Alingsås tidning > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:24

Alingsås tidning - 16 apr 18 kl. 13:44

Passkaos på polishusetAlingsås polisstation är belägrad – av människor som ansöker om pass. Det är lång väntetid för att få nytt pass just nu. Sedan polisstationerna i Göteborg och Kungälv förra måndagen införde tidsbokning för pass- och id-kortsärenden har många åkt till Alingsås, där det fortfarande är drop in. – Vi börjar med tidsbokning här också på måndag den 23 april, berättar Maria Nicander, som står i dörren till Alingsåsstationen. På måndagen var hon stundtals tvungen att stoppa besökare vid porten eftersom det var fullt inne i väntsalen.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Göteborg, Kungälv, Alingsås, Maria Nicander, Alingsåsstationen

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passkaos, polishuset
SmålandsPosten - 03 jan 15 kl. 09:01

Gamla polishuset kan bli boende

Älmhult kan komma att ta emot dubbelt så många ensamkommande barn och unga i år. Gamla polishuset snabbutreds nu som nytt boende för flyktingbarn. 2014 nära fördubblades antalet ensamkommande barn som kom till Sverige.

Skånskan - 29 sep 15 kl. 14:00

Polishuset kan bli hem för flyktingbarn

Eslöv En del av polishuset kan bli boende för ensamkommande flyktingpojkar.
Planen är 14 platser i den del av huset där hemtjänsten tidigare varit.
Men inga avtal är klara, säger Kerstin Melén Gyllensten, chef för barn- och utbildningsförvaltningen.

Skånskan - 10 dec 15 kl. 06:00

Planer för bostäder bakom polishuset

Eslöv Nya lägenheter är på gång bakom polishuset. BA Bygg vill ha upp till åtta våningar och eventuellt även göra polishuset högre.
Företaget har fått ett så kallat planbesked, men det kan ta upp till två år innan detaljplanen är klar.

Kristianstadsbladet - 09 sep 11 kl. 06:30

Körde full till polishuset dagen efter nattlig krock

På natten misstänks den berusade 21-åringen ha krockat. När han dagen efter körde till polishuset för att göra en skadeanmälan var han fortfarande inte nykter.
21-åringen har i polisförhör berättat att han natten till den 13 februari, efter att ha festat i centrala Kristianstad, satte sig i en lånad bil och körde till Statoil för att handla.

Skånskan - 25 jan 17 kl. 13:11

Bilar repades vid polishuset

MALMÖ Ett stort antal bilar har under de senaste veckorna repats i närheten av polishuset vid Porslinsgatan i Malmö.
På tisdagen var det dags igen. Den här gången repades åtta fordon som stod parkerade vid Byggmästaregatan.

GöteborgsPosten - 24 aug 18 kl. 10:05

Misstanken: Slog sönder fönster på polishuset – för att han ville in

När mannen släpptes ut från polishuset i Göteborg efter ett förhör var klockan 03.20. En stund senare hörde poliserna inne i polishuset flera smällar.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 05:00

Nya polishuset drar ut på tiden

ESLÖV Bygget av det nya polishuset drar ut ytterligare på tiden och först nästa sommar räknar Polismyndigheten med att bygget ska vara klart.
För allmänheten dröjer det därmed ytterligare ett år innan man kan få ett pass i Eslöv.Förra hösten skrev Skånskan att byggstarten för det nya polishuset skulle ske vid årsskiftet till 2018.

Trelleborgs Allehanda - 06 jul 11 kl. 13:24

Misstänkt bomb vid polishuset

Foto: Lollo Bark
En misstänkt bomb har hittats utanför polishuset i Tomelilla.
När den kvinnliga polisen lämnade polishuset i Tomelilla, strax efter klockan 23 i går kväll, såg hon först ett ljussken och strax därefter kom en kraftig explosion som hördes över centrala Tomelilla. ?

BT - 26 sep 11 kl. 14:55

Anhållen skulle gå på toaletten -då rymde han från polishuset

En 18-åring som satt anhållen i Borås rymde under helgen från polishuset i samband med ett toalettbesök. - Det var den mänskliga faktorn. Det blev ett missförstånd, säger enhetschefen Thomas Winberg vid polisen i Borås.

Sydsvenskan - 19 nov 11 kl. 14:49

Misstänkt bomb - polishuset utrymt

Foto: Patrick Persson
Polishuset vid Drottninggatan utrymdes vid halv tre-tiden på lördagen efter att en herrelös väska hittats i receptionen.
Klockan 14.07 larmade personal på polishuset om den misstänkta väskan.

Nyheter 24 - 19 nov 11 kl. 15:09

Polishuset i Malmö avspärrat


Strax efter klockan 14.00 spärrades polishuset på Drottninggatan i Malmö av.
?

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 13 timmar sedan

Märkligt väder på marknaden

– Det märkligare väder jag har varit med om, utbrast knallen Jens Levin. Blåsten och störtskurarna skrämde bort både knallar och besökare från Mörlanda marknad på lördagen. Det ska sägas direkt att de flesta knallar tålmodigt stod kvar trots att vädrets makter inte riktigt var på deras sida denna lördag.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Stora tågstörningar

Det råder stora störningar i tågtrafiken Alingsås-Göteborg under lördagens förmiddag. Anledningen, som anges på Västtrafiks hemsida, är urspårning. Mer information inställda avgångar och ersättningsbussar återfinns på Västtrafiks hemsida, vasttrafik.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Påträffat vapen var soft air gun

Vid 14-tiden på fredagen åkte polisen ut till Brunnsparken, där två personer bråkade. I samband med en kontroll på platsen påträffades en väska, som var insparkad i ett buskage. I denna väska, som tillhörde en av de bråkande personerna, återfanns ett vapen.

Alingsås tidning - 22 timmar sedan

30 nya bostäder i Gräfsnäs

Inom kort drar ett nytt byggprojekt igång i Gräfsnäs – sex parhus ska byggas som första etapp i ett större projekt.
Det är Roasjö trä och Kungsäter hus som ligger i startgroparna för att påbörja ett större byggprojekt i Gräfsnäs. I den första etapp som snart ska dra igång uppförs sex parhus, totalt tolv bostäder på Smedvägen, i ett område mellan väg 190 och sjön Anten.

Alingsås tidning - 22 timmar sedan

Parkourbana på upprustad skolgård

Altorpskolans utemiljö håller just nu på att rustas upp. Bland annat får högstadieeleverna en helt ny parkourbana.
– Jag tror att det här blir väldigt positivt, säger rektor Erik Bjurström.

Alingsås tidning - Igår: 16:23

Serneke Årets grundare

Alingsåssonen Ola Serneke har tilldelats utmärkelsen Årets Grundare Sverige 2018. Han tog emot den i går, torsdag, på Entreprenörsgalan i Stockholm. Ola Serneke, VD och grundare av Serneke-koncernen, var en av tre nominerade till priset som delas ut entreprenörsnätverket Founders Alliance och deras 600 medlemmar.

Alingsås tidning - Igår: 09:54

Stöld av bränsle ur bilar

Under torsdagen upptäcktes att drivmedel stulits ur flera bilar på parkeringar i centrala Herrljunga. I några fall ska gärningspersoner ha borrat hål i bilarnas bränsletankar. Tidigare i veckan anmäldes ett stöldförsök av bränsle i Herrljunga, och även där hade någon borrat hål i tanken på en bil..

Alingsås tidning - Igår: 08:45

Bilbrand på Vetegatan

Vid halvelvatiden på torsdagskvällen fick räddningstjänsten larm om en bilbrand i Sollebrunn. Branden, som hade startat i en bil parkerad på Vetegatan, var snabbt släckt. Någon risk för spridning till andra fordon eller byggnader fanns inte..

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Klart med regionpengar till järnvägsutredning

Regionutvecklingsnämnden beslutade i veckan att reservera 2,7 miljoner kronor till en utredning av fler spår på Västra stambanan mellan Göteborg och Alingsås. Beslutet är en bekräftelse på regionpolitikernas tidigare löfte till kommunerna i Västra stambanegruppen att bidra till en förberedande utredning av ett nytt dubbelspår. Som AT skrev för några veckor sedan avsätter de 14 berörda kommunerna samt regionen sammanlagt fem miljoner kronor.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:22

Stormvarning och inställda tåg

Stormen Knud kommer att dra in över Västsverige på fredag kväll. SMHI har utfärdat en klass 2-varning för storm på Kattegatt och stormbyar över bland annat vårt område. Stormbyar innebär vindbyar från 25 upp till 30 meter per sekund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.