Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 25 April, 23:46

Alingsås tidning - 16 apr 18 kl. 13:44

Passkaos på polishusetAlingsås polisstation är belägrad – av människor som ansöker om pass. Det är lång väntetid för att få nytt pass just nu. Sedan polisstationerna i Göteborg och Kungälv förra måndagen införde tidsbokning för pass- och id-kortsärenden har många åkt till Alingsås, där det fortfarande är drop in. – Vi börjar med tidsbokning här också på måndag den 23 april, berättar Maria Nicander, som står i dörren till Alingsåsstationen. På måndagen var hon stundtals tvungen att stoppa besökare vid porten eftersom det var fullt inne i väntsalen.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Göteborg, Kungälv, Alingsås, Maria Nicander, Alingsåsstationen

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Passkaos, polishuset
SmålandsPosten - 03 jan 15 kl. 09:01

Gamla polishuset kan bli boende

Älmhult kan komma att ta emot dubbelt så många ensamkommande barn och unga i år. Gamla polishuset snabbutreds nu som nytt boende för flyktingbarn. 2014 nära fördubblades antalet ensamkommande barn som kom till Sverige.

Skånskan - 29 sep 15 kl. 14:00

Polishuset kan bli hem för flyktingbarn

Eslöv En del av polishuset kan bli boende för ensamkommande flyktingpojkar.
Planen är 14 platser i den del av huset där hemtjänsten tidigare varit.
Men inga avtal är klara, säger Kerstin Melén Gyllensten, chef för barn- och utbildningsförvaltningen.

Skånskan - 10 dec 15 kl. 06:00

Planer för bostäder bakom polishuset

Eslöv Nya lägenheter är på gång bakom polishuset. BA Bygg vill ha upp till åtta våningar och eventuellt även göra polishuset högre.
Företaget har fått ett så kallat planbesked, men det kan ta upp till två år innan detaljplanen är klar.

Kristianstadsbladet - 09 sep 11 kl. 06:30

Körde full till polishuset dagen efter nattlig krock

På natten misstänks den berusade 21-åringen ha krockat. När han dagen efter körde till polishuset för att göra en skadeanmälan var han fortfarande inte nykter.
21-åringen har i polisförhör berättat att han natten till den 13 februari, efter att ha festat i centrala Kristianstad, satte sig i en lånad bil och körde till Statoil för att handla.

Skånskan - 25 jan 17 kl. 13:11

Bilar repades vid polishuset

MALMÖ Ett stort antal bilar har under de senaste veckorna repats i närheten av polishuset vid Porslinsgatan i Malmö.
På tisdagen var det dags igen. Den här gången repades åtta fordon som stod parkerade vid Byggmästaregatan.

Trelleborgs Allehanda - 06 jul 11 kl. 13:24

Misstänkt bomb vid polishuset

Foto: Lollo Bark
En misstänkt bomb har hittats utanför polishuset i Tomelilla.
När den kvinnliga polisen lämnade polishuset i Tomelilla, strax efter klockan 23 i går kväll, såg hon först ett ljussken och strax därefter kom en kraftig explosion som hördes över centrala Tomelilla. ?

BT - 26 sep 11 kl. 14:55

Anhållen skulle gå på toaletten -då rymde han från polishuset

En 18-åring som satt anhållen i Borås rymde under helgen från polishuset i samband med ett toalettbesök. - Det var den mänskliga faktorn. Det blev ett missförstånd, säger enhetschefen Thomas Winberg vid polisen i Borås.

Sydsvenskan - 19 nov 11 kl. 14:49

Misstänkt bomb - polishuset utrymt

Foto: Patrick Persson
Polishuset vid Drottninggatan utrymdes vid halv tre-tiden på lördagen efter att en herrelös väska hittats i receptionen.
Klockan 14.07 larmade personal på polishuset om den misstänkta väskan.

Nyheter 24 - 19 nov 11 kl. 15:09

Polishuset i Malmö avspärrat


Strax efter klockan 14.00 spärrades polishuset på Drottninggatan i Malmö av.
?

BT - 23 maj 13 kl. 12:51

Bomblarm vid polishuset

Polisens bombtekniker spärrade vid lunchtid av ett område utanför polishuset i Borås, efter att en privatperson försökt lämna in tolv dynamitgubbar inom vapenamnestin. Vapenamnestin pågår till och med 31 maj, där vem som helst kan lämna in vapen till polisen utan risk för att bli straffad. Vid lunchtid på torsdagen kom en privatperson in och meddelade att han hade tolv stycken dynamitgubbar i bilen som han ville lämna.

YLE - 23 mar 15 kl. 14:03

Krigstida bomb utanför polishuset i Jyväskylä

I Jyväskylä jobbar polisen med att desarmera en sprängladdning utanför polishuset. En civilperson lämnade sprängladdningen utanför polishuset tidigare i dag. Enligt polisen är det sannolikt frågan om en krigstida flygbomb.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 3 timmar sedan

Greps efter stöld i butik

En man i 50-årsåldern greps vid 11-tiden på onsdagen misstänkt för en stöld i Harald Nyborgs butik på Bolltorp. Enligt polis har flera misstänkta gärningsmän varit inne i butiken samtidigt. Väktare lyckades hålla uppsikt över en av de misstänkta, vilken alltså greps av polis.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Samtal om konstens påverkan och ansvar

På torsdag arrangerar Alingsås kulturhus ett panelsamtal om konstens makt, påverkan och ansvar, där man tar avstamp i Linda Spåmans pågående utställning För sent för exorcism. – Det har varit en del debatt och åsikter kring den här utställningen, vilket både märkts i tidningen och genom vad som framförts direkt till oss, berättar Josefin Cowie, programansvarig på Alingsås kulturhus, och fortsätter: – Till oss har bland andra Alingsås kristna nätverk uttryckt en oro för att barn och unga ska fara illa av den här utställningen. Vi vill verkligen inte bagatellisera den oron eller förminska det problemet, tvärtom är vårt syfte att belysa det och vi tror att Lindas egna erfarenheter och hur hon uttrycker det är ett sätt att bidra.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Förbereder sig för musikfest

På torsdag arrangeras Festivalströmer – ett nytt koncept som ska ge musikeleverna på Alströmergymnasiet större utrymme bakom instrument och mikrofoner.
– Vi har pratat fler år om att skapa fler speltillfällen för eleverna. Ofta knös klasserna ihop under konserterna och det blir inte många minuter de får spela, förklarar Karin Burman, musiklärare, om tanken med satsningen.

Alingsås tidning - Igår: 09:00

Inbrott på Noltorp

Polisen har fått en anmälan om stöld ur en lägenhet på Noltorp i Alingsås tidigt på tisdagsmorgonen. Inbrottet och stölden ska ha skett vid femtiden. Det är oklart vad som har stulits..

Alingsås tidning - Igår: 08:10

Signalfel försenade pendeln

Det var förseningar för tåg mellan Jonsered och Lerum på tisdagsmorgonen, på grund av ett signalfel. Det påverkade främst pendeltågen mellan Göteborg och Alingsås. Klockan 08.

Alingsås tidning - Igår: 08:10

Signalfel försenar pendeln

Det är förseningar för tåg mellan Jonsered och Lerum, meddelar Trafikverket vid 8-tiden på tisdagen. Det påverkar främst pendeltågen mellan Göteborg och Alingsås. Personal är på väg för att laga ett signalfel..

Alingsås tidning - Igår: 08:07

Krock i skarp kurva

Två bilar har krockat i en skarp kurva på länsväg 1782, strax väster om Stenatorp och korsningen med riksväg 42, i Vårgårda kommun. Larmet om olyckan kom klockan 07.36 på tisdagen.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Åtalas för Nettorånet

Under fjolårssommaren utsattes Netto i Herrljunga för ett rån – nu åtalas en 25-årig man för gärningen. Han har erkänt brott i förhör. Det var en kväll i början av juli som en man klev in på Nettobutiken i Herrljunga precis vid stängningsdags.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Nya passtider dröjer i Alingsås

De långa köerna är borta, men det går fortfarande inte att boka nya tider för passansökan hos polisen i Alingsås. Ombyggnaden av huset sätter i käppar i hjulet. Från och med denna vecka har polisen slutat med drop in för passansökningar i bland annat Alingsås.

Alingsås tidning - I förrgår: 19:49

Misstänkt brott mot knivlagen

Strax efter klockan fem på måndagseftermiddagen kontrollerade polis en man på Stockslycke. Mannen som hade kniv på sig rapporterades för brott mot knivlagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.