Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 15 December, 12:04

Jönköpingsnytt - 16 apr 18 kl. 13:27

Vakt ingrep vid hotfull situation



Vid 02.43, natten mellan fredagen och lördagen, fick polisen samtal om att en man blivit oprovocerat hotad med ett tillhygge på Västra Storgatan i Jönköping i anslutning till en busshållplats. Men en ordningsvakt på en buss ingrep.

.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Västra Storgatan, Jönköping

Dela artikeln

65 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vakt, ingrepvid , hotfull, situation
SmålandsPosten - 13 feb 18 kl. 14:50

Växjö: Hotfull situation vid skola - elev fasthållen

Efter skoltidens slut i måndags uppstod en situation utanför Högstorp skola som nu är polisanmäld. En elev på skolan blev stoppad av en för honom okänd äldre kille. – Det uppstod en hotfull situation, berättar Cecilia Wallinder, rektor på Högstorp skola.

YLE - 28 maj 14 kl. 07:45

Hotfull situation vid Karlebyskola

En hotfull situation uppstod vid Mäntykankaan koulu i Karleby på tisdag morgon. En person ringde till skolan och dök sedan upp på skolgården. Personen ville in i skolan men polis kallades till platsen och personen hölls kvar på skolgården.

SvD - 11 feb 16 kl. 22:14

Just nu: Personal flyr asylboende – hotfull situation

Personal har flytt boende, efter en hotfull situation uppstått på ett boende i Pajala. Flera polispatruller är på plats..

YLE - 06 nov 17 kl. 16:52

Halla-aho brottsanmäler inte hotfull situation i Åbo

Sannfinländarnas ordförande Jussi Halla-aho kommer inte att göra en brottsanmälan om den situation han upplevde som hotfull i Åbo under veckoslutet..

NSD - 17 maj 18 kl. 21:54

Vakt ingrep på Örnäset

En vakt stoppade en man som tagit en vara utan att betala..

Blekinge Läns tidning - 23 maj 18 kl. 11:03

Polis kallades till skola efter hotfull situation

Elever på Sternöskolan utsattes för hot av en grupp äldre ungdomar. Skolan ansåg att situationen var så hotfull att de kallade dit polisen. .

Kristianstadsbladet - 25 okt 18 kl. 10:04

Angrep poliser – ska förhöras om mycket hotfull situation

En man i 30-årsåldern misstänks för att ha angripit två poliser med tillhygge. Poliserna upplevde situationen som mycket hotfull. Den misstänkte ska förhöras under torsdagen..

Trelleborgs Allehanda - 25 okt 18 kl. 10:04

Bråk: Angrep poliser – förhördes om mycket hotfull situation

En man i 30-årsåldern misstänks ha angripit två poliser med tillhygge. Poliserna upplevde situationen som mycket hotfull. Den misstänkte mannen har nu anhållits..

Kristianstadsbladet - 31 okt 18 kl. 15:30

Facket: ”Det är en hotfull situation”

Flera av Transportarbetareförbundets medlemmar kör djur till Scan. En arbetsmiljö som vid demonstrationer utanför slakteriet kan upplevas som hotfull, enligt fackförbundet. .

HBL - 23 okt 13 kl. 14:38

Hotfull situation i Kotka utreds av polisen

Polisen utreder situationen där en elev uppträdde hotfullt i Kotka svenska samskola i går. Det är upp till skolan om eleven kan fortsätta där medan förundersökningen pågår.Polisen i Kymmenedalen utreder den hotfulla situation som uppstod i Kotka svenska samskola på tisdagen.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Nya zonerna – så påverkas parkeringen

En utredning av parkeringszonerna visar att man på vissa håll enbart har förflyttat problemet när det infördes nya ställen för betalparkering. Men läget på Bäckalyckan har blivit bättre.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Krock med polis – i 200 kilometer i timmen

Föraren till en BMW körde i mycket hög hastighet, över 200 kilometer i timmen, för att komma undan polisen. Jakten slutade med en krock mellan BMW:n och en polisbil.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Moped brann i gångtunnel

Vid 23:25 natten till lördagen larmades räddningstjänsten till Öxnehaga centrum efter att SOS Alarm fått in samtal om att en moped brann i en gångtunnel. Även polisen ska ha funnits på plats.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Bil fick bärgas efter olycka

Vid 00:23 natten till lördagen ska räddningstjänsten fått larm om en singelolycka på riksväg 156 i höjd med Ljungsarp-Norra Unnaryd, mellan Långelyckan och väg 26 i riktning mot Tranemo.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Så blir nya bostäderna – se skisserna

Det fortsätter att satsas på bostäder i norra delen av Hovslätt. Nu drar snart den andra etappen av bygget igång och detta omfattar 119 bostäder.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Cyrus fortsätter att vinna

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Forum Beavers fortsätter att vinna

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

"Det har inte förekommit våld"

En elev och elevens familj på Ekhagsskolan anklagar en lärare för att ha slagit den 12-åriga eleven i huvudet, vilket ska ha orsakat en hjärnskakning. Skolan slår dock ifrån sig.
– Det har inte förekommit något våld alls, säger Kerstin Tibbelin, rektor på Ekhagsskolan.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Elev slagen i huvudet – lärare polisanmäld

En elev blev, enligt egen utsago, slagen i huvudet av en lärare på Ekhagsskolan. Familjen är upprörd på hur skolledningen har agerat och har gjort en polisanmälan.
– Jag är fortfarande rädd efter allt som hänt, säger eleven till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Bra SM-start för JSS

Jönköpings Simsällskaps yngre simmare startade ungdoms-SM på bästa sätt i Eriksdalsbadet i Stockholm.
.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.