magazin24 - 19 jan 12 kl. 07:46

Idén jäste fram - öppnar bageri

Med över 100 års erfarenhet tillsammans och ett brinnande intresse så bestämde sig fyra personer för att dra i gång ett nytt bageri i Kungsör. Bengt Jonsson, som är son till den tidigare ägaren av Kungsörsbagarn Lennart Jonsson, är initiativtagaren till bageriet.
Starten kan ses som ett generationsskifte.

YLE - 21 jun 17 kl. 05:16

Nicklas Smedman fick jobb på bageri trots funktionshinder

I Finland har bara tre procent av alla funktionshindrade i arbetsför ålder ett jobb på den öppna arbetsmarknaden. 28-årige Nicklas Smedman som har ett lindrigt funktionshinder stortrivs på sitt jobb på ett bageri i Kvevlax. - Jag brukar skiva bröd och sätta semlor i påsar.

Skånskan - 08 jun 18 kl. 14:00

Nya Möllers bageri och konditori driver nu Diana

ystad Nya Möllers bageri och konditori har tagit över Café Diana på Stora Östergatan.
Mats och Eric Andersson sköter numera driften med nya idéer.Mats Andersson som driver Nya Möllers bageri och konditori på Regementsgatan såg det inte som möjligt att utveckla stället i önskad riktning med utökad servering.

Skånskan - 04 mar 19 kl. 11:37

Ben från skelett hittades i bageri

Höör De köpte nyligen Brödbodens fastighet och håller som bäst på att renovera lokalerna. I lördags gjorde Jim Nilsson och Clara Persson ett makabert fynd under golvet. Benrester som kan komma ifrån ett människoskelett.

Helsingborgs Dagblad - 6 timmar sedan

Färgglad parad genom Ängelholm rivstartade påsken

Påskparaden längs Storgatan i Ängelholm har blivit en tradition..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Jobbsiffror gladde Wall Street

Kurserna svängde kraftigt på amerikanska börserna på torsdagen inför påskhelgens långa stängning. Hälsovårdssektorn, som tappade stort dagen före, fortsatte nedgången i handelns inledning, men branschen återhämtade sig senare under dagen. Många industri.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hittarp kammade noll i Trelleborg

"I dag fick vi inte dit bollen".

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Djurgården reste sig på nio – till SM-final

Djurgården är klart för SM-final i ishockey. Stockholmarna reste sig på nio och vann den sjunde och helt avgörande semifinalen borta mot Färjestad med 4–1. Men det var hemmalaget – som utklassat Djurgården i de två senaste matcherna – som tog ledningen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Klimataktivister riktar in sig på Heathrow

Klimatprotesterna som ägt rum i stora delar av London under veckan kan komma att fortsätta även under långfredagen. Den här gången väntas aktivisterna rikta in sig på Londons internationella flygplats. Gruppen Extinction Rebellion, som i veckan bland an.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

HBO ogillar Trumps ”Game of thrones”-tweet

Tv-bolaget HBO är inte förtjust i att USA:s president Donald Trump anspelar på kassakon "Game of thrones" i en kommentar till offentliggörandet av den så kallade Mueller-rapporten. I ett twitterinlägg har Trump bifogat en bild på sig själv, med ryggen v.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Man allvarligt knivskadad i Skultuna

En man i 25-årsåldern har hittats knivskuren i Skultuna norr om Västerås. – Han är allvarligt skadad och vi har inte kunnat höra honom än, säger presstalesperson Linda Wideberg på polisregion Mitt till TT. Det var en privatperson som slog larm vid 18-ti.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jumbon blev en munsbit för ÄFF

Roar Hansen: "Vi hade ett solitt försvarsspel i hela matchen".

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Georgien hjälper saudiska systrar på flykt

Georgien sträcker ut en hand till två systrar från Saudiarabien som flytt landet i jakt på ett nytt hemland. Fallet riktar återigen ljuset mot kvinnors ibland mycket utsatta situation i det auktoritära kungariket. – Vi befinner oss i fara.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Dålig start på påsktrafiken – flera olyckor och haverier på E6

Helgfirare och pendlare fastnade i köer..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kvinna rånades efter annons på Blocket

En kvinna rånades på torsdagskvällen efter att ha lagt ut en försäljningsannons om två smycken på Blocket. En man som uppgav att han var intresserad av att köpa smyckena, ett av dem ett örhänge prytt med ädelstenar, kontaktade kvinnan, som bjöd mannen t.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.