Sydsvenskan > Inrikes

Tuesday, 24 April, 14:04

Liknande nyheter

Taggar: Sommarvädretkommer till , Skånemen , barai några , dagar
Skånskan - 13 jul 16 kl. 10:00

På spaning efter sommarvädret

MALMÖ Det svenska sommarvädret är i vanlig ordning totalt oberäkneligt, framför-allt de senaste veckorna. Livet på Ribersborg har dock inte avstannat för det.Klockan är strax efter klockan tio på förmiddagen när Skånska Dagbladet besöker Ribban.

GT - 15 aug 16 kl. 16:32

Sommarvädret dröjer sig kvar ännu lite till

Det strålande sommarvädret i Västsverige stannar i flera dagar. Men passa på att njuta på land och till havs - för redan till helgen blir det sämre väder med molnighet och regnskurar. – Det ser väldigt bra ut fram till och med torsdag.

SvD - 26 maj 15 kl. 13:27

Nu kommer tre dagar som avgör sommarvädret

Just i det här fallet hoppas nog många att den gamla handboken har fel. Enligt bondepraktikan ska Urbans namnsdag förutspå vädret i juni, Vilhelminas det i juli och Bedas augusti. Det skulle i så fall betyda tre månader av regnskurar och låga temperaturer – i hela landet..

YLE - 15 aug 15 kl. 16:09

Sommarvädret fortsätter till slutet av augusti

Sommaren fortsätter ända till slutet av augusti och väderprognoserna utlovar sol och värme åtminstone under den kommande veckan. Dagstemperaturen kan nå upp till 24 grader på flera håll i landet, framför allt i de södra och mellersta delarna av landet. Också tiodygnsprognosen lovar temperaturer klart över 20 grader.

YLE - 23 jun 16 kl. 16:26

Värmebölja eller ösregn? Ta en titt på midsommarvädret från åren som gått

Vi har kartlagt hurdant vädret har varit på midsommarhelgen i Svenskfinland. Här kan du kolla väderobservationer från tolv mätpunkter vid kusten. Appen har uppgifter om midsommaraftonens och -dagens högsta temperatur och dygnsnederbörd.

Kristianstadsbladet - 28 jun 14 kl. 07:48

Ingen sommarvärme i sikte

Fortsätt ha paraplyet uppe!Inga större förändringar av vädret väntas den närmaste tiden. Så länge meteorologerna på SMHI kan se i sina prognoser fortsätter det ostadiga vädret.

BT - 28 jun 14 kl. 07:48

Ingen sommarvärme i sikte

Fortsätt ha paraplyet uppe! Inga större förändringar av vädret väntas den närmaste tiden. Så länge meteorologerna på SMHI kan se i sina prognoser fortsätter det ostadiga vädret.

Barometern - 28 jun 14 kl. 07:48

Ingen sommarvärme i sikte

Fortsätt ha paraplyet uppe! Inga större förändringar av vädret väntas den närmaste tiden. Så länge meteorologerna på SMHI kan se i sina prognoser fortsätter det ostadiga vädret.

YLE - 27 jun 12 kl. 15:28

Dialektväktarna: Sommarväder

I Dialektväktarna den här gången tog vi oss an temat Sommarväder. Vad kallas olika väderfenomen på sommaren på olika dialekter och vilka minnen om sommarvädret har österbottningarna? Det finns tydligen flera uttryck för åskväder och likaså finns det mycket minnen som har att göra med just det väderfenomenet.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 11:44

Sol eller regn - vädret berör alla

Börjar du dagen med att kolla ut genom fönstret eller slår upp vädersidan i tidningen?Då är du knappast ensam.Svenskars intresse för väder bara växer och är extra stort i samband med midsommar.

BT - 19 jun 14 kl. 11:44

Sol eller regn - vädret berör alla

Börjar du dagen med att kolla ut genom fönstret eller slår upp vädersidan i tidningen? Då är du knappast ensam.Svenskars intresse för väder bara växer och är extra stort i samband med midsommar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Stort polispådrag vid Värnhemsskolan

Ett bråk om en trasig skoldator ska ha spårat ur, enligt uppgifter till Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

L lägger fram budgetförslag för 50 miljarder

Liberalerna vill främst satsa på skola, integration, polis och försvar nästa år. Samtidigt vill partiet sänka inkomstskatter med nästan 23 miljarder kronor. Liberalernas ekonomiska vårmotion lanseras under rubriken "Skolan först".

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Klart: Då öppnar Kasai in the Sky med Malmös högst belägna uteservering

Stockholmsrestaurangen Kasai tar över Grilljannes lokaler i Studiohuset..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Låt ungdomar få gratis resor även på helgerna

Gustav Ek, 13 år: Det skulle kunna spara på miljön och spara pengar..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Nu hamnar Skåneleden på läkarens recept

För första gången kan skånska patienter få fotvandringar längs fem delleder ordinerade..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Därför tycks barn aldrig bli trötta

Barn är i många avseenden lika vältränade som elitidrottare. Det är förklaringen till att de aldrig tycks tröttna, utan bara springer runt, runt... Det är franska och australiska forskare som har försökt gå till botten med var barns till synes outsinlig.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Facebook lanserar nya regler

Ökat skydd för flyktingar och migranter samt möjlighet att överklaga beslut om Facebook valt att ta bort individuella poster. I dag släpper Facebook nya regler för vilket innehåll som får läggas upp på det sociala nätverket. Som svar på den senaste tide.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tv-kocken drömmer om en egen mataffär

Tina Nordström vill öppna affär i Skåne för att få fler att våga mer i köket..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Häktad för mordet på Lussebäcken har släppts

En 23-årig som suttit häktad skäligen misstänkt för att ha mördat en jämnårig man i Helsingborgsområdet Ramlösa har släppts, uppger Helsingborgs tingsrätt för TT. Mannen har nekat till brott och har hävdat att offret orsakade sin egen död, enligt Helsin.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Elektrikern som inte räds de vilda djuren

Nu fyller Dick Persson, Lund, 75 år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.